Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Lilla a vonaton bezsong

Beküldő:Klokocow

Nyári szünetre utaztunk haza. Akkor már október huszadika óta viszonyunk volt Lillával a kémia szertár egyik zugát használtuk rejtekül. Természetesen ilyenkor nem tudtunk levetkőzni, hiszen a tanár úr bármikor beléphetett úgy gondoltam a lány szégyenlős, pedig mint később kiderült elpirulása inkább az izgalmi állapot jele volt. A legújabb divat a rövid szoknya volt, térd fölött volt a szegélye, Lilla kicsikét rövidebbet választott magának, amint mondta tetszeni akar nekem. Felszálltunk a vonatra, zsúfolt volt, mint mindig.1957 nyara,meleg, én szokás szerint átöleltem a lányt, jelezve, hogy megkívántam, odanyomtam a kerek popsihoz dákómat. Örültem, hogy rövid volt a szoknya, én is rövid nadrágban voltam combunk összeért. Egy társaság ülve kártyázott. Nekem már a suliban is jó volt, ha például az új kémia tanár sanda pillantással kémlelte a popsiját, izgalomba jöttem és legszívesebben levetkőztettem volna. Lilla mindebből nem vett észre semmit. A tanár úr felesége néhány hónapja halt meg, tehát csak óvatosan figyelte a lány vonzó testét. Lilla azt hiszem nem volt tisztában a vonzerejével.
Amint a vasútállomásra mentünk az új szoknyában, sokszor elpirult, mert a szemben jövő férfiak leplezetlen kíváncsisággal figyelték a szokatlan látványt, hiszen térd alatti szoknya volt a nőkön.
A kártyások is egyre többször vizslatták a térd fölötti tenyérnyi területet. Többször gondoltam, hogy a tanár előtt megmutatom valamely testrészét kedvesemnek, de soha nem volt bátorságom hozzá, féltem, hogy a lány megharagszik. Az egyik kártyásra rákacsintottam, amikor elismerő arckifejezéssel nézegette a formás testet és egy kissé feljebb húztam a szoknyát. A kártyás megigazította a nadrágját, Lilla csókra nyújtotta a száját. Piros volt az arca, forró a lehelete. Nyelveink csatáztak, társaság már csak minket nézett. A blúzt kezdtem bontani valami őrült ötlet volt, de nem tudtam megállni, zakatolt az agyam, Lilla nekem dőlt a lábai rogyadoztak az egyik kezem a blúz alatt, a másikkal a szoknyát markoltam, így még jobban megemeltem, az ablakban visszatükröződött a lány combjai között fehérlő bugyi, lázas agyam mintha a sötét foltot is felfedezte volna, azt a háromszöget, amelyre az elmúlt hónapokban olyan sok puszit adtam. Már a mellét markoltam, a hasa, a köldöke látszott.. A férfiak csak őt nézték. Lilla újabb csókot kért, tehát nem akarja abba hagyni a kitárulkozást. A tömeg elsodort bennünket, de még utoljára mindkét mellét megmutattam. A vécé mellett a falnak nyomtam, egy pasihoz nyomott bennünket az indulás lendülete. A lány feljajdult mert a férfi keze a popsiját markolta. A kártyás fickó a következő állomáson ért oda. Megfogta a lány mellét, és intett, hogy menjen a mellékhelyiségbe. Egy ember előbb bevágódott a nyíló ajtón, így a pasi bosszús arccal a kedvesem bugyijá alá nyúlt. Én a melleket simitottam, és tartottam a lányt és a fiúk pedig a popsit, illetve a punciját simították,mindannyian az ajtót lestük, mikor nyílik. Rákospalota Újpestnél kellett leszállni, addig nem nyílt ki az ajtó, leszálltunk, és az állomás melletti terület bokrai közé mentünk, levettem a bugyit és egy cédula volt benne, rajta egy telefonszám és az, hogy Józsi.
Találgattuk, melyik férfi lehet, ezt csak másnap tudtuk meg, amikor becsengettünk a megadott címen.
Lillán akkor nem volt bugyi, és az előszoba szőnyeg dörzsölte fel fehér popsiját, a foltot nekem kellett feltörölni.
Boldog voltam, mert tudtam ha a lány bezsong nem ellenkezik. Éjfélig játszottunk hármasban.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (16)        Nem tetszik (33)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2020-06-10 18:32:36
Cigler bea
Ez mi akar lenni

2020-06-09 18:33:42
Kecsó áááá
A régi szép idők, mikor az alkesz gecik ittak a vonaton


Ezt a szex történetet 4517 X olvasták el.