Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Családi kalandok 5.rész -A közös nyaralás

Beküldő:Fekete P.

teltek múltak a hetek. Egyre vadabb dolgokat csináltunk Lindával. Sokat jártunk ki az erdőbe kirándulni, amint beköszöntött a tavasz. A jó idő eljöttével kis lenge nyári szoknyát vett fel és úgy jártuk a közeli erdőkben. Ilyenkor nem egyszer előfordult, hogy egy fának támaszkodott felhúzta a ruha alját és félre húzta kis falatnyi tangáját. Valami eszméletlen látvány volt ahogy ott állt előttem és lába közzé nyúlva ujjazta punciját. Nem is bírtam magammal ilyenkor. A látványtól álló farkammal felnyársaltam Lindát és élvezésig keféltem. Spermám csorgott le lábán bele a kis nyári szandiba. Nem kellett már arra sem figyelnem, hogy ne élvezzem tele az a pici punciját, hisz írattunk fel gyógyszert, hogy ne legyen baba gondunk.
Egy nap otthon dolgozva beállított Nina. A lányok elvonultak beszélgetni én dolgozgattam tovább és közben elgondolkozván egy nagyszerű terv kezdett kirajzolódni a nyárra. Gyorsan tálcára raktam a tervező programot és keresni kezdtem.
Nem is olyan sokára meg is lett amire vágytam. Egy 4 csillagos Tengerparti hotel, amelyik rendelkezett saját 4 fős apartmanokkal is. Beraktam az oldalt a könyvjelzők közzé és bementem a lányokhoz.
-Sziasztok, zavarok? -mosolyogtam rájuk
-Dehogy is. Csak pletyizünk.
-Akkor jó, eszembe jutott valami. Gyertek át a dolgozó szobába egy kicsit kérlek.
A két lány kíséretével a dolgozóba mentünk. Én megnyitottam az oldalt és vártam.
-Igen? Ezen mit is kell nézni? Csodálatos hely, de mi lenne ez? -kérdezte Nina.
-Hát a közös nyaralásunk helyszíne.
A két lány egyszerre ugrott a nyakamba és ölelt meg, majd puszilgatta arcom.
-Ez nagyszerű, soha nem voltam még a Tengernél! -örvendezett Nina.
-Csak nem tudom anyuék el fognak e engedni...-szomorodo­tt el hirtelen.
-Azt bízd csak rám. -válaszoltam. Majd Lindával elintézzük azt is.
A két csaj visszaindult a szobába és már arról beszélgettek, hogy vajon ott lehet e valahol meztelenül fürödni...
Sokat gondolkoztam, hogy miképp lehet magunkkal vinni Ninát. Egy tervem már volt, amit Lindával meg is vitattam. Pár héttel később az évzáró után Lindával egy hétvégén elmentünk Nináékhoz és meghívtuk őket egy közös kerti sütögetésre, amit el is fogadtak.
Volt egy barátnőm, akivel semmi komoly dolog nem történt, csak elvoltunk, amikor neki épp nem volt senkije. Egy párszor persze az ágyban is kikötöttünk, így őt volt a legjobb bemutatnom Nina szüleinek, mint az új barátnő a feleségem halála után.
A közös sütögetés nagyszerűen ért véget a két lány kivételével mindannyian kicsit be is rúgtunk. Na nem túlzottan. Nina szüleit taxival vitettem haza, megígértem, hogy az autójukat majd reggel Vicával visszavisszük. Nina Lindával maradt és segítettek Vicának rendet rakni és elmosogatni, miközben én a kertet raktam rendbe és a grillt. Beérve láttam, hogy a két lány kérdőn néz rám és a fejükkel Vica felé bólintanak. Vica még nem fejezte be a mosogatást így a teraszon leülve szóltam a két lányhoz, hogy hozzanak már még egy üveg bort és két poharat.
A lányok meg is érkeztek...
-Apa, mi ez az egész? Ő most itt marad és veled alszik?
-A nyaralásunk érdekében. Nyugalom bízzatok bennem.
-Na jó, de meg is fogod kefélni? -kérdezte Nina.
-ha úgy alakul igen. Gond ez nektek? Nem erről beszéltünk korábban. Tudjátok a külső szemlélő semmit nem vehet észre, különben mindannyian bajba kerülünk...
-Igen... tudjuk.
Vica végezvén a mosogatással kijött hozzánk. Töltöttem neki egy pohár bort és a teraszon azt kortyolgatva beszélgettünk. A lányok felvonultak a szobájukba. Én átkaroltam Vicát és megcsókoltam. Csókjaink egyre hevesebbek lettek. Így kezemmel felsegítve a székből átkaroltam és elindultunk felfelé. A fürdő szabad volt így oda mentünk, magunkra zártam az ajtót és Vicának estem. Ő 30-as 165 magas kb 55kg-s átlagos csajszi. Formás popsival és nem túl nagy épp tenyérbe illő mellekkel. Levetkeztettük egymást és a zuhanyban mosdattuk, ingereltük egymást. Ő a farkam simogatta én a mellét gyúrtam és a punciját izgattam. A zuhany után bevonultunk a szobába, ahol folytatódott játékunk. Nem volt valami nagy durranás szeretkezésünk, de mindketten kielégülve szenderültünk álomba. Reggel leszállítottuk az itt hagyott autót és a városba mentünk vásárolni. Vicát haza vittem és egy csókkal váltunk el.
3 hét volt az indulásig, amikor elérkezettnek éreztem az időt, hogy felkeressem Nina szüleit. A kicsinyke nappaliban beszélgettünk, amikor is a nyaralásra terelődött a szó.
Ők nem mennek, nem telik rá. Már évek óta nem voltak sehol sajnos.
Én elpanaszoltam, hogy már kifizettem egy tengerparti nyaralást 3 fő részére, de Vicának külföldi kiküldetésre kell utaznia így nem tud velünk jönni. Viszont így kárba vész az egyik hely.
Érdeklődve hallgattak, hogy mit akarok kihozni ebből a kis történetből.
-Lindának támadt egy ötlete. De nem tudom jó ötlet e. Azt szeretné, ha Nina velünk jöhetne...
A két szülő egymásra nézett és láthatólag elgondolkoztak.
-Nem is tudom... bukott ki Józsiból.
-Szerintem meg menjen csak, lehet soha többet nem fogja látni a Tengert.-vágott férje szavába Klári.
-De mibe kerülne ez nekünk? -kérdezte tőlem Józsi.
-Semmibe. Már ki van fizetve minden. A két lány megkapja a háló szobát, én meg elalszok a nappali kanapéján a pótágyon. Az ellátás napi 2x Svéd asztalos étkezés napközben majd eszünk valamit a parton. Bár amennyire meleg van inkább egész nap csak a folyadék megy.
-Végül is, miért ne. Kell valamit csináltatni? Útlevél stb?
-Nem tudom, megmondom őszintén azt még nem néztem meg mi kell, hisz nekünk van. Erre nem is gondoltam. Annyira hirtelen jött ez az egész, hogy ez kiment a fejemből füllentettem.
-Na akkor utánajársz?
-Természetesen. Csak gondoltam előbb kitudom, hogy ti mit szóltok Linda ötletéhez.
-Rendben, ha sikerül mindent elintézni akkor élnénk ezzel a lehetőséggel. -mondta mosolyogva Klári.
Még beszélgettünk majd távoztam tőlük.
Persze kitudtam mi kell. Útlevél nem, csak egy szülői nyilatkozat, mivel Nina nem töltötte még be a 18-at. Az nem árt, mondjuk nem kötelező az utazási iroda elmondása alapján.
Másnap délután telefonáltam Kláriékhoz és közöltem mit tudtam ki.
Lindának elmondtam a jó hírt, amit persze már Ninától hallott. Fel-le ugrálva borult rám és puszilgatott. Tudod apa ez nagyszerű lesz.
-Tudod az a furcsa, hogy amikor Ninával voltál egyáltalán nem voltam féltékeny. Nem úgy, mint Vicára. Kikapartam volna a szemét, amikor hallottam, hogy dugtok.
-Muszáj kicsim. De csak, hogy tudd. Vicával közel sem olyan jó és vad, mint veled... -csókoltam meg Lindát.
Az a pár hét készülődéssel telt el és vásárlással. Megvettünk szerintem mindent, sőt egy extra meglepetést is vettem a két lánynak egy szexshopban... Egy pár játékszert, amit gondosan becsomagoltam, nehogy észrevegyék.
Az út roppant fárasztó volt. Rengeteget vezettem a lányok néha aludtak én csak pár órát egy benzinkút parkolójában. De szerencsésen megérkeztünk. A hely csodálatos volt. Egy nagyobb szálloda és körülötte a gyönyörűen megtervezett apartman házak. Ezek nem voltak túl nagyok, de a belső tér kialakítása miatt nagynak tűntek. Valódi remekmű volt ez tervezői szemmel. A két lány és én is kipakoltunk a bőröndökből és egy zuhany után már indultunk is le a tengerpartra. A szállodához tartozó part szakasz tele volt napágyakkal, kis bódékkal, ahol fagyit, üdítőt stb lehetett vásárolni. Néha 1-1 magyar szó is elhangzott. Az a tipikus bazdmeg nem megmondtam, hogy hozd le stb... Tipikus családias nyaralás -mosolyogtam el magamban.
A lányok kagylót gyűjtögettek a vízben és elbohóckodtak egymással. Néha 1-1 srác feléjük ment és próbálták becserkészni a friss húst. A lányok nem jöttek zavarba, nem úgy, mint a srácok. Amikor az egyik már nagyon fűzte őket a két lány megfogta egymás kezét, majd simogatva egymás arcát csókolóztak a srác nem kis meglepetésére. Tökéletesen eljátszották a kis lezbikus szerelmest a srác meg pironkodva lógó orral ballagott vissza a harsányan nevető társaihoz. Én is elnevettem magam. Szegény, ha tudná azt, amit én...
Néhány telefont elintéztem, felhívtam Nina szüleit is, hogy szerencsésen megérkeztünk, minden rendben van.
Lassan eljött az idő a vacsorához. Eszméletlen mennyiségű ételek sora várt minket. Nem is nagyon lehetett választani a sok étel közül. A lányokkal megvacsoráztunk, majd az visszavonultunk szállásunkra. Már vártam ezt a pillanatot.
A két lány letusolt, követtem őket én is és a a nagy francia ágyon meztelen terültünk ki.
Egy kicsit beszélgettünk a holnapi programról, majd a bőröndömhöz mentem és elővettem az ajándékot. A lányok kérdőn néztek rám...
-Ez a miénk... Hozok innivalót, addig bontsátok ki.
Kimentem és a hűtőből egy üveg édes vörös borral tértem vissza és 3 pohárral. Töltöttem, miközben a lányok bontottak.
-Azta... ez meg mi? -mutatta fel az anál tágítót Linda.
-Azt kell a fenekedbe dugni...-nevette el magát Nina.
-Ezt? -lengette meg kezében a tágítót lányom.
-Azt hiszem meg lesz dugva a szűz feneked is! -nevetett Nina
-Nem hinném... Előbb a tiéd ezzel...-kapott elő egy nagyobb vibrátort a dobozból Linda.
-Na, azzal ne...-húzta össze szemöldökét Nina. Inkább ezzel mutatta fel a kisebbik vibrátort. Ez pont jó...
-Na? tetszenek?
-Igen... -válaszolták mindketten.
Leültem melléjük és töltöttem bort. Lassan kortyolgattuk és beszélgettünk. Elfogyott az egész üveg, a két lány már viháncolt, kicsit becsíptek. Egymást cikizték a vibrátorokkal, majd mintegy bocsánat kérésként megcsókolták egymást és eldőltek az ágyon.
Csodálatos volt ismét látni azt a két fiatal gyönyörű testet, amint egymásba forr. Egymás mellét gyúrták, hol egymás tarkóját vonták még jobban egymáshoz, mintha be akarnák kapni a egymás fejét. Farkam is lassan éledezni kezdett a látottak hatására. Megsimogattam a két lányt és kezemmel simogattam feneküket, miközben ők csók csatáztak.
Hamarosan abbahagyták és rám figyeltek. Egyszerre indultak végig testemen, bekapva mellbimbóm, puszilgatva hasam, majd leérkezve a farkamhoz. A két lány egyszerre nyalogatta oldalról farkam. A két nyelv játéka fantasztikus élmény volt. Linda bekapta golyóimat, Nina szép lassan körözött nyelvével makkom hegyén. Én közben felém tolt feneküket simogattam. Elkalandozva a kis harmat cseppes puncikon is. Épp csak ujjam hegyével megérintve csiklójukat ingereltem őket. Mindkét lány nagyon nedves volt már. Egy ujjam hüvely bejáratukon körözött, mindkét lány nyöszörögve szopogatta, nyalogatta farkam. Szinte egyszerre toltam be ujjam a nedves forró lyukba. Erre mindketten abbahagyták a szopogatást és nyöszörögtek míg ujjam ki/be járt puncijukban.
A kisebb vibrátorral Nina punciját vettem célba. Lassan toltam be, miközben leglassabb fokozatban rezgett a kis játékszer. Lányom hátra pillantva látta, miért is nyögött fel annyira Nina. Elhúzta tőlem fenekét és szép lassan ráült farkamra. A csodás szűk nedves és hihetetlen forró hüvelye fonta körbe farkam. Szép lassan engedte magába az egészet, majd lovagolni kezdett. Én a vibrátorral játszottam Nina puncijában. Nem gyorsan, inkább kínzóan lassan. Nina minden alkalommal próbálta rátolni magát a majdnem kicsusszanó rezgőre. Élveztem. A gonosz játékot is és lányom lovaglását is.
Ninát magamhoz húztam és megcsókoltam. Mellét gyúrtam és lenyúlva lába közt lévő vibrátorért a fokozatot gyorsabbra állítottam. Ekkor már zihált, csókjaival nyomta el egy-egy hangosabb nyögését. Nem akartam, hogy elmenjen... még nem...
Linda is egyre gyorsabban körözött farkamon, egyre jobban élvezte a hangja is megjött...
Néha alá kavartam egy-egy csípő mozgatással ez kifejezetten tetszett neki.
-Csere lányok? -vetettem fel az ötletet.
Linda leszállt rólam én a vibrit kihúztam, Nina máris rápattant meredező farkamra. Gyors tempójú lovaglásba kezdett. Én a nagyobb leginkább a farkam méretéhez hasonlító vibrátort vettem kezembe és miközben Linda a számra helyezte felajzott punciját lassan elkezdtem betolni a vibrit nem bekapcsolt állapotban. Nyaltam Linda csiklóját, Nina gyorsan, nagyokat pattogva lovagolta farkam.
Ha így folytatja el fogok durranni...
Linda óriásit nyögött, amint feltoltam a vibrit és még nagyobbat, amikor egyből 3. fokozatba kapcsoltam, miközben nyelvem a csiklójára tapadt.
Szinte hörgött kicsim úgy élvezte. Nina is látta és Linda fejét magához húzva rátapadt szájára így fojtva saját szájába lányom sikítását. Én mozgattam csípőm, Linda dobálta magát az élvezettől arcomon. Majd összeszorítva lábait hempergett le rólam, teste rángatózott az átélt orgazmustól, miközben a vibrátor még dolgozott hüvelyében. oda tette kezét és az összezárt combjai közt próbálta a játékszert kivenni. Lassan sikerült neki. teljesen kikészülve terült ki az ágyon. Nina derekát megfogtam, fejét magamhoz húztam és vadul kefélni kezdtem, miközben nyelvem áttoltam szájába. Nem volt már sok hátra nekünk sem. Hatalmasat élveztünk. Előbb én lőttem tele a kis puncit. Forró spermám érzése épp elég volt neki is, hogy élvezettel boruljon rám. Puncija szinte fejte farkam így préselve ki minden egyes ondó cseppet belőlem.
Nina lassan leszállt rólam és a másik oldalamra feküdt. Így szenderültünk álomba...
hamarosan folytatás.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (60)        Nem tetszik (39)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2020-06-17 04:28:19
Peti
Nagyon jó történet sorozat!

2020-07-08 19:15:46
peti
miért nem derült ki a lányok kora és mikor kezdett a lányával játszani?

2020-07-09 10:53:45
Smargli Kings
Pedofil vagy peti? Hogy rohadnál meg te görény


Ezt a szex történetet 11128 X olvasták el.