Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Csodás szex, férfiakkal

Beküldő:Harisnyás Giulia Csajszi

A negyvenes BMW-s pasival való találkozásom után közel egy évig tartott az életemnek egy nagyon érdekes szakasza. Nándor a vele eltöltött príma éjszaka után megkérdezte tőlem, akarok-e teljesen nőként élni. Némi hezitálás után azt válaszoltam neki, hogy megpróbálhatjuk, már csak azért is, mert akkoriban éppen nem volt állandó munkahelyem, de még rendszeres haveri, baráti társaságom sem, anyám halála után nagyjából az örökségből éltem.
Nándornak volt egy szépen berendezett közepes méretű belvárosi lakása és azt mondta, hogy hetente egyszer-kétszer - titokban, hiszen családja volt - álljak rendelkezésére mint csaj. Ehhez vásárolt részemre egy csomó szép női ruhát, harisnyákat, magassarkú cipőket, én pedig mindig a megbeszélt időpont előtt 1-2 órával felmentem abba a lakásba, kicsinosítottam magam és amikor Nándor megérkezett, úgy fogadtam őt, mint a szeretője. Mi tagadás: az is voltam.
Isteni volt vele a sex. Teljesen nőként kezelt, gyengéd volt, simogatott, cirógatott, becézgetett, én pedig természetesen nőiességem teljes repertoárjával háláltam meg a kedvességét. Minden alkalommal teljes kielégüléssel értek véget az ilyen együttlétek. Ő kért meg először arra, hogy nyeljem le neki, amit mohón meg is tettem, volt olyan is, hogy a gyönyörű, nagy méretű faszát teljes egészében bekaptam, de természetesen a popsim sem volt sohasem tabu. Közben folyamatosan vette nekem a szebbnél szebb cuccokat, pénzt is adott, aminek legnagyobb részét fejlődésemre, további feminizációra költöttem.
Nem túl erős női hormonkészítményeket is szedtem, aminek az is a hatása lett, hogy nem szőrösödtem egyáltalán és a z egyre kisebb fütyikém sem állt fel, így azt könnyen el tudtam rejteni, még csak nem is dudorodott a szoknyámnál, kicsit sem. Így aztán egyre többször mentem nőként emberek közé is, Nándor moziba, színházba, sőt társas összejövetelekre is magával vitt, mint a szeretőjét.
Én voltam Giulia, a jómódú pénzügyi szakember kis barátnője. Elképesztően élveztem ezt a helyzetet 22 évesen.
Egyik alkalommal, egy összejövetel során bemutatott egy 30 év körüli pasit, aki annyira jóképű volt, hogy gyakorlatilag dobtam tőle egy hátast.
Nándor az est után otthon sex közben elmondta, hogy Péternek is nagyon tetszem és ha én beleegyezem, valamikor összehozhatunk egy hármast.
Következő hét hétfő este 7 órára beszéltük meg, hogy feljön a lakásba együtt a két pasi.
Akkoriban volt egy álca munkahelyem, ahol aznap 15.30-kor végeztem és ezt követően mentem fel a lakásba, a kéjlakunkba.
A gardróbomból a lehető legcsinosabb cuccaimat vettem elő. Először természetesen megfürödtem, a lehető legszexibb női parfümmel illatosítottam be magam, majd fekete bugyikát, szintén fekete harisnyát vettem fel, kitömtem a cicimet, melltartót vettem rá és belebújtam a piros ruhámba, majd a fekete magassarkú körömcipőmbe. Végezetül feltettem a diszkrét sminkemet és kirúzsoztam a számat. A hosszú hajamat beszárítottam, majd belenéztem a tükörbe és azt gondoltam: talán ilyen jó csaj még sosem volta.
7 előtt egy-két perccel érkezett meg Nándor és Péter.
Rögtön megdicsértek, hogy mennyire jól nézek ki, mire én mindkettőjük szájára puszit adtam, majd töltöttem nekik konyakot.
Leültünk a kanapéra, iszogattunk, csevegtünk, közben egyre gyakrabban értek a harisnyás combomhoz, simogattak, a kezemet, a nyakamat puszilgatták. Én sem voltam rest, szép fokozatosan mindkettejük nadrágján kigomboltam a sliccet és elővettem ágaskodó faszukat. Egyik szebb volt, mint a másik. Szopogattam őket felváltva, közben már ők sikoltoztak a kéjtől, annyira jó volt nekik.
Mondtam nekik, hogy már nem bírom tovább, nagyon kívánom őket, dugjanak meg!
Nem kellett kétszer mondani.
Előbb Nándor hatolt belém tövig és kúrt vagy 2-3 percig folyamatosan, majd következett Péter. Neki kisebb, de játékosabb farka volt, talán még jobb érzés volt, ahogy belém nyomta.
Közben Nándor már nem bírta tovább és a számba élvezett, Péter viszont élvezésig kefélte a picsámat. Isteni volt, én is elmentem közben, nem is egyszer. Talán életemben nem éreztem magam olyan jól, talán soha nem voltam még addig annyira nő, mint akkor.
Életem legcsodálatosabb szexuális élménye volt, mindent megkaptam, amit egy csajszi megkaphat pasiktól.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (41)        Nem tetszik (31)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2020-09-16 12:31:51
Burám J
Az én kis onokám is ilyen. Rajta kaptam a kertben mikor maolázott


Ezt a szex történetet 5708 X olvasták el.