Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Kaland a zuhany alatt

Beküldő:clark1986

Már nagyon vártam, hogy vége legyen ennek a napnak, és hanyatt vághassam magam a motelszoba ágyán. Két város között mindig egy autópálya melletti olcsó motelben szállok meg.
A szoba most is kényelmes volt, de nem volt benne fürdőszoba. Nem tudom, miért volt közös, de 2020-ban kicsit furcsának találtam. Meglepett, mert csak egy forró zuhanyra vágytam, de túl fáradt voltam máshova utazni.
Szóval a zuhany után az ágyon feküdtem meztelenül. Annyi erőm sem volt, hogy megmozduljak, csak a TV-t kapcsolgattam. A csatornák között megjelent egy pornót sejtető oldal, de fizetős volt. A klasszikus ?0000? nem jött be, de kevés próbálkozás után mégis megtaláltam a kódot. Abban a pillanatban egy hatalmas fasz meredt a képernyőre, ahogy a gazdája éppen napozóágyban pihent. Nem értettem, hogy miért időzik egy heteró pornó ennyit a meztelen férfin, de engem egy pillanat izgalomba hozott. Éreztem, ahogy az agyamból kifolyik a vér, és a farkam felé tódul. Egyre keményebb lettem, pedig még hozzá sem nyúltam. Csak a férfi gyönyörű testét néztem, és azt képzeltem el, ahogy letérdelek elé és azonnal mélyen bekapom.
Annyira izgalomba jöttem, hogy megnyitottam a Grindr-t. Sok esélyt nem láttam, hogy lesz a közelemben valaki, de egy próbát megért.
Szerencsém volt, mert nagyon közel jelzett egy srácot. Azonnal éreztem, ahogy rezeg a telefonom, mert rám írt. Egy képet küldött a testéről és a meredező farkáról. Ezután újabb üzenet: ?Sunside Motel. Most??. Teljesen izgalomba jöttem, így csak annyit küldtem vissza, hogy ?OK?. Új üzenet: ?Gyere a második emeleti zuhanyzóba. Most megyek?. Azt gondoltam, hogy ennek teljesen elment az esze, hogy nyílvánosan fogom leszopni, de tetszett, hogy ennyire konkrét volt, és nem hagyott sok időt a válaszra. Este 11 elmúlt, bíztam benne, hogy sokan nem fognak ott megfordulni, ezért magamra terítettem egy törölközőt, és elindultam a zuhany felé.
A harmadik kabinban folyt a víz, és egy résnyit nyitva volt a függöny, így láttam mennyire izmos teste van. Ahogy szappanozta magát szinte minden izma láthatóvá vált, a keze végig simította a testét, és ettől teljesen beindultam. Éreztem, hogy akarom, azt akarom, hogy az a kéz engem ragadjon meg, és azt csináljon velem, amit csak akar.
Felakasztottam a törölközőt, vettem egy nagy levegőt és bemásztam a függöny mögé. Meglepően tágas volt a zuhany rész, így volt helyem nekem is. Megfordult egy hirtelen mozdulattal, valamit éppen mondani akart, de én azonnal megragadtam a farkát és közben a nyelvemet a szájába dugtam. Kicsit mintha el akart volna tolni először, de azután már éreztem, hogy tetszik neki. A nyelve úgy táncolt bennem, mintha minden pontját a számnak meg akarta volna ízlelni. A férfias és izmos keze erősen megragadott és nem engedett megmozdulni. Magasabb volt nálam, fekete háromnapos borostája, fekete haja, és olyan izmos teste volt, amit magazinokban kellene mutogatni. A mellkasán enyhén szőrös teste az enyémhez nyomult és éreztem, ahogy emelkedik minden levegővételnél.
Közben a farka már félig kemény lett a kezem alatt, és ez még tovább fokozta bennem az izgalmakat. Kiszabadítottam a nyelvem, és elkezdtem a nyakát csókolni, majd a mellizmait, ami olyan kemény volt, mint a beton. A mellbimbója sötét színű, és olyan érzékeny, hogy amint megnyaltam éreztem, hogy a remegés végig fut a testén. Lejjebb haladtam, mert most nem akartam elidőzni sokat azon a tájékon. A hasizmai között a nyelvem végigsiklott és a köldökét is megnyaltam.
Végre elérkeztem a célomhoz. Láthattam magam előtt a gyönyörű, félkemény, barna farkát, amiről közben a víz csordogált lefelé. A heréi mélyen lógtak a zuhany miatt, amit a kezemmel kezdtem el masszírozni. Odatoltam az egész arcomat a farkához, beleszagoltam, és akkor már nem bírtam tovább. Mohón vetettem rá magam mind a 19 centire. Éreztem, ahogy a makkja a torkomhoz ér, és hallottam, ahogy enyhén felnyög amikor szívni és szopni kezdtem. A számban keményedett meg, és mennyei formáját éreztem a nyelvemmel. Úgy szoptam tovább, mintha ebben a faszban lenne benne az élet titkos elixírje. De nekem az is volt.
A két kezével lassan megragadta a fejemet, és elkezdte jobban beletolni mesébe illő farkát a torkomba. A makkja a torkomat ostromolta, az érzés, hogy teljesen bekaphatom, megőrjített, így lassan előre toltam a nyelvem, hogy mélyebbre tudja nyomni a farkát. Amikor eljött a pillanat egy határozott mozdulattal megtolta a csípőjét és én akkor lenyeltem, a torkomban, nyelőcsövemben éreztem a hímtagját, és hallottam a mélyről jövő felhördülést a torkából.
Egyenletes mozdulatokkal baszta a torkom, és én meredt szemekkel hagytam, hogy azt tegyen, amit akar. Ránéztem vörösödő arccal, és ő rám nézett, mint egy bika, amelyik le akarja győzni a világot. Láttam rajta, hogy mindjárt megízlelem minden cseppjét a férfiasságának, és így is lett. Forró folyadék spriccelt a torkomba, legalább három löketet éreztem, ahogy megdagad még jobban a farka és ürül bennem. Minden csepp gecit lenyeltem, éreztem a sós és édes ízt a számban, tudtam, hogy ebből a férfiből lövellt belém. Közben fogta tovább a fejem, és ahogy a teste összerezzent a hatalmas élvezéstől, lassan kihúzta a számból. Még tovább szoptam a makk végét, és utána az arcomra tette a farkát. Az egész arcomat beborította, a szememet is eltakarta, mert még most is nagy és vastag volt.
Lassan a hónom alá nyúlt és felhúzott magához. Megcsókolta a számat, a nyelvemen szerintem még érezte a meleg sperma ízt. A csípőmnél fogott meg és lassan megfordított. A hátamon folyt le a meleg víz, és éreztem, ahogy a fenékvájatomban az ánuszomhoz ér. Nem volt rossz érzés, de mást akartam oda. A kezével széthúzta a fenekem, és elkezdte maszírozni az ánuszom. Nem értettem, hogy miért nem akarja beljebb tolni az ujjait, én már pucsítottam, így jelezve hogy készen állok.
Ekkor a meleg víz ellenére forróságot éreztem ott lent. A nyelve olyan finoman ért hozzám, hogy alig éreztem kezdetben, de ez elég volt, hogy áramütésként fusson végig a testemen. Nem maradt sokáig finom, körkörösen, mélyen nyalt. Széthúzta a farpofáimat, amíg lehetett, hogy még intenzívebben basszon meg a nyelvével. Én erőtlenül kapaszkodtam a zuhanyzó falába, amíg a nyelve az ánuszom minden pontját végigjárta. Néha pihentette, és ekkor beleharapott a fenekembe. Tudtam, hogy másnap nyomot fog hagyni, de most ez nem tudott érdeleni. A körtánc, amit a nyelve járt a fenekem és nyílásom körül, segített, hogy még jobban ellazuljak.
Csoszogást hallottam közben kintről, így nem mertem felsikítani. Valaki korábban bejött, és talán azt is hallotta, ahogy a torkomba élvezett. Szerencsére hamar meghallottam az ajtó csukódását, így tudtam, hogy kiment a nemkívánt vendég.
A férfi közben a terpesztett lábam között alig akart szünetet tartani. A herémtől a hátamig mindent végig kényeztett a nyelvével. Mélyen lihegtem a gyönyörtől és élveztem minden pillanatot. Ekkor éreztem, hogy az ujja keresi a bejáratot. Tudtam, hogy hamarosan bennem lesz. Finoman tolta belém az ujját, amitől teljesen megmerevedett a farkam. Ezt ő is észrevette, mert a másik kezével lassan húzogatni fel és le a bőrt rajta. Közben az ujja ki és be járt bennem, hamarosan már nem is csak szólóban, hanem két ujjal tágított. A térdem egyre gyengébb lett, de még tartottam magam. Olyan finom, de határozott mozdulatokkal találta meg a prosztatámat, hogy azt hittem azonnal elélvezek.
Lenéztem, és láttam, hogy a farka újra kemény és hatalmas. Magamban akartam érezni, azt akartam, hogy húzzon magára és használjon, mint egy rongyot. A két ujj már három lett időközben, a másik keze a farkamon, a szája pedig a farpofámat csókolta. Tudtam, hogy ez a menyország.
Amikor kihúzta az ujjait, éreztem, hogy kitágultam, azt gondoltam, hogy most azonnal magáévá tesz, de tévedtem. Olyan mélyen tolta belém a nyelvét, hogy felsikítottam a gyönyörtől és a meglepetéstől.
Finoman végignyalta a gerincemet is felfelé és a nyelve a nyakamnál járt már. Ekkor megéreztem a hatalmas és kőkeményre duzzadt makkját az ánuszom előtt. Megragadta a csípőmet és húzni kezde maga felé. Egyre mélyebben toltam magamba monumentális szerszámát. Amikor éreztem, hogy teljesen bennem van, akkor egy pillanatra elgyengültem. Meg kellett kapaszkodnom.
Lassú, de határozott, erős mozdulatokkal kezdte el kefélni a seggem. Éreztem, minden behatolásnál, hogy mekkora bájdorong van bennem. Ahogy a csípője hozzám csapódott, hangosan csattant a nedves testünk. Egyre gyorsuló ütemben baszta a seggem, és én élveztem minden mozdulatot. Hallottam, hogy a mélyről jövő, ösztönös üvöltés hagyja el a torkát. És ez az állatias viselkedés csak még tovább fűtötte bennem a vágyat, hogy ezt ne hagyja abba.
Először nem is realizáltam, hogy kihúzta a farkát belőlem, csak azt, hogy megfogja a kezem, és kiirányít a zuhany alól. Akkor már rég nem érdekelt, hogy vannak e másik is a fürdőben. Felemelte a testem, mint egy könnyű kis rongybabát és a mosdókagylók mellé fektetett. Most már nem várt semmit, hanem azonnal belém vágta a dorongot és folytatta a megkezdett ütemet. Hangosan csattogott a csípője a fenekemen. És én keményen tartottam magam, hogy minél mélyebben bennem legyen. A teste úgy dolgozott, mint egy gőzgép. A mellkasa és a bicepsze kőkeményen feszült. Láttam, ahogy a farka ki és be jár bennem. Felfogni nem tudtam, hogy mennyi ideig kefélt ebben a pózban, de ebben a pillanatban semmi nem érdekelt csak ő és a farka magamban.
Ha most a farkamhoz értem volna, abban a pillanatban elsülök, ezt ő is tudta, ezért csak a makkomat izgatta. Az előváladék az ujján csillogott, amikor a számba dugta. Egyszerre szoptam és szívtam az ujját, és közben nem lassult a bennem vágtázó farka egy pillanatra sem.
Hirtelen előrehajolt, letolta a nyelvét a torkomon. Olyan mohón csókolt, hogy alig kaptam levegőt. Éreztem, hogy a farka kicsúszik belőlem. Abbahagyta a csókot, verni kezdte a farkát. Először a szemembe nézett, majd a fenséges farkára. Tudtam, mit akar és meg sem kellett szólaljon.
Úgy kaptam be a farkát, mintha parancsot kaptam volt. Megragadta a fejem két oldalt és abban a pillanatban tolta le a torkomon a hímrúdját. Újra bennem volt minden cseppje, most a szám szélén folyt le mert olyan hirtelen élvezett belém. Nem vagyok biztos benne, hogy hallottam, vagy csak képzeltem a hangját, de egy oroszlán is elrohant volna onnan abban a pillanatban.
Amint felegyenesedtem csókolva nyalta rólam a saját gecijét, ami még mindig olyan forró volt, mint az első pillanatban. Közben magához húzott és a fenekemet szorította. Amikor már tiszta volt az arcom, megfordított. Rátámaszkodtam a mosdókagylóra és éreztem, ahogy a még kitágult segglyukamat nyalja. Közben a farkamon jár a keze, így nem bírtam visszatartani. Nem tudom hogyan fordított meg, de a forró ajkak a farkam körül minden cseppet magukba szívtak. Lüktetett a farkam, remegett a térdem, furkosott a hideg és a meleg is a testemen.
?C'était incroyable, merci? ? hallottam a mély férfias hangját és csak a körvonalát láttam, ahogy távozik a fürdőből.
A mámortól tántorogva mentem vissza a szobámba, ahol már értelmet nyert a francia szöveg. A Grindr-en kaptam egy üzenetet a sráctól:
?Bent vártalak, nem jössz??
Üzenet elküldve 5 perce.
Mi a fasz? Akkor ki volt a francia zuhany alatt?
Folyt. Köv.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (17)        Nem tetszik (20)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 4841 X olvasták el.