Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Ez az én Kittim

Beküldő:T-boy

Egy meleg nyári reggelre ébredtünk, mikor is hivatalosak voltunk egy baráti találkozóra. A többes szám kettőnkre vonatkozik. Párom Kitti és jómagam.
Közel 8 éve már, hogy együtt élünk és a kapcsolatunk fantasztikus.
A közös barátaink kibéreltek egy kis nyaralót a Szegedhez közel.
Ceglédtől néhány kilométerre lakunk, úgyhogy korán indultunk, hogy nehogy az úton érjen minket a hőség.
Ahogy haladtunk az úti cél felé éreztük, hogy nagyon meleg lesz ez a nap.
Mire elértük Szegedet, rájöttünk, hogy nemcsak a napfény, hanem a hőség városa is. Azt hittem, menten meghalok. A címet amit kaptunk hamar megtaláltuk. Egy tóhoz közel volt azt hiszem Sziksós a neve. Szóval néhány percre fürdési lehetőség és a házacska hangulatos és csendes környéken volt. Elsőnek értünk oda, úgyhogy telefonáltam Zolinak, hogy merre járnak. Közel voltak néhány percnyi re. Csak felvették Tibort és a párját Anitát. Amíg ott vártunk a ház előtt megjelent egy-egy kutya a szomszédos telken és ugatni kezdtek. Csak ugattak, de ember nem jött elő. Mondtam is ezt jó tudni.
Megérkeztek a többiek is, úgyhogy bejutottunk a házba. Belülről még hangulatosabb volt, mint kívülről. Kiválasztottuk a szobákat, hogy ki hol fog aludni. Lepakoltunk, bekapcsoltuk a hűtőt és beraktuk az italokat. Alig maradt hely a kajának.
-Akkor valamit meg kell, hogy igyunk.-mondta Anita.
Kiválasztottuk azokat a söröket, amik hűvösebbek voltak és megittuk. Idefelé jövet láttunk egy szupermarketet, úgyhogy felfrissültünk, átöltöztünk és visszamentünk. A lányok rövid shortban voltak. Anita felül toppot viselt, Kitti pedig fürdőruha és rá egy laza póló. Zoli vezetett az ő párja Timi nem akart jönni, maradt egy kicsit otthonosabbá tenni a házat. Ahogy vásárolgattunk, a meleg hatására és a hűvös sörnek köszönhetően a lányok mókásan viselkedtek szórakoztunk egyszóval. Kicsit mindenkit utolért az alkohol. A sorok közt téblábolva a boltban mindenki össze-vissza mászkált, tudjátok hogy van ez?! Egyedül maradtam, mikor Tibor megjelent egy sráccal, a haverjával aki szegedi Sanyival. Néhány szó után jött is az ötlet, hogy jöhetne e ő is a házba vissza velünk. Rajtam nem múlik. Megjelent Anita, és az kiderült, hogy ismeri Sanyit, de furcsának éreztem a megnyilvánulásait. Kitti is visszatalált a nyájhoz, és közöltük hogy mit találtunk ki. Mivel kocsiban van egy üres hely így hát jöhet, Sanyi mondta is, hogy boldogan jön velünk. Sanyiról annyit tudtam meg, hogy egyedül él és a nőket hajtja folyton. Ezt ő is elismerte és boldogan nyugtázta is ezt mindenki előtt. Anita ezek után mikor a kasszához értünk és pakoltuk fel az árut határozottan rám is nézett, tudjátok mintha jelezni, vagy mondani akarna valamit. Nem tudtam ezt mire vélni, úgyhogy fizettünk és irány a kocsi.
Visszatérve Sanyit bemutattuk az ujaknak. Szabadprogram következett kaja előtt. Ahogy kinnt voltunk a kertben, Timi és Kitti közölte, hogy fürdeni mennek a strandra. Zoli is csatlakozott. Én maradtam ekkor kérdezték Sanyit.
-Nincs fürdő nadrágom, úgyhogy kihagyom.
-Nem kötelező a nadrág- mondták a lányok kuncogva.
-Fényes nappal nem illik, és különben se birnátok magatoknak csajok. Higgyétek el, nem lenne jó vége. -ennyivel befejezettnek is tekintette mindenki ezt a beszélgetést.
Ahogy a lányok és Zoli elmentek. Beszélgettek a fiúk Sanyi cigizett egyiket a másik után szívta és dumáltak. Anita jelent meg mellettem. Ugye észrevetted, mit csináltam a boltban?
-Igen, de nem tudtam mire véljem.
-Csak annyi, hogy senki sem tudja, de voltam már annó Sanyival. És mindig megkapja amit akar.
-Ezt, hogy érted?
-A szövege a kisugárzása, és....
- Mit és?
-És hát... Csodálatos nagy adottsága van neki.
-Mármint arra gondolsz, hogy...
-Igen, azért nem mondtam senkinek mert nem fontos már, de eszméletlen volt vele az az alkalom. Úgyhogy vigyázz! Kitti itt most friss hús.
-Ugyanmár, hisz semmit sem tettek vagy mondtak.
-Én szóltam! Figyelj oda.
Mire kezdtünk bepunnyadni visszaértek a többiek a pancsolásból.
Ha mindenki itt van, akkor kezdhetünk neki a kajának. Szalonna tábortűz? Mindenki helyeselte.
Ahogy körben ültünk a tűz körül és iszogattunk, dumáltunk valahogy ráterelődött a beszélgetés a magán életre szexre intimitásra.
Oldott volt a hangulat és a pia is dolgozott rendesen. Azért, ha a téma olyan volt, összenéztünk Kittivel és tudtuk mit mondana a másik úgyhogy próbáltunk kitérni a kínos dolgok elől.
Annak idején, már feljött a téma kettőnk között a háromas szexről, de ennyivel abban is maradt az egész. Kitti hallani sem akart róla. De nem is faggattam tovább akkor. Na szóval a szalonna és a hangulat. Érdekesebb és érdekesebb téma követte egymást, olyanok hangzottak el amiket megmosolyogtunk és volt olyan is amin kikerekedett a szemünk. Lassan a sütés befejeződött és a tűz is csillapodott. Kezdtek szaporodni a bogarak, úgyhogy úgy döntöttünk behuzodunk. Jött egy üveg pia is a hűtőből és jött a zene. A lányok táncolni akartak és mindenki ropni kezdte. Közben azért az ital is fogyott, valamilyen finom bor volt. Sanyi csak ült egy fotelben és nézett. Kérdezték a lányok csatlakozik e a táncba, de azt válaszolta egyedül jött, és különben is innen mindent szuperül lehet látni. Erre Timi megrázta a popsiját és pucsitott egyet, majd mondta, hogy akkor egészségedre. Mindenki jót mosolygott ezen és szórakoztunk tovább. Sanyi felállt és telefonálni kiment az udvarra, közben csak az égő cigarettát láttuk, hogy sétál fel és alá a kertben.
Elfogyott a bor a palackból így a táncolás közben fellöktük, szerencse, hogy Zoli mániája, hogy mindig visszazárja a palackot. Ahogy a földön hevert, jött a felvetés.
-Üvegezés
Legyen inkább felelsz vagy mersz..
Lett ennek a kombinációja. Pörgetés majd aki következik választ hogy felel vagy mer.
Lassan Sanyi is visszatért közénk.
-Hát mit csináltok ti itt? kérdezte.
Aminek látszik válaszoltunk.
Jöttek a pörgetések és a választások. Volt már aki válaszolt és akadt aki mert. Timi melltartót viselt már csak. Anita is megmutatta milyen a bugyija.
Következtem én a sorban. -Felelek!
-Volt már részem 3as szexben?
-Nem, de a témát már Kittivel érintettük, csak ennyiben is maradt.
Következő pörgetések során elmesélte Zoli miért bánta meg az egyik tetkóját.
És Anita is megszabadult a felsőjétől.
Kittire fordult az üveg, aki ismét ahogy eddig amikor rá került a sor felelést választotta.
-Miért nem volt 3asban részünk.
-Majd miután rám nézett elmondta, akkor először, hogy akkor nem bízott a kapcsolatunkban, és azóta is így van.
-Ugyanmár megbeszéltük akkor is, ha akarjuk miért ne!- mondtam.
Majd jeleztem, hogy kimegyek a fürdőszobába.
A fürdőből csak hangos éljenzés és fütyülés hallatszott. Nem tudtam mire véljem. Mire visszatértem csak azt mondták, hogy erről lemaradtam.
-Miről?
-Jobb, ha nem tudod.- válaszolt Anita és ismét ugyanúgy nézett, mint délután.
-Nekem ennyi elég is volt mára, sőt! -mondta Kitti, majd elindult a szoba felé. Fáradt vagyok jó éjszakát. Te maradj, ha akarsz, hisz néhány körből kimaradtál.
Kicsivel azután, hogy elment Sanyi is kivonult. Pörgetések jöttek mentek. Néhány percre rá, megjelent Sanyi és visszaült a helyére. Jött a következő, aki Anita volt. Merek! - válaszolta. Akkor csókold meg! Igen, engem kellett megcsókolnia. És már közeledett is felém. Ahogy megcsókolt odasugta, hogy beszélnünk kell.
Ahogy kezdett csillapodni a hangulat a többiek is készülődtek a szobákba.
Ahogy kettesben voltunk Anitával már kezdte is, mint aki alig tudta magában tartani, fakadt ki azonnal.
-Tudod mi volt ameddig odavoltál? Sanyira került a kör ismét, aki megmutatta, mekkora a farka.
-Hát erről nem hiszem, hogy kár lemaradnom. Akkor ez volt az a hangos éljenzés?
-Hallgass végig, nincs vége. Azután Kitti jött, aki tudod mit választott?
-Felelek?
-Nem! Azt hogy mer. Mert nem voltál ott.
-És?
-Sanyi azt mondta, hogy adjon egy puszit a faszára.
-Micsoda!
-És Kitti azután, hogy puszit adott, vad szopásba kezdett ott előttünk. Igen ott szopta Sanyi nagy faszát a kör közepén.
-Ezt nem hiszem el!
-Amint hallottuk, hogy jössz vissza abbahagyta. Majd elment aludni.
-Ez hihetetlen! Kitti? Biztosan?
-Persze és még a Sanyi is eltűnt egy időre.
-De cigizni ment azt mondta, persze most, hogy mondod nem tart neki olyan sokáig az a cigaretta.
-Mondtam, hogy figyelj oda rá!!
Ekkor ásítozva megjelent Tibor, hogy menjenek aludni mindketten.
Megkérdeztem őt is, hogy igaz e mindez, majd annyit mondott, hogy a szabály az szabály és ő megtette, de nem kellett volna megtudnom.
Ahogy a szobám felé vettem az irányt benyitottam lendületből. Arra riadt fel Kitti, majd csak engem nézett és csillogó szemmel kérdezte mi történt. Közöltem hogy semmi, és neki kéne mesélni.
-A csókról? Mármint hogy szoptam azt a faszt?
Tudta egyből mi van.
Hát a szavaid olyanok voltak, mint egy felismerés. Miért ne meg ugyanmár.
Elmondta, hogy nem bennem nem bízott, hanem magában. Mert gyenge jellem és elcsábul könnyen. Majd míg ezek a gondolatok kavarogtak a fejében előkerült az a hatalmas fasz. Majd csak az járt a fejében, mindaddig amíg a következő pillanatban már puszilnia kellett. És ezért lett a puszibol ott helyben szopás, mert meg kellett, hogy kapja.
-De nem kaptad meg.
-Ott akkor nem, mert visszajöttél és jobbnak láttam, ha elvonulok és lehűtöm magamat. Beléptem a fürdőbe és arcot mostam jó hidegvízzel. A fejem kitisztult, de a puncim, az olyan nedves volt és kívántam a szexet. Ahogy kiléptem a fürdőből, akkor jelent meg Sanyi a bejáratnál. Akkor akart kimenni, hogy ő is kiszellőztesse a fejét. Megálltunk egymással szemben. Csak egymásra néztünk, és elgyengült a lábam.
-És ?
-A folyosón kaptam meg végül azt a faszt. Leszoptam Sanyit a folyosón, és kiszívtam minden csepp gecit abból a csodálatos faszból. Egyszerűen imádtam, akartam értesz! Meg tudod ezt érteni?
Ahogy hallgattam a történteket az agyam majd felrobbant a sok infótól. De be kell valljam nektek a farkam is robbanásig feszült. Ahogy mondta mindezt Kitti, olyan mocskosan beszélt ahogy eddig még soha, felizgatott. Tudtam, hogy ittunk, mindenki bőven, de erre nem számítottam. Mondtam is, hogy mit érzek belül jelenleg és hogy lehet erre volt szüksége a kapcsolatunknak, és ki tudja mi jöhet ez után.
-Hát ez nekem iszonyatosan kellett!-mondta Kitti.
Hallottuk, ahogy lentről hallkan Sanyi kérdezi fennt van e még valaki, mert indulnia kell haza.
Kitti abban a pillanatban felpattant az ágyból. Felkapott egy pólót a széken lévő kupacból egy szürke pólót, szerintem az enyémet. A formás seggén csak a fekete tanga kontúrja látszott, felkapott gyorsan egy shortot és mondta mindjárt jön, ne menjek sehova. Kiengedi Sanyit a kapun és be is zárja utána. Ott ültem az ágy szélén és próbáltam összerakni a gondolatokat a fejemben. Levettem a ruhákat és beugrottam a mosdóba. Felfrissültem és két perc múlva már a szobában igazitottam az ágyat. Meleg volt odabent és odamentem az ablakhoz, hogy engedjek be több levegőt a szobába. Koromsötét volt odakint. Messzire voltak az utca fényei, de felfigyeltem a sötétben egy fényre. Cigaretta izzó parazsa volt ez, ami fényesen izzott amikor Sanyi szívott egy slukkot. Majd a cigaretta fénye leereszkedett a medencéje vonalába és összetéveszthetetlen mozdulatsor rajzolódott ki általa. A fejét fogva cigivel a kezében szopatta Kittit a kapuban. Alig láttam valamit, de tudtam mi történik és ott álltam merev fasszal a kezemben.
Kapu csukódásának a hangja, majd a zár kattanása. Ezt követően nyílt a szoba ajtó és belépett Kitti. Megállt a szoba sötétjében és tolta máris le a nadrágját előttem. Ahogy közelebb lépett az ágyhoz végig néztem a testén. A haja össze vissza állt, tudjuk mitől. A pólón foltok voltak, reméltem hogy csak a nyála csorgott rá. Majd jött a csípője ahol nem volt a fekete tanga csak a csupasz pina kínálta fel magát nekem. Mielőtt kérdezhettem volna bármit is, máris a kemény farkamon volt. A combja belsején patakokban csorgott le a pinájának a medve és olyan vadul... (Másként nem lehet ezt elmondani) szoszerint megbaszott engem az ágyon fekve.
Így aludtunk el mindketten aznap éjjel. Mocskosan szégyenteljesen.
Reggel ahogy magáhoztért megkérdeztem mi történt este.
- Lementem és adtam neki egy jó éjt puszit. A puszibol csók lett, és a kapuban ismét a bevettem a számba a faszát. Ahogy ott szoptam hirtelen a karomnál fogva felhúzott és megfordított. Lerántotta a nadrágom és a bugyimat. A következő pillanatban már bennem volt és kitöltötte a pinámat teljes hosszában. Egy kutya ugatására tértem vissza a valóságba. Mondtam, hogy ne tegyük ezt, mert a puncikám csak a páromé. Erre ő csak annyit mondott hogy rendben, de ezért cserébe jár neki valami ajándék. Megkérdeztem mire gondolt, mire kezébe vette a tangámat. Rácsavarta a faszára. Ezután ismét a bugyimmal a péniszén belémhatolt és lassan dugott így egy darabig.
Röviddel ezután kivette belölem. És amíg a nedvemtől áztatott tangám szagolta én leszoptam őt. A bugyimat szagolgatva ment ki a kapun, hogy elérje az utolsó buszt.
Szerinted lehetne arról szó, hogy a harmadik személy ne egy nő legyen, hanem egy férfi???
Sanyit akarom magamban érezni, és téged!
Ahogy ezt kimondta, olyan volt, mint egy izgatott gyerek az ajándék bontás előtt.

Fogalmam sincs azóta se hogy mit mondjak erre. Szerintem én elvesztettem ezt a csatát Sanyival szemben. Szerintetek??
Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (41)        Nem tetszik (6)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 3850 X olvasták el.