Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Miért pont sárgarépa?

Beküldő:juznhrhz

- Kedves Valkoci jó volt mikor megjelentél éjfél után, sokat beszélgetünk. Gyakran este főztél és közben dumáltunk. Sok sárgarépát, zellert és egyéb gumós növényeket ettünk, vagyis te ettél én csak mondtam, hogy eszek. Jó volt mikor a nárcisztikus személyiségzavarom elemezted. Valahogy jól esett, hogy rólam beszélsz. Gondoltam rá, hogy mi ketten csinálunk valamit. Szerinted én tudok dolgokat, de valójában nem tudok. Valójában mozdonyvezető vagyok Budapest, Párizs járatot csinálom.
- Nem adtál nekem kiflire pénz, elvégre csak tüneti kezelés az evés mert utána újra éhesek leszünk. Hihetetlen jól tudsz hazudni, megjátszod a hülyét, közben pedig okos vagy. Diplomád van, komoly munkahelyed, luxusautód, barátnőid.
- Én pedig megtanultam tőled, hogy az ölelés és a sárgarépa fontos.
- Szimbolikusak az alagutak, futunk bennük mint az egerek. És néha fut felénk egy fekete macska, talán az utolsó. Nárcisztikus személyiségzavarod van és hazudsz mint a vízfolyás. Ennyi elég is egy nő behálózásához.
- Veled előjátékként sok sok sárgarépát ennénk. Jól éreznénk magunkat. Utána pedig beszélgetnénk valamiről. Feljönnél hozzám enni egy pizzát vagy találkoznánk a szobor mellett a főtéren.
- Néha nekem is sírhatnékom támad, mikor elkezded az ökörségeid mondani. És nagyon sokszor beszélsz feltételes módban. De most képzeld el, hogy egy űrhajón vagyunk. Szép nagy űrhajó már jó sokat szexeltünk, ittunk sok alkoholt és száguldunk az űrben. Néha veszekedünk, de aránylag jól kijövünk egymással. Jó lenne ha ezt elhinnéd nekem. Megfejtjük a titkokat mivel ez lenne a küldetésünk és lennének stopposok, akiket beengedünk a hajóra, nyilván lengén öltözött cicák, hogy neked jó legyen. Elvégre csak neked legyen jó ez a lényeg. Én meg legyek leszbikus. Összejönne egy csapat és kalandoznánk, mint az őseink az Etelközben. Komolyan ez minden, hogy egy jó baráti társaság van egy űrhajóban? Ennyit tudtam neked mondani?
- Elmondjam neked, hogy szerintem milyen az úrinő?
- Most, hogy jön ide az úrinő? Ja vagy úgy, hogy én legyek úrinő a te kívánságaid szerint. Halljam a parancsaid. Nyomjad.
- Aki minden helyzetben ismeri a szabályokat, a kereteket és tisztában van vele, hogy azokat soha nem hághatja át. Elvárja a férfitől, hogy úriember legyen, viszont a férfi úriemberi mivoltával soha nem él vissza. Elvárja, hogy minden helyzetben megkapja a nőknek kijáró tiszteletet. Soha nem mondhat a férfinak sértő, bántó dolgot, nem rongyolódhat le egy szidalmazó ember szintjére vagyis nem válhat közönségessé. Ha nem tetszik valami a férfi viselkedésében akkor a legnagyobb tisztelettel, kulturált formában kell ezt közölni az adott férfival. Mondjuk az úrinő eleve megválogatja, hogy milyen férfiakkal érintkezik. Nyilván nem úriemberekkel és érintkezni kell, akár kötelesség miatt, pl. munkahelyen. Ilyenkor távolságtartás mellett a nem úriembernek is jár a tisztelet. Nem szabad a férfiakat becsapni, játszani sem szabad velük. Nyilván előjáték lehet. A férfi önbecsülését kikezdeni nem szabad. Nagyon fontos, hogy az úrinő nem köpönyegforgató. Vannak szavak amiket egy úrinő soha nem használhat férfiakkal szemben . Lekicsinylő, sértő szavakra kell gondolni. Pl, Hülye, idióta, stb. Úrinő tökéletesen tisztában van a kommunikáció szabályaival. Mindig ad időt a férfinak beszélni, hogy a férfi nyugodtan kifejthesse amit közölni óhajt. Ilyenkor az úrinőnek kötelessége figyelni a férfira. Hirtelen távozni, hirtelen lelépni egy randiról tilos az úrinőnek. Nyilván ha valami közbejött akkor lehet, de ilyenkor köteles a férfitól bocsánatot kérni. Úrinő, férfi társaságban - ha egy férfi közel áll hozzá. - akkor csak a hozzá közel álló férfival beszélhet, a többiekkel csak röviden, tömören. Nyilván ha a többi férfi kérdez , válaszol de velük szórakozni , a párja jelenlétében tilos. A párjára sértő, bántó megjegyzést tenni mások előtt, elképesztően ostoba dolog, aki ilyet tesz ő nem úrinő. Úrinő csak kiforrt, érett személyiség lehet. A szexben lehet szenvedélyes, vad. Hiszen ez is az érett személyiséghez tartozik, hogy meg akarja élni a szenvedélyt. Tudja jól, hogy mi kell a férfiaknak és nyújtani is tudja. Nyilván egy úrinő is reagálhat olykor sután pl. Egy bókra. Nem vagyunk minden helyzetben tökéletesek, de erre kell törekedni. Lényeg: Minden helyzetben visszafogottan viselkedni.
Most elmondom neked, hogy milyen az úriember? Olyan férfi aki az élet minden területén magas minőséget igényel és ezt meg is engedheti magának, mindenféle szempontból, pl. anyagilag is. Pontokba szedem az úriember jellemzőit. A nőkkel való viszonyra fókuszálok. Úriember tudja, hogy mit akar a hölgytől akivel kapcsolatban van. Szóval pontosan tudja. Nem bizonytalan. És akarja, nem pedig szeretné. Tudja, hogy a siker titka az akarás. Finoman, lágyan bókol a hölgyeknek. Példa: Szép a popsid, ez durva és nyálas. Tökéletes alakod van, a popsid is tökéletes, ez finom. Finoman, lágyan igen. Durván, nyálasan soha. Tudom, hogy vannak nők akik szeretik a hízelgő férfiakat. Tegyék, ha nekik ez a jó. Egyébként az úriember mindig egyre inkább finomodik, a tanulmányai okán, tapasztalatai miatt. Fogalmazhatok úgyis, hogy érik. Kezdetben talán durva, de elkezd finomodni, ugyanis rájön, hogy az érett nők ezt igénylik. Beszélgetés. Engedi a hölgyeket beszélni, helyessel, bólogat. A hölgyek érezhetik úgy, hogy saját magukkal beszélnek mert a férfi igazat ad nekik, és szinte ugyanazt mondja mint a hölgyek. A nők gondolják, hogy ezzel a férfival veszekedni nem lehet, hiszen mindenben igazat ad. A férfi a sajátját csak akkor mondja ha igénylik a nők. Itt is érvényes: Lágyan, finoman. Ha vélemények különböznek ez soha nem okozhat éles helyzetet. Finoman is el lehet mondani, hogy a férfinak van igaza. Ha ezt igénylik a nők. Mert ha nem akkor bólogatni kell. Amit felvázoltam , ez sok témára igaz. Például: Főzés, szellemi dolgok, kicsit ilyen megfoghatatlan dolgok. Főzés mondjuk konkrét. Ilyen megfoghatatlan, filozófia témákban engedni kell a nőket szabadon beszélni, érezzék, hogy szabadon beszélhetnek, nincs belekötve. Szeretettel át van ölelve amit mondanak. Azonban a saját érdekünkben nem kell mindig bólogatni. Vannak szabályok párkapcsolatokban és ezek az úriembereknek és az úrinőknek egyaránt kedveznek. Ezeket a szabályokat egy belső igény hozza felszínre. Ilyen dogokra gondolok. Úriember nem hisztiz, nem féltékeny, nem irigy. Vagyis visszafogott, nem ösztönlényként nyilvánul meg. Úriember mindig elegáns. Érdekérvényesítés jelentése , hogy bizony dominálni kell az úriembernek a kapcsolatban. Vagyis igazából mindig a férfinak van igaza. Úriembernek vannak jogai a kapcsolatban. Fontos tudni, hogy ezek a jogok az idő múlásával jönnek létre. Pl. 3 év után már nagyon sok joga van egy férfinak. Az úrinő köteles elmondani, hogy kivel volt, mit beszélt? Talán sokan csodálkoznak. De ha a férfi valamilyen okból kíváncsi akkor a hölgynek 1, 2, 3 év után kötelessége válaszolni. Természetesen mondhatja a nő , hogy nem válaszol. Szabad akarat van! De ha nem válaszol, akkor ez a kapcsolat végét jelenti. A férfinak segít, ha tudja, hogy a testi kapcsolat már ki volt pipálva. Így hát jöhet a következő.
- Hát ez igazán remek volt. Te tanultál pszichológiát titokban az ágy alatt?
- Még nem voltam az ágy alatt.
- Béla fejezzük ezt be, későre jár és én nem szeretném, hogy itt aludj. Ugye megértesz engem?
- Teljes mértékben megértelek, Cicám.
- Dehogyis értesz meg. Szeretném elveszíteni a hitem benned de nem tudom. Nem tudom elveszíteni.
- Akkor hazafelé az autóban meghallgatok egy dalt mai arról szól, hogy nem tudod elveszíteni a hited.
A fekete, alacsony tüsi világoszöld hajú nő mosolygott a barna hajú magas, vékony férfira. Az ajtóig kísérte, egymásra néztek. A férfi kilépett a lépcsőházba és szájon csókolta a nőt. Sokáig csókolóztak a pillanat megnyúlt és nagyon élvezték.
- Édesek az ajkaid. - mondta a férfi.
A nő nem válaszolt megfordult és bement a lakásba és kulcsra zárta az ajtót. A férfi elindult lefelé a lépcsőn. És azon gondolkodott, hogy vajon a csók tudatos álom volt vagy a valóság? Nézte a sétáló embereket, a kirakatokat és idegenek érezte magát a városban. Betért egy éjjel nappal nyitva - tartó kisállat kereskedésbe és vett magának egy zacskó sárgarépát. Jó ízűen falatozva eszébe jutottak az anya szavai, ha sok sárgarépát eszel akkor megtanulsz fütyülni. A telefonja csörgött a zsebébe. Valkoci telefonált. - Ne haragudj, hogy zavarlak, de holnap nem tudok veled menni az egyetemre. - hadarta a csaj.
A barna rövid hajú férfi beledobta a maradék sárgarépát egy kukába és szűkszavúan válaszolt a telefonba .
- Rendben van.
- Köszönöm, Béla, hogy megértesz, hálából extra jól leszoplak.
- Ne köszönd nyuszifül. Örülök neked.
- Közhely.
- Ma eszembe jutott, hogy Mari néni találkozott a földönkívüliekkel.
- És?
- Ennyi csak.
- Nem sok.
- Nem. Ma ettem sok sárgarépát és írtam egy rövid pornótörténetet, egy vendéglátós csaj fogadja a külföldi férfiakat a raktárban.
- Nárcisztikus személyiség zavarod van.
- Mindig evvel basztatsz?
- Szórakozz a cicákkal megérdemled őket. Egyél sok sárgarépát, zellert gumós növényeket.
- Gondolkodom, hogy hogyan mehetnék vissza a múltba , egyébként rájöttem. Gyakorolni kell és menni fog. Ha akarom te is ott leszel
- Őszintén szerettelek.
- Tudom
- Semmit se tudsz.
A világoszöld rövid hajú nő mosolygott miközben a füléhez tartotta a mobiltelefonját.
- Mennyi sört ittál ma?
- Sokat. De az előbb voltam nálad, biztos, hogy láttad rajtam, hogy mennyi sört ittam.
- Mikor mész vissza a múltba? Szeretnék veled menni.
- Mikor el tudok teljesen lazulni.
- Egy extra jó leszopás biztos, hogy ellazít. És szeretem benned, hogy mozdonyvezető vagy jelenleg, nagyon férfias szakma.
Béla kinyomta a telefont sietős léptekkel befordult egy utcasarkon és halvány fogalma sem volt róla, hogy merre menjen? Kellemes zene szűrődött ki az egyik földszinti panel lakás ablakán, erről eszébe jutott, hogy nagyon régen is sétált és akkor veszekedések zaja szűrődött ki. Akkor épen albérletet keresett, mivel a szülői házban élt és nagyon szeretet volna önállósodni, ami a szülői házban élve lehetetlen vállalkozás. És akkor egy új munkahelyet is keresett mivel kevés volt a fizuja. Végül lett egy albérlet és elhelyezkedett az építő iparban. Pár évet lehúzott majd megunta a cementes zsák cipelését és beiratkozott mozdonyvezető tanfolyamra és hamarosan a Budapest, Párizs járatot csinálta.
-Megcsapott a mozdony füstje és örök szerelem lett, két nőt szeretek és a mozdonyt. - mondta saját magának.
Betért a törzshelyére a kedvenc kocsmájába, csodálkozott, hogy a kocsma szembe jött vele. Olyan vagyok mint a lovak mindig eltalálok , csak én nem haza, hanem a kocsmába
- Rendelt egy korsó sört és egy kupica vodkát , és leült a törzsasztalához. Az asztalról is sok minden eszébe jutott.
Győrben megeredt az eső, kövér cseppekben hullott. Béla ivott a kocsmában és nem érdekelte az eső. A vonat esőben is tud haladni, tehát teljesen lényegtelen.
Matild a kocsmárosné leült az asztalához, 60 as éveiben járó nő, ő volt a tulaj.
- Szia Béla. Mikor indulsz?
- Honnan tudod, hogy indulok?
- Te az a fajta vagy aki mindig indul.
- Holnap után, és a szokásos járatot csinálom vagyis Párizs. Gyere velem.
- Nem lehet. Valkoci volt tegnap itt, mondta, hogy átbasztad. De nem haragszik rád. Egy nagy kés volt a táskájában. Mondta, hogy avval fog megölni téged. Nem lesz ennek jó vége, hogy két nőt szédítesz, ráadásul mindegyik bolond. Titkolni akarod? Tudja az egész utca. Özvegy Savanyúné mindig kint ül a ház előtt és nem lakik messze tőled. Szerinted? Itt akarsz titkot tartani?
- A pult mögötti fiatal csirkék akik elvezetik a boltot, gyere velem, Matild.
- Őrült vagy, talán ezt szeretik benned a kurváid. Nem tudják elvezetni.
- Még egy kört holnapután után már úgysem ihatok. Bár már volt rá példa, hogy nem szörpöt ittam munka közben.
- Ha áll a sorompó akkor menni kell.
- Ezt most miért mondtad, Matild?
- Téged a farkad vezérel, Béla.
- Hányszor elképzeltem, hogy kitakarítom a lakást, végül mindig az anyám csinálta meg.
- Komoly nő kellene neked, nem ilyen riherongy kurvák.
- Van kettő is.
- Miért nem bútorozol össze az egyikkel, vagy mindkettővel?
- Nem akarok bútorozni Matild, tessék a szokások borravaló. Megyek most már elmúlt éjfél, egy napot még döglök aztán irány Párizs.
- jó utat Béla!
- Köszi! És szépek a csirkéid a pult mögött.
Béla kilépett a kocsmából még esett az eső, de nem zavarta a férfit.Susan a fekete rövid hajú nő kiszállt a kádból és elégedetten állapította meg a tükörbe nézve, hogy még mindig nagyon szexi bár már elmúlt negyven, bárcsak a férje is észrevenné a bájait. Leült a konyha asztalhoz és töltött magának egy csésze kávét. A rózsaszín köntös amit csak úgy magára kapott melegnek bizonyult, gyorsan levette. Meztelenül kortyolta a kávéját. A telefonja után nyúlt. - Párizsba induló vonatra kérek jegyet. Nem, nem holnapra, holnap utánra, igen.. köszönöm. - hadarta és izgatottan kinyomta a telefont. - Miért megyek Párizsba?, azért mert egy személyiségzavaros ürge vezeti a vonatot aki ráadásul úgy eszi a sárgarépát, hogy a nyulak is megirigyelnék tőle. Te nem vagy normális Susan - mondta és rágyújtott egy cigire és töltött még egy feketét. Megitta és elhatározta, hogy jól fogja magát érezni. Legalább elutazok Párizsba, sétálok a Szajna partján és a megboldogult lánykoromra emlékszem, amikor még nem ismertem az építő ipari segédmunkásból mozdonyvezetővé avanzsált fickót. Később a körmeit lakozta, felvitt egy réteg gél lakott és fújta a kezén a körmeit. Közben szólt a rádió, érdekesnek találta, hogy leszopta a férfit aki a rádióban műsorvezető kicsi a világ. Szép hangja van, talán evvel vett le a lábamról bár a sport kocsija sem volt kutya, igaz, hogy később kiderült, hogy nem az övé hanem lopott de akkor már túl voltunk a tűzkeresztségen. Nem is háborogtam, inkább imponált, hogy ötletes a fiú. - gondolkodott Susan és nézte a körmeit.
- Párizsba megyek muszáj jól kinéznem. Hervadt virág vagyok valaki öntözzön meg, sőt locsoljon meg.
Valkoci a világoszöld hajú, mindig vidám csaj sétált a Duna parton nem volt jobb dolga. - Most nem álmodom. - mondta saját magának és sétált tovább. Elővette a zsebéből a mobiltelefonját és rendelt egy jegyet a Párizsba induló vonatra. Arra a bizonyos vonatra amit a barátja vezet. Jó lesz elmenni és hátrahagyni mindent. Leült egy padra és lehunyta a szemeit. Felidézte a legutóbbi tudatos álmát. Hotelszobában volt és nagyon félt. Csodálkozott a nagyon sablonos helyzeten. Semmi fantázia, élet nincs abban, hogy valaki egy hotelszobában fél mikor kinyitotta a szoba ajtaját akkor pedig felébredt.
Séta után Valkoci egyesbe rakta a kocsiját és elindult. Ne rég hívták telefonon és ha hívják akkor menni kell. Útközben eszébe jutott, hogy tulajdonképpen nem is volt annyira rossz a legutóbbi tudatos álom második fele. Közönség előtt énekelni mindig jó, kifejezetten jó volt a közönség a koncerten, nagyon beindultak. Valkoci önfeledten énekelt a színpadon a tudatos álomban. De meg van a helye a tudatos álomnak és a valóságnak is meg van a helye. - Most ébren vagyok. - mondta magának és beletaposott a gázpedálba.A vonat elindult nem fütyült ahogy a régi gőzmozdonyok, hanem hangosan kürtölt és gyorsan kigurult az állomásról és irány Párizs a szerelmesek városa. Béla nézte maga előtt a sínpárt az ismerős fákat, rétet, házakat.
- Bekapcsolom a robot pilótát és hancúrozhatunk, - mondta.
- Van a vonaton robot pilóta? - kérdezte Valkoci meglepett hangon.
- Ezen a vonaton van.
- Értem.
- Én viszont semmit sem értek.
- Régóta vagy már mozdonyvezető?
- Fél éve csak. Előtte építőipari segédmunkás voltam, de miért kérdezed, hiszen nagyon jól tudod. Elmeséltem neked.
- Csak úgy megkérdeztem. Tudom, hogy elmesélted pár hónapja mikor megismerkedtünk a bárban.
- Ahol nem táncoltál hanem magányosan ültél, én pedig hozzád léptem határozottan, férfiasan és hála a sok cementes zsák cipelésnek még izmos is vagyok.
- Csodálatos férfi vagy.
- Ez most jól esett. Fogalmazzunk úgy, hogy okos vagyok , rájöttem, hogy minden jó lehetőséget meg kell ragadni, te például nagyon jó lehetőség vagy.
- Egynek jó vagyok?
- Ne viccelj, úriember vagyok.
- Aki mozdonyvezető.
- Így van, mozdonyvezető. Most viszont fékeznem kell , mert következik egy megállóhely és a robotpilóta nem tud megállni az állomáson. Látod kigyulladt egy piros fény, jelzi, hogy állomáshoz érünk pár perc múlva. Utána viszont már csak Párizsban állunk meg és hosszú lesz az éjszaka. Hoztam bort, sört.
- Én pedig hoztam kaját.
- Na látod te mindenre gondolsz. Én hoztam szexi harisnyát amit felhúzhatsz a lábikóidra.
- Már látom az állomás fényeit.
- Valkoci életem akkor búj el, ne lásson senki, ugyanis tilos lenne itt tartózkodnod majd ha kiértünk az állomásról előbújhatsz.
- Addig simizem magam.
- Rendben van simizd magad.
Az állomás és a szeretkezés után az út egyhangúan telt, viszont az árnyak egyre nagyobbra nyúltak.
- Este lesz lassan.- mondta Béla és eszébe jutott, hogy reméli, hogy őz nem fog a vonat elé ugrani.
- Nem baj ha valami egyszerű nem a bonyolultságban rejlik a dolgok gyönyörűsége. - mondta Valkoci.
- Ezt most miért mondtad?
Béla nézte a sínpárt és örült, hogy mozdonyvezető lett. Jó döntés volt. Valkoci a harisnyáit igazgatta egy táskában. Csodálatos erdőben ment a vonat a jó levegő beszűrődött a résnyire kinyitott ablakon messze havas hegycsúcsokat láttak minden élettel volt tele.Susan kortyolta a sörét az étkező kocsiban, nézte a magas fákat, élvezte a jó levegőt. A vonat szinte teljesen hangtalanul haladt. Egy szarvas riadtan felkapta a fejét és leugrott a sínpárról, még épen időben. Susan ebből természetesen semmit sem vett észre, még azt sem vette volna észre ha elüti a vonat a szarvast. Vacsora után jól lakottan visszaindult a hálókocsiba, úgy döntött, hogy korán fog aludni. Susan bement a kupéjába megigazította az ágyát és lefeküdt hallgatta a vonat halk zakatolását.
Zakatolt a vonat és a nő elaludt.
- Hölgyem,kérem ébredjen fel, kisiklott a vonat és mindenkinek le kell szállni?
- Ez valami hülye poén?
- Ez sajnos nem poén hanem a valóság.
Susan értetlenkedve nézte az öltönyös férfit, aki föléje hajolt.
- De mégis hogy siklott ki a vonat?
- Vizsgálják. Kérem jöjjön.
- Hálóingbe?
- Oda adom a kabátom, magára terítem úgy nem fog fázni.
- Biztos vagyok benne, hogy nem siklott ki a vonat és valami nagy faszság van.
- Jöjjön.
Susan meglepően sok embert látott a sínek melletti tisztáson. Sokan már szálltak fel a buszokra, tehát nem kell a tisztáson tölteni az éjszakát. Egy hangos bemondón keresztül férfi hang tájékoztatott.
- A mozdonnyal műszaki hiba történt, természetesen a jegy árát visszafogjuk téríteni mindenkinek, buszokkal mindenki elviszünk a legközelebbi hotelba, ahol eldöntheti, hogy busszal tovább indul- e Párizsba vagy inkább a hotelban tölti az éjszakát? Természetesen a hotel költségét a vasút társaság magára vállalja, még egyszer elnézésüket kérem a társaságunk nevében. A férfi hang több nyelven is elmondta az üzenetet.
Valkoci már a hotelszobában volt, lefeküdt az ágyra úgy érezte, hogy a végletekig ki van merülve. Tudta jó, hogy pár pillanat és álomba fog merülni. Talán tudatos álom lesz, előre nem lehet tudni. Feküdt a nő az ágyon és elaludt. Egy épületben volt és tudta, hogy nem lehet kimenni az épületből. És egy valamivel még tisztában volt mindez csak álom. Egészen pontosan tudatos álom. - Ha megfogja a seggem, tökön fogom rúgni. - mondta saját magának. Majd így folytatta. - Szerintem nem fogja meg a seggem hanem a végletekig fárasztani fog a szövegelésével. Valkoci egy irodában ült, íróasztal mögött. Kinyílt az ajtó és bejött Béla, fekete színű öltönyt viselt és komoly arcot vágott. Valkoci elé térdelt és egy puszit adott a nő jobb lábfejére majd felállt és beszélni kezdett.
Valkoci eszébe jutott, hogy megkérdezi Bélától, hogy vajon ő tudja, hogy csak egy álom szereplője?
A férfi arról mesélt, hogy őt bántják. Néha hangosan, néha halkan. Az arca is mesélt, a szemeit összehúzta , a szája lefelé görbült, vagy épen mosolygott. Valkoci nézte a panaszkodó férfit és félelmet érzett. Az iroda ablaka kivágódott egy fegyveres alak lépet be. - Itt van akit likvidálnom kell? - kérdezte.
- Nincs itt - válaszolt Valkoci.
A fekete ruhás alak kiugrott az ablakon. A mesélő férfi észre sem vette csak állt és mesélt olyan volt mint egy versmondó. - Nem is olyan régen, pár hónapja YouTube tube videón láttuk az indiai bölcset, olyan szépen és logikusan levezette, hogy nincs Isten. Mi emberek valójában az emberiség tudata vagyunk, így hát addig létezünk amíg az emberiség létezik. Rám mély hatást tett a levezetés, formálta a lelkivilágom. Platónt, Indiai bölcseket, pszichiátereket akarok olvasni, számomra ők hitelesek. Nagyon érdekes amit írnak. Engem nagyon érdekel a tudat evolúciója is. Mint egy szivacs magamba szívom a sok tudást, érzem, hogy nekem ez jó. Legutóbb az Alkímiával foglalkoztam. Az Alkímiáról mindig a alpinisták jutnak eszembe, akik magasra felmásznak. Lényeg, hogy az Alkímia volt az utolsó állomás a szellemi ösvényen amin ketten járunk. Izgalommal vegyes kíváncsisággal várom, hogy milyen új pszichiáterek, tudósok tűnnek fel a szellemi horizonton, hogy beragyogják tudásukkal a hétköznapjaink által keltet tapasztalatainkat és akkor megláthatjuk, hogy minden csak illúzió. Vágyat érzek, hogy olvassam a filozófusokat. Mi a valóság? Amit láttunk, hallunk, műszerekkel érzékelünk. a materialista, anyagelvű világszemlélet szerint. De vannak más szemléletek is ezt hozzá kell tenni. Melyik szemlélet az igazság? Nincs a materialisták kezében egy mindent leíró elmélet amit vidáman a mindenség elméletének szoktak becézni, sőt ha bizonyítva van már nem is elmélet hanem valósággá nemesedik, de ez ugye nem létezik csak ábránd mint a Hótehénke és a hét törpe c mese. A mindenség elmélete és a hótehénke és a hét törpe mese ugyanaz a szint. A világot próbálják mese szerűen leírni, mert hát bizonyíték nincs. Ezért ökörség, hogy épen a materialistáknak van igaza.
Szóval van a materialisták világképe ez, hogy érzékszervek, műszerek mutatják a valóságot. Nagyon jó műszerek megmutatják, hogy az asztal, a szék dolgokat ha felbontjuk akkor egy időtlen , örök energiát kapunk. Szóval minden egy végtelen, örök , energia valójában. Az ember önmaga valóságát, hogy tapasztalhatja meg? Jó sokat kell meditálni és el lehet jutni az un önvalóig, ami ugyanaz a végtelen energia. Ez is egy magyarázat, ugye milyen érdekes? Eddig két magyarázatot mondtam el az egyik teljesen materlista, ami csak az orra hegyéig lát, a másik már önvalót említett ami már messze túl mutat a testünkön, az elménken. Konkrétan, láttunk egy szekrényt, akkor sokan mondják, hogy ez szekrény. Valójában végtelen, örök energia. Mi szekrénynek nevezzük ez csak egy kommunikáció, közös megegyezés, hogy ennek a valaminek legyen szekrény a neve ugyanis így értjük meg egymást. Hibás az a szemlélet, hogy valaki veri a mellét, de hát ez valójában szekrény. Arra nem térek ki, hogy egy, egy ember mit tapasztal? Milyen világokban jár? Mert ezt tisztelni kell, saját tapasztalata ami az övé.
Az íróasztal előtt álló férfi kiment az irodából. Valkoci egyedül maradt. Kinyitotta a szemeit és emlékezet az álmára vagyis a mesélő férfira és úgy gondolta, hogy az exe volt még akkor is ha úgy nézet ki mint Béla. Ő is sokat panaszkodott. Valkoci gyűlölte, hogy sok hülyeséget kellett álmában hallgatni. Később az almán gondolkodott ami megjelent a szobájában. Egy közönséges alma. Béla mondta, hogy tud teremteni és akár az űrben is képes dolgokat produkálni. A naprendszeren átrepülő objektum is az ő munkája volt, a gondolatai erejével hozta létre az üstököst.
Béla és Valkoci így beszélték meg az alma teremtését.
- Fontos lesz, hogy a gondolataid a megfelelő helyre fókuszáljanak. - mondta Valkoci.
- Jó, hogy említed de sajnos ettől nem lettem ügyesebb. Tulajdonképen nem tudom, hogy hogyan működnek ezek a dolgok.- válaszolt Béla.
- Akkor ideje megtudni.

- Szeretlek téged Béla. - mondta Susan.
A férfi mosolygott és szerencsésnek érezte magát. Susan olyan váratlanul tűnt fel. A férfinak imponált, hogy okos és nagyon szép a nő. Nagyon sokat beszélgettek kezdetben online majd személyesen is egyre sűrűben találkoztak. Már az első találkozásnál egymásnak estek szenvedélyesen, a nő leszopta a férfit.
Béla azon a bizonyos napon is örömmel találkozott Susanal.
- Örülök, hogy itt vagy.
- Túl sokáig nem tudok maradni.
- Miért nem?
- Egy régi barátommal találkozok.
- Ismerem őt?
- Nem.
- Ő fontosabb mint én vagyok, megbeszéltük, hogy elmegyünk az állatkertbe vannak új oroszlán bébik. Meg is lehet őket simogatni, este pedig színházat terveztük, akkor most elmondom, már a jegyeket is megvetem. És akkor mindezt félredobod, mert megjelent a barátod?
- Bárki miatt félredobnám.
- Hülyének nézel? Mindig úriember voltam veled.
- Nem vagy úriember.
- Miért baszol ki velem?
- Hagyjuk ezt Béla.
- Megint csak mocskolsz engem. Mindig csak mocskolsz. Egyszer leszopsz máskor mocskolsz. - mondta Béla és felébred a tudatos álomból a Párizsi hotel szobában.
- Ebből nekem elegem van. Szia! - Hallotta a férfi és csodálkozott, hogy ébren is hallja Susan hangját, talán a két világ összeért az álom és a valóság.
Susan elviharzott és Béla leforrázva érezte magát.
- Szopás után mindig leforráz engem ez a nő. - erre gondolt, majd eszébe jutott Valkoci. Ő sosem forráz le viszont nem vagyok belé szerelmes.
A férfi kezébe vette a telefonját és felhívta a csajt. Valkoci hangját hallotta.
- Szia Béla, mi a tököm akarsz? Egyébként már Győrben vagyok egy tragédia miatt haza kellett repülnöm
- Bántottak. Jó gyorsan visszajutottál Győrbe nagy szerencse, hogy kaptál repülőjegyet.
- Akkor igyál, engem pedig ne zavarj. Nagyon jól tudod, hogy dolgozok. Édesapám meghalt.
- Istenem! Részvétem.
- Köszönöm. Semmit sem fogok örökölni de ez nem telefon téma. Érzéketlennek tűnök? Lehetséges, de utáltam azt a dögöt. Bár halottról jót vagy semmit.
Valkoci lerakta a telefont és Béla tudta, hogy nem szabad visszahívni. Ilyen az élet élünk és meghalunk még a csillagok sem élnek örökké.
- Már két okom is van az ívásra. Susan alázása és ez a tragikus esemény ami Valkoci édesapjával történt.
Susan sétált a Szajna parton és csalódott volt, nem érezte, hogy jó kedve lenne. Nézte a repülő sárga faleveleket és csodálkozott, hogy nyáron vannak száraz falevelek, talán a klímaváltozás okozza. Később olyan utcában járt ahol prostituáltak állnak az út szélén és kuplerájok,pornó mozik is működnek. A nő betért egy szexshopba és válogatott a műfarkak között végül kiválasztott egy banán alakút, tudta jól, hogy nem fogja használni csak a vásárlás kedvéért vette meg. Eszébe jutott a férje farka, legutóbb sem állt fel neki. Susan nagy levegőt vett és elindult az űrkutatással foglalkozó konferenciára ahol a férje beszédet fog tartani, tulajdonképpen ezért jött Párizsba. A férje már hetek óta a Szajna parti városban volt, üzleti ügyei is voltak és a konferenciára is készülni kellett. A konferencia unalmas volt a nő számára majd rosszkedvűen repült haza a párja mellet ülve de legalább a biznisz class osztályra kaptak jegyet. Viszlát Párizs.

Béla újra nézte a sínpárt, immáron visszafelé, Párizsból Budapestre. Az út egyhangúan telt, tulajdonképpen akkor a legjobb ha semmi, váratlan, szokatlan dolog nem történik. Az a legjobb mozdonyvezetői karrier ahol semmi szokatlan nem történik. Budapestről szintén vonattal utazott Győrbe de már mint utas.

Béla betért a kedvenc kocsmájába intett Matildnak a tulajnak és a pult mögött vigyorgó fiatal csirkéknek.
- A szokásost. Nem akarok róla beszélni Matild.
- Értem Béla, igyál biztos, hogy meg van rá az okod. Egészen biztos.
- Szeretlek Matild.
- Én is téged.
- De most nem nagyon van kedvem beszélgetni.
- Mi a baj?
- Hülyének néz akit szeretek. Mondja nekem, hogy szeret de bárki miatt ellenem fordul.
- Dobd ki a picsába. Miért szenvedsz. A nők olyanok mint a vonat, egyik jön a másik megy. Te mozdonyvezető is vagy ráadásul.
- Holnap temetésre kell mennem. Valkocinak meghalt az édesapja.
- Sajnálom, hogy meghalt az apja.
- Én is.
- Te a szadista nőt szereted és akarod pedig ott lenne neked a kedves Valkoci de csak kurvaként tartod.
Béla megitta a sörét és elbúcsúzott. Sétált hazafelé Győrben az Ady városban.


Susan kezében remegett a telefon, nem értette, hogy miért remeg? Talán az izgalomtól, végül is nagyon izgalmas, hogy a régi szerelmével újra találkozni fog. Izgalmas és szenvedélyes. Nem rég látta egy élelmiszerboltba a férfi is a sorban állt, akkor nem szólította meg hanem gyorsan kiiszkolt az üzletből. Otthon meg nem tudta kiverni a fejéből. És ez sokat jelent. Teltek múltak a napok és egyszer csak megcsörrent a telefonja. Érezte, hogy a régi szerelme hívja nem is kellett csalódni ő volt.
- Szia Susan. Láttam a plakáton, hogy előadást tartasz. Érdeklődnék, hogy mehetek e? A telefonszámod honnan tudom? 15 évvel ezelőtt is ez volt a számod és akkor nagyon is sokat beszélgetünk.
- Szia András. Természetesen jöhetsz, az egyetemen az aulában tartom az előadásom. Ott a legolcsóbb.
- Akkor ott találkozunk.
- Feltétlen.
Susan keze akkor is remegett mikor kinyomta a telefont, akkor tudta, hogy miért, a férfi hangja miatt. A férjének pedig nem áll fel. És az idő rohan, holnap lesz az előadás. Egészen pontosan este 8 órakor, addig még sok víz le fog folyni a Mosoni Dunán.- Te jó ég. Anyámat is fel kell hívnom, sikerült jegyet szereznem Rómába.
- Anyu repülhetsz, hadarta a telefonba - Susan.
- Jól vagy kislányom?
- Hát persze.
- Ettél ma?
- Anyu ne haragudj de mennem kell.
- Hova?
- Bocs, de leraklak.

Susan ledobta a telefont a konyha asztalra és örült, hogy nem tört össze. - Lássuk csak holnap előadást tartok az egyetemen, anyámnak szereztem repülőjegyet, a régi szerelmem jelentkezett nem is rossz. Újra megszólalt a telefon. Béla telefonált vagyis a zaklató fasz. A nő dühöse kinyomta a telefont. Remélem, hogy ez az idióta nem fog jelenetet csinálni az előadásom után. Meg kell vele szakítanom minden kapcsolatot. A kurva életbe! Rohadjon el ez a féreg! Béla szerencsére ne, hallotta Susan szavait. A férfi otthon fekete öltönyt keresett amiben majd a temetésre fog menni.- Nem esett jól amit mondtál, sőt rosszul esett. Miért kellett nekem hazudni? Nem értem. Utálatos vagy velem és ez nekem rossz. - mondta Béla a telefonba
Valkoci mérgesen nézett és úgy gondolta, hogy a vonal másik végén senki sincs. A férfi észbe kapott, tényleg ne egy temetésen veszekedjen Susannal ráadásul telefonon keresztül. Valkoci amúgy is gyűlöli a nőt.
- Ne haragudj. - mondta Béla
A temetés után bementek egy kocsmába ittak és beszélgettek. Egy tv volt a falon.
- Odaát könnyebb lesz édesapádnak.
- Ezt most fejezd be.
- Lehet, hogy tényleg könnyebb lesz
- Miért lenne könnyebb? Ott nem kell dolgozni? Vagy mi? Odaát kolbászból van a kerítés?
- Nézd a tévét. Susan szerepel.
- És? A hülye liba barátnőd nézem? Mit keress a tévében?
- Ma este előadást tartott az egyetemen arról van összefoglaló.
- Tényleg már este 10 óra van. A temetés délután 6 kor volt, 7 re véget ért. Ide értünk talán félóra, most két korsó sörnél tartasz. A többi idő hova lett?
- Kiesett.
- Az ablakon. Miről szólt az előadás?
- Nem tudom.
- Engem meg nem érdekel.
- Valkoci beszélgessünk talán már több idő nem esik ki.
- Jó lenne tudatosan álmodni felkeresnék szép helyeket. Találkoznák sztárokkal. Jó lenne.
- Jó lenne ha nyár után is nyár jönne.
- Nem akarok Ausztráliába utazni félek az ottani állatoktól.
- Édesapám hagyott hátra nekem egy levelet amit nem értek, jó pár mondat.
- Megmutatod nekem?
- Persze. Azért hoztam szóba.
Valkoci elővette a levelet és oda adta Bélának a férfi a kezébe fogta és elkezdte olvasni.
? Kedves kislányom, közeledik az elkerülhetetlen vég. A földi élet véges. Van egy titkom amit meg kel, hogy osszak veled. Ezt a levelet senkinek sem mutathatod meg persze ismerlek tudom, hogy megfogod mutatni, ha másnak nem is de a Béla haverodnak biztos. Mit akarsz attól a balfasztól? Miért nem tudod elengedni? Ennyire jó az ágyban? Hagyjuk, elvégre most az utolsó levelem írom neked. Ezek az utolsó szavaim hozzád. Bélát dobd ki. Akkor írom a titkot. Szegény anyád mellet rendszeresen kurvákhoz jártam. Légy jó! ?

- Még mindig nem értem, hogy miért mutattad meg nekem ezt a levelet? Ez magánügy semmi közöm hozzá, most a magánéleted osztod meg velem, de holnap már letagadod, hogy közöm van hozzád. Tűnj el a francba, ez rossz ötlet volt, hogy megmutattad.

- Te most összekeversz engem Susannal az a riherongy szórakozik veled. Egyszer jó vagy neki máskor meg baszik rád. Valkoci kinyitotta a kocsma ajtót és Béla szó nélkül kisétált.
Még jó, hogy nem jelent meg egy angyal a levél olvasása közben. - gondolta a férfi.Pár nappal később Béla, leszállt a vonatról örült, hogy három hát szabadság vár rá. A két hülye barátnőjét hanyagolni fogja ezt járt a fejében. Elment egy élményfürdőbe este pedig betért a kedvenc kocsmájába.
- Szia Matild, szépek a csirkéid.
- Szia Béla, még mindig szépek.
Béla nézte maga előtt az italokat és gondolkodott.
Susan volt aki hülyének nézte, Valkoci pedig egyszerűen csak ki akarta dobni nehéz ügy. A férfi néha összekeverte a nőket és nem a nevükön szólította őket.
- Tudatos álom során át kell jönnünk a valóságba.
- Ez teljesen lehetetlen. - válaszolt Matild.
- Tudom. De mi mégis megpróbáljuk.
- Meg lehet próbálni a lehetetlent is. Valkoci normális veled, Susan aki hülyének néz és te persze Susanba vagy szerelmes. Hát persze, hogy abba a nőbe vagy szerelmes aki hülyének néz téged.
- Áthozom a valóságba a hozzám kedves Susant. Aki baszik velem.
- Sokat ittál.
- Faszállító hangja van. Elmesélem a legutóbbi tudatos álmom. Rendben?
Matild nagyot bólintott a fejével.
Hárman ültek Valkoci lakásában egy asztal körül és beszélgettek.
- Kevés időnk van írni kell egy szövegkönyvet, amiből majd színpadi mű lesz. Mivel kevés időnk van így ez erőinket össze kell adni és együtt kell dolgozni. Talán sikerülni fog. A jogi alapú vitákat talán el tudjuk kerülni, nem írunk alá nyilatkozatokat, ha valami kis pénz befolyik akkor elosszuk. Megfelel?
- Nekem tökéletesen megfelel- - mondta Valkoci.
- Nekem is rendben van. - mondta Susan.
- Susan tudom, hogy hülyének nézel engem, nem szívesen dolgozom veled, de most kénytelen vagyok este 8 óra van és reggelre íni kell egy szövegkönyvet. Szóval hárman körmöljünk le sok szöveget.
- Van egy jobb ötletem bekapcsoljuk a magnót és beszélgetünk, hülyülünk, iszunk , játszunk, ez képezi majd a színpadi mű alapját. Valamilyen applikációval pedig a felvételt szöveges formába rakjuk át, pár pillanat alatt. Van egy csaj, ő profi irodalmár ő pedig kijavítja a helyesírási és fogalmazási hibákat, igaz, hogy nem ingyen dolgozik, de ez van. Ennél gyorsabban, jobban nem lehet a feladatott megoldani. - javasolta Valkoci.
A csapat reggelig beszélgetett és mindent felvettek magnóra.
- Jól eltelt az este . - jegyezte meg Susan.
- Átküldöm a felvételt Krisztinának, ő majd kijavítja és mikor kész lesz Béla beviszi a színházba. -mondta Valkoci.
-Biztos, hogy fog neki örülni. - jegyezte meg Béla.
Matild felhúzta a szemöldökét és megszólalt. - Ennyi volt a tudatos álom? Ez nem sok.
- A szövegkönyvet elfelejtettem.
A nő és a férfi elbúcsúztak egymástól.


Béla egész nap unatkozott esett az eső , egyszerűen nem volt kedve kimozdulni. Eszébe jutott az őszinteség elővett egy papírt és egy tollat és a legőszintébben leírta az önéletrajzát és lefotózta saját magát és látta, hogy egyáltalán nem jóképű. Bánta a múltat, nagyon bánta tudta, hogy szakember segítségét kell igénybe venni mert egyedül nem lesz képes meg birkózni a múlttal amikor is kibaszott saját magával mert nem volt önbecsülése. Az őszinte szövegét bemásolta számítógépre és elküldte Susannak.
? Kedves Susan, új alapokra akarom helyezni a kapcsolatunk, teljesen őszinte akarok veled lenni, leírtam az önéletrajzom amit régebben, jó pár éve kértél tőlem és sok fotót is küldök saját magamról. Sőt videót is készítek, eddig csak tudatos álom során szoptál le ideje lenne a valóságban is. ?

Bélának az a bizonyos nap is rutinszerűen indult felmászott a mozdonyfülkébe és elindult. Akkor már jól érezte magát. A hajnali kelés és a felmenés Budapestre mindig megviseli, de Győrből nem megy közvetlen járat Párizsba. Tíz percenként megnyomta az egyik lábával a szusza gombot, hogy a mozdony számítógépe tudja, hogy ébren van. Ellenkező esetben ha nem nyomja meg a pedált akkor a mozdony automatikusan megáll. Nézte az ismerős fákat, a tájat és nagyon élvezte a látványt. Szürkület lett a világosságot felváltotta a szürke színű misztikus fény. A fák élővé váltak és integettek Bélának, a telihold ragyogott és megvilágította a sínpárt. Az ismerős sínpárt. És az egyik kanyar után megjelent a síneken valami ami nem a szürke fény játéka volt, hanem nagyon is valóságos volt. Bár sehogy sem illet bele Béla világképébe ilyen dolgot még a tudatos álmaiban sem látott, pedig sok mindent tapasztalt már. Olyan volt mintha egy mesés könyv lapjaiból lépett volna elé. Béla felállt az ülésről és belerúgott a vezérlőpultba fájt a lába tehát nem álmodik. A valóságban van. Hogy nézett ki amit látott? Nagy fekete süveges kalapja volt, tulajdonképpen az egész alak sötét volt mint az éjszaka mikor a csillagok sem világítanak. És a lábai között volt egy seprű azon repült egyenesen a mozdony elé a sínekre. Béla vészfékezett a boszorkány olyan 100 métere volt a mozdonytól, mozdulatlanul feküdt a sínpár között, a férfi tudta jól, hogy a mozdonynak 500, 8000 méter kell a megálláshoz. Mikor már csak méterekre volt a fekete alaktól egy pillanatra látta, hogy tényleg úgy néz ki mint a mesebeli boszorkányok. A fekete alak az utolsó pillanatba kinyitotta a szemeit és minden bizonnyal látta a föléje tornyosuló mozdonyt. - Biztos a zuhanás miatt elájult ezért maradt a síneken talán elromlott a seprű. - gondolta Béla és újra megrúgta a vezérlő pultot. Majd követte a szigorú protokollt, vagyis jelentette az esetet a főnökeinek. És elhatározta, hogy jó hosszú ideig nem fog mozdonyt vezetni. A vizsgálat szerint egy szarvast ütött el. Béla a saját érdekében nem beszélt arról, hogy boszorkányt látott.
Béla a baleset után nem bírt mozdonyra nézni, de néha olyat is meg kell tenni amit nem szeretnénk.
A férfi a győri vasútállomáson várt Budapestre a keleti pályaudvarra utazik. Pár óra múlva ott állt a Keletiben és várta a nőt akivel randit beszélt meg, de nem jött a nő. Béla csalódott volt és arra gondolt, hogy beugrik egy egyik mozdony kerekei alá, de eszébe jutott, hogy egy nő miatt nem érdemes eldobni az életét. Ne függjünk már másoktól. Annak jó vége nem lesz. A férfi nem remélte, hogy kap egy újabb esélyt, de valahol a lelke mélyén mégis csak reménykedett. Egyszerűen szerelmes volt Susanba. A feladat pedig lehetetlenek tűnt, hogy leszopja a nő a valóságban. És szintén lehetetlen dolognak tűnt, hogy majd írni fog egy regényt. A keleti pályaudvaron egy kurvával akart találkozni, de a kurva nem érkezett meg.

Szellemileg fejlődtem. 4 éve abszolút semmilyen önbecsülésem nem volt, ma már van. Te épen eleget írtál a szellemi dolgaidról, hát most én is írtam. Egyébként teljesen őszinte akarok veled lenni . Régen kértél önéletrajzot és szívesen elmondom neked: 90 ben születtem, ez engem egyébként cseppet sem érdekel, 3 évig tanultam egy szakmunkásképző iskolában, utáltam de nem volt eszem nem tudtam, hogy ha nem szeretem akkor tanuljak olyat amit viszont igen. Ami jó, hogy szellemileg fejlődtem ma már van önbecsülésem. A 4 évet meg én sem értem. Valamilyen módot kell találnom, hogy a tudatos álomból ki tudjak lépni a valóságba és Susant is magammal akarom hozni, nem tudom, hogy mit fog hozzá szólni a valóságos Susan? Igazából semmit sem tudok, lehet, hogy nem is akarom ezt csinálni és idővel elfelejtem annyi mindet történhet! Olvastam sok könyvet tanultam sok mindet kicsit okosabb lettem. Már egészen jól értem a spiritualitás lényegét a tudományokat is szeretem. Most félrebeszélek, igazából avval kellene szembe néznem, hogy hülye voltam. Tudatos álom? Ugyan már.
Béla egy papírra írta le a gondolatait, szokása lett, hogy megfogalmazta és leírta az érzéseit majd a papír lapot elégette egy hamu tálca felett. De olyan is volt mikor nem égette el a papírt hanem felolvasta a barátjának Valkocinak.
- Lehet, hogy sikerülni fog. - mondta Valkoci.
- Lehet, nincs kizárva. Csak nem tudom, hogy hogyan?
- Minden este próbálj tudatosan álmodni.
- Igazából veled szeretnék gyakorolni, veled akarok először találkozni álmomban és veled akarok átjönni a valóságba. Ha leszel a gyakorlópartnerem. Mert remélem, hogy a barátom vagy.
- És mit kell tennem?
- Semmit sem. Ha sikerül nem tudom, hogy mi fog veled történni. Gondoljunk bele józanul átjövünk a valóságba akkor duplázódunk. Egyik Béla fekszik az ágyban és álmodik a másik pedig tevékenykedik és mindez a valóságban történik. Mi lesz ha felébredek?
- Akkor elpárologsz.
- Most viccelsz velem?
- Nem.
- Akkor ne próbáljuk meg. Nem tudjuk a lehetséges következményeket. Bár ha mindent tudni akarunk előre akkor sehova se jutunk. Ugorjunk bele és meglátjuk. De az álomból a valóságba lépő személyeket ne nevezzük avatranak.
- Ma este megpróbálod?
- Nem, ma este bátorra iszom magam, mert randim lesz egy nővel. Ne nézz így rám, találkozok egy kurvával. Egy fontos ügyben kell felkeresnem: ki szeretnék adni egy könyvet, amibe ötven író ötven novellája kerülne. Mindenkinek, nekem is, csak minimális összegű pénzt kellene befizetnie, és így könyv formájában megjelenne az én és ugye mások írásai is. Én találtam ki ezt a koncepciót, de nem tudom levezényelni az egész folyamatot. Jelentkezők vannak, így már biztosan lesznek, akik írásokat küldenek be. Minőségi kitétel nincsen, hanem az első ötven írás kerülne be a könyvbe, tehát legyen egy írás akármilyen gyalázatos is, van esélye. Én azért egy hosszabb novellát szeretnék közzétenni, egy legalább tízoldalasat, ami ugye nem túl sok, nyilván nem vehetem el az összes helyet a többiektől.
- Szóval ezekről a dolgokról kell beszélned a nővel? Szerintem meg csak leszopatod magad, és nem a fenti terved kapcsán fogtok bájcsevegni.
- Igen. De mit szólnál, ha azt mondanám, hogy egy államtitkár asszony akart velem randizni? Ezt sem hinnéd el?
- Nem hinném el.
- Jellemző, te egyszerűen semmit sem hiszel el, amit én mondok neked - mondta Béla, miközben egy poharat forgatott a kezében. - Ennek a kevert szarnak rettenetes íze van, nem tudom meginni, úgy kell leerőszakolnom a torkomon. Jó lenne valamivel hígítani.
- Nem lehet hígítani - válaszolta Valkoci, és eszébe jutott a legutóbbi tudatos álma.
Ebben az álomban egy iskolában volt, ahol sok gyereket és tanárt látott. Láthatóan nagy készülődés volt, a falak fel voltak díszítve. Úgy tűnt, hogy tanévnyitóra vagy tanévzáróra - valamelyikre a kettő közül - készülnek éppen az iskolában. És volt ott egy fura alak, aki sehogyan sem illet a képbe. Fekete színű kabátot viselt, és nagy sörhasa volt. A férfi mozdulatlanul állt, és egyértelműen zavarban volt. Valkocinak az útja a férfi előtt vezetett el, és határozottan félelmet érzett. Amikor közelebb ért a fekete ruhás alakhoz, hirtelen mindenki eltűnt az iskolából, és teljes csend lett. Csak ketten voltak. A nő abban egészen biztos volt, hogy ez cseppet sem zavarja a férfit, sőt nagyon is örül neki, mivel így talán végre tudja hajtani, meg tudja valósítani a tervét. De mi lehet a férfi terve?
- Rettenetes íze van ennek a lőrének - mondta a fekete ruhás alak, miközben végigmérte a nőt.
Valkoci látta, hogy a férfi a testét pásztázza a szemével igazi gyökér, bunkó módon.
- Minek van rettenetes íze? - kérdezett vissza Valkoci.
- A vodkának, amit a WC-ben ittam, a cipőm pedig nagyon büdös, mert idejövet kutyaszarba léptem.
- Sajnálom.
- Szeretném megfogni a cicid és a segged.
- Mit képzel magáról, uram?!
A férfi szótlanul elsétált.
- Mit képzelsz, te dög?! - üvöltötte még utána a nő.
A férfi visszafordult, és rámosolygott.
- Most szerintem mind a ketten álmodunk. De azt nem tudom, hogy a borzalmas ízű vodka, amit a WC-ben ittam, vajon valóság volt, vagy csak képzelet.
- Mi a valós világban is találkoztunk már? - kérdezte Valkoci.
- Tudja a tököm. Leszopsz? Végül is ez csak egy álom.
- Hova tűnt a többi ember az iskolából?
- Nem tudom. Semmit sem tudok, úgy érzem, hogy hamarosan fel fogok ébredni.
- Én is kérek egy kis vodkát.
Valkoci kezében megjelent egy vodkás üveg, ami tele volt valamilyen zöld színű folyadékkal. A nő gondolkodás nélkül, húzóra megitta, utána persze elkezdett forogni vele a világ.
- Új tapasztalásom van.
- Nekem meg mennem kell.
- Hova?
A férfi elfutott. A nő magányosan, egyedül állt az iskolában, és érezte, hogy részeg.
- Drága Valkoci, köszönöm, hogy elmesélted a tudatos álmodat. Nagyon kellemes álom lehetett. Ha megengeded, akkor én is elmesélem neked az enyémet.
- Utálom, amikor ilyen modorosan beszélsz. Akkor szoktál így beszélni, amikor be vagy baszva.
Az épületben sétált a folyosón ebben biztos volt. Jöttek a nők szembe vele, várta Susant. Várta, hogy a nőt majd átviszi a valóságba. Fekete tüsi haja volt nagy formás cicik és mosolygott és volt férje. Valóságosnak tűnt minden. Valóságos volt az épület és Susan is. Nagyon is valóságos és ettől megrémült. Félt úgymint gyermekkorában. Feküdt a padon az épületben. Valakik csókolóztak, ő csókolt egy férjes asszonyt csókolt gyengéden és később felcsinálta. Ölelte a gondolatait, később visszatért a padra amin feküdt. Felállt a padról sétált az épület folyosóin és álmodott, álmodott a tudatos álmában. Látta Susant, látta a nőt akit abnormálisan imád, akinek csókolná a lábait egész nap. Csókolni akarja a cuki lábujjait majd kérni a nőt, hogy vegyen fel fekete átlátszó harisnyát. Csókolni akarja a harisnyás lábait. Majd ez elmúlt és egy másik helyen volt. Úgy érezte, hogy részeg jókedve volt és picit forgott a szoba. Kutyák természetesen ugattak. A kutyák okos állatok erre gondolt. A szolgálati kutyák nagyon sokat segítenek az embereknek. Ilyen gondolatok jártak a fejében és közben az épületben volt egészen pontosan a férfi öltözőben. Kiment az öltözőből, sétált egy hosszú folyosón. Sétált a folyosón várta, hogy fütyüljön egy madár. A madár biztos, hogy jelezni fog valamit. Ez totálisan biztos. Szintén biztos, hogy néha jól esik pihenni, csak feküdni. Csak semmit sem csinálni. Talán ezért is fizetnek, hogy semmit sem csinálunk. És még mindig az épületben volt. Még mindig. Béla vezette az autót mellette ült Susan. Mentek és nem tudták, hogy hova. Béla nyomta a gázpedált teljes erőből, nyomta ahogy csak bírta. És megjelent Valkoci, ott ült a kocsi hátsó ülésén és üvöltött. - Meg akarsz ölni te szemét! Ha átmész a valóságba megdöglünk, Béla nevetett és elképzelte, hogy ő egy gyilkos, majd Susan lábikóit látta nyalni akarta, újra csak nyalni. - Miért baj ha meghalunk? - kérdezte Béla.
- Gyűlöllek. - válaszolt Valkoci és továbbra is a kocsi hátsó ülésén ült. És mentek, nem tudták, hogy hova?
Béla gondolkodott miközben vezetett. Itt van a nő mellette aki szeret. Most itt van és át fogja vinni ezt a nőt a valóságba, nem ébredhet fel, nem érhet véget a tudatos álom.
- A nyelved akarom, a nyelved akarom és a lábaid és akarom, hogy légy kedves hozzám.
Susan nem beszélt csak nézte az országutat, Béla bekapcsolta a rádiót és gondolkodott, hogy vajon bekapcsolta már előbb is? Nem szól semmi sem, csak a zörej, szellemhangok, szeretkezések hangjai, mindenféle zaj. - Kikapcsolom a rádiót. Béla kikapcsolta a rádiót és rátaposott a fékre és kiszállt az autóból és befutotta fák közé és őrjöngött. Őrjöngött mert nem sikerült átvinni valóságba a kurváját. Kijött az erdőből és az autó sehol sem volt. A férfi eszébe jutott, hogy autó nélkül nem tud visszatérni a valóságba majd felébredt.
- Béla, mi a terved a mai napra?
- Ennyi a hozzászólásod az álomhoz?
- Mit mondjak? Szépen tudsz fogalmazni le kellene írnod ezeket az abszurditásokat. Nem gondolod?
- Megiszom az ajándékba kapott egy üveg borom. Adtak mellé egy kis papírt is rajta áll, hogy jól végeztem a dolgom, megköszönte nekem a cég a sok évi munkám. Tessék szabad ember lettem pénzem van ami kitart egy ideig, sok szabad időm is van. Lesz lehetőségem sokat tudatosan álmodni.
- Felmondtál? Elégé szerény tervek ezek.
- De legalább az enyém. Most, hogy megkérdezted tőlem már nem is tudok válaszolni, ha nem lennél itt, ha csak ábrándoznák akkor dőlne belőlem a szó. Nem akarom, hogy lelépj. Nagyon jó, hogy itt vagy kedves Valkoci. Igen felmondtam már nem vagyok mozdonyvezető.
- Kapok én is bort?
- Nagyon modortalan voltam, természetesen te is kapsz bort. Talán sikerül felednem azt a borzalmas éjszakát mikor Susan kilépett a sínekre. De beszéljünk másról. A nővéred nem akar hazaköltözni Amerikából?
- Nem akar. Sajnálom a tragédiát, és szerintem is beszéljünk másról. Susant csaptad el?
- Néha őt látom rémálmaimban, hogy őt ütöttem el.
- Te szegény. Gyere ölelj át.
A férfi és a nő szorosan átölelték egymást.
-A nővéred miért nem akar hazajönni? És te miért nem akarsz kiköltözni, ott azért magasabbak a fizetések.
- A nővérem élvezi a kinti életet. Én meg imádom a hazai tájakat, ételeket, embereket, Magyarországot.
- Tudom.
- Akkor miért kérdezted, Béla?
- Azért, hogy ne a tragédiáról beszélgessünk, egyébként az eset óta rendszeresen iszom. Úgy nevezem, hogy alkohol terápia. Legalább amíg részeg vagyok addig ne gondolok rá.
- Rá fogsz szokni az italra és egy újabb gondod lesz.
- Már rászoktam, Édesem.
Valkoci töltött egy pohár bort magának, Béla bólintott a fejével így a férfinek is töltött. Szénsavas bor volt. Béla elmagyarázta, hogy éhgyomorra érdemes inni úgy jobban üt.
A késő délutánból lassan este lett.
- Itt aludhatnál Valkoci
- Nem akarok.
- Ha nem alszol itt akkor öngyilkos leszek. Nem fogok próbálkozni, már fel sem áll.
- Hülye vagy és részeg. Nem jó téged így látni a fodrász is régen látott téged hosszú a hajad, régebben az év ilyen szakában mindig rövidre vágattad le. Fiatalember vagy, adj magadra
- A mozdonyfülkében voltam. Ültem széken, nyomkodtam a szusza gombot, hogy a rendszer tudja, hogy ébren vagyok, nem aludtam el. Ha nem nyomnám 10 percenként akkor automatikusan megállna a mozdony. És a lemenő nap fénye gyönyörűre festette az őszi színekben pompázó faleveleket. Ahogy kell. Minden csodálatos volt. Néztem a síneket és jött egy kanyar. És a kanyar után ott állt Susan a sínek között, a mozdony előtt olyan 100 méterre. Tudod jól, hogy nekem 500, de akár 800 méter is kell ahhoz, hogy vészfékezéssel meg tudjak állni. Nem hittem a szemeimnek ott áll a nő a sínek között, a nő akit imádok és nem tudtam, hogy miért van ott? Átéltem, hogy megölöm akit szeretek ez valami borzalom. - mesélte Béla és hangos zokogásban tört ki.
- Még is csak igyál talán attól jobb lesz.

Egy újabb este, egy újabb álom vette a kezdetét. Béla lovagolt egy lovon, szép erdőben magas fák között és a távolban hegycsúcsok voltak. Énekesmadarak énekeltek, pár őz legelt egy tisztáson. Harmónia és béke volt az erdőben. Béla kicsit oldalba rúgta a lovát amitől az állat vágtázni kezdett. A férfi jobban a fejére húzta a zöld színű kalapját nehogy lefújja a szél. A ló olyan gyorsan futott, hogy úgy tűnt, hogy repül. Átugrott egy patak felett mikor földet ért akkor Béla majdnem kiesett a nyeregből, de szerencsére meg tudott kapaszkodni. A lónak hófehér volt a szőrre. Béla zöld színű vadász ruhát viselt. Megállította a lovát és ivott egy kis pálinkát egy műanyag flakonból. Kell a szív erősítő és kell, hogy lazán tudjon viselkedni. Lazán és határozottan. Miközben ivott arra gondolt, hogy vajon a valóságban is részeg leszek? Végül is mindegy. És jól sikerült a pálinkázás, Béla nagyon nehezen tudott a lóra visszaülni. És az idő és a történet lelassult, megfagyott minden bár nyár volt, a férfi a királynő lábujjait akarta bekapni. Ez volt a vágya és a kívánsága. Az őszinte kívánsága. A körömcipőbe bújtatott lábfejet nyalni majd lassan lekerül a cipő és meglátja a csodákat a gyönyörűséges lábbúcskákat. Jó lenne nyalni, illetve nézni, nagyon sokáig nézni majd utána nyalni egy egy egész nap. Ami gyönyörű, azt meg kell nyalni. A szó szoros értelmében is. Béla megfogta a ló kantárját keményen és vágtatott az erdőben. Az erdőben ami élettel volt tele, élettel vagyis a valósággal mert egy valami sosem múlik el, elpusztíthatatlan és az a dolog az élet. Törékeny, mert elég egy kő, egy szikla és vége a biológiai életnek. De a valódi életünk örökké tart, csak a káprázat a fantázia szünetel. Mert a halál csak egy szünetjel, semmi más. Csak múló káprázat mint a délibáb.
Béla látta mag előtt a királynő lábait miközben vágtatott az erdőben.
- Most mit csináljak? Irigykedjek, mert te messze távolban külföldön élsz? Jobbat tudok te irigyelj engem. De a legjobb ha saját magammal foglalkozom. Nekem nem fér bele az életembe az országhatár erre nincs időm. Ne érdekel! Saját magam akarom. Bárhova tekintek kerítést, határokat látok, hogy éljen így a szabad lelkem? Ami időtől és tértől függetlenül szabadon él. Most ember vagyok, értem. Az ember alapból hülye ezt tudom. Nem akarom a határokat nyalogatni, nem érdekel, hogy ki fiatal, ki idős? Nem érdekel? Szabadság ami érdekel. Érted? Nem érted? Én értem. De futok, igen futok valaki után mint a kanos kankutyák, de nem vagyok eladó. Nem adom fel önmagam senkiért sem. Csak látszólag. Csak színész vagyok. Csak megakarlak kapni addig tart a szerepem amíg ki nem elégülök. Jól hangzik? Nekem igen és csak ez számít. Nem akarok szerepet játszani, pontosabban mások által rám erőltetett szerepet játszani. Édesem, csak neked szerepelek mert meg akarlak téged kapni és ez hazugság. Baj? Nem érdekel ha kell hazudok ez is csak játék. Minden csak játék. Én a te lábaid akarom nyalni. - mondta a királynő. Béla úgy gondolta, hogy a királynő is saját maga vagyis a Béla. A lábnyalásból jött rá.Valkoci részegen sétált hazafelé a belváros ismerős házai között. Reménykedett benne hogy Béla nem fogja meglátni mert akkor mondhatja, hogy bort iszik és vizet prédikál. Egy kéregető férfit ügyesen kikerült és örült, hogy menni még tud. Egy üveg vodka és más italok után ez meglepő. Sétált, beszívta a belvárosi szmogos levegőt. Otthon a tizedik emeleti panel lakásban lezuhant az ágyára. De nem tartott sokáig az édes pihenés, hangokat, zörejeket halott kintről. Úgy tűnt a hangokból ítélve, hogy kitört a harmadik világháború. Csengettek. Valkoci kinyitotta az ajtót és látta Susant rögtön tudta, hogy álmodik az a sárkány sosem keresné fel személyesen. Susanról folyt róla a vér. - Mi történt veled Susan?
- Ha tudnám! A föld dimenziót váltott.
- Ez mit jelent?
- Honnan tudnám? Édes Valkoci barátosném honnan tudnám? Ittam bort, vodkát, sört, házi pálinkát és elolvastam a jeti csak a szőrös nőket szereti című novellát.
Valkoci átölelte Susant úgy mintha ez lenne az élet értelme, hogy emberek ölelik egymást. De mi más lenne az értelme? Mi értelme van rájönni? Legjobb lenne visszamenni a múltba és már okosabban másképpen csinálni a dolgokat, mindig ez lenne a legjobb. Miért nem lehet visszamenni? Miért nem lehet kijavítani a hibákat? Miért nem lehet? Ki rendezte így, hogy nem lehet? - kérdezte Valkoci és tudta jól, hogy Béla gondolatait éli át a tudatos álmában. - Lehet, hogy faszom is nőtt . - mondta és felébredt. Sétára van szükségem. - jegyezte meg, legurított egy erős feketét, lezuhanyzott, felöltözött és leviharzott a tizedik emeletről nem lifttel hanem a lépcsőn. Úgy gondolta, hogy a lépcsőn jóval előbb leér mint a lifttel.
Valkoci sétált a Duna parton nézte az árnyat adó fákat. A nap szikrázott az égen, verőfény volt és kellemes meleg. Pár sétahajó úszott a Dunán , egyik másik hangosan dudált.
Valkoci nem sietett, egyébként sem tudott volna sietni a 9 cm es tűsarkú cipőjében. Még pár perc és odaér a cukrászdába ahol a barátja várja.
A cukrászdában egy fiatal férfi ült az egyik félre eső asztalnál Stefániát evett. Gyorsan felállt mikor látta Valkocit belépni az ajtón. A fiatal nő észrevette, hogy a férfi a lábait nézi, szinte felfalja a tekintettével. Leültek az asztalhoz.
- Szia Édes . - mondta a férfi.
- Szia Béla. - válaszolt a nő.
- Kérsz valamit?
- Aha. Egy Stefánia és egy korsó sör jól esne. Tudom, hogy nő vagyok de imádom a sört.
- Pincér egy Stefániát és egy korsó sört a hölgynek.
- Önnek lesz valami uram? - kérdezte a fiatal, szexis miniszoknyás pincér csaj.
- Nekem is egy korsó sör.
Valkoci elővette a telefonját majd visszarakta a zsebébe.
- Igyuk meg a sört és sétáljunk. - javasolta a nő.
Béla nagyot bólintott a fejével.
Mindketten húzóra megitták a korsó söröket majd kimentek a cukrászdából. Valkoci a Stefániához hozzá sem nyúlt. Béla egy öt ezrest dobott az asztalra.
Sétáltak a Duna parton. hallgatták a víz csobogását. Béla elmélyülten nézett maga elé. Olyan arc kifejezést vágott mint azok az emberek akik néznek ki a metró kocsi ablakán és nem az alagutat látják.
Mindketten hallották a morajt és egyértelmű volt, hogy a föl alól jön a hang. A következő pillanatba hullámzott a Duna part, hullámzott a föld mint egy rossz horror filmben.
- Valószínűleg álmodom. - jegyezte meg Béla közönyös hangon.
Valkoci sikított ahogy a torkán kifért.
- Mi történik? - kérdezte a nő.
- Már semmi. - válaszolt Béla közönyös hangon.
Összetört autókat láttak, kidőlt fákat, ijedt emberi arcokat és egy magyar zászlót ami az egyik hotel faláról esett le.
- Béla rossz érzésem van, húzzunk el innen. Béreljünk egy autót.
- Már tizenöt éve lejárt a jogosítványom és nem szeretek vezetni.
- Félek, hogy újra hullámozni fog a föld.
A férfi szorosan átkarolta a nőt és futottak. Egy szűk utcába értek. Béla mélyen belenézett Valkoci szemeibe.
Budapesten szokatlan jelenség volt tapasztalható még nincs magyarázat. Tény, hogy megtörtént de csak elképzelések vannak, hogy mi okozta. - mondta egy fiatal csaj a tv ben akinek a mellei majdnem kiestek a mélyen kivágott ruhájából.
- Nem értem, hogy nő vagy és meg tudsz inni egy korsó sört húzóra. - mondta Béla és továbbra is mélyen belenézett Valkoci szemeibe.
- Ugorjunk be egy boltba megjött a havim.
- Ezt most érzed?
Vásároltak tampont és leintettek egy taxit. A nő a hátsó ülésen felhelyezte a tampont. Előtte megkérte a taxisofőr férfit és Bélát, hogy lehetőleg ne nézzenek oda.
- Nincs tudományos magyarázat. - hallották a rádióban. A sofőr egy másik állomásra tekert ott kellemes rockzene szólt.
- Hova vihetem önöket?
- Még nem is mondtuk? - kérdezett vissza csodálkozva Béla.
- Anyuhoz. - mondta Valkoci.
Alig tíz perc és Valkoci anyukájának a családi háza előtt megállt az autó, fekete hosszú szőrű labrador kutya futott a kerítéshez és hangosan ugatott.
Béla ötezer forintot adott a taxisnak és belenézve a bukszájába megállapította, hogy sok ötezres van még. Az ötezres volt a kedvenc címlete.
- És ha 6 ezer forintot kér valaki? - kérdezte Valkoci.
- Akkor tízezret adok neki.
- Őrült vagy.
- Inkább csengess. Ne ugasson ez a dög.
- Anyám előtt ne szid a kutyát. - mondta Valkoci határozottan.
- Elvarázsol az anyád? Tudom, hogy jósnő.
- Fertelmesen ostoba vagy.
- Most akarsz veszekedni ?
- Fejezd be!
Álltak a kerítés előtt a kutya hangosan ugatott, a nő nyomta a csengőt.
Egy vörös hajú idős nő bújt elő a házból világoszöld színű kosztümöt viselt. A szemei alatt mély ráncok voltak a szájából cigi lógott.
- Sziasztok. - mondta és kifújta a füstöt.
- Nem harap a kutya? - kérdezte Béla.
Senki sem válaszolt. A nappaliban leültek.
- Anyu halottad a híreket? Hullámzott a föld.
- Már több hete tudtam, hogy hullámzani fog, jósnő vagyok.
- Elnézést tampont kell cserélnem.
Az idős nő Béla felé fordult és rágyújtott egy újabb cigire.
- Munkanélküli vagy még?
- Igen. A baleset óta nem bírtam mozdony közelébe menni. - válaszolt a férfi.
- Értem. Tudom, hogy nem szarvast csaptál el, tudom, hogy mi volt a síneken, tudom, hogy kit öltél meg. - mondta az idős nő majd hirtelen elnémult mert a lánya visszatért.
- Béla, jól vagy? - kérdezte Valkoci.
- Igen. És te jól vagy?
- Aha, köszi!
- Vendéget várok kislányom, szóval húzattok el mint a vadlibák, anyád imád téged.
- Én is imádlak anyu.
A ház előtt Béla hallotta, hogy az idős nő hangosan becsukja a kert kaput.
- Hamar kidobott bennünket az öregasszony.
- Anyámról beszélsz, nem zavar?
- Csak a nevelőanyád. Elnézést, igazad van. Lakatot teszek a számra.
- Most mit csináljuk? - kérdezte Valkoci.
- Rendelj egy taxit. Tudok egy jó vetkőző bárt. Kicsit lazulunk.
- Remek ötlet. - válaszolt a fiatal nő és a mobil telefonján rendelt egy taxit.
Béla bármerre nézett formás ciciket látott. Tudom, hogy kit ütöttél el. - szólalt meg a fejében.
- Dupla martinit kérek jéggel , kettőt. - mondta Béla a pultos csajnak aki toplessben volt.
Majd lazán egy 5 ezrest dobott a pultra.
Valkoci húzóra megitta a dupla martinit.
Később Béla az egyik táncoló csaj combfixébe bújtatott egy 5 ezrest.
- Szórod a pénzt cicám. - jegyezte meg Valkoci.
- Ilyen combok minden pénzt megérnek, de te nő vagy úgy sem érted.
- Holnap tartok előadást az egyetemen, eljöhetnél. Figyelsz rám? - kérdezte dühösen Valkoci.
- Aha.
- Gondolom megint a szadista kurván jár az eszed koslatsz utána mint egy kanos kutya. Nem veszed észre, hogy aláz téged, csak szórakozik veled. Te meg a lábait nyalogatod.
- Sosem nyalogattam a lábait.
Itták a dupla martiniket és nézték a vetkőző nőket. Lassan a délutánból este lett, feltűnt az esthajnal csillag az égen ami valójában a Vénusz bolygó.
Éjfél körül részegen tántorogva jöttek ki a szórakozó helyiségből.
Valkoci a taxiban próbált tampont cserélni de elaludt a művelet közben. Béla jobban bírta az italt, kihajolva az ablakon nagyokat hányt. Taxizás után sikeresen felsegítette a barátnőjét a második emeleti legény lakására , majd mindketten ruhástól lefeküdtek az ágyra. Hosszú egy nap volt.
A hosszú nap után Béla álmodott. A cél újra előkerült. A cél tulajdonképpen Susan cicus. Béla futott az épületben a hosszú folyosón, elesett, felkelt s futott tovább. Nem tudta, hogy miért fut? Mindenesetre futott, majd sétált és Susan jött vele szemben. Béla mint az oroszlánok ráugrott Susanra és ölelte forrón. Beszívta a nő illatát. Béla elesett és látta, hogy Susan átmegy a falon mint a kés a vajban. A férfi felállt és ő is átment a falon majd felébredt. És újra aludt. Béla álmodott aranyos bogarakat látott egyikbe szerelmes lett. Susan lábai mindig a szemei előtt voltak. Mindig nyalni akarta azokat a lábakat. Másnap reggel de inkább hajnalban felkelt a nap. Béla nézet ki az ablakon és gondolkodott. - Bekapott a fekete örvény és kiköpött. - tehát erre gondolt Béla. Emlékezett arra a bizonyos éjszakára mikor a mozdonnyal elcsapta a bizonyos valakit. Akinek nagy kalapja volt és seprűn repült vagyis boszorkány volt. Egy kibaszott boszorkány repült a vonat elé. Mi lesz ebből? - kérdezte.
Betűk, szavak, mondatok. Ennyi vagy te a számomra semmi más. Interaktív vagy mert ha úgy tartja kedved akkor reagálsz az írásomra. Monitor mögött ülsz nem fogok kimászni a monitorodból. Messze vagyok tőled. Csak online olvashatlak ennyi csak. Izgalmasabb vagy mint egy számítógépes játék, te érdekesebben nyilvánulsz meg. Konkrét leszek élvezem ez a jó szó élvezem mikor nekem írsz. Avval együtt, hogy ennyi erővel egy könyvet is olvashatok mert az író is nekem ír. Hozok témákat pl. A hermetikát, ez jó téma. Lehet bemásolni sok szöveget és akkor talán úgy érzem, hogy maga a másolás aktus ér valamit. Barátságról olvastam mi nem vagyunk barátok. Ez tény. A barátok köszönnek egymásnak. A barátok mindig barátok maradnak. Írhatok bármit asztal szék, ágy, kombiné. Ki szólna? Senki. Tétje sincs írok és ennyi. Vagy tegyünk úgy, hogy közösség. Játszunk közösséget, vitatkozunk? És ezt élvezzük. Ábrándos dolog egy marék betűvel vitatkozni és ha a vita hevében beírom, hogy bicikli? Bármit írhatok. Nem kell komolyan venni te írj valamit én meg beírom, hogy bicikli. Mit számít? Semmit. - vetette papira Béla.
Éva egy gyönyörű milf dús keblek, vörös vállig érő haj. 60 éves és fiatal szeretői voltak. Egyik éjszaka különös élménye volt. Az üveggömb különös dolgot mesélt. Semmi mellébeszélés, látta a gömbben a jövőt. Egy mozdony elfog ütni egy a sínek felett repülő boszorkányt. És vonatot a lánya kanja vezeti a Béla.
Éva ült a konyhában az asztal mellet a falon egy régi házi áldás lógott. Egészen pontosan ez volt rajta : Oda mész ahová minősíted magad. Ennyi volt az áldás. Éva csipkés kombinéban ült és nézte az üveg gömböt. - Energetikai gyakorlatot végzek. - mondta saját magának. És látta a csillagokat majd messziről a föld nevű bolygót és egy mély férfi hangot halott. - Éva, lazulj el. - mondta a hang. És az idős nő ellazult érezte ahogy a szél fúj az arcába, érezte, hogy esik az eső. Körül nézett kint volt a prérin. Épen a vonat sínek mellet és a messze távolból hallotta a vonat hangját. Fújta a szél a hangot. És a vonat fénye megjelent kettő kör alakú fény. És volt ott más is, egy seprűn lovagló boszorkány akit elcsapott a mozdony a vér permetezett majd a vonat olyan 800 méterrel odébb az ütközéstől megállt. Tehervonat volt, utasok nem voltak csak száraz nyárfa. A mozdony vezetője egy harmincas éveiben járó férfi futott a síneken látni akarta, hogy mit csapott el. És látta is, egy ronda öregasszony egy nagy kalap és egy kett

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (61)        Nem tetszik (98)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2020-09-25 10:20:43
Nájntíndó
Miért kell ide ilyen fos szarokat bemásolgatni?

2020-10-15 05:43:23
Retekegér
Nagyon durva, mondjuk a felét legalább nem értettem.


Ezt a szex történetet 12015 X olvasták el.