Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Folyatatnád?

Beküldő:KK

Sziasztok, Kíra vagyok 25 éves, és elmesélek egy történetet, mikor helyben hagytak egy picit. Rólam annyit lehet tudni, hogy vállig érő barna göndör hajam van, 160 cm vagyok és 50 kg. Őszinte leszek, kis melleim vannak, magamból kiindulva szerintem tökéletesek, és a természetesség híve vagyok.... nem kell túlkombinálni, igényes vagyok, ápolom magam, csak odalent hagyom meg a dolgokat... tudom, hogy sokaknak nem tetszik, de de azt is, hogy sokaknak pedig igen.... és még mennyi embernek... Főleg a páromnak....
Történt egyszer, hogy párommal Péterrel magunkra maradtunk a családi házban, mivel szüleim elutaztak egy kis wellnesre. Mondtam is Petinek, hogy amint végzett a munkával, legyen oly kedves, mossa meg magát és azon nyomban látogassson meg. Nagyon kívánós voltam már, mert napok óta nem volt semmi a párom munkájából kifolyólag. El is jött a délután, Peti megérkezett. Kellemes őszi délután volt, bekészítettem egy kis bort a teraszra. Leltünk egymással szemben, kifaggatuk egymást a napunkról, közben kortyolgattuk a finom borocskát. Rajtam egy fehér áttetsző trikó volt, természetesen melltartó nélkül, és egy apró kis csajós rövidnaci, ami csak a fenekemen feszült. Peti egy kb 180 magas, vékony testalkatú srác volt, pici kis pocakkal. Rövid ujjú pólóban és egy farmernadrágban volt. Ahogy egymással szemben ültünk és beszélgettünk láttam, ahogy domborodik a naci a farka körül.... így is izgalomban voltam, de ahogy a farkát figyeltem, finom kis terpeszekkel próbáltam a tudtára adni, hogy én is készen állok egy óvatos is terasz szexre. Mivel nem volt rajtam bugyi, és a nacik?m lenge volt a puncim környékén, így Peti láthatta, ahogy dús fekete szőrzetem kibújik a nadrág mögül. Tisztában voltam vele, hogy ez nagyon felizgatja, így csalogattam is egy kis játékra. Petikém térdre vetette magát, és csókolgatni kezdte a belső combom, majd haladt lefelé a puncim irányába. Először csak a nacin keresztül simogatta a csiklómat, majd amikor már teljesen átáztam, lehúzta azt rólam és a nyelvével folytatta. Hatalmas terpeszben voltam, csiklóm, ami mondhatni elég nagy alap állapotban is, hatalamasra volt már duzzadva.... csak úgy bújt kifele a szőrzetemből.... mikor már nagyon nedves, duzzadt és izgatott voltam, viszonozni szerettem volna Petinek, amit nekem adott.
Peti hátradőlt a székben, kigomboltam a nadrágj?t, majd előkaptam számomra tökéletes farkát. Teljesen átlagos, nyíl egyenes, kb 17 centis, szintén bozontos farokkal rendelkezett az én párom. Elkezdtem simogatni a zacskóját, morzsolni a heréit, ujjaimmal finoman dörzsölni a feneke lyukát, majd csókolat hintve a farkára, azt tövig bekapva hatalmasakat szívtam rajta.... Mikor már teljesen fel voltunk izgulva, mert miért ne lettünk volna, hanyatt vágtam magam, és hagytam, hogy farka hegyével izgassa csiklómat, fel és le fel és le és így tovább, majd óvatosan betolta, amivel kb egy pillanat alatt eljuttatott az első orgazmusig.... hogy mi volt utána? Folytatom a szorosazigazi25@gmail.com-on ha érdekel.... ?


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (27)        Nem tetszik (42)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2020-06-15 19:08:12
Mentek.don@gmail.com
Szia! Sajnos nem tudok írni neked! Pedig érdekelne mégtöbb szőrös puncis történet.

2020-06-20 01:48:07
KK
Ne hari skacok és remélem csajok, annyian voltatok, hogy képtelenség volt ennyi üzire reagálni! Ha tudtok megoldást, akkor megoldhatjuk másképp.... ?

2020-06-22 07:06:16
mentek.don
Kedves Kíra! Nekem tetszett, ami levelezésben elindult, a fenti e-mail címen elérsz, ha akarod.

2020-07-06 21:54:31
Retekegér
Folytasd szépen itt szőrös punci ?

2020-07-20 11:29:00
mentek.don
Szépséges Szőrösöm! Köszönöm a leveled, és a képed,de úgy tűnik sajnos megint törölted magad, mert válaszolni már nem tudok. Pedig lenne mit mondanom. :)


Ezt a szex történetet 5312 X olvasták el.