Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Intim lárva

Beküldő:Fruzsii

2150, egy diákokat nevelő űrállomáson.

-Szóval lehetséges lenne? Ez a gyufaszál méretű, nyálkás fehér lárva képes lenne visszafordítani a betegséget?
-Ha elég sok van belőle, igen ? felelte a tudós. ? A tesztek szerint működnie kell.
-És hol szaporodik el?
-Női nemiszervben. Egészségesben, és lehetőleg fiatalban.
-Biztos ezt akarjuk csinálni? Ha ez kitudódik?
-Maga a főnök.

A magas férfi visszanézett a nedvvel teli üvegcsében lassacskán vergődő kicsi, vékony, ezüstös hernyószerű lényre. Bár az űrállomáson tejhatalma van, az állomáson lévő diákok pedig szinte semennyire nem érintkezhetnek a külvilággal, de azért így is kockázatos. Tekintetét visszafordította a számítógép monitorjára, ami a kiszemelt tesztalany adatait, tartalmazta, fotókkal. 18 éves, szőke, vállig érő hajú diáklány, akinek már csak fél éve van az űrállomáson, aztán a megfelelő kiképzés birtokában visszatérhet a Föld elkerített részeibe. ?Ma éjszaka csináljuk.? ? közölte a férfi, amire a tudós rábólintott.

Beatrix végzett a fürdéssel, és alváshoz készülődött. Lekapcsolta a szoba utolsó fényforrását is, és mindössze egy szál pólóban az ágyba bújt. Néha futnak át erotikus gondolatok alvás előtt a lány fején., de mint minden diák az űrállomáson, ő is szűz. A szex utáni vágy el van bennük nyomva a Földön történt szörnyűségek nyomán. Oldalt fekve mély álomba merült. Nem is sejtette, hogy amíg nem volt a szobájában nap közben, elhelyeztek valamit az ágyában. A fehér lárva pedig szagot fogott, elindult a melegség, nedvesség és tápanyagok után.
A vékony lény az ágy lábától kúszott felfelé, egyenesen a lány lábai közé. Közel érzi már a célt. Felsiklott a lány formás, feszes belső combjára. A lány lábán feljebb siklott. Centiről centire rásimult a lány egyik eszméletlenül húsos, kerek, sima szeméremajkára? majd besiklott a lány két szeméremajka közötti húsos puha völgybe. Betapadt a pinaajkak közé. Beatrix álmában halkan felnyögött. Nincs hozzászokva semmilyen intim érintéshez. A lárva lassan és finoman elkezdett besiklani a lány hüvelyébe. Kígyószerű mozgással egyre mélyebbre fúrta magát a pinában, már csak a farka lógott ki. A gyönyörűen formás, húsos pinából ficánkolva lógott ki a fehér farok. És végül eltűnt benne. A hosszú lény biztonságba helyezte magát a fiatal meleg pinában. Beatrix pedig elkezdett álmában nedvesedni. Nem tudta mi történik, csak hogy valami finom, puhán mozog benne. A fehér vékony féreg élvezkedve kezdte magába szívni a fiatal hüvelyi nedvet. A lárva egész testével hozzátapadt belülről a punci falához, és elkezdte magába szívni a nedveket. Közben fel-le siklott, és enyhén ficánkolt a lányban. Mintha valami finoman belülről nyalná a hüvelyét. Ahogy a lény ficánkolt, a lány félálomba ébredt, és nem tudatosan lenyúlt a lábai közé. Elkezdte finoman masszírozni a csiklóját körbe-körbe, miközben a belső finom mozgást érezte. ?Aaaaaahh.? ? egyre gyorsított a tempón. Csukott szemmel csak az érzésre figyelt, és önmaga kényeztetésére. Rövid izgatás során félálomban hatalmasat élvezett. A benne lévő lárva pedig fokozatosan táplálkozott a nő nedveivel. Rövid idő alatt hosszabbra nőtt, és picit vastagabbra is. Beatrixnak fogalma sem volt róla mi történt vele. Csak azt tudja, hogy még mindig liheg. Majd a párnák között újra álomba szenderült.
A lárva azonban még nem végzett. Tápanyaggal telve feljebb csúszott a hüvelyben. Egészen addig, amíg a lány méhnyakához ért. Megtalálta, a méhhez vezető pici járatot, ahova ficánkolva felcsúszott, és sorban elkezdte letenni a lárváit. Majd pedig kifáradva, félig kikúszott a méhből vissza a hüvelybe, megpihent Beatrixban.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (14)        Nem tetszik (36)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2020-07-29 20:24:59
JustVick
Hmm ez izgalmas sci-fi. Jöhetne folytatás :)

2020-07-30 12:21:02
Valaki
Fuj. Ezt nem ide kellene. De történet írásakor figyelmeztet is, hogy hova írd a bizarr történeteket. Fuj

2020-07-31 04:18:31
Retekegér
Kéne folytatni, mert így a tudósok nem jutnak a cucchoz ?

2020-08-05 23:05:53
Fruzsii
Így nincs kedvem folytatni, hogy ennyi embernek nem tetszik

2020-08-07 09:26:16
Danka fluor
Szerintem se folytasd.

2020-08-16 22:44:46
176127
Ez nagyon jó, még csinálj ilyet!

2020-09-19 22:46:17
KronoX
Kérlek folytasd mert nagyon sok embert érdekel hogy mi történik kérlek folytasd

2020-09-19 22:48:01
Kopp
Folytasd mert nagyon jó lett én kíváncsi vagyok mi lesz a vége :talán a csaj megszüli a lárvákat vagy a tudósok ki szedik belőle remélem folytatod


Ezt a szex történetet 2464 X olvasták el.