Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Szex az éjjeli műszak után hajnalban

Beküldő:Róbert45


(Ez a történet így történt meg, ahogy most leírom)
Barátnőmmel sajnos csak hétvégente tudtunk találkozni, mert messze laktunk egymástól. És sajnos csak hétvégente tudtunk együtt lenni. Ez alól kivétel volt mondjuk a nyári szünet, de most egy őszi hétvégéről szeretnék egy sztorit megosztani veletek. Ekkor már dolgoztam, sajnos 3 műszakban, így a barátnőm jött hozzánk általában hétvégére. Megérkezett péntek délután, én már 1 nap után szét tudtam volna szedni, akkora volt a libidóm, hát még 1 hét után. De sajnos nem volt mit tenni, várni kellett, mert mindenki otthon volt, nekem meg el kellett mennem 10-re dolgozni. Így este elbúcsuztunk egymástól, és bementem a céghez. Nyugodtan telt, nem volt semmi extra sem, nem jutott egyáltalán eszembe a szex az egész éjjel alatt. Mikor Reggel hazaérek, még mindenki alszik, ezért halkan belopózok a szobámba, ahol alszik a barátnőm. Mikor megláttam, akkor fordult meg bennem a dolog, és rögtön szerettem volna tőle valamit, ugyanis féloldalt hason, félig kitakarózva aludt, rajta egy piros selyem hálóing félig el csúszva, én meg az agy végéből pont láttam a fehér bugyiját. Awww....... ez volt az a pillanat, hogy úgy döntöttem: lezuhanyzok gyorsan.
Így is lett, hamar végeztem, még mindig mindeki aludt, én meg oda kúsztam az ágyba a barátnőm mellé. Elkezdtem leheletfinoman simogatni a fenekét, miközben alig bírtam a látványával betelni. Feljebb is simogattam, egészen pontosan a mellét, de még mindig nem ébredt fel. Ekkor finoman szájon csókoltam, amire megmozdult, kinyitotta a szemeit és rám mosolygott. Határozottan megcsókoltam mégegyszer, majd jó reggelt kívántam. Erre nem pont úgy reagált, ahogy gondoltam, mert elfordult a másik oldalára, és aludt tovább. Hm, gondoltam akkor inkább hagyom aludni, nem leszek köcsög.
Elfordultam én is, de valahogy nem tudtam elaludni. Persze ehhez az is hozzájárult, hogy előtte fürödtem, amitől az ember felélénkül, nem pedig elálmosodik. Addig addig forgolódtam, mígnem felébredt rá a barátnőm.
- Nem tudsz aludni kicsim? Kérdezte
- Sajnos nem.....
- Ohhhh......
- ....de tudod mikor álmosodok el mindig?
És itt jött el az a pillanat, amit 10-ből csak egy nő reagálna le így:
- Kielégítselek? Kérdezte az arcán egy apró mosollyal.
- Hát.....őszintén szólva be vagyok rád indulva, meg ha elmentem, utána mindig elálmosodok....
Ekkor kissé felült, közben a haját elkezdte hátra kötni.
- Nah......te...........akkor feküdj a hátadra! Szólított fel kedvesen.
Hanyattfeküdtem, közben ő meg bebújt a lábaim közé. Még így, kissé félálmosan is nagyon tudott szopni, mert egyrészt szerette csinálni, másrészt voltunk olyan kapcsolatban, hogy mindenre megtanítottuk a másikat, hogy hogyan szeretjük. Plusz valahogy az ember ráérez arra, hogy most mire vágyik a másik.
Most is ez volt. Először többször végignyalta a tövétől a farkam hegyéig, majd ismét lejjebb ment, és elidőzött a heréknél.
Miután eljátszadozott velük, és már teljesen nyálasak lettek, lassan elindult felfelé, méghozzá úgy, hogy a nyelvét kissé erősebben rátapasztotta a farkamra, úgy csúsztatta fel egészen a makkomig, ezután pedig bekapta. Na nem hirtelen, hanem finoman kezdte el befogadni a szájába a farkamat. Először csak 1-2 centit, majd fel a csúcsáig, majd újra bekap, mostmár 3-4-re, majd újra vissza a makkig, majd ismét be a szájába de teljesen!!
Ekkor csúszott ki a számon először, hogy:
- Aaaahhhhhh!!!!!
Benntartotta pár másodpercig, majd ?feljött? levegőt venni. Majd megismételte ezt párszor.
- Aaahhhh, de jó! Suttogtam halkan.
A farkammal a szájában bólogatott, azaz helyeselt párat, majd nekiállt az igazi szopásnak. Hanyatt fekve élveztem, míg dolgozik rajtam, de egy idő után elkezdtem a melleit figyelni a hálóingben (ugyanis szépen be lehetett látni), ezért a jobb kezemmel elkezdtem simogatni őket. Így telt el pár hosszú perc, majd megfigyeltem, hogy hangokat ad ki közben. Magyarán a farkammal a szájában miközben simogatom a melleit, apró nyögések hagyják el a száját. Ezért ?felhúztam? magamra, csókolóztunk kicsit, közben meg a bugyiját lehúztam. Az ujjammal kicsit megsimogattam a punciját, és ekkor vettem észre, hogy totál nedves. Egyszerűen felizgult attól, hogy kényeztetett oralisan.
Még a csók közben voltunk épp, de már húzta el a kezemet, és ült is bele a kőkemény farkamba. Nem finomkodott, lovagolt eszeveszett tempóval és tekerte a csipőjét rendesen. Ilyenkor kissé rám borult és a melleit az arcomba lógatta. Kihasználtam a helyzetet és az ő extra izgatására valamint nyilván a sajátoméra a melleivel játszottam. Egyértelmű hogy nem bírta sokáig és hatalmas lihegések közepette rám borult mert elélvezett. Ebben a pózban szerelmesen csókolóztunk kicsit, majd rajtam volt a sor. Belekapaszkodtam a derekába és úgy kezdtem el dugni. Hangos lihegéssel hálálta meg.
- Csináld még! Még! Suttogta a fülembe.
Nekem sem volt ellenemre, így tovább folytattam ebben a pózban. De egy idő után váltani akartam, ezért magam mellé fektettem és a klasszikus misszionárius pózban nyomtuk tovább. Egy két csók után a kezeimre tamaszkodva dugtam, amit nagyon élvezett. A lábaival átkarolta a derekamat és úgy húzott egyre jobban magába, valamint diktálta az ütemet ami nagyon durva volt: az ágy majd szétesett alattunk, annyira recsegett-ropogott, lassítottam is, nehogy a többiek felébredjenek rá. Így egy kicsit tovább tartott, de elélvezett. Lihegve heveredtem oda mellé, annyira kifárasztott az iménti tempó, ő pedig felkelt oda kúszott a lábaim közé, és a kezét is használva elkezdett eszeveszettül szopni. Nem is telt sok időbe, mígnem éreztem, hogy a megkönnyebbülés járja át a testem míg az utolsó spricc el nem hagyta a farkamat. Ő végig a szájában tartotta, megvárta míg az utolsó remegés is elmúlik, majd nyelt egyet. Kaptam még egy kis utójátékot, aztán odafeküdt mellem. Utána már nem volt gondom az alvással, és neki is sikerült bealudnia.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (121)        Nem tetszik (125)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 8091 X olvasták el.