Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Családi kalandozások 3.rész -a bonyodalom

Beküldő:Fekete P.

Reggel felébredtem egyedül az ágyban. Már azt gondoltam az egészet csak álmodtam, amikor észrevettem pár női ruhadarabot a padlón. Nagy csipás szemmel indultam lefelé, hogy némi koffeinnel ébresszem magam. A lányok nem voltak sehol én felraktam egy kávét és visszamentem. A fürdőből jöttek a zajok. Kinyitottam résnyire az ajtót a két lány a zuhanykabinban pont végzett a tisztálkodással. Mindketten meztelen léptek elő, cseppet sem zavartatták magukat, hogy benyitottam.
-Jó reggelt apa! -szólt lányom
-Nektek is. Jól elaludtam.
-Az biztos, igencsak fárasztó volt az éjszaka. -jegyezte meg Nina.
-Raktam fel kávét isztok ti is? -kérdeztem
-Az most jól esne -válaszolták szinte kórusban.
Rájuk csuktam az ajtót és lementem a konyhába. Elkészítettem a kávém, hamarosan megérkeztek a lányok is. Mindkettő fürdőköntösben érkezett. A kávét kortyolgatva beszélgettünk kicsit, majd én indultam a zuhany alá.
Lemosva magam már teljesen felébredtem. A lányok Linda szobájában voltak én felöltözve a dolgozó szobába mentem. Előtte szóltam a lányoknak, hogy dolgoznom kell, ha valami gond van szóljanak.
Annyira belevetettem magam a munkába, hogy csak úgy repültek az órák. Az eddig megrajzolt tervek helyett új terven kezdtem dolgozni. Hihetetlen kreatív energia löketett adott a tegnap este. Napközben kaptam szendvicset a lányoktól, nehogy még éhen haljak meg hoztak fel még kávét.
Este felé járt az idő. Nina lépett be a szobába.
-igen? Úristen mennyi az idő? Már haza kellett volna vigyelek igaz? -eszméltem fel teljesen, szinte végig se nézve a lányon.
-Úgy nézek ki, mint aki haza megy? -kérdezte.
-Csak most tudatosult bennem, hogy mi is van rajta. A szám tátva maradt a látványtól.
A kis dög úgy felöltözött, hogy csak attól, hogy ránéztem merevedésem támadt...
Egy nagyon szexi fekete fűző volt rajta, olyan, ami egyben van egy melltartóval, lentebb azonban még észveszejtő volt a látvány. Egy harisnyakötő, ami egy combfixet tartott, egy falatnyi tanga bugyi és legalább 20 cm magasságú platform cipő, ami tökéletesen illet a szetthez...
Látva kikerekedett szemem körbe forgott és rám mosolygott.
-Hogy tetszem???
-Csak elismerően bólintottam a szavak a torkomon akadtak.
-Erre hangos nevetésben tört ki Nina.
-Gyere vacsorázni, megterítettünk.
-Ok -válaszoltam bambán.
Megfordult és elindult kifelé, mint egy igazi manöken. A fenekét és lábait még csodálatosabbá tette ez a cipő, amit viselt. Komolyan mondom nem értem, hogy tudott ebben lépni. Én biztos bokám törném, ha lány lennék. Cipője kopogott lefelé a lépcsőn én meg mint egy elmeháborodott követtem.
Linda már az asztalnál ült. Az ő szerelése sem volt semmi... De messze nem volt ilyen dögös, mint Nina. Rajta egy csipke szegélyes hófehér melltartó, egy harisnyakötő és egy tanga. Egy kicsit rontott az összhatáson, hogy ő nem viselt cipőt. Mint ahogy soha itthon. Folyamatosan mezítláb szaladgált, élvezte a padlófűtés melegét.
Nina hozta az asztalhoz az ételt, amit még anyósomék csomagoltak...
-Most komolyan Nina. Nem kellett volna téged ma haza vinni?
-De. Kellett volna. Csak felhívtam anyuékat és megkértem hagy maradjak még ma este.
-Értem. És nem kérdeztek valamit?
-De, el is mondtam, hogy Lindával a szobájában néztünk egy horror filmet... Meg, hogy nem zavartunk téged, figyeltünk rá, hogy csendben legyünk.
Erre nem tudtam mit felelni. A kis dög pontosan kitervelt mindent. A vacsora végeztével a két lány kézen fogott.
-Most jön a desszert -súgta fülembe Nina.
A szobámba vezettek. Egy fekete sálat vettek elő és szépen bekötötték szemem. Majd eldöntve az ágyon a két lány 1-1 másik kendővel kezem kötötte ki. Ez már annyira nem tetszett. Nem szeretek ennyire kiszolgáltatottnak lenni. Kicsit frusztrált az egész. Nina látta rajtam zavarom.
-Nyugi, csak élvezd... -suttogta fülembe.
Egy kicsit mozgolódtak, Nina megcsókolt, közben a lányom simogatott. Majd jött egy teljesen váratlan dolog.
Valamelyik lány egy jégkockát érintett bőrömhöz. Lassan mozgatva felső testemen, így ingerelve, míg a másik forró szájával adott puszikat egész más helyekre. Nagyon lassan kínoztak, meg kell mondanom annyira nem élveztem, ők viszont hangosan fel-fel nevettek, amikor összerándultam egy-egy jeges érintéstől, vagy forró puszitól. Néha kaptam egy-egy csókot, néha egész aprót, néha egy igazi nyelves kavarást. Majd Nina egyre jobban haladt lefelé csókjaival testemen. Levették boxerem és apró kezek vették kezelésbe farkam.
Egy lágy puszi makkomra, egy apró nyelvcsapás egyből meghozta kedvem a folytatásra. Viszont gondoltam mire megy ki a játék... Néha egy teljesen más szájat éreztem farkamon. A nyelvékszer hiánya elárulta a lányok mesterkedését.
-Linda... megegyeztünk... Azt nem szeretném...
-Ekkor lányom durcásan levette szemkendőm és eloldotta a kezem tartó kendőket. Majd barátnőjéhez fordult...
-Én megmondtam, hogy nem tudjuk átverni -sírta el magát.
-Jajj, kicsim, ne csináld kérlek. Én az apád vagyok és ezt nem tehetem meg veled. Értsd meg kérlek. Ezt nem szabad...
-Linda felállt és kiment a szobából.
Nina szúrós tekintettel meredt rám. Nem kellett mondania semmit nézése mindent elárult. Ő is felkelt az ágyról és otthagyott.
Gondolkoztam, hogy mitévő legyek. Végül is úgy döntöttem nem teszek semmit. Lehet ez a legrosszabb, de most nem akartam beszélni lányommal, sem Ninával. Visszavettem boxerem lekapcsoltam a villanyt és befeküdve az ágyba a telefonom nyomkodtam. Olvasgattam, majd elnyomott az álom. Nem tudom hány óra volt, amikor egy test feküdt mellém. A számat csókolgatta és gyengéden simogatott. Nina volt az. Most nem volt rajta az a szexi ruha darab, csupán egy póló.
-Te jó nagy hülye vagy. -kezdte mondandóját.
-Én? Kérlek. Ő a lányom. Ilyet nem tehetek vele.
-Azért mert nem akarsz, vagy mert nem törvényes?
-Tudod Nina, hogy ez nem helyes és nem is szabad, meg hát azt sem lett volna szabad, amit tegnap este műveltünk.
-áááá hagyjuk már a szent beszédet. Tudom, hogy te is akarod ő is akarja. Akkor? Mi a baj?
-Nézd, ezt nem fogom veled megvitatni. Nem lehet és kész.
-Értem. vele nem lehet, velem igen... én is fiatal vagyok -csattant fel.
-De te már elmúltál 18.
-Igen? Hát nem... 16 vagyok pont mint Linda.
Hirtelen elöntött a düh a félelem. És Nina fölé helyezkedtem.
-Ti megvagytok bolondulva! Tudod te mit tettünk? Tudod te, hogy, ha ez kiderül engem börtönbe zárnak, Linda meg mehet az árvaházba? Normálisak vagytok? -tőrt elő belőlem haragom.
Nina megfogta vállain lévő kezem és súgott valamit, amit nem hallottam. Így közelebb hajoltam hozzá. Erre váratlanul megcsókolt.
-Azt hiszed innen kikerül bármi is? -súgta csókja után.
-Azt hiszed, hogy én nem akartam veled dugni tegnap? Nagyon is akartam és akarok most is... -lábait átvetette csípőmön és még jobban magához húzott.
-Akarom, hogy megkefélj...akarom, hogy úgy kefélj meg, mintha a lányod lennék... -Ingerelt a kis bestia.
Minden esetre tudta hogy húzhat fel. Elvesztve maradék ellenállásom szinte letéptem róla pólóját, falatnyi tangáját és fúrtam fejem kis puncijába. Nyaltam, ujjaztam, miközben kezemmel mellét gyúrtam. Nem volt ebben semmi finomság. Ez már-már állatias ösztön volt.
Abbahagytam puncija nyalását és fejemmel elindultam felfelé. Mélyen a szemébe néztem és megcsókoltam, majd mellé feküdtem.
-Nem Nina. nem foglak megdugni. -súgtam halkan. Megdugni nem.
Felkönyökölt és rám nézett.
-Akkor?
-Gyere -karoltam át. Tudod jó nagy idióták vagyunk... Ezt nem tehetnénk meg...
-Tudom, de én, azaz mi akarjuk. Linda is nagyon akarja. Te jó ember vagy. Most megtehetted volna, hogy csak úgy megdugsz. Még egy kicsit vágytam is erre, de te nem tetted. Linda mondta milyen jó apa, milyen jó ember vagy. És mondta, hogy mennyire szeretne veled lenni. Csak veled. Senki mással.
-Értem, tudom, érzem hónapok óta. És én is szeretném, vágyok rá. De ez tilos...
-Szerinted elmondaná bárkinek is?
-Azt nem tudom, szerintem nem.
-Akkor? Ne félj már ennyire ettől az egésztől. Mindketten ezt akarjátok, tegyétek már meg végre.
Adott egy puszit és magamra hagyott. Nem sok idő telt el, amikor Lindával kézen fogva bejöttek a szobába. Mindketten leültek mellém és rám borultak. Apró csókokkal halmozták el testem. Nina megcsókolt, Linda mellkasom simogatta és elért boxerem széléhez. Farkam félmerev volt, heréim égtek a vágytól immár másodszor egy este alatt. Linda óvatosan megfogta boxerem szélét és lassan húzni kezdte lefelé. Én hagytam magam, kicsit megemeltem fenekem, hogy könnyebben le tudja venni. Linda apró keze ért farkamhoz. Nina abba hagyva a csókolózást lekúszott és lassan szájába vette farkam. Linda feljött fejemhez és apró puszikat adott arcomra. Majd szám szélére kaptam a puszikat. Szám. Ajkai megtalálták az enyémet szánk hamarosan összeforrt, nyelvünk táncot járt. Én arcát simogattam csókjaink alatt és kezem becsúszott pólója alá. óvatosan értem melléhez, amit sóhajtással díjazott. Nina lassan érzékien szopott. Én lehúztam Linda felsőjét és mellei közzé fúrtam fejem. Szám mellbimbóját kereste, óvatosan szívogattam halmait. Kezemmel lehúztam falatnyi tangáját és megérintettem szűz kis punciját. Felnyögött érintésemtől kezével megfogta vállaimat. Élvezte felfedező utam. Simogattam csiklóját és kicsit hüvely bejáratát. Egyre jobban zihált, majd elélvezett kezem alatt. Nina abbahagyva a szopást nézte játékunk, néha húzva egyet farkamon. Majd kibontott egy gumit és felhúzta farkamra.
Linda csípőjével lassan közelített álló farkamhoz.
-Várj kicsim... -kértem. Biztos ezt akarod?
Ő elmosolyodott és megpuszilt. Lassan ült rá farkamra. Nina fogta farkam és hüvely bejáratánál tartotta. Kicsit mozgatta, hogy táguljon Linda, majd Lindát feljebb tolva jól benyálazta a gumit és ismét a bejárathoz igazította farkam.
Linda fájdalmasan összerezzent amikor átszakadt szűzhártyája, de nem sokat törődött a fájdalommal. Nagyon lassan fel-le mozgott farkamon. Egy kis idő múlva már nyögdécselve engedte még mélyebbre rudam. Már teljesen bent voltam. Nina közben feljött fejemhez és puszilgatott folyamatosan és oda súgta...
-Látod mennyire élvezi?
S valóban, Linda már egyre jobban mozgott, egyre hangosabban nyögött. Nem mozogtam alá, őszintén megmondva meg sem mertem mozdulni... Nem akartam elrontani játékát. Hagytam, hogy azt csináljon velem amit szeretne.
Nina közben simogatta Punciját. Linda egy pár perc után elélvezett és le nem szállva farkamról rám dőlt.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (131)        Nem tetszik (92)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 11689 X olvasták el.