Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Családi kalandozások 2.rész -A barátnő

Beküldő:Fekete P.

Lindával jelentősen megváltozott a kapcsolatunk. A mindennapok sokkal elviselhetőbbek lettek szuper volt köztünk a harmónia. megálltam, hogy ne nyúljak hozzá, bár néha majdnem elszakadt a cérna. A férfiúi vágyaim egy és ép eszem közti fal már papírlap vastagságúra vékonyodtak. Még tartottam magam.
Lassan elmúlt az egész év. Én még mindig nem csajoztam, maradtam az önkielégítésnél figyelve, hogy ne bukjak le. Linda néha nálam aludt különféle indokkal, mint pl egy óriási pók volt a szobájában stb. Nem nyomult rám, tanult az első esetből. De azt láttam, hogy arra vár, hogy én kezdeményezzek.
Eljött a Karácsony. 24 délután feldíszítettük a fát, adtunk egymásnak egy kis ajándékot. Karácsony 1. napján szokás szerint anyósomékhoz mentünk le, ahonnan felpakolt ellátmánnyal tértünk haza. Délután értünk haza egy vagon kajával, ami alig fért el a hűtőben.
-Apa, áthívhatnám a barátnőmet estére? Ők nem mentek sehova, és roppantul unatkozik otthon.
-Persze kicsim hívd csak. Kaja is van bőven, meg te sem fogod magad elunni velem társasjátékozva.
-Ja, Nina hoz egy játékot, amit játszhatunk hárman.
-Meglátjuk, kicsit fáradt vagyok.
Miután megbeszéltük Linda felrohant és szólt Ninának, akit szülei hoztak el hozzánk. A két lány egyből felment a szobába én Nina szüleivel egy pohár üdítő mellett elbeszélgettem.
Majd rám bízták egyetlen gyermeküket és hazamentek.
A két lány elővett egy társasjátékot, valami Twister vagy mi, ahol olyan színes körök vannak rajzolva és pörgetni kell, hogy melyik lábbal, kézzel fogd meg a kört a padlón.
Komolyan mondom azt valami fakír találta ki. Alig bírtam 3 után, nemhogy a 4. végtagom is a megfelelő helyre kerüljön.
Nina picike 150 körüli lány volt. Csodás alakkal. Elég nagy mellei majd kibuggyantak melltartójából, csípő nadrágja minden lehajláskor megmutatta csipkés tangáját. Barna őzike szemével megőrjített amikor kacéran rám nézett. Azok a csodálatos szemek, azzal a sminkkel valóban csodálatosak voltak. 1-1 furább helyzetben kinyújtotta nyelvét, amiben megcsillant nyelv ékszere. A nyújtózáskor már észre vettem, hogy a köldökében is van egy szép ékszer. Mondjuk én nem biztos, hogy meg engedtem volna Lindának. Bár nagyon sok Tini visel ilyeneket én nem rajongtam ezekért.
Nina direkt húzta az agyam. folyamatosan úgy helyezkedett, hogy hozzá kelljen érnem. Lábam átdugni lába közt, kezemmel melléhez kellett érjek.
A kis bestia... Végül nagyokat nevetve fáradtan ültünk le és beszélgettünk kicsit. Kiderült, hogy Nina már elmúlt 18, sok dolgot megtudtam szüleiről is. A két lány élvezte egymás társaságát. Én elköszöntem és felmentem tusolni, majd egy pólóban és egy boxerben a dolgozó szobába mentem. Volt még egy pár dolgom és ötletem a tervezendő épületről, aminek beadási határideje lejár rögtön Január elején. Teljesen belemerültem, annyira sok ötletem támadt hirtelen, hogy esélyem nem volt mindet lerajzolni így papírra vetettem. Egy halk kopogás szakított félbe. Nina lépett a szobába már letusolva.
-Bejöhetek?
-Persze, gyere csak.
Érdeklődve nézte munkámat és kérdezgetett. Néha úgy, hogy kezemre rakta kezét és úgy mutogatott a rajzon, hogy azt mondjam el mire való stb. melleit az arcom oldalához nyomta merő véletlenségből. Persze már nem volt rajta melltartó... Így még szebbek voltak... A kalitkából kiszabadult dombjai felfedték valódi formájukat.
Egyre jobban kényelmetlen lett számomra. Farkam sem bírta ezeket az ingereket. Kiváltképp azt nem, amikor Nina a boxeren keresztül megfogta...
-Ez is szép darab... -nyalta meg nyelvével száját.
-Azt nem szabad piszkálnod Nina...
-Pedig van mit piszkálni...
Ekkor lépett be Linda. Engem az döbbentett meg, hogy ő nem szólt semmit, csak ránk nézett és közelebb jött hozzánk. Majd megfogta fejem, adott két puszit és a fülembe súgott.
-Apa, Boldog Karácsonyt!
Nem tudtam mire vélni a dolgot, Nina letérdelt elém és kivette boxeremből farkam és verni kezdte. Linda az arcom puszilgatta, és átölelve akadályozott abban, hogy Ninát eltoljam magamtól. A két lány kézen fogott és a hálószoba felé húzott.
-Apa. Tudom velem nem fogsz szeretkezni. -kezdte Linda.
-De velem lehet, sőt akarom! -súgta fülembe Nina
Ekkor elvesztettem már minden ellenállásom. Megcsókoltam Ninát, aki egyből átdugta nyelvét számba. Lehúztam pólóját és kezembe véve faltam csodálatos melleit. A bársonyos bőre, a meredező mellbimbója teljesen magával ragadott. Egy falatnyi tanga volt a hosszú póló alatt, amit szintén levettem róla. Formás kicsi puncija már csillogott nedveitől. Melléről lefelé haladva belenyaltam köldökébe és haladtam egyre lejjebb. Amint elértem puniját még 1x a szemébe néztem.
-Biztos szeretnéd?
Ő csak egy aprót bólintott én apró puszikat nyomtam combja belső felére. szépen végig puszilgattam mindkét combját, nyelvemmel érintettem nagyajkait, de nem furakodtam beljebb. Nagyon lassan ép csak nyelvem hegyével érintettem megduzzadt csiklóját. Ő összerezzent nyelvem érintésétől és mozgatta csípőjét, hogy végre teljesen hozzá érjen nyelvem. Nem sokat várattam. apró nyelvcsapásokkal vettem kezelésbe csiklóját és kisajkait. Néha köröztem, néha nyelvem teljes felületével nyaltam tocsogó kis punciját. Linda élvezettel nézte mit csinálok barátnőjével. Keze mellbimbóját morzsolta, másik kezével pedig bugyin át simogatta magát.
Ahogy nyalakodtam kezem pedig Nina csodás mellével játszott a kis bestia felhúzta kezem melléről és bekapta egy ujjam. Szopogatta, nyalogatta, mintha egy farok lenne úgy játszott vele.
Nem bírtam tovább, gyorsan ledobáltam ruháimat.
-Nina...lihegtem az izgalomtól. Egy kis 6ö9?
Már vetette is át lábát felettem és nekiesett farkamnak. Ekkor jöttem rá milyen jó is tud lenni az a parányi ékszer abban a csodálatos nyelvecskében...
Isteni volt, ahogy játszott velem. Már teljesen kikészültem tőle. Nyaltam és ujjaztam punciját, miközben nagyon féltem, hogy ideje korán elsülök olyan érzéki szopást kaptam. Felpillantva láttam, hogy lányom ámulva nézi Nina játékát. Néha ráfog kezére. Egész közel hajolt Nina fejéhez. Már nem volt rajta sem ruha, már láthattam, amint csiklóját dörzsöli, ahogy egy ujját egy kicsit bedugja hüvelyébe. Lindának lett vége először Remegve élvezett el szorosan összezárva lábát a punciján lévő kezével együtt. eldőlt mellém és csak nézett ahogy folytatom Nina kényeztetését. Nem bírtam...
-Ninaaa... jövök...
Erre még nagyobb szívást kaptam és oltári adag spermát lőttem a szájába, amit ő visszacsurgatott farkamra. Teljesen elázott a lepedő.. Nem sokat pihentem, megfogtam Ninát és megfordítottam. Most a fejem mellé térdelt és úgy nyaltam. Kezem hol fenekét markolta, hol oltári mellét izgatta. Csípőjével mozogva szabályozta elő törni készülő orgazmusát. Majd teljesen rászorította punciját a számra és elélvezett... Lehanyatlott mellém és megcsókolt.
-Ez csodálatos volt... de még nincs ám vége kacsintott rám.
Lementem a konyhába és egy üveg üdítővel és 3 pohárral mentem vissza a szobába. Hát majdnem elejtettem olyan látvány fogadott. A két lány egymást kényeztette. Nyalták falták egymás punciját.
-Na de lányok...
Linda rám nézett és kidugta nyelvét.
-Ha már te nem kényeztetsz, ne tiltsd meg, hogy Nina se tegye!
Csodálattal néztem a két lány játékát. Leginkább Nina volt aktív. Linda hamarosan ismét elélvezett és lefordult Nináról. A farkam már teljesen állt újra. Lefeküdtem az ágyra, Nina fölém helyezkedett és lassan beleült farkamba. Eszméletlen szűk kis puncija azt sem tudom, hogy fogadta be farkam... Linda ámulattal nézte, amint kis barátnője magába fogad.
Nina lassan lovagolni kezdett kezem felhúzta mellére néha bekapta egy ujjam. -basszus! -nyögtem fel. Nina, gumi? Nem akarlak teherbe ejteni.
-Nyugi, gyógyszert szedek, nem lesz gond...
Megfogtam kis testét és le emeltem magamról. Fölé helyezkedtem és a jó régi klasszikus pózban szeretkeztünk tovább. Majd gondoltam egyet és lábát a nyakamba véve döfködtem tovább azt a csodálatos puncit. Bekaptam egy lábujját és szopogattam. Nina egyre hangosabb lett. Linda ismét játszott magával. Majd odabújt barátnőjéhez és megcsókolta. a.
Amikor fáradni kezdtem ismét pózt váltottunk. Most feltérdeltettem. Nem raktam be egyből farkam, inkább fejem fúrtam puncijába. Amilyen mélyen tudtam betoltam nyelvem hüvelyébe. Ezt igencsak élvezte, csak úgy ringatta fenekét számon. Felpillantva láttam, amint Linda is helyet vált. Szétárt lábai közzé húzta Nina fejét.
Abbahagytam a nyalást és farkam Ninába vezettem. Még mindig nagyon feszes volt puncija. Amint tövig bent voltam rámarkoltam fenekére és dugtam, miközben ő nyalta lányom. Nina élvezett el először, hüvelye összehúzódásait én sem bírtam. Alaposan tele töltöttem kis punciját forró ondómmal. Linda a nyalás abba miután látta Nina élvezetét, majd hallotta nyögésem megfordult és nézte, amint kihúztam farkam Ninából. Egy adag ondó kíséretében. Majd jött a többi szép lassan folyt le Nina csiklóján, hogy azután cseppekben hulljon a lepedőre. Linda ujjával felvett egy pár cseppet és megszagolta, majd meg is nyalta.
-Nem is olyan rossz az íze. rosszabbra számítottam...
Miután kicsit rendbe szedtük magunkat eldőlve az ágyon a két lány között aludtam el.
Reggel ismét valami furára ébredtem. A két lány kuncogott álló farkam felett. Nina magyarázta Lindának, hogy ő miképp szokott szopni, és biztatta, hogy próbálja ki úgyis alszok még.
-Nem kéne lányok! -nevettem el magam...

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (43)        Nem tetszik (27)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2020-06-20 14:51:12
Kukac
Isteni volt.


Ezt a szex történetet 6100 X olvasták el.