Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Baszós buli

Beküldő:egyetemeista K.


Fuh...ez a tegnap este hatalmas volt! Ennyire izgalmas házibulim még sosem volt.
Azt se tudom, hogy hirtelen hol kezdjem :D

Na jó valahogy megeröltetem magam.

Azzal indult, hogy gyorsan szétkürtöltem egy facebook-emailt és egy eseményt. Fantasztikusan gyorsan reagáltak az emberek. Meg is lepődtem. Ezek szerint tudják, hogy ki csinálja a legjobb bulikat. :) 2 héttel ezelőtt az egyik csoporttársam, aki szintén egy szopós prosti, (bár ő pénzért vagy kajáért esetleg jegyzetekért csinálja) ő is szervezett egy bulit, ahova orvosokat és leendő jogászokat, könyvelőket, közgazdászokat hívott meg és egy két andragógust ugyanerre az időpontra. A dolog érdekessége, hogy ezek az emberek inkább hozzám jöttek (barátok által, én korábbról nem ismertem őket) mint hozzá. Ez azért adja, nem? :D

Kénytelen voltam még leugrani az éjjel-nappaliba, mert 50 főre nem volt elég az üdítő, se a ropi, és még a piákat hozták magukkal. Kis összejövetel volt, nem voltunk túl hangosak sem. A buli nagy részét az elkerített tetőn zavartuk le. Senkit nem zavartunk, ami furcsa volt, mert egy összeülős beszélgetős csoportmunkás projectes csendes délutáni esemény is nagy port kavar a bevarrtseggű és álszent szomszédjaim körében.

A tetőn halkabban hallgattuk a zenét és a régi, különös ablakokból csodás volt a kilátás a városra. Nem csak engem nyűgözött le félkómásan, részegen. A buli érdekessége, hogy nem volt akkora hatalmas haddelhadd és őrület, de nyugis volt és barátias a légkör. Mindenki beszélgetett mindenkivel és asszem csak egy olyan ember volt, aki vezetett és így nem ivott, de ő is önfeledten bulizott velünk együtt.

Az egyik barátnőm, Regina, legnagyobb problémája, hogy ilyen egyetemi bulikból akar magának férjet fogni. Hiába mondjuk neki (még a pasik is) hogy se házibuliban sem összjogászon se bármilyen buliból ne akarjon rögtön lagziba menetelni. Nagyobb esély van rá, hogy egy könyvtárban találja meg az igazit, mint egy baszós, ottalvós partyba.
De...sajnos ő naív és ezzel áltatja magát. Nembaj, legalább nem rontja el a bulit.

Regina a buli közepén kinézte magának a "nem iszom, mert vezetek" feliratos pólós fickót. Jó pasi, de láthatóan nem tetszett neki Regina. 10 perc kínlódás után odamentem és megmondtam Reginek, hogy a pasi más csajjal jött és hogy ne járassa le jobban magát, mert ennek sírás lesz a vége. Regi erre talált egy csávót, akiről azt se tudtuk hogy kicsoda és hogy kivel jött. Berángatta a fürdőszobába és ki se jöttek onnan legalább másfél óráig.

Most biztos arra vártok, hogy leírjam azt, hogy mi történt Botonddal és hogy mikor toppan be a képbe. Sajnos ez nem fog megtörténni. Összeszedett egy képzőművészetis művészcsajt, aki köztudottan idősebb pasikkal kúr az előbbre jutásért. Botond áltatja magát, hogy végre szerelmes lehet és megállapodik vagy valami hasonló. De szerintetek ez mégis hogy lehetséges, hogy 2 nappal korábban még velem romantikázott, majd összeszedett valami ordas ribancot, aki szottyadt faszokkal kefél? Hát elmondom, sehogy. Látjátok, nem vagyok gonosz, csupán kiszűröm azokat az embereket, akik a komplexusaikat hajkurásszák és képtelenek magukhoz hűek lenni. Botond is ilyen volt. Mindenáron a biztos pontot keresi az életében. De nehezen jön rá arra, hogy ezt más emberekben sosem fogja megtalálni, max csak önmagában.

A bulimra eljött egy régi kefélőtársam is, Jani. Ő volt az első, akivel az egyetemen szexeltem. Jani TTK-s biológia vagy kémia, vagy föci? Nem emlékszem. De baromi dögös csávó. Szerintem kicsit biszex, de tagadja. Most is fiúval jött. Üdvözölt:
- Szia, édes! Már meg sem ismersz?
- Szia Jani! Ezer éve nem láttalak. Hogy vagy?
- Minden tuti. Képzeld Erasmussal megyek Párizsba. Nem király?
Párizs, erasmus, TTK? Kicsit hirtelen téma, de oké.
- WOW! Ez csúcsszuper! Mit isztok?- kérdezem tőlük.
- Már ittunk egy pár felest, a többit veled akarjuk.- kacsintottak rám.

Baromi dögösek együtt. de külön-külön is. Na várjunk csak. Velem akarnak inni? Ez felkérés keringőre? Meglátjuk.

Ittunk-ittunk és ittunk. Jani haverja, Milán volt. Kurva jól éreztem velük magam. Milánnak volt egy két ilyen megnyilvánulása. Pl. megnyalta vagy harapta a száját miközben Janit nézte. Nem bírtam tovább. Megkérdeztem.
- Ne haragudjatok, de ti am együtt vagytok? - nyögtem be holtkómásan, berúgva.
Néztek egymásra és elpirultak, dadogtak és pislákoltak mindenfelé.
- Neeem! Ugyan!
- Ahj nyugi már. Én elfogadom a másságot vagy azt, hogy kipóbáljátok magatokat. Ezzel nincs baj. Nekem ne hazudjatok. Részeg vagyok, nem hülye!
Már a bizalmukba férkőztem. Azt akartam, hogy ne legyenek gátlásaik. Ezt viszonylag hamar elértem.
- Na jó, látom , hogy veled lehetünk őszinték! Igazából Milán ki szeretné próbálni egy lánnyal, de eddig még nem volt alkalma. Ismersz olyat, aki betanítaná vagy ilyesmi? - nézett rám kérdőn Jani.

Ittam még egy Ouzot és lesmároltam Milánt. Szexin csókolt, de érdekes volt. Félt, mintha másra számított volna. A szemébe néztem, majd elindultam a szobám felé. Majd én megmutatom neki, hogy milyen egy csajjal szexelni.
Néztek rám kérdőn. De Jani vágta a sztorit. Milán bement a szobámba. Én addig körbenéztem a nappaliban és a konyhában is. A tetőteret bezártam, már senki sem volt fent. Hajnali fél3 lehet. A tusoló, a wc, a konyhaajtó zárva. Valószínűleg szexelnek a kedvesek. A nappali swinger-klubbá alakult. Legalább négy szétdobált bugyit láttam a padlón, és halkan nyögő hangokat. Kéjlak lett. Sebaj. :)

Bementem a szobámba. Jani és Milán bent vártak. Mint a fogorvosnál. Félnek, hogy mi lesz a diagnózis, vagy hogy kapnak-e szurit. :) Feltettem egy csendes baszós zenét. Milánt az ágyra nyomtam. Vetkőzni kezdtem. Előtte kibontottam a hajamat, amely szétterült a vállamon. Lassan kibújtam az ingemből, és forrón nyalogatni kezdtem az ajkaimat. Milán láthatóan beindult, de valószínűleg segített neki ellazulni Jani jelenléte. Felült az ágyon. Be akar szállni a vetkőztetésembe. De előbb neki kell vetkőznie. Lehúztam a pólóját. Kockás hasa és izmos mellizma lázba hozott. Nedves a bugyim és mindenem tőle. Kicsatolta a melltartóm és lassan megszopogatta a mellbimbóm. Nagyon gyengéd. Mintha cukorból lennék úgy vigyáz rám. Oldalra néztem, és Jani a fotelba már a nadrágját kigombolta. Csak a szóra vár, hogy mikor szállhatna be ő is. Még vártatom kicsit. Addig magát izgatja.

fff.jpg

Milán feloldódott. Már csak rám figyel. Kedveli a testem. Kissé nőies az arckifejezése, mintha egy pornófilmből tanulta volna. Érdekes, de nem zökkent ki. Kibújtattam a péniszét a gatyából. Nincs nagy termete, de attól még kemény. tetszik. Éppen be akartam kapni, de arra utasított gyengén, hogy csak kézzel csináljam. A kupakját azért óvatosan megnyalogattam. Közben néztem Janira, hogy beszállhat ha gondolja. Ő a hátam mögé jött. Az arcomba dugta, a kemény, legalább 22 centis izmos farkát. Már csöpögök. Nagyon szexi és izgatóak. Jani hangos. Nagyon hangos. Milán addig engem is és Janit is simogatja. Milán ki akar próbálni. Belülről. Belém dugta és felsóhajtott. Forró voltam és nagyon, de nagyon nedves. Óvatos velem. Én addig kőkeményen leszoptam Janit. Jani még mindig nagyon hangos. Élvezi. Most nem foglalkoznak egymással. Csak velem. Bár engem annyira nem zavarna, ha smárolnának vagy ilyesmi. Jani meg akar baszni. Látom a szemében. Belém akarja már vágni a péniszét. Erősen. Hogy fájjon. Nem néz Milánra. Grimaszol. Mintha zavarná, hogy Milán is itt van. Jani beszél hozzám:
- Még mindig szép vagy alul is! Emlékszel, mikor Vizsgaidőszak után szexmaratont nyomtunk a régi lakásodban? Mikor már tizedjére basztalak meg, már sírva könyörögtél, hogy hagyjam abba?

Emlékszem! 24 órán át szexeltünk. Már ájuldoztam a rengeteg orgazmustól és a fáradtságtól. Végig kívántam őt és még utána is, de a testem ellenkezett. Pihennem kellett... Rendesen megbaszott. Azóta se volt olyan maratonom, de annyira végül is nem is hiányzik. Sokszor túlzásba vitte. Most is feszegeti a határaimat.

Milánt ellöki. Engem rádob az ágyra és maga elé húz. Erősen, belém vágja a farkát. Felnyögök. ha tövig nyomja, már nagyon fáj. Ő hangosabb mint én. Milán engem simogat, de tudja, hogy Jani az alfahím. Jani farka óriási. És emlékeim szerint a benne levő anyag is sok, sűrű és rengeteg. Nem biztos, hogy elég lesz egy gumi...

Milán aranyos. Nem nagyon tudja, hogy mit csináljon. segítek neki. Jani önző. Csak magának akar. Tépi a bimbóm. Nagyon durva. De élvezem. A farka annyira vaskos, hogy hamarosan elmegyek tőle. Milán alám fekszik. Jani tudja, hogy seggből szájba nem engedem, szóval ezzel a kéréssel max egymáshoz fordulhatnak. Milán kis síkosítóval análisan kielégít. Ha valaki normálisan, lassan csinálja, akkor engedem az anált, de aki nagyon dúrva és nem bírja visszafogni magát pl. Jani, annak nem. Milán a hátam mögött, Jani előttem. Még nem csináltam két fiúval ezelőtt. Izgatott. Ketten voltak bennem. Élveztem. Nagyon. Sikítottam, hangos voltam és a két fiú is. md107myVVj1r9onlto1_5001.jpg

Két óráig csináltuk. Egyszer valahogy Jani került mögém. Kivételesen gyengéd volt. A hátsó felemre nagyon kényes vagyok. Kutya pózban csinálta. Milán már elment. Jani van soron. Punciba akar élvezni. Gumit cserél. Megkefél. Megbasz hátulról. Kemény csávó. Ordítok a kéjtől. Szeretem ezt a fajta durvaságot. Csináld! CSINÁLD! Annyira finom! Elélvez. Még belémveri azt a rengeteg spermát, amit kibocsát a hatalmas erektől duzzadó farka.

Gumi a kukába, fiúk az ágyba. Kimerültek. És én is. Nehéz nap, nehéz hét. Most megengedem, hogy nálam aludjanak. Csak ne legyen meg a közhely búcsúzkodás közben.

Reggel! Borosüvegek mindenhol, egy törött lámpabúra, eldobált használt gumik zacskója mindenütt, legalább a tartalmát kidobták, egy kilincs kiszakítva a wc ajtóból, seprű az ajtónak támasztva (???). Regina a cipős szekrényen szundít. Biztos jól megbaszták, nem zavarom, hagy pihenjen. Két csaj a nappaliban a szőnyegen fekszik. A pasik otthagyták őket lucskos puncival és leléptek. Egy plédet terítek rájuk, hogy legalább valamennyi méltóságuk megmaradjon. Az erkélyen egy csávó ücsörög. Jani kijön utánam és átkarol:

- Holnap kettesben ezt megismételhetnénk, mit szólsz?
Benne vagyok. Sőt. Egész hétvégén ráérek.
Nem faggatom a Milánnal való kapcsolatáról. Ő dolga.
Kedvelem Janit. Amolyan baszóbarátok voltunk. Sok hülyeséget megcsináltunk együtt, de többet nem akartunk egymástól. Nem is értem miért magyarázom? Nem és kész!

Hétfőn két zh-m lesz és még 4 beadandóm. Nem biztos hogy egyhamar fogok írni még a héten. :) De annál többet írok kedden! ) Puszika <3


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (111)        Nem tetszik (119)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 15781 X olvasták el.