Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A német cserediák

Beküldő:laci úr


44 éves voltam akkor. Viszonylag magas, hosszú combú, szőke, szemüveges nő vagyok, nem hatalmas, de azért nem is kis méretű mellekkel. Mindig is tetszettem a férfiaknak, idősebbek, fiatalok egyaránt megbámultak az utcán. Tudtam, hogy sokan szeretnének megdugni az ismerőseim, munkatársaim közül. A férjemmel alapvetően kiegyensúlyozott, boldog házasságban éltünk, de a szex eléggé döcögősen ment. Ritkán szeretkeztünk, s akkor is mindig csak a megszokott, unalmas módon, ami igazából egyikünket sem elégített ki Én kifejezetten szexközpontú, könnyen izgatható nő vagyok, s gyakran fantáziáltam őrült, vad, szenvedélyes dugásokról. És hát, igen, bevallom: ilyenkor képzeletben mindig nálam jóval fiatalabb, nagy farkú, heves pasikkal gyűrtem össze a lepedőt, akik szinte szétszednek és ájulásig basznak fiatalos, vad mohóságukban...Eszméletlenül izgatott a gondolat, hogy nálam jóval fiatalabb fiúkat is fel tudok izgatni úgy, hogy nekem essenek és keményen ?ellássák a bajomat?. Masztizás közben eléggé el nem ítélhető módon gyakran keféltem képzeletben lányom osztálytársaival, barátaival, néha többel is egyszerre.

Jürgen, a 20 éves német cserediák akkor már egy hete nálunk volt. Szombatra a lányomat meghívták Budapestre, egy tanulmányi verseny díjátadójára, ezért merült fel a kérdés, hogy mi legyen aznap Jürgennel. Gondolom, már sejtitek, hogy mi lett vele (igen, az), de azért. kezdjük az elején.

Jürgen nagyjából velem egy magas, izmos, jóképű és kedves német srác volt. A lányom teljesen belezúgott és nagy felbolydulást okozott a barátnői körében is. Nem voltam naiv, tudtam, hogy ? ahogy mondani szokás - ?izzik köztük a levegő?, s biztos voltam benne, hogy már elcsattant néhány csók is. Valószínűnek tartottam azt is, hogy egymást testét is megismerték már közelebbről. Ugyanakkor bíztam a lányomban és nem nagyon foglalkoztam a dologgal. Élvezzék csak a fiatalságukat, a szépségüket és a szerelmet ? gondoltam. Na, meg, persze, az én fantáziámat is megmozgatta, őszintén szólva éjszakánként legszívesebben átmentem volna hozzá és bebújtam volna mellé az ágyba...De persze csak a fantáziálásig jutottam.

Szóval, azon a bizonyos szombat reggel kettesben szálltunk be Jürgennel az autóba, hogy megmutassam neki a közeli kilátót. Szép, meleg, napfényes nyári nap volt. Kényelmes szabadidőnadrágot, pólót és sportcipőt vettem fel, Jürgenen pedig rövidnadrág volt.

Elég jól beszélek én is németül, így kellemesen el tudtunk csevegni utazás közben. Jürgen mellettem ült, izmos combjait hanyagul terpeszbe tette.

- Was für eine tolle Aussicht! (Micsoda pompás kilátás!) - kiáltott fel elragadtatva, miután jó félórás hegymászást követően lihegve felértünk a kilátó tetejére.

Sorra megmutattam neki a látnivalókat. Aztán egyszer csak, teljesen véletlenül, a nadrágjára pillantottam, s elhűltem a látványtól: Jürgen ágyékánál a vékony rövidnadrág messze elállt a testétől. Igen, egyértelműen merevedése volt. S ráadásul milyen merevedése! Ekkora farkat, mint amekkora a nadrágon átsejlett, még életemben nem láttam. A nadrágja jócskán kidudorodott az ágyékánál.

De mitől állt fel a farka itt, a kilátó tetején? - kérdeztem magamtól. Aztán belém hasított a felismerés: a kilátó lépcsőjén végig mögöttem jött, s az arca valószínűleg szinte a fenekemnél volt. Vagyis nem is lehet vitás: tőlem lett kőkemény a szerszáma! Egész pontosan a popsimtól. Biztos fantáziált róla a kis huncut, miközben mögöttem jött a lépcsőn!

Ez a gondolat nagyon felizgatott, hiszen most pont az történt, amiről már annyit fantáziáltam maszturbálás közben: itt áll mellettem egy nálam 24 évvel fiatalabb, 20 éves srác, akinek feláll tőlem a farka, aki nem vitásan felizgult rám, s most ha tehetné, alighanem megbaszna.

A hegyről lefelé, a kocsihoz sétálva sem tudtam kiverni a fejemből a történteket. Szerettem volna elfelejteni, másra gondolni, de egyszerűen képtelen voltam rá: végig Jürgen ágaskodó hímtagját láttam magam előtt, s egyből beindult az a piszkos, fiatal fiúkra gerjedő, kéjsóvár fantáziám: elképzeltem, hogy megsimogatom a hatalmas dákót, a számba veszem, kőkeménnyé szopom, majd pedig beleülök és lovagolok rajta. Ádáz harcot vívott bennem a jobbik és a rosszabbik énem: az egyik azt mondta, hogy ezt nem lehet, felejtsd el, képtelenség, ez bűn, férjes asszony vagy, s ez a fiú a fiad lehetne. A másik viszont cinikus, gonosz mosollyal győzködött arról, hogy ne hagyjam ki az alkalmat, hiszen végre itt a lehetőség valóra váltani a fantáziáimat. S miközben viaskodtam magamban, időnként lopva rápillantottam Jürgen farkára, s bizony az még mindig állt. És nem is akárhogyan!

Ahogy lefelé mentünk az erdei úton, Jürgen egyszer csak közölte velem, hogy be kell mennie egy percre a fák közé, várjam meg. Sejtettem, hogy nem a szükség jött rá. Halkan utána lopóztam és nem is tévedtem: Jürgen egy fa mellett áll, enyhén előredőlt, egyik kezével megtámasztotta magát, a másik kezével pedig teljes erőből verte a farkát. Megbabonázva néztem és ? bevallom ? nagyon büszke voltam magamra: ez a 20 éves srác most kétség kívül rám veri ki a faszát, gondolatban most engem kefél és bennem járatja a szerszámát. Nem kellett sok idő és Jürgen teste megremegett, a farkát egyik kezében tartva a spermáját pedig rálőtte a fa törzsére. Gyorsan visszamentem az útra, hogy mire kijön a fák közül, én is ott legyek.

Ezzel a kis közjátékkal eldőlt a bennem folyó harc is: a rosszabbik énem kerekedett felül. Érezni akartam magamban a hatalmas, erőtől duzzadó, fiatal faszt! S mire leértünk az autóhoz, a fejemben nagyjából összeállt a terv is.

Beszálltunk az autóba, majd, mintha csak akkor találtam volna ki, hanyagul azt mondtam:

- Es ist sehr warm geworden...(Nagyon meleg lett...)
- Ja, sehr warm. (Igen, nagyon meleg) ? felelte Jürgen.
- Moment bitte, ich ziehe mich um. (Egy pillanat, átöltözök.)

Kiszálltam és beültem a hátsó ülésre, majd lehúztam a szabadidőnadrágomat. Persze, gondosan úgy helyezkedtem el, hogy Jürgen mindent láthasson a visszapillantó tükörben. Kedvesen rámosolyogtam, mire zavartan elkapta a szemét. Talán mondanom sem kell, hogy pontosan ez volt a tervem. Feltérdeltem a hátsó ülésre és az ülés mögött, a csomagtartóban keresni kezdtem a farmersortomat, melyet még a hétvégi balatoni kiruccanás alkalmával hagytam ott. Tudtam, hogy Jürgen a tükörben premier planban látja most a kipucsított fenekemet, melyet csak a rózsaszínű kis bugyikám takar. Előredőltem, hogy a lehető legizgatóbb pózban pucsítsam ki a popsimat és aljas módon nem siettem a rövidnadrág megtalálásával... Mikor egy perc múlva visszaültem és felhúztam a rövidnacimat, ismét kedvesen rámosolyogtam Jürgenre. Szinte lángolt az arca szegénykének, olyan vörös volt az izgatottságtól.

Beszálltam előre és mosolyogva Jürgenhez fordultam:

- So ist viel besser, nicht war? (Így sokkal jobb, nem igaz?)
- Ja, viel besser. (Igen, sokkal jobb.) - felelte zavartan, miközben a combjaimat bámulta.
- Und...ist es dir gefallen? (És...tetszett?)
- Was? (Micsoda?)
- Was du gesehen hast. (Amit láttál.)
- Ja..., es war. .. super! (Ige, szuper volt.) - felelte még nagyobb zavarban.
- Können wir losfahren? (Indulhatunk?) - kérdeztem és kedvesen megsimogattam a combját, miközben arra gondoltam, hogy ez még csak a bevezetés volt, picinyem.
- Ja, natürlich. (Persze.) - felelte.

Menet közben jókedvűen, kedvesen és ? amennyire csak tudtam ? csábosan beszélgettem vele. Persze láttam, hogy - bár próbálja leplezni - de le sem veszi a szemeit barna combjaimról. Én pedig a nadrágját figyeltem, mely kis idő múlva az ágyékánál mintha már kezdett volna elválni a testétől...Vezetés közben a lehető legnagyobb terpeszbe tenni a lábaimat és szórakozottan simogattam a combjaimat, szóval, igyekeztem mindent elkövetni az izgatása érdekében, ami az adott helyzetben lehetséges volt. Ez meg is hozta a kívánt eredményt: kábé fél óra múlva végre már egyértelműen látszott, hogy kezd merevedni a farka.

Egyszer csak odafordultam Jürgenhez:

- Darf ich etwas fragen? (Kérdezhetek valamit?)
- Ja, natürlich. (Igen, persze.)
- Wie heisst das auf Deutsch? (Mi ez németül?) - kérdeztem és a farkára mutattam.
- Was? (Mi?) - kérdezett vissza Jürgen csodálkozva.
- Das. (Ez.) - feleltem és rátettem a kezemet a szerszámát.

Jürgen megremegett és elvörösödött.

- Schwanz. (Farok.) - mondta
- Dein Schwanz ist gross. (Nagy farkad van.) - válaszoltam és végigsimítottam a szerszámát. Jürgen teste megfeszült.
- Ja. Wegen dir. (Igen. Miattad.)
- Wegen mir? (Miattam?) - kérdeztem tettetett meglepődéssel.
- Ja. Du bist geil und sexi. Ich steh' total auf dich. (Igen. Dögös vagy és szexi. Teljesen rád vagyok izgulva).
- Oh, das ist nett von dir. (Óh, ez kedves tőled.) - feleltem és rátettem a kezét a combomra. Jürgen egyik kezével élvezettel és mohón simogatni, markolászni kezdte a combomat. Közben a farka még nagyobb lett. Még soha nem láttam ekkorát.
- Hu, er ist riesig! (Hű, ez hatalmas) ? mondtam neki mosolyogva, ránézve a nadrágjára.
- Willst du ich sehen? (Akarod látni?) - kérdezte felbátorodva, miközben a combom belső felét cirógatta.
- Ja, gerne. (Igen, szívesen.) - feleltem.

Jürgen elővette a farkát. Tényleg kolosszális méretű volt: hosszú, vastag dákó hatalmas makkal. Hirtelen elementáris, leküzdhetetlen vágyat éreztem arra, hogy magamba tuszkoljam.

- Fantastisch! (Fantasztikus!) - mondtam Jürgennek és végigsimítottam a farkát. Ő pedig szünet nélkül simogatta, markolászta a combomat, fel- felnyúlva egészen a pinámig.

Innentől kezdve már nem volt szükség további beszédre. Az első lehetőségnél letértem az útról és jó mélyen behajtottam egy erdőbe. Egy tisztáson álltunk meg. Ránéztem Jürgenre, ő pedig rám. Meg sem kellett szólalnunk, mindketten tudtuk, mi következik. A következő percben már csókolóztunk és nem is akárhogyan. Vad szenvedéllyel estünk egymásnak, mindketten eszméletlenül kívántuk egymás testét. Csókolózás közben Jürgen a combomat és a melleimet markolászta, én pedig szintén a combjait simogattam. Időnként benyúltam közéjük és végigsimítottam a szerszámát, amitől minden alkalommal összerezzent.

Néhány percnyi vad csókolózás után kiszálltunk és beültünk a hátsó ülésre. Miközben nyelvünk vad csatát vívott egymással, Jürgen levette a blúzomat és éhes mohósággal rávetette magát a melleimre: kezével megfogta, a szájába tette és igazi szakértő módjára nyalogatta, harapdálta őket. Amikor egymás után többször lentről felfelé keményen végignyalta mindkét mellemet, felsikoltottam és testem megfeszült. Látva a hatást, ezt egymás után többször is megtette, kezével pedig a puncimat simogatta. Melleim és puncim egyszerre történő kényeztetésének hatására kezdtem egyre jobban elveszíteni a fejemet. Miközben Jürgen a melleimet nyalta, cincálta és szopizta, lehúztam a rövidnaciját és elővettem a farkát. Nem bírtam tovább visszafojtani őrült vágyamat, hogy a számban érezzem ezt a fenséges hímtagot, ezért gyengéden hátralöktem Jürgent, az első üléseket előretoltam, letérdeltem az ülések közé és szopni kezdtem, közben pedig a heréit markolásztam. Isteni érzés volt, ajkaim szorosan simultak a kőkemény, vastag dákóra, mely a számban lassan még nagyobb, még keményebb lett. Közben arra gondoltam, hogy milyen szerencse, hogy nemrég az erdőben kiverte, mert most biztos egyből beleélvezne a számba és én én bizony hoppon maradnék.

Jürgen farka lassan teljesen kitöltötte a számat. Miközben szoptam, kezeivel a nadrágomnál kezdett babrálni. Segítettem neki lehúzni a nacimat és olyan pózban helyezkedtem el az ülésen, hogy miközben szopom, elérje a fenekemet és a puncimat.

- Oh, ja, du hast einen fantstischen Arsch! Ich werde dich von hinten ficken. Ja, blas mich! Blas meinen Schwanz! (Oh, igen, fantasztikus segged van! Hátulról foglak megbaszni! Igen, szopjál! Szopd le a faszomat!) - suttogta Jürgen, miközben egyik kezével a fejemet szorította a farkához, a másikkal pedig a fenekemet markolászta a bugyim alatt.

"Naná, már alig várom, hogy jól megbasszál hátulról!? - gondoltam magamban és élvezettel szoptam Jürgen hatalmas szerszámát. Ő pedig közben hátulról benyúlt a bugyimba és a csiklómat kezdte simogatni. Ettől egész testemben megremegtem és hangosan felnyögtem. Kezdtem teljesen elveszíteni a fejem. Egyre vadabbul szoptam hatalmas dákóját, miközben ő hátulról ügyesen izgatta a puncimat az ujjával. Időnként elkalandozott az ánuszomhoz is és azt is simogatta. Nem bírtam tovább, nedves puncim már nagyon kívánta a jussát, ezért odanyúltam és Jürgen kezét egyenesen nedves nyílásomhoz vezettem. Egyből tudta, hogy mit szeretnék és a mutatóujját lassan, finoman belém nyomta, majd ujjazni kezdett. Abbahagytam a szopást és a fejelemet az ölébe hajtva ütemesen mozogni kezdtem, ahogy Jürgen ujjával dugta a puncimat, ő azonban gyengéden a farkához húzta a fejemet, jelezve, hogy folytassam a cumizást. Újra bekaptam hát ágaskodó, kemény szerszámát és szopni kezdtem, közben nagyokat nyögtem, valahányszor újra belém dugta az ujját. Kis idő múlva még egy ujját betolta és már két ujjal dugta a puncimat. Élvezettel és egyre vadabbul tömte ujjaival a vaginámat, miközben a másik kezével hol a fenekemet markolászta, hol pedig a fejemet nyomta a farkára.

- Oh, ja, deine Muschi ist schon schön nass, ich möchte sie lecken! (Ó igen, már jó nedves a puncid, ki akarom nyalni!) - mondta Jürgen.
- Ja, leck mich! Ich will es auch (Igen, nyalj ki! Én is akarom!) - feleltem.

Helyet cseréltünk, vagyis elfeküdtem az ülésen, az egyik lábamat feltettem az ülés támlájára, Jürgen pedig letérdelt az ülések közé. Érzékien, finoman végigcsókolta a combom belső felét, majd többször végignyalta a nyelve hegyével oda-vissza a bugyimtól a térdemig. Ez eszméletlenül izgató volt. Egész testemben megremegtem és kéjesen sóhajtoztam, miközben egyik kezével a fejét simogattam, a másikkal pedig a csiklómat dörzsölgettem. Ez még jobban felizgatta Jürgent és még nagyobb élvezettel és érzékiséggel kényeztette szájával és nyelvével a combomat. ?Deine Oberschenkel sind fantastisch!? (?Fantasztikus combjaid vannak!?) - suttogta közben.

Kezemmel gyengéden a puncimhoz nyomtam a fejét. Jürgen egyik kezével félrehúzta a bugyimat és finoman belenyalt a puncimba. Fantasztikus érzés volt, egész testemben megremegtem és hangosan felnyögtem. ?Ez az, igen, nyalj ki! Még! Még! Csináld!? - suttogtam, de Jürgent nem kellett biztatni. Hangos nyögésim őt is izgatták és falánk kiskutya módjára mohón habzsolta a puncimat, hol a nyelvét erősen hozzászorítva nyalta végig alulról felfelé, hol pedig a nyelve végével izgatta a csiklómat. Aztán két ujjával ügyesen, gyengéden széthúzta a szeméremajkaimat és bedugta a nyelvét a lyukamba. Egyre vadabbul lefetyelt és élvezkedett a pinámnál: csókolgatta, nyalogatta, szívta, ahol csak érte. De még ez sem volt elég neki: egyszer csak újra belém tolta két ujját és miközben nyalta a puncimat, keményen járatni kezdte benne az ujjait. Derekamat ütemesen mozgatva, behunyt szemekkel, hangosan sikoltozva rángatóztam az autónk hátsó ülésén és közben arra gondoltam, hogy nehogy valaki erre jöjjön, mert biztos meghallaná a sikongatásomat. Jürgen meg csak nyalt és ujjazott, mint aki teljesen megvadult. Még soha senki nem művelte ezt a pinámmal, azt hittem, megőrülök. Jürgent pedig csak tovább izgatta a hatás, amit elért, ezért már-már eszét vesztve nyalta, szívta és dugta ujjaival a puncimat. ?Istenem, nem bírom, még, még, ez az, csináld, csináld még!? - suttogtam és egyik kezemmel Jürgen fejét szorítottam görcsösen a puncimhoz, a másikkal pedig a mellemet markolásztam.

Egyszer csak a pinám szagát éreztem és azt, hogy Jürgen ujjai a számhoz érnek. Bevettem őket a számba és szopogatni kezdtem. Jürgent biztosan izgatta, hogy leszopatja velem a puncim levét. Még soha nem csináltam ilyet, még soha nem éreztem a saját puncim levének ízét a számban. Aztán Jürgen szájon csókolt és a szája is nedves volt a pinámtól. Vadul csókolózni kezdtünk, majd Jürgen halkan azt mondta: - - Und jetzt ficke ich dich? (És most megbaszlak!)
- Ja, fick mich! (Igen, bassz meg!) - feleltem.

Az anyósülést teljesen előredöntötte, majd felhúzott az ülésről, megfordított és gyengéden rádöntött az ülés előrehajtott támlájára. ?Szóval hátulról akar megbaszni.?- gondoltam és örültem neki, mert én is így szerettem a legjobban. Előrehajoltam és két kezemmel megtámasztottam magam az ülésben. Jürgen lehúzta a bugyimat és gyengéden terpeszbe állította a lábaimat. Kiszolgáltatott helyzetben, előre dőlve, magamat hátulról felkínálva vártam, hogy a hatalmas hímtag végre belém nyomuljon és felnyársaljon. Jürgen azonban leült mögém a hátsó ülésre, megmarkolta két kezével a fenekemet és hátulról kezdett nyalni. Befúrta a fejét a popsimba és nyalt, csókolt mindent, amit ért: a puncimat és az ánuszomat egyaránt. ?Oh, ja, was für einen Arsch hast du!? (Oh, igen, micsoda segged van!?) - suttogta ?Ich würde ihn auch gerne ficken!? (Azt is szívesen megbasznám!? Kipucsítottam magam neki, ahogy csak tudtam, ő pedig szinte magából kikelve nyalt-falt mindent, amit a combom és a derekam között talált.

Aztán egyszer csak abbahagyta a nyalakodást, felállt az ülésről, hátulról szorosan hozzám simult és abban a percben megéreztem a farkát a puncimnál. Megfogta, néhányszor hozzáverte a lyukamhoz, majd lassan, de határozottan tövig belém tolta. Nem bírtam ki és hangosan felsikoltottam: soha még hímtag ennyire nem töltötte ki a pinámat! Úgy éreztem, hogy szinte teljesen megtölti. Jürgen pedig rám feküdt hátulról és kemény, határozott csípőmozdulatokkal dugni kezdett.

Mozdulni sem tudtam, hiszen Jürgen testével teljesen rányomott az ülés támlájára és erőteljes döfésekkel járatta bennem kőkemény, hatalmas farkát. Fantasztikus érzés volt, testünk szorosan egymáshoz simult. Minden döfésénél hangosan felsikoltottam. Eszembe jutott, hogy most bármit mondhatok, mivel nem érti, ezért végre most kiélhetem a perverz vágyamat, hogy miközben dugnak, mocskos szavakat mondjak.

- Ez az! Basszál meg, basszál meg jól, te állat! Baszd szét a pinámat! Mindig is egy ilyen fiatal bikára vágytam! Bánj velem úgy, mint egy kurvával! Ez az! Bassz! Bassz!- suttogtam és ezt eszméletlenül izgatónak találtam.
- Was hast du gesagt? (Mit mondtál?) - kérdezte Jürgen, miközben kemény, határozott csípőmozdulatokkal döfködött hátulról.
- Ich hab' nur gesagt, dass du es fantastisch machst! Mach noch! (Csak azt mondtam, hogy fantasztikusan csinálod. Csináld még!) - feleltem, magamban meg azt gondoltam, hogy nem kell azt neked tudnod, te csak tett a dolgod.
- Ja, ich mache! Ist es gut so für dich? (Igen, csinálom. Jó így neked?) ? kérdezte Jürgen.
- Ja, es ist sehr gut für mich! Mach noch! (Igen, nagyon jó nekem. Csináld még!) - lihegtem.

Jürgen pedig kíméletlenül farkalt hátulról, az egész kocsi mozgott a kemény, határozott döfések ütemére.

- Istenem, de jó! - suttogtam. Dugjál még, dugjál szét, ez az, dugd rojtosra a pinámat, te alfahím! Így, keményen, ez az, még, igen, életem legjobb baszása. Még! Még!

Jürgen egyik kezével előrenyúlt és a számat simogatta, én pedig bekaptam az ujját és szopogatni kezdtem. A másikkal pedig a fenekemet markolászta és időnként keményen rá is csapott egyet-egyet.

- Ez az, istenien csinálod, járasd meg bennem a farkad! Még! Még! Ez az, így keményen, igen, gyerünk, te állat, baszd szét a pinám! - lihegtem.

Aztán egyszer csak Jürgen leült az ülésre és magának háttal az ölébe húzott, anélkül, hogy a dákóját kivette volna a pinámból. Miközben a nyakamat csókolgatta, előrenyúlt a kezeivel és a melleimet kezdte markolászni, én pedig belekapaszkodtam az első ülés támlájába és ütemesen mozogni kezdtem a farkán. A nyakam érzéki csókolgatása, valamint a melleim izgatása, markolászása megtette a hatását, éreztem, hogy már nem sok kell és hamarosan elélvezek. Egyre gyorsabban ugráltam a hatalmas hímtagon és egyre hangosabbakat nyögtem.

- Ah, ah, igen, igen, még, még, ah, ah, úristen, mindjárt jövök, még, még, ez az, még! - kiáltottam és megállás nélkül mozgattam a csípőmet Jürgen kőkemény farkán, miközben ő szünet nélkül gyúrta a melleimet. Még! Még! Ah! Ah! Isteni, még, még, Aaaaaah! Aaaaah! Aaaaaaaaaaaah ? vad remegések közepette hangosan kiáltozva élveztem él, szerintem még soha ekkorát nem élveztem. Egész testem görcsösen vonaglott, de Jürgen magához húzott és miközben élveztem, gyöngéden csókolgatta a nyakamat.

Jürgen megvárta, míg testem megnyugszik, majd finoman újra járatni kezdte a farkát a pinámban. Nekem azonban az orgazmus után már fájt a dugás, ezért leszálltam Jürgenről, lebújtam az ülések közé és azonnal szopni kezdtem. Hirtelen megcsapott a a puncim illata, a számban pedig újra a saját nedvem ízét éreztem. Tudtam, hogy már neki sem kell sok, hogy elévezzen. Aztán hirtelen meijedtem, mert az jutott eszembe, hogy le fogja spriccelni az autót és ott maradhatnak a foltok. ?Az a legjobb, ha a számba élvez.? - gondoltam. Még soha nem nyeltem le spermát, de most, ha teljes biztonsággal el akartam kerülni, hogy árulkodó nyomokat hagyjunk, nem volt más választásom. Akaratlanul is szerettem volna meghálálni Jürgennek az élményt, amit okozott nekem, ezért igyekeztem a lehető leggyengédebben, s a lehető legélvezetesebben szopni. Szopás közben a combjait és a herezacskóját markolásztam, simogattam. Jürgen pedig megfogta a fejemet és gyengéden húzogatta kőkemény hímtagján .

- Ja, es ist sehr gut, ja, blas mich, blas mich, ja blas meinen Schwanz, du Hure! (Igen, nagyon jó, igen, szopjál le, szopd le a faszomat, te ribanc!) - suttogta Jürgen, talán azt gondolva, hogy nem értem, amit mond, pedig értettem. De nem zavart. Sőt, még izgatott is. Végül is, tényleg ribancként viselkedtem: egy 20 éves fiút, egy nálunk lakó cserediákot szoptam teljes bedobással egy erdei tisztáson a saját autómban!

Éreztem, hogy nem kell már sok neki. Az ülésen hátradőlve egyre erősebben dugta a számat, egyre hangosabban nyögött és egyre görcsösebb mozdulatokkal szorította a fejemet a dákójára. Aztán végre elélvezett.

- Ja, sehr gut, ja noch, noch, ja, ich komme, ja, ja, jaaaaaaaaaaa! Jaaaaaaaaaaaaaa! (Igen, nagyon jó, igen, még, még, igen, jövök, igen, igen, igeeeeeeeeeen! Igeeeeeeeeeeen!)

Jürgen olyan erővel szorította a fejemet a farkára, hogy még ha akartam volna, akkor sem tudtam volna elvenni. Legalább ötször spriccelt bele a számba, s olyan erővel lövellte ki a spermát, hogy alig bírtam lenyelni az újabb és újabb adagokat. Most nyeltem életemben először spermát és egyáltalán nem találtam undorítónak. Olyan volt, mintha egy sós folyadékot innék. Jól megfogtam a farkát, hogy még véletlenül se menjen egy csepp se az ülésre. Aztán, miután elélvezett, gyengéden és alaposan ?letisztítottam? a farkát a nyelvemmel.

- Danke! Du bis fantastisch! Eine echte Milf! (Köszönöm! Fantasztikus vagy! Egy igazi milf!) - suttogta Jürgen és magához húzott.
I- ch danke Dir auch! Es war toll! (Én is köszönöm! Nagyszerű volt!) - feleltem és megcsókoltuk egymást, miközben gyengéden simogattuk egymást testét.

Kicsit még pihegtünk egyet egymást cirógatva, aztán felöltöztünk és mintha mi sem történt volna, hazamentünk. Otthon már várt minket a férjem és a lányom.

- Köszi anyu! Jól éreztétek magatokat? - kérdezte a lányom.
- Persze, minden rendben ment. Szerintem élvezte ő is a kirándulást. Legalábbis nekem úgy tűnt. Nagyon kedves fiú ez a te Jürgened. - feleltem mosolyogva.

Hát, így esett életem legbizarabb szexuális kalandja. Jürgen még egyszer megdugott, amíg nálunk volt, de ez már egy másik történet. Talán, majd azt is elmesélem. Azóta is sokat gondolok rá. Sem azelőtt, sem azóta nem kefélt meg senki úgy, olyan hévvel, olyan fiatalos, vad szenvedéllyel és olyan elementáris vággyal, mint ő ott az autóban, az erdei tisztáson..


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (227)        Nem tetszik (135)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2020-10-05 11:21:53
Zsolti
Nagyon jo sztori....en is szivesen megbasznalak?


Ezt a szex történetet 17711 X olvasták el.