Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Niki,Barbi,Csabi gruppen szex

Beküldő:Kimo

Nikoletta újra készenállt a kefélésre, de Csabika felkelt az ágyból. Ezúttal nem vitte ki ölben a lányt nappaliba, úgyhogy Nikoletta utána kellett menjen.

Jeff a díványon ült szétterpesztett lábakkal, Barbara pedig előtte térdelt a padlón, és a golyóit nyalogatta. A srác Csabika-re kacsintott:
- Öregem, ez a lány olyan, mint egy kiscica. Csak nyal, és nyal, és nyal...
- Nincs már időnk - mondta Csabika.
Jeff a faliórára pillantott.
- Basszus! Mozogjunk!
Verni kezdte a farkát, és Barbara arcába nyomta a golyóit. Hirtelen spriccolni kezdett a farkából a sperma. Barbara lenyalta a fehér anyagot, de közben az arcára is jutott belőle. Rácuppant a makkra, és úgy szopta, nyelte a gecit. Mikor a srác végzett, elengedte a farkát, Barbara pedig szépen letisztogatta. A srác odatartotta neki a kezét, és Barbara azt is lenyalta.

- Kapjátok fel a ruhátokat, és tűnjetek el - mondta Jeff. Ellökte Barbara-t, és felállt a kanapéról. - A barátnőink negyedóra múlva itt lesznek. Gyerünk, öltözzetek, és nyomás.
- A barátnőtök? - kérdezte Nikoletta. És ő még azt hitte, hogy Csabika-kel lehet valami. A srác csak kacagott.
- Ne aggódj, kicsim! - mondta, és kezébe fogta Nikoletta arcát. - Újra meg foglak baszni. Csak mert van egy komoly barátnőm, még nem jelenti azt, hogy ne dughatnék meg néha egy kis gimis csajt. - Odahajolt a lányhoz, és megcsókolta. - Most legyél jó kislány, és öltözz fel gyorsan.

Nikoletta és Barbara félórával később már a parkban üldögélt a kacsaúsztatónál. A vidám gördeszkások még mindig ott trükköztek a tó körül.
- El se hiszem! - jelentette ki Nikoletta. - Kihasználtak minket!
- Én még mindig bizsergek - mondta erre Barbara. - Ki tudnék bújni a bőrömből.
- Te megbolondultál - mondta Nikoletta. - Alig bírsz járni. Az a szőrös majom jól elbánt veled, ha engem kérdezel.
- Fájt, de azért jó volt - mondta Barbara. - Pont úgy volt, ahogy Jeff mondta. Napokig kefélhetett volna még. Annyira jó érzés, hogy már nem vagyok szűz!

Nikoletta elvörösödött.
- Tönkretettek minket - mondta. - Nem tudom, most mit csináljak.
- Nem is hiszem, hogy Csabika megdugott - mondta Barbara. - Ugyanúgy jársz, mint eddig.
- De még mennyire, hogy megdugott! - mondta Nikoletta. - Ha nem tette volna, most nem lennék ilyen szomorú. Kihasznált engem, aztán kirúgott, mert átjön a barátnője. Valószínűleg most őt keféli.
- Lehet, hogy mind a négyen együtt csinálják - csillant fel Barbara szeme. - Egy igazi orgiát nyomnak!
- Piszkos a fantáziád - mondta Nikoletta.

Az egyik gördeszkás srác odagördült hozzájuk, rájuk vigyorodott, aztán elhúzott megint.
- Mekkora kretén! - fintorgott Nikoletta. - Csak nézz rá!
- Szerintem aranyos - mondta Barbara.
A gördeszkás megint odagördült, és idiótán vigyorgott. Nikoletta elfordult, úgy tett, mintha a kacsákat figyelné. A deszkás srác megállt előttük, és rájuk köszönt. Nikoletta nem válaszolt, de Barbara megkérdezte a srác nevét.

- Jack - mondta a fiú. Magasabb volt, mint a lányok, és egy tankot ábrázoló póló volt rajta. A nadrágja a térdéig ért, a fején az elmaradhatatlan baseball-sapka virított.
Tűnj el, tökfej, gondolta Nikoletta.
- Akarsz egy szopást? - kérdezte Barbara.
A srác leesett a deszkájáról.
- He?
- Ha akarod, a bokrok mögött leszoplak - mondta Barbara.
- Ez most komoly? - kérdezte a fiú.
- Gyere a bokrok mögé, és megtudod! - mondta Barbara.

Nikoletta majdnem annyira megdöbbent, mint a srác. Ki akarta osztani Barbara-t, de a lány felkelt a padról, és a bokrok mögé húzta a gördeszkás srácot. Nikoletta egy percig csak bámult utánuk, aztán ő is felállt, és követte őket.

Mire odaért hozzájuk, Barbara már a srác előtt térdelt, és épp a sliccét bontogatta. A fiú nadrágja lecsúszott a térdéig, és előugrott fiatal, vágytól duzzadó, ütemesen lüktető farka. A fiú a fűre dobta a deszkáját, és lekapta magáról a pólóját, de közben már remegett a lába. Nikoletta meglepődve látta, hogy a srácnak egész jó, izmos teste van.

- Jó nagy farkad van - mondta Barbara. Megragadta a fasz tövét, és megszagolta. A makk elkezdett vörösödni, és a végén megjelent egy kis előnedv. Barbara fogást váltott, és mosolyogva figyelte, ahogy a tiszta előnedv lecsurog róla.

Nikoletta tátott szájjal figyelte a jelenetet. Le volt nyűgözve: Barbara tényleg a kezében fogta a srác farkát! A fiú lihegni kezdett, mintha fuldokolna.
Barbara vigyorogva bekapta a faszát, és tövig szívta a szájába.
- Ohhhhhh! - nyögte a srác, és megrándult a válla. - Ahhhhh!
Behunyta a szemét, és előretolta a csípőjét. Barbara szörcsögve szopni kezdte.

Nikoletta puncija nedvesedni kezdett. A srác arcán látható élvezet, no meg a Barbara száját kitöltő kőkemény farok teljesen felizgatta. Barbara a jobb kezét a nadrágja alá csúsztatta, és simogatni kezdte magát, miközben a srácot szopta. Erre Nikoletta sem szégyenlősködött tovább, ő is a nadrágja alá nyúlt, és simogatni kezdte a punciját. Sőt, a középső ujját fel is dugta magának.

- óóóó szopjad! - nyögte a srác. - Szopjál le!
Megragadta Barbara szőke fejét, és baszni kezdte a száját.

Nikoletta a srác mellé állt. Kihúzta az ujját a puncijából, és nedvét a srác mellbimbójára kente, aztán bedugta a srác szájába. A fiú éhesen beszívta, és hirtelen telelőtte Barbara száját a gecijével.

- Ennyi! - nyögte a srác remegve. Merev farkából csak úgy áramlott a geci Barbara torkába. Nikoletta vigyorogva megcsavargatta a srác mellbimbóit, amire a fiú csak nyögni tudott. Aztán mikor Nikoletta megcsókolta, már hevesebben reagált, benyomta a nyelvét a lány ajkai közé. Nikoletta figyelte, ahogy a srác szeme lüktet az ejakulációjának ütemére. Beszívta a nyelvét, és csavart még egyet a mellbimbóin.

Mikor a srác végzett, a lábai összecsuklottak, és a földre rogyott. Nedves farka a hasára lógott, a nadrágja még mindig ott hevert a lábán.
Barbara lenyalta a gecit az ajkairól. Arcán látszott, hogy vérszemet kapott.
- Ki a következő? - kérdezte, és Nikoletta mögé nézett. Nikoletta fiúhangokat hallott, megfordult, és öt fiút vett észre maga mögött. Mindegyiküknél gördeszka volt, de a jobb kezük merev farkukat szorongatta.

A legközelebbi srác mezítláb volt és póló nélkül. Ledobta a deszkáját és a nadrágját, és oda akart menni Barbara-hez, aki nagyra nyitott szájjal és kinyújtott nyelvvel várta, de Nikoletta lecsapott rá, és letérdelt elé, és bekapta a farkát.
- Ohhhhh! - nyögte a srác, és a farka megremegett Nikoletta szájában. - Szopjál!

Nikoletta megpörgette a nyelvét, és nagyot szürcsölt a fasz alján, közben a golyóit simogatta. Ütemesen mozgott rajtuk a kezével, a farkát meg még mélyebbre szívta.
A srác kezdett lihegni.
- Uhhhh, ohhhhh! - nyögte, és már el is öntötte forró gecije Nikoletta torkát. - Ahhhhh!
Nikoletta hevesen nyelte az anyagot. Örömmel érezte, ahogy a srác farka a szájában lüktetett. A kőkemény, fiatal faszon erős lökések áramlottak át. Nikoletta keményen szopott, annyira kívánta a gecit, hogy legszívesebben egyenesen a srác golyóiból szívta volna. Mire végzett, a srác már nyüszített. Kihúzta a farkát Nikoletta szájából, a lány pedig elégedetten törölte meg a száját. Megnézte, mi a helyzet Barbara-vel, de alig bírta elhinni, amit látott.

A szőke kis kurva a füvön feküdt, a lábait egy meztelen srác köré fontam aki keményen baszta.
- Bassz meg! - kiáltotta Barbara, és a srác testéhez nyomta a mellét, a csípőjével pedig igyekezett felvenni az ütemet. - Áááá... Bassz meg!

Mostanra már mindegyik srác levetkőzött. Ketten még semmit sem kaptak, úgyhogy odaléptek Nikoletta-hez. A lány kissé remegett, de levette a ruháit. Az egyik fiú megragadta hátulról, és négykézlábra lökte.
- Mit csin... - kérdezte Nikoletta, de a hátulról a puncijába hatoló farok elhallgattatta. - Jaaaj, én...
De megint el kellett hallgatnia, mert a másik deszkás elétérdelt, és a szájába nyomta a farkát.
Nikoletta érezte, hogy kezek zárulnak a Csabikaára és a fejére. Két fasz hatolt a testébe: az egyik a puncijába, a másik a szájába. A két fallosz keményen mozgott benne ki-be. Teljesen kitöltötte a két kemény, csöpögő dákó, amiket az ajka és a puncija egyszerre szívott be. A gyönyör átjárta a testét. Két kemény fasz kefélte ütemesen, nem kellett semmi másra figyelnie, csak a testét átjáró rudakra. Az ujjaival a fűbe kapaszkodott. A feneke csattogott, a melle ide-oda mozgott. Az erős lökéseket a karjával és a lábával próbálta ellensúlyozni. A mellbimbói úgy tüzeltek, mint a csiklója, és nagyon vágyott rá, hogy valaki a szájába vegye őket. Orgazmusra vágyott.

- Ahhhhhhh! - hörögte egyszerre a két srác, és hirtelen forró geci öntötte el Nikoletta testét. A két fasz egyszerre nyomta belé a tüzes spermát. Nikoletta hevesen nyelte, amit csak tudott, és közben ő is elélvezett. Annyira belerándult a teste, hogy csillagokat látott, majdnem el is ájult. Összezárta a lábát, a fenekével kis köröket írt le, úgy sajtolta ki a punciját tömő farokból a nedvet. Közben meg kőkeményen szopta az előtte térdelő srácot, az édes geci az összes érzékét elöntötte.
- Óóóóóóóóhhhh, igeeeen! - hörögte a két srác, és az utolsó cseppjeiket is Nikoletta testébe engedték.

Szirénák szólaltak meg a közelben, úgyhogy a két farok gyorsan eltűnt Nikoletta szájából és puncijából. A Barbara-re fekvő srác is gyorsan kibontakozott a lány öleléséből, de a farkából még csöpögött a geci. Mind az öt srác felkapta a ruháját, és mormoltak valamit a zsarukról. Egy perc múlva már sehol sem voltak, eltűntek a deszkáikkal együtt.

Barbara és Nikoletta fáradtan szedte össze a ruháját. Mindkettejüknek zúgott a feje, de boldogan tisztogatták magukról a friss gecit. A szirénák egyre közeledtek, úgyhogy mindketten kikecmeregtek a bokrok közül. Már-már azt hitték, hogy kommandósok várnak rájuk odakint, de a lustán pancsoló kacsákon kívül senki nem volt ott. A gördeszkások is eltűntek, és a szirénák hangja is eltűnt a messzeségben. Nikoletta és Barbara egymásra nézett, és mindketten elnevették magukat.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (66)        Nem tetszik (61)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2019-04-08 15:27:50
Anti
Nagyon klasz és szuper irás. Tetszett.


Ezt a szex történetet 7041 X olvasták el.