Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A gyönyör iskolája 1.

Beküldő:faszsképű


Még a 80-as években történt, középiskolás koromban velem ez a történet. Akkoriban néhány osztálytársammal már nagyon vágyakoztunk nők után. Volt is néhány szép osztálytársnőm, akikkel néha elbeszélgettünk ilyenekről. De egy lány, Anita mindenen túltett. Már régóta ismertem, mivel egy utcában laktunk. Vele is néha-néha lehetett olyan igaziakat dumálni. De igazán csak 16 éves korában kezdtem rá, mint nőre figyelni.

Kiskorunk óta volt egy nagyon jó szokásunk. Nyaranta, mikor az idő- és a Tisza - engedte, lementünk egy kicsit nudizni. Nem voltunk akkoriban még annyira szégyenlősek. Egy kellemes délelőtt ugyan így tettünk. Mivel már egy kis ideje nem voltunk itt, egy kicsit féltem, mert már igen csak jelentkeztek rajta a nőies dolgok. Nem kellett csalódnom, mert levetkőzte gátlásait. Apropó, Anitáról még nem is beszéltem. Gyönyörű, magas, szőkésbarna hajú lány volt, telt idomokkal - kerek mellek, formás fenék és csípő. A puncija is szép szőrös. Én csak úgy bámultam, a szám is tátva maradt. Ilyet csak egy pornó újságban, és Csillebércen láttam. De ez mindegyiken túl tett.

Fürdés közben is próbáltam figyelni, de csak néhány dolog villant elő. Farkamban éreztem a lüktetést, de a hideg víz miatt nem állt fel. Miután kiszálltunk a vízből egy kicsit száradni, rögtön égnek állt a farkam. Próbáltam eltakarni, de észre vette, és már nem volt mit csinálni. Megkérdeztem, hogy volt-e már fiúval. - Nem! - hangzott a válasz. Már nem bírtam magammal - látszólag ő sem - és megkérdeztem megsimogathatom -e ott. Ő erre rebegő igennel válaszolt. Megsimogattam, közben majd elélveztem, és egyre jobban, egyre gyorsabban simogattam. Hangos sóhajok, és nyögések után széttette a lábát, és farkammal puncijába hatoltam. Erőteljesen kezdtem mozogni ki-be, ami Anitának is nagyon tetszett, és élvezte. Ekkor már mind a ketten nagyon élveztük a dolgot, mintha csak egymás érintésére, egymás testére vártunk volna már rég.

Mivel nem volt nálam óvszer, ezért a végén kihúztam, és kivertem. Nagy része Anita hasán és punciján landolt, ezért megmártózott a vízben. Mikor visszajött, kérte, hogy ő is "kezelésbe" vegye a szerszámomat. Szopogatta, nyalogatta, húzogatta a bőrt, simogatta a golyóimat, míg még egyszer el nem élveztem. Ezután a parton még hosszasan beszélgettünk a szexről, kettőnkről, és megbeszéltük, hogy amint tudunk visszajövünk még "fürödni"- ezúttal viszont már óvszert is hozok. Ezekből a kis fürdésekből egy hat évig tartó kapcsolat lett, mely alatt kijártuk egymással a gyönyör iskoláját...

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (120)        Nem tetszik (106)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2020-05-23 15:29:33
Kolompár Morgen
Dik te milyen neved van


Ezt a szex történetet 10033 X olvasták el.