Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Szülinapozás németben.

Beküldő:No name

Ez a történet akkor esett meg velem, amikor a feleségemmel németben éltünk. Akkor én egy gyárban dolgoztam, mint raktári alkalmazott. Ha jól emlékszem egy szombati napról beszélünk.
Egyedül voltam otthon, mivel az asszony csajos estét tartott a barátnőjével, Timivel. Nem igazán bírom őt, mert olyan furcsa természet, és lehet hogy befolyásolja a kedvesemet. Mindegy is ez most.
Felhivtam, a kolegámat Tomit, aki velem együtt dolgozik ugyanott, de a több műszaknak köszönhetően alig van úgy, hogy egyszerre vagyunk mindketten szabadok. Ha megoldható, akkor havonta egyszer csináltunk egy külön pasis és külön csajos estét, vagy napot.
Felhívtam Tomit, hátha ráér, mert a csajok kora délután leléptek.
Dolgozott, de estére ő is végzett úgyhogy elmentünk iszogatni és dumálni.
Ahogy mentem a megbeszélt találkozóra hívott a feleségem, hogy ne haragudjak és semmi baj sincs, de később ér majd haza, mint azt tervezte, mert elmennek valahova még szórakozni.
Amint odaértem a kocsma elé, Tomi már ott volt és várt engem.
Jeleztem neki, hogy több időm is lesz mint azt beszéltük, mert Zsuzsi telefonált.
- Szuper, majd meglátjuk mi lesz!
Beültünk dum?lni és iszogatni, lesni a csajokat és megint csak inni. Telt az idő jól szórakoztunk, kezdett a fejünkben az alkohol is hatni, amikor Tomi azt mondta menjünk egy jobb helyre, hagyjuk most ezt itt szépen. Próbáltam jelezni, hogy lassan indulnék hazafel?, mert Zsuzsi ugyan nem tudom mikorra lesz otthon, de késő este volt.
- Tudok egy jobb helyet itt a közelben! Gyere!
Nem is mentünk messzire, talán néhány sarokra. Odaértünk egy kisebb kivülről nem is hivogató épülethez, szóval fogalmam sem volt mi az a hely.
- Itt vagyunk, menjünk be!
- Nem is tudom! Mi ez a hely egyáltalán?
- Hamarosan jön a szülinapom, és szerintem úgy se érünk majd rá, ünnepelni akarok most!!- felelte Tomi.
- Rendben menjünk be akkor.
Ahogy beljebb mentünk, egy idősebb úr fogadott egyfajta porta kialakítású helységben, és kérte a belépőket!!
Nekem egy kicsit furcsa volt az, hogy nem tudtam eldönteni az épületből, hogy hol is vagyunk, illetve a belépők ára is elég magas volt egy egyszerű discohoz vagy kocsmához.
-Hagyd, majd fizetem! Szülinapom lesz!
Nem akartam nemet mondani, ígyhát beleegyeztem.
Tomi kifizette a pénzt, és mehettünk beljebb. Egy rövid folyosó végén egy tábla jelezte a mai nap lehetőségeit:
tömény italok, koktélok, svédasztal, férfiak, nők, sex sex sex.
-Mi ez a hely?! Hol vagyunk?? - kérdeztem Tomitól.
- Ez egy ilyen swinger klub, és bár.
A táblát tovább olvasva a mai "specialitás" alul így szólt:
Forgó asztal a merészeknek, és amire én felfigyeltem az a " FICK BOX", amit nemes egyszerűséggel baszó doboznak fordítanék.
-Ezek mi a fenék ??
-Majd meglátjuk!!- mondta Tomi.
Ahogy beljebb haladtunk, jöttek az öltözők, ahol kódzáras szekrényekben őrízhettük a cuccainkat. Már ez a helység és a fürdők is klasszisokkal jobbak voltak, mint a bejárat. Ahogy beljebb haladtunk a bár felé lágy zene szólt és a fények középre öszpontosultak sötétebb beülős boxokat generálva ez által. Közel ezektől egy bárpult volt, ahol italokat mértek. Kértünk is egyet-egyet. Ezek mellé közölték, hogy korlátlan a fogyasztás. Akkor miért nem ide jöttünk előbb?? gondoltam ezt magamban, ugyanakkor zavart ez a helyzet, mert soha nem voltam ehhez hasonló szituációban sem.
Én rajtam nem sok ruha maradt, csak egy alsónadrágban voltam.Iszogattunk beszélgettünk és sort kerítettünk arra is, hogy Tomi honnan ismeri ezt a helyet, és mi?rt jár ide. Elmondta, hogy az egyedülálló férfi többet tud mint hinné az ember, majd nevetett egyet.
-Dehogy is! Csak egyszer, mikor erre sétált, több fiatal nőt is látott bejönni ide, és megtudta, hogy mi ez végül is.- ezt felelte.
Ahogy iszogattunk tovább, megjelent két nő a pultnál. Az egyik fekete combfixes harisnyakötős szettben volt és gyönyörű telt kebleit alig bírta tartani az a két vékony pántocska. A barátnője egy csipkés tangában volt csak, felül pedig semmi sem takarta el őt, gyönyörűen ringtak a közepesen nagy mellei, ahogyan fel alá sétáltak. Ahogy ismét elkezdtünk dumálni eltűntek a l?nyok a szemünk elől, de hamarosan újra felbukkantak és ezúttal közvetlen előttünk.
-Sziasztok! Nemgond ha csatlakozunk? Feltéve, ha szeretitek a hölgyek társaságát?
Ekkor jutott el mindkettőnk tudatáig, hogy az ördög tudja hány perc óta, ahogy megérkeztünk rögtön el is húzódtunk ide Tomival, mint egy pár.
Felnevetett Tomi és szinte könyörgött a lányoknak, hogy maradjanak.
-Szülinapom lesz lányok! Itt a helyetek.- szinte már zavaró volt hallani ezt a "kamu" ünneplést tőle.
- Tényleg!? Akkor itt a helyünk! Ma én leszek az ajándékod!- ezzel a combfixes nő meg is találta a helyét az ünnepelt ölében.
Nekem pedig a tangás csupasz hölgy jutott.( persze úgy hangzik, mintha bánnám, de mégis házas vagyok és kényelmetlen érzés volt)
-Leülhetek?
Majd ez után bemutatkozott, de valami sablonos pornós nevet mondott, biztosan nem az igazi nevét mondta. Elmentem, és hoztam italokat mindannyiunknak. Ahogy lepakoltam magunkelé a poharakat és ültem volna vissza, ott volt a nő mellett a bugyija mondván, hogy foglalta a helyet nehogy más üljön oda. A meztelen nő és az egész helyzet igazán zavaróan hatott rám, de azért leültem én is. Kicsit tartottam a távolságot ezt meg is jegyezte a partnerem. Mondtam neki, hogy ez az első alkalom, hogy itt vagyok és a feleségem....
-Ó! Egy szülinapos és egy szűz!! Ez jó döntésnek bizonyult, mármint, hogy idejöttek.- ezzel próbált engem csitítani.
Ahogy végignéztem rajta, gyönyörűnek láttam. A haja copfban volt ősszefogva és hajgumiból több is egymás mögé volt téve, szinte mint egy fonott hajú fiatal lány. A bőre ápolt volt és finom illatú. Ahogy ott ült meztelenül mellettem izgatóan hatott rám. Próbáltam inkább beszélgetni, addig sem a testére, hanem az arcára koncentrálok és nem csinálok őrültséget. Megtudtam tőle, hogy ahogy elindultak hátrébb az épületben nem tetszett nekik, illetve az az asztal sem ami ott volt.
- Asztal?
- Igen. Egy forgó asztal rajta egy nővel.
Szóval inkább visszafordultak és most itt vannak. Ahogy ivott a poharából, észrevettem hogy gyűrű van az ujján. Ezt a tudtára is adtam, és egyértelműen közölte, minden természetesség mellett, hogy igen férje van, de kell a szórakozás neki is.
-Az én Zsuzsim nem ilyen!!- közöltem vele, amit talán erőteljesebben tehettem, mert az ő reakciója egyértelművé tette mindezt.
-Jól van na! Értem én, de most nyugodj meg kérlek.- majd kezével simogatni kezdte a combomat haladva felfelé a férfiasságomig.
Ahogy keresztül néztem a válla felett Tomiékra, akkor már láttam, hogy ők vadul csókolóznak és masszírozza a nő kicsmagolt melleit közben. Ahogy elért a farkamig, ami ugyebár merev volt azért az izgalomtól ezt mondta:
- Te lehet, hogy nem akarod de Ő úgy érzem igen.- majd benyúlt a nadrágomba és elkezdett szájjal kényeztetni. Nyalta a farkam, csókolgatta szopta, ahogy csak tudta, majd lebújt elém a földre és térdelve szopott tovább. Haja a kezembe tökéletesen beleillett a hajgumik által, így tudtam őt irányítani közben. Tomiék ezt látva reagáltak is, ami zavaró volt és helyre is zökkentett azonnal. A valóságomba visszatérve, szóltam, hogy nem tudom ezt tovább csinálni és otthagytam a boxot. A pulthoz mentem és kértem egy erős italt. Ahogy ott azonnal megittam, megjelent mellettem a nő és kérdőre vont, hogy mi volt ez! Mondtam neki, hogy én nem akarom ezt tenni a feleségemmel, és nem is értem miért vagyok itt pontosan. Elnézést kértem tőle, mondtam, hogy sajnálom és elmentem onnan. Ahogy egyedül bóklásztam az épületben felfedeztem kisebb szobákat, ahol hol televolt minden kellékkel, volt ahol ágy volt, volt amit használtak is, és a folyosón voltak különböző beállók, ahol egy lukon bámult egy férfi befelé, és mögötte állva egy nő közben verte a faszát, gondolom odabennt pedig valakik szexeltek épp és azt nézte. Ahogy elhaladtam mellettük, a nő hátra pillantott végigmért, majd a szája szélét megnyalva nyúlt a farkam után, hogy kezelésbe vegyen a másik kezével. Ez ismét felkavart, mert minden ilyen újként hatott rám, és nem tudtam miként is kezeljem ezt magamban. Mentem is tovább azonnal.Talán lehetett még néhány szoba, amik csukott ajtókkal voltak felszerelve, majd következett a nagyterem. Benyitottam és ami ott fogadott, az több volt mint érdekes. Több férfi is tartózkodott a teremben, legtöbben meztelen és magukat kényeztették, volt akiket szexi nők a sarokban izgattak. Egy szó mint száz, nem számoltam de talán több mint tíz férfi volt odabennt. Középen volt az a bizonyos forgó asztal, amit akkor épp 3 férfi takart. Felőlem csak az látszott hogy egy nő van az asztalon, és kényezteti őket. Van aki szopatja, van aki dugta őt. És ezt az asztalt lehetett körbeállni és forgatni. Oda forgattam a nőt magamhoz és dugtam őt ahogy csak tudtam. Az egyik férfi végezvén és zacskója tartalmát kiürítve távozott az asztaltól és a nő éppen pózt váltott. Közelebb lépve ahogy feküdt az asztalon hason, észrevettem azt a mással össze nem téveszthető tetoválást a derekán. Timi volt az, az én feleségem drága barátnője. A gondolat a fejemben nem hagyott nyugodni! Ha ő itt, akkor Zsuzsi hol van?!? Biztos otthon van már, mert sehol sem látom szerencsére. Közben az asztaln?l, egy férfi éppen hátulról ujjazta Timit, miközben próbálta az előtte álló két faszt szopni. Egyszerre volt izgató és undorító az egész.A terem sarkában pedig megláttam egy ajtóval felszerelt nagyobb méretű szekrényt amin egy nagyobb lyuk volt úgy kivágva, hogy a bent fekvő nő misszionárius pózban csípőjénél fogva kint volt a lyukon. Csak egy pina és egy segg. Azt csinálsz vele amit akarsz. Ez volt a baszódoboz. Roppant érdekes és ugyanakkor felkavaró, hogy semmit sem tudsz a másik oldalról, csak az idegen közösülés van és ennyi. Amikor közelebb érve láttam oldalról, hogy a férfi aki ott áll éppen a seggét kúrja a testnek, miközben hüvelykujjal a pinában kotor, megtorpantam egy kicsit. Ott figyeltem mi történik épp és csak álltam. Egy következő pillanatban kihúzta a faszát a seggből és lüktetve hörögve élvezte a területet tele spermával. Majd a félmerev faszt bedugta a pinába és még egyszer a seggbe és távozott. Az asztalnál álló egyik férfi ezt felfedezve gyorsan ott termett és belenyalt a gecis pinába. 3 ujját felnyomva őrült tempóban ujjazta a pinát miközben a farkát próbálta életre kelteni. Amint egy kicsit merevebb volt, fogta és elkezdte dugni a pinát ahogy csak tudta. A szekrényből immár hang jelezte a tempó okozta élvezetet. Nem volt ez ilyan hosszú idő, de a faszát mereven előkészítve ment is át újra az asztalhoz, ahol majd biztosan Timi fogja lerendezni.
Ez alatt azonnal ott termett egy nő kezében egy műfasszal, ami körülbelül méretre egy átlagos méretű lehetett. Szopogatta egy kicsit, majd úgy ahogy volt feldugta a segglyukba és ott hagyta. A pinát és a területét viszont elkezdte szépen tisztára nyalni, készen a következő férfinek, azaz nekem. Miután befejezte közelebb húzott magához, és minden szó nélkül nyugodt hétköznapi természetességgel húzogatta a bőrt a farkamon és szopott egy kicsit.Felegyenesedve a farkamnál fogva odaigazított a lyukon kitolt pinához, mintha azt közölné ezzel, hogy jó étvágyat, majd arrébb állt tőlünk. Előttem a pina a segglyukban a fasszal. Kicsit jobban szemügyre vettem azt a darab húst. Az a pina volt amit imádok, a fenék alatt a combján a bőr úgy megrepedezve, ahogy a serdülő tinilányoknak szokott, mikor nőiesedni kezdenek és fejlődni.
Igen!!!
Zsuzsi volt a pina tulajdonosa a szekrényben, a feleségem akinek a seggét dugták röviddel ez elött, és most egyszerre egy műfasszal a helyén élvezkedik odabennt a szekrény túloldalán a farkam végén.Úrrá lett rajtam egy olyan harag és megmagyarázhatatlan elkeseredettség, amit abban a pillanatban kezelhetetlennek éreztem. Azt az egyet tudtam, hogy ez büntetést kíván. Úgy elkezdtem baszni ahogy csak tudtam. Élvezetes sikolyok törtek fel odabenntről jelezvén, hogy ez az. Lehajoltam a pinájához és két kézzel ahogy csak tudtam széthúztam a pináját és beleköptem egyet. Majd ismét vissza a faszom. Próbáltam, hogy fájjon neki, amikor kivettem a faszom és kihúztam a műfaszt . Próbáltam úgy igazítani hogymindekttő egyszerre mozogjon, úgyhogy betettem a seggébe a faszom, a másikat pedig betettem a medencém és a pina közé. Magyarán szólva egyszerre dugtam mindkét lyukát.Olyan nyugodtan bement már elsőre is a farkam, méghogy nem akarja mert fáj, és ne csináljam! Ez eszembe jutva még több lendületet adott. Basztam úgy, mint egy érzéketlen vadállat. Sikoltozott éreztem, hogymegremeg a dereka és emelte a csípőjét, élvez éppen! Ahogy megfeszült én is minden cseppemet beleürítettem a seggébe és ernyedten még benne voltam egy kicsit. Ahogy húztam kifelé a péniszem, direkt belecsíptem a combjába amekkorát csak tudtam. Végezvén, megjelent a nő ismét és kihuzta a faszt a pinából és vissza a seggbe. Ahogy nyalogatta tisztára meglátta a csípést, jelezte hogy ezt nem szabad és hagyjam el a termet. Nagy ívben kikerülve az asztalt elhagytam a termet. Mielőtt kimentem volna azért visszanéztem és az asztalról lelógó fejű Timi száját éppen baszta valaki. Szóval nem pihent ő sem. Indulva az öltözők felé elhaladtam az egyik nyitottabb szoba előtt ahol láttam amint Tomi fekszik és az én "partnerem" lovagol rajta, miközben a másik nő saját magát kényezteti mellettük. Ezzel mit sem törődve felöltöztem és elindultam hazafelé, gyalog. Friss élményekkel kavargó fejjel értem haza, ahol az ágyban már alvó feleségem volt. Elég lassan jöttem néha meg-meg álltam, már meg is előzött volna, lehet hogy nem is ő volt ott abban a házban, de akkor mit műveltem én!! Ezekkel feküdtem le és rengeteget forgolódva aludtam el hajnalban. Reggel mikor felkeltem, az ágy üres volt mellettem, az én kis feleségem kávéval és reggelivel várt kint a konyhában. Kávéja még nekiis volt a bögr?ben, úgyhogy az asztalnál ülve kortyolgatta és kérdezgetett közben. Finom minden? Későn értél haza az este! Merre voltatok? Fáradt voltam, nem tudtalak megvárni, ne haragudj.
Olyan nyugodtan közölte és olyan hangon kérdezte mintha mi sem történt volna este. Nem is tudtam mit mondjak, üvöltsek vagy törjek zúzzak??? Végül is ettem tovább ?s semmitmondó válaszokkal reagáltam. Telefonom hangjára figyeltem fel, üzenet Tomitól.
-Jól vagy? Minden ok? Este eltűntél, de láttam, hogy a szekrényed üres.
Válaszoltam, hogy igen, hosszú volt az este és nemrég keltem.
Közben Zsuzsi felkelt az asztaltól és elkezdett mosogatni. Ahogy letettem a telefont és felnéztem, ott állt háttal nekem és mosogatott egy szál poloban, feneke alatt a combján pedig egy élénk heg, talán csípés vagy valami m?s. Gondoltam én kérdezek.
-És te jól szórakoztál?
-H?t igen, tulajdonképpen semmi különös nem történt. Iszogattunk, városban voltunk csajos dolgok tudod, vásárlás stb.
-Igen? Hadlám mit vettél?
Erre a kérdésre, vagy a hangszínemre nem tudom, de mintha felfigyelt volna ő is
- Á én semmit se találtam, Timi vett bugyikat és néhány ruhát ennyi. Én csak elkísértem.
- Hord egyáltal?n bugyit? És mitörtént a lábaddal? Van valami hátul a combodon.
- Miért beszélsz így róla? Nem értem mi bajod vele!?
Ezzel be is fejezte.
-És az a seb??
-Jaj igen! Tudod lementünk egy buliba táncolni az este. Volt ott egy srác akivel táncoltam, de nem történt semmi!! Sőt lassú tánc jött és próbált a szoknyám alá nyúlni. Ellöktem magamtól és ekkor mentem neki az egyik asztalnak. Ennyi történt, csak nem akartam elmondani, hogy idegeskedj emiatt.
- Miért hazudsz nekem?
Erre a kérdésemre mérgesen reagált, mert meghazudtolom, megtörölte a kezét és bement a hálóba. Utánamentem és ismét megkérdeztem, de mostm?r mit sem törődve azzal, mi lesz. Hangomban azzal a mérhetetlen dühvel.
-Mielőtt az ügyvédemet hívnám a válás miatt, meg az anyádat, hogy kúrva vagy, mondd el az igazat!!!
-Mondtam már! Egy asztalnak mentem neki! Szégyeld magad! Hogy beszélsz rólam!
-Én csíptem a combodba, mikor este a baszódobozban voltál!!
Könnyes szemmel rogyott le az ágyra és a sírás kerülgette.
-Utoljára kérdezlek!
Majd a könnyeivel kűzdve elmesélte, hogy nem is régen kezdődött mindez. Talán 3 hónapja. Lementek valahová bulizni, ahol tánc volt egy kis tapi, csókolózott egy két fickóval, de nem tudott semmi többet ennél tenni, mert megcsalna és nem akarta ezt velem megtenni. Az egyik férfi annyira izgatta őt, hogy bármit megtett volna akkor ott neki, illetve vele, de ettől az érzéstől félve ezt akkor hagyta is. Timivel ezt megbeszélve, azt mondta tudja mi az ami neki majd kelleni fog. Timi régebb óta jár a klubba, és kellett még egy nő a dobozba. Az, hogy nem tudod ki az és hogy kivel vagy, nem lesz olyan neked, és az hogy idegen izgat fantasztikus lesz majd hidd el. Ezeket mondta nekem Timi, és nem tudtam mit is válaszoljak neki, de végül is lementünk a klubba. Egy kisebb folyosóról kell bemenni a szekrénybe, és a dolgom csak annyi, hogy oda fekszem és élvezem, hogy használnak. Fogalmam sincs ki van odabent, és ők sem tudják ki ez a nő, tehát könnyebnek tűnt minden.
Csak hallgattam és nem tudtam elhinni amit hallok.
-De az anál sex meg minden!
-Igen tudom. -felelte.
Tudom hogy nem akartam, és csak egyszer próbáltam veled, de a leánybúcsúmon a táncos fiú, megpróbálta velem és nagyon izgató volt. Azóta sem mondtam neked ezt sem, de ott a dobozban eszembe sem jutott, hogy bármit tesznek velem ott és akkor. Az első alkalommal nagyon zavart és sokszor sirtam is közben, de voltak olyan pillanatok, hogy élveztem és csak síkítottam a boldogságtól. Azon az estén, még a bevételből is kaptam egy kisebb részt, ami nagyon jól jött, hiszen téged akkor osztottak be máshogy, és kellett a plusz.( tényleg volt olyan hónap az előzőek közül ami problémásabb volt, de hogy ezt így oldotta meg Zsuzsi)
Szóval sokat gondolkodtam és nem tudtam, hogy mi legyen. Te sokat dolgoztál sokszor magad sem tudtad mikor és hogy. Én pedig egy klubbos este után hetekig tele voltam boldogsággal, és nem akartalak a vágyaimmal zavarni.
-Ha jól értem, úgy megbasztak ott, hogy nem kellett neked a férjed?!?
-Kérlek ne fogalmazz így, mert hallani is borzasztó, de sajnos igazad van.
-És hogy, hányszor, mikor?!
-Általában havonta egyszer amikor letudtunk ugrani, mert te pasis estét tartottál, ide jöttem és itt voltam. Ez kb 3-4óra volt.
-3 órán keresztül dugtak, és baszták a segged vadidegen férfiak??
-Igen. Tegnap lettem volna utoljára és csak 2órát voltam, de tegnap olyan hatalmasat és eszméletlent élveztem, mint még eddig soha.És ez veled volt szerelmem. Le akartam menni ismét, de most már tudom, hogy te voltál az az idegen, és nincs szükségem senki másra.
Aznap megbeszéltünk mindent, azt hogy mire vágyik hogy ne legyen soha többet ilyen, és én azért voltam ilyen, mert nem szerelemből tettem.
Azóta tudomásom szerint nem volt lent a klubban, Timivel sem találkoztam akkor sokáig. De szerencsére haza is költöztünk németországból.
Ha eszembe jut, vagy hogy most ezeket a sorokat leírtam, mindig elfog az izgalom és a düh. Órákon át százak használták merevítésre, vagy szimpla ürítésre a feleségem, mint egy darab húst, de ezt ő élvezte.
Lehet, hogy Tomi ünnepelt, de meglepetés nekem járt azon az estén.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (29)        Nem tetszik (14)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2020-06-15 13:02:28
Zoli05
Szuper nekem tetszett.Elk?pzrln?m a feles?gemet egy ilyenben


Ezt a szex történetet 2880 X olvasták el.