Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A dohányboltos eladó csaj és a kakiszex

Beküldő:Jázmin

A valódi nevem nem szeretném felfedni, csak annyit rólam, hogy egy 24 éves csaj vagyok és egy virágról neveztek el. Pesten, a Mester utca egyik dohányboltjában dolgozom üzletvezetőként, és a történet, amit megosztok veletek, nem a fantázia szüleménye, hanem az én saját sztorim, ami a hozzám hasonlóan perverzeknek szerintem tetszeni fog. Persze a neveket és konkrét adatokat megváltoztatom.

Miután sikeres érettségit tettem, egyből ezen a helyen kezdtem el dolgozni és baromira utáltam. Aki ismeri a Mester utcát, tudja, hogy egy forgalmas helyről van szó, sok-sok dohányossal a környéken, így szünetem szinte nincs, a cigimet is úgy kell elszívnom stikában a pult mögötti szellőzőbe fújva a füstöt, amikor épp nem jön senki vagy ismerős arc vásárol épp. Viszonylag korán, 13-14 évesen kezdtem el cigizni, mert anyám is nagy dohányos, így könnyen jutottam cigihez és ő sem bánta, hogy hétvégente elszívok egy-egy szálat a szobámban. Azóta már függő vagyok, naponta 1,5-2 dobozzal szívok és nem a "női" cigiből, hanem a piros Marlboróból. A függőségemhez az is hozzájárult, hogy sokszor trécselünk a kedvenc vásárlóimmal az üzlet előtt cigizés közben és az exbarátaim többsége kifejezetten szerette nézni, ahogy cigizek, néhányan azt is kérték, hogy dugás közben is szívjak és fújjam az arcukba a füstöt. Azóta tudom, hogy a pasikat ez izgatja és idegen pasik agyát is szeretem húzni ezzel, ha pl. a buszra várunk és ott van mellettem egy csávó, akkor direkt úgy fújom a füstöt, hogy telibe találja. Soha nem fordulnak el, véletlen lenne? A mostani pasim egyáltalán nem dohányzik, állítólag soha nem is próbálta ki, viszont nagyon szereti, ha a parfümöm keveredik a cigi illatával, ezért azt kérte, hogy a lakásomban is dohányozzak, így a ruháim, bőröm, hajam is átvenné a dohányszagot. Kezdetben vonakodtam, de amikor láttam, hogy mennyire kívánja, elkezdtem, hogy nem megyek le cigizni a ház elé és nem is tárom ki az ablakot, csak simán rágyújtok a lakásban, amikor megkívánom. És sokszor megkívánom. Pasi szemmel nézve tök izgató jelenség lehetek, egy szexi kis szőke cicababa, akinek Dior Hypnose és cigiillata van. Nem csoda, hogy folyton udvarol valaki.

Visszatérve a munkahelyemre, kezdetben a legjobban azt utáltam, hogy hivatalosan vécére se mehetek el, nem tudom, hogy gondolta ezt a tulaj, pisiljek be? Emiatt kezdteben nem ittam napközben szinte semmit, de aztán szartam bele és kitettem a rögtön jövök táblát. A pisit könnyű gyorsan lezavarni, de gyorsan kakilni is meg kellett tanulnom, mert nem zárhattam be néhány percnél tovább az üzletet. Emiatt aztán kifejlesztettem azt a szuperképességemet, hogy képes vagyok egy pillanat alatt kinyomni a szart. Miután ez összejött, először gondosan megtöröltem magamat papírral, majd elővettem a nedves törlőkendőimet és azzal is alaposan megtisztítottam magam, mert nem tudtam elviselni az érzést, hogy nem vagyok tökéletesen tiszta. Az egyik ilyen alkalommal hallottam, hogy valaki vadul püföli a bejárati ajtót, el nem tudtam képzelni, hogy mi van, gyorsan befejeztem a tisztálkodást és kimentem. A tulaj állt kint vörös fejjel. Leordította a fejemet, hogy mit képezelek, hogy merem csak úgy bezárni napközben az üzletet, ha még egyszer megcsinálom, vihetem a picsámat máshová.

Na, akkor megint elkezdtem, hogy nem ittam semmit napközben... aztán egy nap szarnom kellett és egy idő után már nem tudtam visszatartani, tudtam, ha nem tolhatom ki magamből, akkor vagy elájulok vagy beszarok valamelyik vendég előtt. Kitettem hát a "Rögtön jövök" táblát és elrohantam a vécére, kitoltam a szart és törülközés nélkül visszahúztam a tangámat meg a nacimat. Hát... itt kezdődik valójában a sztori, amit el szeretnék nektek mesélni. Ahogy szolgáltam ki a vásárlókat, éreztem, hogy a seggem igencsak szaros maradt és minden mozdulatomnál kenődik szét. Ha nem fekete farmer lett volna rajtam, akkor elég gázos lett volna a szitu, de azért vastagon befújtam magam parfümmel meg elszívtam pár cigit a szellőző mellett, hogy a vásárlók észre ne vegyék, hogy egyébként tiszta szar vagyok a nadrág alatt.

Különös módon élveztem... nem tudom megmagyarázni, hogy miért, de izgatott a tudat, hogy úgy szolgálom ki a vásárlókat, hogy érzem, ahogy a szarom egyre inkább beteríti a seggemet és valamennyire a puncimat is. Amikor hazamentem, nem cseréltem tangát és nem mostam meg magam, csak felhúztam a pizsimet és masztiztam... többször is. Reggelre elég kemény szagom lehetett, szóval lezuhanyoztam, epilláltam és elmentem a "barátság extrákkal" pasim lakására (nevezzük Péternek). Beengedett, de ő még bement borotválkozni a fürdőszobába, addig én elterültem a hatalmas, fekete bőr kanapéján. Ha ekkor nem látom meg, hogy a laptopján ott van egy megnyitott pornóoldal, akkor valószínű maradok normális, rendes kislány, perverziók nélkül. Csakhogy megláttam, elindítottam a videót és életemben először néztem azt végig, ahogy egy csaj rászar egy pasi farkára, szétkeni rajta a kezével, aztán leszopja. Gyorsan visszatekertem az elejére és visszaraktam a laptopot oda, ahol volt és fogalmam nem volt, mit csináljak. Baszottul felizgatott, amit láttam és le akartam szopni egy szaros faszt, de nem voltam benne biztos, hogy a barátság extrákkal pasim tényleg vevő lenne-e rá vagy csak véletlenül nyitotta meg azt a videót.

Azt csináltam, hogy amikor kijött és pucéran magához ölelve lesmárolt úgy, hogy a keze a fenekemen volt, fingtam egy akkorát, amekkorát csak tudtam. Persze rögtön szabadkoztam és bocsánatot kértem, de meglepő módon ő azt mondta, hogy egyáltalán nem zavarja, aranyos, ha egy csaj fingik. Ekkor fingtam még egyet, kifejezetten büdös volt, majd még egyet kierőlködtem magamból, és azt éreztem, hogy a farka egyre keményebben simul hozzám smárolás közben. Tudtam, mit kell tennem, következett a végső teszt. Elmentem a vécére és "véletlenül" nem csuktam be az ajtót. Nagyon kellett szarnom és jó hangosan ki is engedtem magamból, majd törülközés nélkül egyből visszamentem Péterhez, hogy világos legyen neki, hogy ennyi idő alatt biztosan nem törülközhettem meg. Leültem mellé pucér seggel a fekete bőr kanapéra és láttam rajta, hogy amellett, hogy teljesen zavarban vagy, emészti a vágy, nyalná a szaros seggemet.

Értettem a nézéséből, bevágtam magunkat 69-be és miközben elkezdtem szopni, fingtam egy jó nagyot a szájára, amire ő vadul elkezdte nyalni a maradék szart a seggemből. Amikor lenyeltem a gecijét, szenvedélyesen lesmároltam és életemben nem éreztem még olyan izgalmat, amikor lenyomta a nyelvét a torkomon én pedig éreztem rajta a saját szarom ízét. Tudtam, hogy ez egy hosszú, izgalmas kapcsolat kezdete.

Mivel neki el kellett mennie dolgozni, egyedül maradtam a lakásán, újabb izgalmakra vágyva. Rákerestem a "scat porno"-ra és százával néztem a legdurvább, legbetegebb hányós/szaros pornókat, a csiklóm szinte égett a sok masztitól és csak úgy tudtam folytatni, hogy kis adaokban pisiltem a kezemre, hogy nedvesebb legyen a csiklóm, de nem tudtam betelni az új fétisemmel, vágytam rá, hogy szarban fetrengve szanaszét basszanak. Egy hirtelen ötlettől vezérelve kinyomtam egy kis szart és feldugtam mélyen a vaginámba, úgy ujjaztam magam. Fantasztikus érzés volt.

Délután, amikor Péter hazaért, masszív szarszag fogadta és én, ahogy kéjtől duzzadó, de a sok masztitól vörös csiklóval bevezetem a nappaliba és levetkőztetem. Mire Péter hazaért, megettem egy csomó kaját és közvetlenül előtte feldugtam magamnak egy hashajtó kúpot. Elkezdtem neki egy szexi táncot adni, széttártam előtte a seggemet és hagytam, hogy bedugja az ujját, aztán kéjesen lenyaltam róla a rátapadt szart. Mivel láttam a böngészési előzményeiben, hogy a hányós szexre is izgul, amilyen nőiesen csak lehet, szexin letérdeltem előtte széttárt combokkal, ledugtam a torkomon két ujjamat és öklendezés közepette a nemrég elfogyasztott rózsaszín eperlevest a melleimre és a puncimra hánytam. Alig bírt magával, látszott rajta, hogy szanaszét akar kúrni, de még fokozni akartam az izgalmakat előtte, így fölé térdeltem, felnyúltam a seggembe és kivettem belőle egy kis darab szart. Lassan a számba tettem, majd köröztem körülötte a nyelvemmel, míg végül lenyeltem. Jólesett, aki kóstolta már a szart, tudja, hogy nagyon különleges íze van, semmihez nem fogható.

Ekkor éreztem, hogy hat a hashajtó, így Péter keményen álló farka fölé irányítottam a csípőmet és telibefostam, majd rögtön ráültem és hagytam, hogy keményen megbassza a szaros segglyukamat. Félúton ki kellett húznom, mert még ment a hasam és egy újabb adag híg fost spricceltem a mellkasára. Nagyon jólesett, hogy végre úgy kúrnak seggbe, hogy nem kell amiatt aggódnom, hogy nehogy "baleset" legyen, hiszen annyit szartam és fingtam, amennyit csak tudtam. Amikor Péter harmadjára is az arcomra spriccelte a forró gecijét, összebújva aludtunk el a saját szaromban és hányásomban.

Estefelé arra ébredtem, hogy Péter a vécén végzi a nagydolgát, rögtön feltéptem az ajtót és mondtam neki, hogy nehogy tisztálkodjon. Megfogtam a kezét és odavezettem a nappaliba, lefektettem a padlóra, felhúztam a lábait és lassan, pajkosan elkezdtem tisztára nyalni a seggét. Igyekeztem minél több szarát lenyelni, mert akkora már imádtam az ízét. Az övé kicsit másmilyen volt, kevesebb keserű ízt éreztem benne, talán azért, mert nem dohányzik annyit, mint én. Ezután megvacsoráztunk, gyorsan leszoptam és elmentünk aludni.

Másnap reggel előbb ébredtem föl, és az ágyban fekve rágyújtottam egy cigire, majd még egyre. Eszembe jutott, hogy nem kéne ennyit dohányoznom, mert már egy lépcsőzéstől is kifulladok, de régóta szívom és túl jólesik a tüdőmben szétáradó füst érzése ahhoz, hogy abbahagyjam. Amíg fiatal vagyok, addig biztosan nem adom alább napi 1,5 doboz Marlborónál, és Péter is szereti, ha orál közben nemcsak az ő farkát szívom. Erre a gondolatra mélyen letüdőztem egy slukkot, majd köptem egyet magam mellé, mert keserű volt a füst, és Péter pont felébredt.

"Jó reggelt kis kurvám" - mondta, amit én nagyon szeretek, valahogy olyan rosszkislánynak érzem magam, ha "kis kurvámnak" szólít. Gondoltam, nem kéne rácáfolni a becenevemre, ezért hagytam, hogy a fejemet az álló farka fölé irányítsa és rányomja a számat. Éreztem a torkomban a faszt és azt, hogy egyre fogy a levegőm, de Péter csak sokára húzta föl a fejemet, piros és könnyes volt a szemem az erőlködéstől és a levegőhiánytól. Mivel ilyet még soha nem csináltunk, bocsánatot kért, hogy elragadtatta magát, de mondtam neki, hogy izgató volt, csinálja újra, de most keményebben és mozgassa is a farkát a torkomban. Nem kellett neki több, egyből rányomta a fejemet a farkára és elkezdte keményen megbaszni a torkomat, aminek az eredménye az lett, hogy ráhánytam a faszára. Újból bocsánatot kért, de amikor elkezdtem felnyalni a hányásomat, látta, hogy nem haragszom. Ehelyett négykézláb térdeltem előtte az ágyon, kinyomtam magamból a reggeli szaromat és hagytam, hogy miközben szanaszét kúrja felváltva a pinámat és a popsimat, kenje szét a seggemen és a hátamon a szart, hogy aztán ráhúzza a fejemet a farkára és mélyen belespriccelje a forró gecijét a torkomba. Rossznak, perverznek és piszkosnak éreztem magam, de imádtam.

Hétfő volt, így együtt lezuhanyoztunk, lemostam magamról a szerelmünk nedveit, illatossá varázsoltam magamat, belepréseltem a kis seggemet a rövidnacimba és elindultam a munkahelyemre. Miközben a Mester utcán sétáltam, már azon törtem a fejemet, hogy este mivel lephetném meg Pétert és éreztem, hogy úgy nedvesedik a puncim, hogy a tangám már teljesen átázott. A vásárlókat egész nap kipirulva, vigyorogva szolgáltam ki, és ha egy jó pasi jött be, elképzeltem, hogy milyen lenne, ha szanaszét baszná a szaros seggemet vagy megetetné velem a szar, amit kihúzott belőlem.

Ha szeretnéd, hogy még írjak a mindennapjaimról, akkor írd meg hozzászólásban.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (51)        Nem tetszik (40)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2020-08-13 11:04:51
Pinker
Wow, ez nagyon szexi, elolvasnám a folytatást :)

2020-08-13 17:03:41
Kios te puta
Megy is most majd a sok beteg fasz a mester utcába. Aztán csak a 60 éves béla lesz ott.

2020-08-14 13:03:44
Zoli
Ezt a 2 dohányos meg malibus faszságot ugyanaz a ratyi irta ez fix. Vagy béla vagy Jóska... :D Esetleg ratyóca49... :D

2020-08-14 15:57:39
Skkk
Elég büdös lehet a pofája a cigitől nem is kell szarnia

2020-11-20 15:47:31
Andy
I live in Mester u. I wish I can taste your poo :)

2020-11-27 21:50:57
Peti
Kinyalnám én is a szart a dohányboltos csajból!

2021-02-02 01:01:01
Zénó
Nekem tetszett, izgalmas téma, írhatnád még, miket csinálsz!

2021-04-30 04:30:06
tATAMI
Mindegy hogy hívnak de nem ettől a történettől fog fölállni a faszom!


Ezt a szex történetet 6449 X olvasták el.