Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A bátyám 1.

Beküldő:Angle

-Felébredtél, kisangyalom? -duruzsolta egy kellemes fiú hang.
-Te meg ki az ördög vagy? -kérdeztem egy cseppet sem kedvesen.
-Imádom az éles nyelved. -nevetett fel mögöttem. Fészkelődni kezdtem ültemben. Egy kendővel takarták be a szemem, nem láttam semmit.
-Naa, azért nem kell ennyire elsiettetni a dolgot. -suttogta a fülembe. Akkor jöttem rá, hogy én bizony rajta ülök ezen az akárkin.
-Ki vagy te? -kérdeztem újra. Aztán éreztem, hogy megállunk, merthogy eddig egy autóban voltunk.
-Kikötöm a szemed, kisangyalom. -nyúlt az ismeretlen a hajamhoz, valószínűleg, hogy kioldozza a csomót. Szuper, látni már fogok, nem fogom vaknak érezni magam. Megmozgattam a kezeimet. Valaki erősen fogta a csuklóimat. -Szállj ki. -parancsolta.
Kezek taszítottak előre, a csuklóimnál tolva. Amikor kint álltam az autóból, megborzongtam. Aztán leesett végre az a nyamvadt kendő. Egy erdőben voltam, előttem egy kis ház.
-Tetszik? -kérdezte az idegen. Meg is feledkeztem róla. Lassan megfordultam. A világ legszebb fiúja állt mellettem. Hullámos szőke haj, smaragd zöld szemek, hosszú szempillák, kiugró arccsontok és telt ajkak. 180 centi körül lehetett. -Micsoda kék szemek! -sóhajtott fel önkéntelenül. Tudtam, hogy a pasik megőrülnek a szememért, de nem értettem, miért.
-Te ki vagy? -kérdeztem rendületlenül.
-A kis makacs. -szorította meg a csuklóimat. Felszisszentem a fájdalomtól. Biztos kék és zöld volt már. -Majd odabent elengedlek. -vigyorodott el. Betaszigált a házba, és bezárta az ajtót. Elengedte a csuklóimat. Magam elé kaptam őket, és szomorúan megállapítottam, hogy valaki bizony jól megszorongatott.
-Mit akarsz, anonim ördög? -kezdtem el lassan hátrálni.
-Tudod, hogy nagyon izgató vagy így? -közeledett kaján vigyorral. -Haragosan nézel a gyönyörű mélykék szemeiddel, az alvástól duzzadt ajkaiddal és a kócos hajaddal? Meg az a top... -nyalta meg a száját, és egyre csak közeledett, a testemet bámulta közben. Az izmos testével a falhoz nyomott, miközben a kezével felemelte az állam, hogy a szemébe nézzek. Lélegzetelállító volt a csillogó zöld szeme. Beharaptam az alsó ajkamba. Hiba volt. A tekintete azonnal levándorlott a számra. Hirtelen lehajolt, és éhesen megcsókolt. Az ajkai forrón tapadtak az enyéimre, amitől meglepetten szívtam be a levegőt, de mivel az nem volt, így az alsó ajkát szívtam be. Felnyögött, és a teljes testével a falba préselt, éreztem a meredező férfiasságát. A nyelve a számba csúszott, és elkezdte felmérni a terepet. Levegő után kapkodva toltam el magamtól.
-Fantasztikus a szád, kisangyalom. Remélem, nem csak a nyelvem fogja magát jól érezni ott. -nyomta hozzám jobban vigyorogva a férfiasságát. -Alec. -tette hozzá.
-Alec? -ízlelgettem a nevét. A pupillája kitágult, ahogy kimondtam.
-Hány éves vagy? -mormolta, miközben lassan haladt a fülem felé apró puszikkal.
-16. -válaszoltam akadozó lélegzettel. Éreztem, ahogy elégedett mosolyra húzza a száját a fülemen. -Te, Alec?
-19. -tért vissza hozzám. Mélyen a szemembe nézett. -Szűz vagy?
-Nem. -mondtam halkan.
-A kis kurva! -kiáltott fel.
-Ne hívjál így! -löktem el magamtól ingerülten. -Ha tudnád, hogy a nevelő apám baszogatott!
-Jól áll neked a csúnya szó. -húzta félmosolyra a száját.
-Kihasznált, minden egyes alkalommal, amikor csak egyedül voltunk! Kurvára utálom őt!
-Én is utálom. -jegyezte meg Alec.
-Ismered? -csodálkoztam.
-Az apám. -bólintott. -Árvaházba dugott, miután anyám belehalt a szülésbe. Mindkettőnket elhagyott a fenébe...
-És elment világgá dugni. -fejeztem be fröcsögve.
-Legalább jó volt? -kérdezte furcsa arckifejezéssel.
-Nem. Mini fasz. -ráztam meg a fejem. Vészjóslónak találtam Alecet.
-Hát akkor a bátyádé jó lesz. Tőle örököltem mindent, csak az én faszom nem kicsi. -kapott fel menyasszonypózba.
-Te perverz ördög! Azonnal tegyél le, hallod? -kapálóztam hevesen. -Ráadásul te magad mondtad, hogy a bátyám vagy! Hallod?!
-Vér szerint nem vagyok az, de így jobban hangzik. -dobott le az ágyra. -Mesélj még, hogy csinálja az apám? Kielégít téged? Vagy egy csak önmagával törődő balfasz?
-Egy önimádó balfasz... -sóhajtottam fel szomorúan. -Amikor rátör a vágy, csak simán előveszi a 13-as kis cerkáját, és szárazon belém tolja. Szerencsére ő elég nedves, és hamar elmegy. De utálom!
-Hát akkor én, Alec, a fia, vagyis a bátyád majd megad neked mindent... Annál többet is. Élvezni fogod, legalábbis amíg vissza tudom fogni magam. -támaszkodott fölém, miközben áthúzta a fejemen a topom. Ismét lecsapott a számra, és olyan szenvedéllyel játszott a nyelvemmel, hogy belenyögtem a szájába, ami csak még jobban beindította.
-Kurva jó csaj vagy, kisangyalom. -markolt a fenekembe. -Mégmindig nem tudom a neved. -mormolta a nyakamnál.
-Elliana. -túrtam bele a szőke hajába. Felmordult, és elkezdte szívni a bőrt a nyakamnál. Felsóhajtottam, ilyet sosem csinált a nevelő apám.
-Ellie. -csókolt meg újra. Hirtelen késztetést éreztem arra, hogy átöleljem a nyakát, és még jobban magamhoz húzzam. A nyelveink heves csatát vívtak egymással, Alec saját íze nagyon tetszett. A hátam alá nyúlt, és kikapcsolta a melltartóm. Ez egy kicsit felébresztett, és ijedten kaptam magam elé.
-Ne, Alec, ne! -ellenkeztem, amitől még hevesebb tűz lobbant a smaragd zöld szemeiben. A kínomban beharaptam az alsó ajkamba.
-Ahh, megőrjítesz, kisangyalom. -vette el a kezem a melleim elől. Túl erős volt. Levette a pólóját, és eldobta. Menő volt az a mozdulat, és megcsodálhattam a szálkásan izmos mellkasát. Először lágyan megsimogatta a melleimet, láttam, hogy tetszik neki a látvány. Épp tenyérbe való sápadt fehér kicsi gömbök voltak sötét udvarral. Bekapta, és szopogatni kezdte. Önkéntelenül is egy jóleső nyögés hagyta el a számat. Felemelte a fejét, és kajánul rám vigyorgott egy szőke tincse mögül. -Tudod, hogy nagyon bevadítasz? Pedig még el sem kezdtük. -borította be kissé erőszakos csókokkal a hasamat, miközben lehúzta a sortomat. Bugyin keresztül megpuszilta a dombocskát.
-Alec... -nyögtem, mire sietősen lehúzta a kissé nedves bugyim, és eldobta.
-Ez de szép! -füttyentett elismerően a fazonra borotvált puncim láttán. Mohón bele is nyalt, amitől a mennyekben éreztem magam. Új fajta érzés volt számomra. Alec a nyelvével masszírozta a csiklóm, amitől csak úgy vonaglottam alatta. Bedugta az egyik ujját a hüvelyembe, kissé begörbítette, mire hangosan sóhajtózni kezdtem. A másik kezével morzsolgatta az érzékennyé vált csiklómat, az ujjaival gyorsított. -Élvezz, kisangyalom... -duruzsolta, és Alec mély hangja hallatán olyan gyönyör járta át a testemet, hogy azt hittem, elájulok. Átéltem az életem első orgazmusát.
-Köszönöm. -sóhajtottam alig hallhatóan.
-Micsoda balfasz volt az apám! Egy ilyen gyönyörű lányt nem elégít ki! -nyalta le az ujjáról kéjesen a nedveimet, miközben belefúrta a tekintetét az enyémbe. -Máris elfáradtál? Pedig még ki szeretném próbálni az édes kis szád, és a forró kis puncid. Ha továbbra is így fogsz feküdni, akkor garantáltan szét leszel kefélve.
-Bátyám. -motyogtam.
-Ettől pedig most azonnal. -rángatta le a nadrágját és az alsó nadrágját is. Előbukkant a méretes szerszáma. Egy percen keresztül csak bámultam. Sokkal vastagabb volt, mint a nevelő apámé, és hosszabb is. Látszódtak rajta a fiatalos erek. Már így félkemény állapotban is hatalmasnak tűnt.
-Jézusom. -kaptam a szám elé a kezem. Alec feltérdeltetett, és lenyomta a fejem a férfiasságához. Gyengéden cirógatta a nyakam bátorítás képpen, mire nagy levegőt vettem, és megpusziltam a makkját. Óvatosan végigcsókolgattam az egészet, amivel szemlátomást megőrjítettem. Végül nagy kegyelmesen bekaptam az elejét, csak annyit bírtam, és a kezemmel masszíroztam a tövét. Éreztem, hogy megduzzad.
-Hagyd abba, Ellie, istenem, de jól csinálod! -morogta, és kivette a számból.
-Meddő vagyok. -motyogtam szégyenkezve.
-Pompás! -vigyorodott el, és ledöntve az ágyra mélyen megcsókolt. Belenyögtem a szájába.
-Oké, most elérted azt, hogy teljesen bevadultam. Készülj fel, kisangyalom! -húzta végig a makkját a vágatomon hatalmas perverz vigyorral. Lassan a bejárathoz illesztette, és elkezdte a makkját betolni. Hatalmas volt. -Ahh, de szűk vagy, istenem! -mordult fel, és az egyik kezével megmasszírozta a csiklómat, hogy jobban kitáguljak. Bent volt a makkja, amit lassan megszoktam. Azt hittem, már megvolt a nagyrésze. Aztán felsikoltottam, amikor hirtelen belém tolta az egészet. Rettenetesen feszített. Fájdalmas arccal nyöszörögtem, és hál istennek Alecnek is kellett egy kis idő, hogy megszokjon egy kicsit. Így maradtunk, mozdulatlanul, ő bennem. Teljesen kitöltött.
Aztán lassan mozogni kezdett. A fájdalmas feszítést lassan átvette valami más, élvezetes. Minden mozdulatával megdörzsölte a G-pontom, és csak vonaglottam alatta.
-Alec, istenem! -sóhajtóztam, és átkaroltam a lábammal a csípőjét, hogy mélyebbre hatolhasson.
-Imádom az kéjes arcod. -hajolt le hozzám, és lassan csókolóztunk. Kissé megharapdáltam az alsó ajkát, mire a lassú, érzéki csókból szenvedélyes csókcsata lett. Hirtelen megfordított, és kutya pózban térdeltem előtte. Néhányat döfött, mélyen, hörögve, de rájött, hogy így nem fogja kibírni, ezért lefeküdtünk kis kifli- nagy kifli pózba, és úgy dugott. Előrenyúlt, és fogdosni kezdte a melleimet. Nagyon mélyre hatolt, és gyorsított. Kitöltötte a teljes belsőm, és trágár szavakat suttogott a fülembe. Hangosan kapkodtam a levegőt, éreztem, hogy közeleg a vég. Beleharapott a fülembe, miközben egy hatalmasat döfött, ami megadta az utolsó löketet. Megrázkódtam az erős karjaiban, a hüvelyem ritmikusan húzódott össze. Alec nem bírta tovább, és állatias üvöltéssel belém élvezett. Ami egyenesen a méhembe lövellt, és a csodálatos új érzéstől újra elélveztem. Alec erősen markolgatta a melleimet. A hüvelyem össze-össze rándult, amivel újra harcra kész állapotba hoztam a kissé kifejtett farkát. Az ágy szélébe állt, engem hanyatt fektetett, a lábaimat felrakta a vállához, felemelte a csípőm, és szétkefélt. Vadul, állatiasan. Megismerhettem azt az oldalát, ahol nem fogta vissza magát. De én ezt a durva szexet is nagyon élveztem.
Egy órával később kimerülten támolyogtam a fürdőszobába kicsit rendbe szedni magam. Vagyis lezuhanyozni. Alec fel sem tudott kelni, állítása szerint úgy kifejtegettem a farkát. Amikor visszamentem hozzá, kicsit lenyugodott, és átölelt kis kifli-nagy kifli pózban. A teljesen lekókadt szerszámát éreztem a fenekemen. Az egyik lábát átvetette az enyéim fölé, jelenleg csak így tudott birtokolni.
-Szóval, kedves bátyám, Alec, most hogy órákon keresztül keféltél, és így teljesen kifáradva fetrengsz rajtam, elmondanád, hány nőt hoztál már az ágyadba? -kérdeztem. Aztán éreztem, hogy megmocorog a farka a fenekemen. -Te jó ég, ma este valaki full kanos! -hitetlenkedtem. Nem igaz, hogy 20 menet után is volt neki még!
-Kisangyalom, meg sem bírok mozdulni. Szexistennő vagy, komolyan. Ahogy meghallom a hangod, szaporábban lélegzem. Minden egyes mondatod annyira izgató. A kis feneked már fel is állított, de mindjárt meghalok. -ásította. -Imádom az éles nyelved, imádom a kicsi sápadt mellecskéid, a forró puncid, a hangod, az arcod, a hajad, a nyakad, a mindened. Senki iránt nem éreztem még így. Basszus, Ellie, azt hiszem, kurvára beléd szerettem. -motyogta Alec a hajamba.
-Ez valami szex utáni roham? -érdeklődtem.
-Inkább szex utáni őszinteségi roham. -nevetett fel halkan. -De szeretlek, kisangyalom! Holnap majd bemutatlak egy barátomnak...

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (56)        Nem tetszik (32)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 10823 X olvasták el.