Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Az állnőgyógyász

Beküldő:Morientes

Az álnőgyógyász.

A barátommal, aki nőgyógyász, találkozót beszéltünk meg hogy beugrunk lazulni valahová. Mivel később végzett mint tervezte, megkért hogy ugorjak be a rendelőjébe és vegyem föl. A megbeszélt idő előtt értem oda, talán egy jó félórával. A magánrendelő-amit egy másik orvossal bérelt, kongott az ürességtől. A recepciós pult üresen árválkodott, és a barátom sem láttam sehol.
Mivel tudtam hol az irodája, gondoltam megvárom ott. Ahogy elindultam az iroda felé, elmentem egy  ajtó előtt, ami résnyire nyitva volt. Mivel  alapból kíváncsi vagyok, bekukkantottam. És földbe gyökerezett a lábam. A farkam meg azonnal kőkemény lett. Benn ugyan is, az ajtótól kissé jobbra, de tökéletes rálátással, egy dekoratív fekete hajú harmincas hölgy egy  vizsgáló székben üldögélt,kényelmesen hátradőlve, fel és széttett lábakkal, bugyi nélkül. Gyönyörű, puncija szemtelenül tárult a nagyvilágba,vékony fazonra borotválva, szeméremajkai finoman megnyílva hívogatták a szemem. Mivel igazi pinabolond vagyok, (a kedven sportom a dugás),csak úgy cikáztak a gondolataim.A farkam meg majd szétdurrant. Az előtérben orvosi köpenyek lógtak, felkaptam hát egyet magamra, vettem egy nagy levegőt, és benyitottam.
A hölgy kisé meglepődött.
-Ön dr Werner? - kérdezte.-Mert ma vagyok itt először és csak az asszisztense volt itt, megkért vetkőzzem le a vizsgálathoz, de aztán ő is elment.
Dr Werner vagyok-vettem hivatalosra a figurát-és én fogom ma megvizsgálni.
Közben, ahogy beszélgettünk, nem kerülte el a figyelmem szép arca, zöld szemei és saccra 95/D cickói amik majd szétszakították kivágott felsőjét. De persze a szemem minduntalan visszakalandozott a lényegre, vagyis a gyönyőrű pinájára.
-Nos, ha nem bánja elkezdhetjük. Lazítsa el magát-mondtam. Felvettem a kisasztalról egy pár gumikesztyűt,odahúztam a széket, és hozzáfogtam a "vizsgálathoz". A punci ott volt premierplan-ban, finom illata, ami a tisztaság, parfüm és a jellegzetes pinaszag keveréke volt, betöltötte az orrom. Finoman széthúztam, és feltárult a rózsaszínű husi, a csiklón pedig kis nedvesség csillogott. Mondanom sem kell milyen hatással volt rám mindez. Finoman bedugtam az ujjam a résbe.
-Most megvizsgálom a méhszájat-mondtam. Semmi válasz. Felbátorodva lehúztam a kesztyűt, és úgy kezdtem finoman újjazni.
-Mit csinál doktor úr? - kérdezte "páciensem" enyhén ingarült, de kicsit még is felizgult hangon.
-Tudja én nem csak nőgyógyász, hanem relaxációs terapeuta is vagyok, és ezek a bevett módszerek segítenek ellazulni.
Mire ő,-Értem és egészen... Kellemes.
Nos több sem kellett. Kivettem az újjam és finoman belecsókoltam a pinájába.
-Doho... ktor... Ezt talán.... - nyögdécselte.
-Ez a terápia része-néztem föl, majd bőszen tovább nyaltam.Körkörösen járattam a nyelvem a szeméremajkain, olykor betolva a nyelvem a barlangjába, ízlelgetve pinája csodás nedvét. Majd a csiklóját szopogatva, ismét ujjaztam mámorító, gyönyörű punciját. Neki már eszében sem volt tiltakozni, láthatóan élvezte ténykedésem. Ami lejött abból is hogy a pinája tiszta lucsok volt a kéjtől. Ekkor abba hagytam a nyalást, hisz a terep elő volt készítve, ahogy mondani szokás, felálltam,kiszabadítottam a 20/6-os farkam, és a széttárt combok közé helyeztem. Finoman húzogattam a résen, és a keskeny kifutópályán, nem akartam kézzel rásegíteni, azt akartam magától csusszanjon be a helyére. . Közben mélyen a páciensem szemébe néztem.
-És most...? - kérdezte.
-És most meg fogom dugni-válaszoltam. Mozdítottam finoman a csípőmön amikor a makkom a réshez ért, és betoltam a forró pinába.
-Jah, persze, ez is a terápia része-lihegte. Én meg tempót váltottam és elkezdtem baszni emberesen a hölgyeményt. Közben szabaddá tettem bombasztikus csöcseit is, azok meg ritmikusan mozogtak minden lökésemre. Annyira izgató volt hogy majd szétrobbantam. Hol azokat néztem, hol azt ahogy a faszom ki-be jár a pinájában. Szexi páciensem meg diszkréten nyögdécselt, "basszál dokikám, basszál meg rendesen ohhh.. Ahhh" stb... Éreztem hogy már nem birom sokáig, aztán Ildikó, (mint később kiderült ez a neve), sikkantott egyet, a dákómat meg elöntötte a niagara... Erra aztán már nem bírtam tartani magam, kilöveltem én is, bele a forró, nedves pinájába...
Kicsit még elvoltunk így, csak a lihegésünk hallatszott. Majd kihúztam a még félig meredező faszom, megtörölgettem pinájának gyönyörűen fazonírozott szőrös kifutópályába, és ennyit mondtam:-Hölgyem, ön makk egészséges. Mire ő kajánul:-Ezt nevezem én kimerítően kielégítő vizsgálatnak.Szivesen járnék magához "baszásterápiára."
Elmosolyodtam, és szó nélkül a távozás hímes mezejére léptem. Nemsokára befutott a barátom is.
-Nem úntad magad míg elvoltam? - kérdezte.
Megvoltam-vontam meg a vállam....


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (37)        Nem tetszik (4)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 4761 X olvasták el.