Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Marikanéni a szomszédom 1

Beküldő:Vágyhajhász2020

Ami velem történt, olyan dolog amit megszeretnék osztani másokkal is. Tudom, az én koromban sokan undorítónak tartják, de én megőrülök az idősebb nőkért.
Daninak hívnak 30 éves vagyok. Egy vidéki településen lakom, már a születésem óta. Mikor 26 éves lettem elköltöztem otthonról, igaz nem messzire, mivel ugyan abban az utcában találtam egy kis házat. A szomszédban Marikanéni lakik, a férje egy alkoholista volt, és ennek köszönhetően, már meg is halt. Gyerekkorom óta ismerem Marikanénit, ugyan is a nagymamámmal gyakran jártak egymáshoz, beszélgetni. Marikanéni most a 60 éveit tapossa, olyan asszonyos alakja van, kerek fenék, nem túl nagy de nem is kicsi mellek, őszes fekete haj. Nagyon vidám természete van, nem hagyja el magát, amit tud azt megcsinál a ház körül. Sokszor segítettem neki megszerelni ezt azt. Így mindig utána sokat beszélgettünk, így jó kapcsolatunk lett. Mindig kiakart fizetni, de én soha nem fogattam el egy forintot se. Nekem elég volt a látványa is, igaz soha nem mertem kezdeményezni. Az évek során volt egy-két kapcsolatom, de aztán egyedül maradtam.
Kb. 2 éve Marikanéni szólt, hogy nagyon csepeg a fürdőszobában a csap és szeretné ha megnézném. Így is lett, gyorsan meg is csináltam, a tömítésekkel volt a probléma. Majd Marikanéni ismét próbálta kifizetni, de én nem engedtem. Nagyon erőszakoskodott, hogy hát még is dolgoztam vele. Mondtam, hogy én örömmel segítettem és a ha ennyire szeretné meghálálni akkor, főzzön nekem egy finom vacsorát. Majd elköszöntem és mentem dolgozni. Este mikor hazaértem csörgött a telefon, hogy ha gondolom mehetek vacsorázni. Gyorsan lezuhanyoztam majd fogtam egy üveg bort, gondoltam lazítunk egy kicsit. Átmentem, majd megláttam és elállt a lélegzetem is. Igaz nem volt kiöltözve egy normális virágos ruha volt rajta, szép nagy kivágással amiben jó lehetett látni a melleit. Megvacsoráztunk majd kiültünk az udvaron lévő pavilon alá borozgatni, beszélgetni. A bor hatására elég nyíltan tudtunk beszélgetni:
- Kedveském. Mesélj a lányokról. Régen láttalak lánnyal.
- Tetszik tudni Marikanéni, már egy jó ideje nem volt senki, mert nem találok egy normális lány. De tudja egy olyan gyöngyszemet, mint ön szívesen elfogadnék.
- Ugyan kedveském. Én már vénlány vagyok.
- És akkor mi van? Talán bevarrták önnek.
?.. Ezen jót nevettet.
- Tudod Danikám, nekem nagyon régen nem volt szexuális kapcsolatom, a férjem csak ivott és ivott, mint hozzám nyúlt volna.
- És miért nem keresett valaki mást?
- A férjem, elég undorítóan nézett ki részegen és kicsit elundorodtam a férfiaktól.
- Értem? majd megsimogattam a kezét ami a térdén pihent, és szájon csókoltam. Tőlem is undorodik?
?.. Majd rám nézett, megsimogatta az arcomat és ezt mondta:
- Nem undorodok, de én 58 éves vagyok te meg az unokám lehetnél. Tudod, én is gyakran megnéztelek és olyan vágyakat keltettél bennem, amiket már régen éreztem.
- Akkor nincs mást tenni csak átengedni magunkat a vágyaknak.
- Danikám, de te nem akarhatsz egy ilyen vénlányt mint én.
- Tudja Marikanéni engem mindig is az idősebb nők, hoztak izgalomba a legjobban. (közben ismét megsimogattam, de most kicsit felhúzva a ruháját, a combját simogattam, majd újra megcsókoltam?meglepődtem a combjai feszesek)
- Gyere velem? (ezzel felállt és megfogta a kezem és bevezetett a hálószobájába ? ahogy ment előttem és néztem a kerek fenekét ahogy lágyan ring, jobbra és balra, éreztem a farkam átakarja szakítani a nadrágom ? mikor beértünk a szobába, megállt az ágynál szembe fordult velem ? és most ő csókolt meg, lágyan és szenvedélyesen ? majd levetette a ruháját, és ott állt előttem bugyiban és melltartóban) Na még mindig akarsz engem?
- Most még jobban mint eddig bármikor.
?.. Ezután leült az ágyra és magához húzott, lehúzta a nadrágom és ahogy a farkam feszült a nadrág alatt egyszer csak elővágódott.
- Hűűűű? Szép nagy szerszámod van? ( 23/5 cm)
?.. A mondat után, megpuszilta, majd megnyalta ? utána bekapta és elkezdte hevesen szopni ? közben levetette a melltartóját, uram isten a mellei a kora ellenére nem lógtak ? majd a mellei közé fogta a faszom, én meg mellbedugtam ? azután rám nézett elmosolyodott és újra bekapta és szopta a farkam, majd elélveztem a szájába és sok gecimet lenyelte aztán a maradékot is lenyalta.
- Most te jössz istennőm? (mondtam és az ágyra döntöttem, majd megcsókoltam és a pináját simogattam ? majd a nyakánál kezdtem csókolni aztán lassan haladtam teste minden pontját érintve, a melleivel játszottam, nyaltam és faltam a két gyönyörű keblét ? közben bugyiját félretolva elkezdtem először simogatni, mikor már éreztem, hogy nedvesedik ujjammal dugtam a pináját ? erre ő jelezve, hogy élvezi, hangosan nyögött ? éreztem a testén a remegést ? egy kis idő múlva a lábai közé bújtam és elkezdtem falni isteni pináját, majd lehúztam a bugyiját és most még jobban falni kezdte dússzőrű kéjbarlangját ? az ujjammal és a nyelvemmel dugtam amíg elélvezett)
?Kis pihenő után ismét csókolózni és simogatni kezdtük egymást. Majd rám feküdt franciapózban, ő farkamat kezdte szopni én a pináját nyaltam a seggét dugtam az ujjammal ? addig csináltuk míg a farkam ismét készen állt ? ezekután a farkam fölé gugolt és szépen lassan elkezdett beleülni a farkamba ? mikor a fele bent volt, és éreztem ahogy a neve folyik a farkamon, egy nagy lökéssel felnyársaltam ? ezt ő egy hatalmas sikítással jelezte, hogy tövig bent van ? szép lassan lovagolt a farkamon, és mikor a pinája hozzászokott egyre hevesebben ? mikor elfáradt, cseréltünk és most én kezdtem hevesen, durván baszni ? igen drágám baszd ezt a vén éhes pinát, baszd meg nagyon ? addig basztam míg mindketten elélveztünk, én bele a pinájába.
?Majd láttam rajta is, hogy elég volt neki mára így, egymásba fonódva aludtunk el.
Reggel Marikanéni előbb ébredt és a kávé illatával ébresztett. Miután megittam a kávét. Még egyszer jól megdugtam. Majd hazamentem zuhanyozni. Elköszönéskor megcsókoltam és mondtam, hogy este érkezek? Marikanéni csak annyit mondott, hogy már várom.
Szóval ez történt két éve és még azóta is tart. Majd még mesélek?.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (115)        Nem tetszik (35)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2020-05-16 06:54:43
Vágyhajhász2020
A gépen írtam meg és úgy másoltam át. Valószínűleg az itt lévő rendszer nem ismerte fel az írásjeleket. Mikor bemásoltam ugyan úgy nézet ki mint a gépen. Én is furának találtam mikor megnyitottam.

2020-05-14 23:05:04
Bucintoro
Mi a szerepe a sok, felesleges és zavaró kérdőjelnek ????

2020-05-31 23:03:02
Bucintoro
Ha itt megjelent, akkor nem tudsz ezen már javítani ? Kár lenne, ha így maradna meg.

2020-10-23 14:23:00
Huncut
Én is ugyan így vagyok,csak a barátom édesanyjával. Mi 7 éve alkotunk egy párt. 36 éves voltam amikor összejöttünk,ő pedig 64 éves. Most is mindig van új a nap alatt vele szexuálisan.


Ezt a szex történetet 9121 X olvasták el.