Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Szexi ribancot csináltam a barátnőmből

Beküldő:Petya


Kapcsolatunk két évvel ezelőtt kezdődött, Niki azóta a feleségem. Egy budai plázában ismerkedtünk meg, az információs pultnál kértem tőle útbaigazítást. Csendes, visszahúzódó lány volt, egy számmal nagyobb farmerban és egyszerű sárga pólóban. Ennek ellenére nagyon szép, karcsú alkata volt, gyönyörű arca és mosolya. Egyből szerelmes lettem belé és elkezdtünk beszélgetni, a szimpátia kölcsönös volt. Megkérdeztem tőle, hogy hánykor végez és meghívhatom-e majd egy kávéra vagy valamire. A legnagyobb örömömre igent mondott, úgyhogy megvártam és együtt indultunk el.

Aki érezte már, hogy milyen az, amikor egy idegen lánnyal maximálisan egymásra hangolódtok, az talán megérti, hogy hogy lehet az, hogy a plázát már kézenfogva hagytuk el. Az elkövetkező időszakban mindennap randiztunk és rengeteget beszélgettünk. A csókig csak a negyedik napon jutottunk el, de akkor már azt sem bánta, hogy közben megfogtam a fenekét, ráadásul úgy, hogy a középső ujjammal a popsilyukát és a punciját izgattam. Ezen felbátorodva a park egy félreeső pontján benyúltam a nadrágjába, a puncijában benedvesítettem a mutatóujjamat és előzetes figyelmeztetés nélkül tövid benyomtam a popsijába, ahol elkezdtem benne ki-be járatni. Nikit ez a legkevésbé sem zavarta. Nem értettem, hogy egy ennyire visszahúzódó lány, akinek az öltözködése konzervatívabb már nem is lehetne, hogy nem ellenkezik az ellen, hogy egy parkban ujjazom a seggét. Mindenesetre néhány perc ujjazás után egy hirtelen ötlettől vezérelve kihúztam az ujjamat Niki popsijából és a szájába adtam, hogy szopja. Az arca ekkora rózsavörös volt a kéjtől és apró izzadságcseppek csorogtak végig a nyakán.

Aznap még sokáig beszélgettünk és világossá vált számomra, hogy ez a lány, ha nem is nimfomániás, de sokkal perverzebb és sokkal magasabb a libidója, mint az enyém, pedig ez nagy szó. Elkezdtünk arról beszélni, hogy kinek milyen fétise van, mit próbálna ki a való életben is, és ekkor jöttem rá, hogy Nikit az izgatja fel, ha alárendelt szerepet tölt be és használják a férfiak. A legféltettebb vágya az volt, hogy részt vehessen egy gangbangen, ahol férfiak felváltva basszák (ezt a szót ő használta) a seggét, vagináját és torkát, majd beborítják gecivel (ezt a szót is ő használta) a testét és végül lehugyozzák. Rákérdeztem, ha ennyire perverz és ennyire fűti a vágy, miért öltözik ilyen visszafogottan, hiszen így a férfiak nem is sejtik, hogy ki van a ruha mögött. Erre elmondta, hogy a családja, ismerősei miatt nincs bátorsága kihívóbban öltözködni, leginkább csak otthon visel szexi fehérneműket és azokban maszturbál, vad szexről fantáziálva.

Ekkora már nagyon kívántam Nikit és látni akartam, hogy nézhet ki, ha egy igazi, kihívó, faszra éhes kurvának öltözik. Kitaláltam, hogy menjünk el nyaralni Malibuba, ahol nincsenek ismerősei és úgy öltözhet, ahogy akar. Az ötlet nagyon tetszett neki, így ott, helyben vettem repjegyet és foglaltam szállást, három nappal később indultunk. A repülőút nagyon hosszúnak tűnt, mert alig vártam, hogy a mellettem ülő, egy számmal nagyobb ruhákat viselő lány végre szexi ribinek nézzen ki. Berlinben át kellett szállnunk egy másik járatra és amíg vártuk a csatlakozást, megkértem, hogy dobja a kukába a melltartóját. Először vonakodott, de megtette. Így még mindig nagyon konzervatív lány benyomását keltette, de az avatott szemek számára már elő-elő tűnt a bő póló alól a tökéletesen feszes melleinek szilluettje.

Amikor végre megérkeztünk Malibuba, tikkasztó, déli hőség volt és az első utunk egy plázába vezetett, ahol felfrissítettük magunkat, majd bevezettem egy trendi ruhaboltba. Niki elkezdte magának nézegetni azokat a stílusú farmerokat és pólókat, amelyeket mindig is hordott, de én mást képzeltem el neki. Kiválasztottunk egy olyan farmer rövidnadrágot, amelyből a seggének egy jó része kilátszott és egy olyan pánt nélküli testhez simulú felsőt, amely nem sokkal a melle alatt ér véget. A szetthez viselt cipője egy átlátszó, 20 centis sarokkal rendelkező, egyébként arany színben pompázó szandál lett és hasonló színű műkörmöket is csináltattunk neki a helyi körmösnél. Némi sminkelés után úgy lépett ki a pláza mosódjából, mint egy vérbeli kurva, akiről lerí, hogy baszni akar.

Az ölembe ültettem a pláza egy padján, keményen rámalkoltam a seggére és hosszasan smároltunk. Amikor már nem bírtunk magunkkal, bementünk egy fehérneműüzlet próbafülkéjébe és minden rákészülés nélkül megegbasztam a seggét, majd áttettem a farkam a vaginájába és óriásit élveztem benne. Ezután anélkül, hogy kifolyt volna Nikiből a nedvem, visszahúzattam vele a nadrágját és az eladó csaj segítségét kértük, hogy segítsen szexi fehérneműket választani. Niki mindegyiket felpróbálta és közben a saját nedvével és a puncijából folyodgáló gecivel áztatta el azokat. A legribacosabb darabokat kiválaszottuk, a többit gyorsan visszatettük a polcra majd fizettünk és távoztunk. Az utcán sétálva a kezem végig Niki seggén volt és minden férfi, valamint a nők egy része is irigykedve stírölte végig a barátnőmet.

Ha szeretnéd elolvasni a folytatást, kommentben írd meg.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (161)        Nem tetszik (108)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2020-08-14 13:00:39
Zoli
Ez megint valami anyukája bugyogojába recskázo 50es ratyi képzelgése lesz, aki szeretne szép kurva lenni... Ne folytasd!

2020-08-15 03:58:07
en
irjad

2020-09-17 12:25:51
NinjaGirl
Ez mekkora ordas nagy kamu?

2020-10-03 06:28:10
Laszlo
Nagyon jo elolvasnám a folytatást

2022-01-07 21:50:11
Hobbyt
Szeretném tovább olvasni, de nagyon :)

2022-01-09 09:41:25
Gecis vagyok
Folytatást most!

2022-10-29 13:18:16
István
Folytatást kérünk!


Ezt a szex történetet 12914 X olvasták el.