Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Niki, a 20 éves láncdohányos

Beküldő:Smoking fetish

Niki 20 éves, 162 centis, 47 kilós vékony kis csajszi volt, szőke hajjal. Nem az a tipikusan izmos testalkatú, de mivel hetente járt fitneszterembe, szép, formás popsija és felsőteste volt. Igyekezett mindig ízlésesen, de kellően kihívóan öltözködni ahhoz, hogy a pasik utánaforduljanak. Az egyetemen csoporttársam volt, de nem ugyanahoz a baráti társasághoz tartoztunk, míg végül egy közös ismerős révén ugyanabba a szórakozóhelyre ültünk be és úgy alakult, hogy pont mellettem huppant bele a székbe.

Bemutatkoztunk egymásnak és megkérdezte, hogy nem zavar-e, ha rágyújt, én természetesen azt válaszoltam, hogy a legkevésbé sem, mert bár ő ezt nem tudta, évek óta smoking fetishem van, imádom, ha egy dögös lány cigizik. Miközben szívta a cigijét és pöfékelte ki az füstöt (minden alkalommal egyszerre az orrán és a száján), beszédbe elegyedtünk és rájöttem, hogy egy nagyon jófej csajról van szó, hasonló volt az érdeklődési körünk, és mivel nagyon intelligens volt, könnyen tudtunk beszélgetni. Kezdetben mindig félrefordította a fejét, amikor kifújta a füstöt, de amikor már eltelt egy óra és a negyedik szálat kezdte el szívni, egyre kevésbé ügyelt arra, hogy ne fújja rám a füstöt, mert még ugyan kissé félrefordította a fejét, de a füst egy része már az arcomban landolt én pedig mélyen beszívtam.

Elképesztően izgató látványt nyújtott Niki, ahogy ott ült mellettem a popsiját éppen, hogy eltakaró rövidnacijában, a csipkés felsőjében, a váll alá lógó szőke hajával, a vörösre rúzsozott ajkaival és hosszú, de még ízlésesség határán belül lévő pink körmeivel. Niki észrevehette, hogy egyáltalán nem zavar, hogy a füst egy részét mindig rámfújja, ezért az ötödik szál cigijének elszívásakor már nem is próbált meg elfordulni, miközben beszélgettünk, egyszerűen csak hagyta távozni a füstöt az orrán és a száján, én pedig annyit szívtam belőle, hogy egy részét én fújtam rá vissza beszéd közben.

Közben eltelt még két óra, Niki a 14. szál cigijénél tartott, az asztaltársaságunk pedig lassan elszivárgott új szórakozóhelyet keresve. Kettesben maradtunk Nikivel, akiről időközben nagyon sokat megtudtam. Megemlítettem neki, hogy látom, mennyire szereti a cigit, erre ő kuncogva azt mondta, hogy igen, csak el ne mondjam az anyjának, hogy 11 éves kora óta láncdohányos és imádja, esze ágában sincs kevesebbett szívni napi 3 doboznál, mert ő úgy érzi, hogy ez neki kell. Én ennek persze csak örültem, és bátorítottam, hogy miattam ne fogja magát vissza, engem egyáltalán nem zavar, ha sokat cigizik. Ezen felbátorodva egyre gyorsabban fogytak a szálak a dobozából és már egy újat is megbontott. Elmondta, hogyha mások is látják, akkor nem tüdőzi le a füstöt, mert nem akarja, hogy ítélkezzenek, de ha egyedül van, akkor mélyen elraktároz a tüdejében minden egyes slukkot. Tudtára adtam, hogy nekem ezzel nincs semmi bajom, és kifejezetten szexinek tartom, ha egy nő keménydohányos, ezért elkezdte letüdőzni a slukkokat és csak ámultam, hogy egy ilyen pici, fiatal csaj hogy képes erre.

Minden tetszett Nikiben, még az is, hogy a fogai nem voltak tökéletesen fehérek, látszott rajtuk, hogy sokat fürdenek cigifüstben. Amikor már a harmadik doboz cigit bontotta fel, nem bírtam magammal, lesmároltam, ő pedig egyáltalán nem ellenkezett. A legédesebb íze volt a szájának, amit valaha éreztem. Az, hogy tíz éve kemény dohányos, minden porcikáján érződött. A napi 3 doboz íze és illata mélyen, a tüdejéből jött föl, ahogy végigcsókoltam a nyakát, éreztem, ahogy a láncdohányos illata keveredik az édes parfümével, a haja pedig málna és dohányfüst illatú volt. Mivel már teljesen egyedül voltunk az asztalnál és nem is láthatott ránk senki, elővettem a farkam, Niki pedig azzal a lendülettel már verte is. Kértem, hogy közben folyamatosan szívja a cigijét és lássam, hogy mélyen letüdőzi. Ő így is tett, 10 percig verte a farkam, hol lassabban, hol gyorsabban, ez idő alatt 5 cigit adtam a szájába, ő pedig mindegyiket végigszívta. Amikor bekapta a farkam, hogy beleélvezzek és lenyelje a forró ondómat, tudtam, hogy Niki kell nekem.

Másnap nála találkoztunk és én készültem neki valamivel, amit csak reméltem, hogy jól fog fogadni. Niki ugyan 100-as Marlborót szívott, a legerősebb fajtából, de volt rajtuk filter, én pedig azt akartam, hogy ez a lány ezentúl csak filer nélküli cigi szívjon, ezért vittem neki 10 kiló dohányt és cigipapírokat. Amikor elmondtam a tervem, azt sokkal jobban fogadta, mint vártam, és a régi dohányos rutinjával kezdte megsodorni a filter nélkül cigiket, együtt 50-et készítettünk el, ő pedig rágyújtott az elsőre. Először köhögött tőle és nagyokat köpött a csészéjébe, de aztán hozzászokott a tüdeje és a hatodik szál sodrott cigit már könnyedén letüdőzte. Nikinek nagyon szép lakása volt, látszott, hogy sokat foglalkozik vele és fontosnak tartja az igényes bútorokat. A falak szürkés színűre voltak festve, hogy ne látsződjön az elszíneződés a lakásban terjengő cigifüst miatt. Egy tipikus csajos lakás volt, a földön leopárdmintás szőnyeg, mindenhol pink kiegészítők és a cigifüsttel keveredő erős parfümillat. Niki bement megfürödni és fogat mosni, de vitt be magával két szálat a frissen sodort cigikből és kintről hallottam, ahogy fekszik a kádban és élvezettel szív bele a dohányba, majd ugyanezzel az élvezettel kipöfékeli a füstöt.

Amikor kilépett a fürdőszobából, a testét csak egy parányi, neonzöld melltartó és egy ugyanolyan színű zsinórtanga takarta. Kiállt a nappali közepére és egy olyan izgató, egyúttal minden szemérmességet nélkülöző táncot lejtett nekem, amitől azt hittem, menten elélvezek. Ezután négykézlábra állt, felém fordította a feszes, kemény popsiját, és mivel a zsinórtanga alig takart valamit, láttam a segglyukát is, ami teljesen szőrtelen és rózsaszín volt. Rágyújtott egy cigire, hátrafordult és csak ennyit mondott: "rakd be a farkad a seggembe és basszál meg keményen". Bár a kérés, hogy mindenféle tágítás vagy síkosítás nélkül berakjam a seggédbe a farkam, váratlanul ért, nem tétováztam. Kissé nehezen ment be a farkam, de sokkal könnyebben, mint más lányokba. - Később megtudtam, hogy a szüzességét anális szex közben vesztette el, és azóta is sokkal jobban élvezi, ha a seggét dugják, mintha a punciját. Valószínűleg ettől van annyira kitágulva a segglyuka, hogy előjáték nélkül is könnyedén be tudom dugni a farkam. -

Nem bírtam sokáig, hiszen egy tökéletes testű fiatal csaj seggében voltam, akinek a szájából és orrából közben folyamatosan áradt a cigifüst, így kihúztam a farkam, megkértem, hogy forduljon meg, ő pedig kérés nélkül szívott egy nagy slukkot, kinyitotta a száját és hagyta, hogy beleélvezzek, miközben lassan áramlik ki belőle a beszívott füst. Miután belelövelltem az ondómat, játszott vele egy kicsit, gargalizált vele, majd egy részét hagyta kifolyni a szájából, csak azért, hogy az utolsó pillanatban visszaszívja. Közben többször is beleszívott a cigijébe és láttam, ahogy lassan elázik a szájában lévő ondómtól.

Miután végül lenyelte, ami a szájában volt, tisztára nyalta a farkam, óvatosan kiszívta belőle a maradék ondót és megpróbálta elérni, hogy újra felálljon a farkam. Ehhez széttárt combokkal elém térdelt és a kezében lévő cigin lévő hamut ahelyett, hogy a hamutartóba vagy a földre pöckölte volna, a kinyújtott nyelvére szórta, majd lenyelte. Ez így ment tovább, három szál cigit szívott el és az azokból lehulló hamut az utolsó szemig lenyelte. Végül köpött egy nagyot a mellére, hagyta, hogy a hamuval keveredő nyál végigfollyon a testén, egészen a puncijáig, majd vad maszturbálásba kezdett, nekem pedig ismét kőkeményen áll a farkam, magamra ültettem és felváltva dugtam a punciját és a seggét. Az utolsó löketnél épp a seggében voltam és mélyen belelövelltem az ondómat, pont akkor, amikor ő is remegve elélvezett. Ott maradtunk néhány percig összeölelkezve, a seggében a farkammal, míg végül Niki leszállt rólam, tisztára nyalt, majd rágyújtott egy cigire és elkezdett vacsit főzni magunknak, én pedig csak néztem, ahogy a puncinedvtől átázott apró, neonzöld zsinórtangájában főz és egyik filter nélküli cigit szívja a másik után, közben a szexi, magas és vékony hangján köhög egyet-egyet a jobban letüdőzött slukkoknál.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (32)        Nem tetszik (42)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2020-08-13 11:56:33
Cigicica
Imádom az ilyen sztorikat, pont ma történt meg velem, hogy egy 10/10-es milf a buszmegállóban fújta rám a cigifüstöt szemérmetlenül. Állt is a farkam rendesen :)

2020-08-13 17:02:43
Plachanger
Majd megpusztul tüdőrákban

2020-08-20 19:20:32
Csuki
és most jön a Garage divatgeci meg a sok páva haverod aki 5üket összeadjuk talán kijön a 100 kiló hát gratulálni tudok meg látszik magadnak irod a kérdéseket te csicska geci termopolos oszt elehet itt hinni hogy izmos vagy cérnakaroddal gnómpofáju koboldg

2020-11-09 11:18:32
Takker Snigger
A takarítónő olyan büdös hogy 3 métterre állok ott is érzem a mocskos cigiszagot


Ezt a szex történetet 3665 X olvasták el.