Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Szex anyám barátnőjével #2

Beküldő:Róbert45

Ismét egy olyan sztorit mesélek el, amit Judittal éltem meg. Aki nem tudná, én 18 ő 34 volt akkoriban.
Ez nem sokkal azután történt, amikor először voltunk együtt egy pénteki görbe este után.
Mivel nekem még mindig nem volt senkim sem, ezért szabad préda voltam a számára, és ő is nekem, mivel ő meg elvált a férjétől.
Szóltam neki, hogy nem-e vágná le ismét a hajamat (mivel ő vágta akkoriban hajam), valamint, hogy őszinte legyek, kissé ki is voltam éhezve a szexre. De nem tudtam, hogy ő is így érez e, de reménykedtem, hogy igen. Egyszóval átmentem hozzá, levágta a hajamat a konyhában, mint bármikor máskor. Utána megszólal, hogyan szeretnék fizetni neki ezért?
- Akkor remélem nem akarsz fizetség nélkül elmenni?
- Fizetni??? Hogy érted ezt? Mit csináljak?
- Például tiszta hajas lettem, ezért lemoshatnál..... Gyere be a fürdőbe!
Azzal a lendülettel elindultunk a fürdőbe, ahol levette a pólóját és csak egy szál melltartóban állt előttem. Be voltam gerjedve rendesen, folyamatosan csak a cicijeit bámultam, de még tartottam magamat:
- Nekem meg kellene mosni a hajamat....
- Akkor mire vársz? És mutatott a kádra.
Erre levettem a felsőmet, és megnyitottam a zuhanyt, hogy majd odahajolok a kád fölé.
- Majd én megmosom neked! Hajolj csak előre.
Behajoltam a kád fölé, ő pedig elkezdte mosni a hajamat. A probléma ezzel a testtartással volt, mert elég izgató volt abban a fehér melltartóban és hozzá is ért az oldalamhoz vele. Erre elkezdtem keményedni odalent. És a boxer nem fogta meg, ezért tudtam, ha felállok, ő is látni fogja.....
Miközben mosta a hajamat, mérlegeltem, hogy tulajdonképp semmit sem veszthetek, mert egyrészt baromira ki vagyok éhezve, másrészt szerintem ő is, szóval hol itt a probléma?!
Közben befejezte a dolgot, ezért az addigi térdelő, a kád fölé hajoló pózban egyszerűen megfordultam, es a fejemet a lába közéhez irányítottam. Rajta felül csak egy fehér melltartó volt, mint ahogy fentebb is írtam, alul pedig egy fekete mackóalsó. Odafordultam hát hozzá, és elkezdtem finom puszikat lehelni az ágyékára a ruhán keresztül. A fenekét termesztésen simogattam közben, majd előrecsusszant a kezem és elkezdtem lassan lehúzni a nadrágot róla. Persze nem siettem el, csak szépen, lassan. Közben minden egyes centire jutott egy puszi. Fekete selyem bugyi volt aznap rajt. A hajamat simogatta, és nagyon halkan, de hallottam, hogy a levegőt egyre hangosabban veszi. Lehúztam róla félig a bugyiját, épp csak annyira, hogy a nyelvem beférjen a puncijának vájatába. Kicsit elidőztem még itt, az egyik kezemmel a melleit is elkezdtem simogatni. Őszintén szólva ez nem a legkényelmesebb póz, a kád mellett térdelve, izgatónak mondjuk izgató, de nem kényelmes. Ígyhát lehúztam róla teljesen a nadrágot és a bugyiját is. Felegyenesedtem, majd megcsókoltam. Ő visszacsókolt és közben markolászta a farkamat. Majd egyszer csak megtorpant:
- Mi lenne ha.....? És közben engedett vizet a kádba.
- Vedd le a ruhád! Szólított fel.
De meg sem várta, míg én megcsinálom, mert lehúzta rólam a nadrágomat és a boxert is.
Közben eléggé megtelt a kád, ígyhát belemásztam, ő meg követett engem.
- Ülj le ide! ....és mutatott a kád végére, oda, ahol a tusfürdők álltak.
Szépen arrébb húztam mindent, és széttett lábakkal leültem. Ő négykézlábra ereszkedett és a nyelvével elkezdte izgatni a makkomat. Az addig Kb 70%-os állapotban levő farkam pillanatok alatt megkeményedett. Aztán alaposan körbenyalta a golyóktól a csúcsáig párszor, majd lassan bevette az egészet. Képzeld el, ahogy te ott tespedsz a kád végében, lábaidat támasztod a kád két szélén, egy szexi csaj pedig a farkadat szopja. Kezeit nem használja, a fenekével pedig pucsít........akár ott rögtön el tudtam volna élvezni. De szerencsére nem így lett, tartottam magamat. Élvezkedtem még picikét, majd felálltam, ő is, majd feltette az egyik lábát a kád szélére. Felálltam és az egyik kezemmel megmarkoltam a fenekét, a másikkal meg a mellét. Közben a farkammal a csiklóját simogattam. Megcsókolt. Hevesen, tüzesen, látszott hogy élvezi a dolgot. Mondjuk én ugyanígy voltam vele. Baromi szexi szituáció volt. Az egyik kezével végig a farkamat simogatta, egészen pontosan a makkom körbe, körbe az ujjával. Már ott el tudtam volna élvezni. De tartottam magamat, ameddig csak tudtam. Aztán nem bírta már tovább, berakta. Alig tudtam ebben a pózban mozogni, de ennyi is elég volt neki. Kissé gyorsítottam, ezzel annyit értem el, hogy egy hirtelen pillanatban belémkapaszkodott, majd remegett óriási sóhajtások közepette. Ez nekem is betett, én is el elélveztem, bele a finom meleg puncijába. Csak álltunk ott a kádban egymásba kapaszkodva hosszú percekig. Majd kihúztam, és elkezdtem a zuhannyal lemosni a farkamat. Erre ő:
- Ugye nem gondoltad, hogy befejeztük....?
- Hát.........őszintén szólva..........
- Meg a nagy......... válaszolta kissé felháborodtan, de mosollyal a szája szélén.
- Most kimegyünk szépen a hálószobába, és ott rendesen megdugsz! Érted? Ez túl olcsó lenne egy hajvágásért......
Közben elkezdett kiszállni a kádból és törölgette magát a törölközővel. Mit tudtam tenni, én is ugyanezt tettem, kiszálltam és kerestem magamnak egy törölközőt. Ott álltunk a kicsi fürdőben egymás mellett, alig fértünk el, ezért hozzá-hozzá értünk egymáshoz. A meztelen női test látványa, és az, hogy nagyon jól tartotta magát, ismét kezdett lázba hozni, és felállt a farkam.
Megcsókoltam és viszonozta. A törölközőt ami elválasztott minket egymástól, elengedte és leesett a földre. Elkezdtem a melleit simogatni miközben a nyelvünk folyamatosan táncolt a másikéval. Aztán a kezem egyre lejjebb csúszott a testén egészen a szeméremdombjára. Innen már csak egy ujjnyi távolságra voltam a paradicsomtól, de simogattam még egy picit teli tenyérrel. A csók közben ő is megtalálta a szerszámomat, olyannyira hogy kőkeményre verte. Egyszer csak abbahagyta a csókot, elfordult tőlem úgy, hogy a feneke végig hozzámérjen és közben fogta a falloszomat és irányította a fenekéhez. Eztán kissé előrehajolt és bepucsított.
- Na most akkor bassz meg! Szólított fel kissé trágár módon. De ez nem volt idegen tőle a való életben sem.
A puncija majdnem elfolyt, annyira be volt nedvesedve, így nem volt nehéz dolgom betalálni. A felszólítástól kissé felbátorodva nem finoman raktam be, hanem elsőre tövig beraktam, amit egy ahhh-val nyugtázott.
Elkezdtem veszettül dugni ott a kád mellett állva. Belekapaszkodtam a derekába, úgy húztam minden egyes alkalommal annyira magamra amennyire csak tudtam. Élveztem hogy engedi a picit durvább dolgot is. Korábban a barátnőm nem engedte hogy vadul dugjam hátulról. De ez itt nem volt probléma, sőt.........ahogy észrevettem a reakciójából, kifejezetten élvezte és akarta. Bevadultam annyira amennyire csak lehet, úgy dugtam széjjel a punciját. Egyre hangosabban nyögött minden egyes találatomnál, éreztem hogy most kell még egy kicsit kitartani, mert mindjárt jön az orgazmusa. Nem is kellett sokat várni rá, ahogy meghallottam a sikoltását, én is kiengedtem magamból a második tárat, és kissé fáradtan de elégedetten szorítottam a derekát a farkamra.
- Huh.......bazmeg Robi...... kezdte a mondandóját, de nem fejezte be, hanem egyszerűen felállt, kiegyenesedett, és finom csókot adott a számra.
Izzadtan, lankadó farokkal álltam mellette, és tudtam, hogy akkor mégegyszer le fogok zuhanyozni. De ő volt a gyorsabb, ezért leültem a lehajtott WC deszkára, és végignéztem, ahogy megmossa magát és elégedetten gondoltam rá, hogy ez a Judit még mindig egy baszott jó nő.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (107)        Nem tetszik (28)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 9239 X olvasták el.