Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Éjszakás voltam

Beküldő:Berengár

Éjszakás voltam aznap. Nem volt nehéz a munka, így nem fáradtam el és mivel jól haladtunk 1,5 órával hamarabb végeztem. Elindultam hazafelé. A barátnőm lassan ébred, hogy készüljön a munkába, gondoltam meglepem egy reggeli gyors szeretkezéssel, hogy jobban induljon a napja. Ahogy hazaértem észrevettem egy idegen cipőt az előtérben. Elkezdett felmenni bennem az ideg. Megcsal a kis kurva. Gondoltam. Elindultam az emeletre a hálószoba felé. Halkan mentem, nem akartam semmit megzavarni, hogy teljes legyen a meglepetés. Ahogy benéztem a szobába, láttam alszanak. Egymás mellett. Elborult az agyam, de a rosszabb módon. Hideg bosszú jutott eszembe. Lementem a garázsba és kerestem némi kötelet. Visszalopakodtam a hálóba és a lehető legóvatosabban a srác kezeire és a lábaira hurkoltam. Nagyon óvatosan csináltam nem akartam, hogy felébredjen. A kötelek végeit az ágyhoz kötöztem, centiről centire feszítve meg, hogy ne maradjon mozgástere, majd ha felébred. Jó fél órát eltöltöttem a dologgal, mire végeztem. Menet közben megtaláltam az óvszert is amit használtak. Legalább erre figyeltek. Gondoltam. Ahogy végeztem végignéztem az ágyon. A srác félig hanytt fekve, a takaró még pont takarta a farkát a kezei a feje fellett már rögzítve, a lábai majdnem teljesen nyújtva, rögzítve. A csajom oldalra fordulva, kisse összegömbölyodve. Hosszú haja a feje fölött, formás teste a takaró alatt teljesen, csak finom kis kezei lógtak ki.
Hát akkor kezdjük! - Gondoltam.
Kisétáltam az szoba ajtóba és mint aki most ért haza felkiáltottam.
-Mi a fene folyik itt?! Ki ez a fasz az ágyamban?!
Mint akiket áram rázott meg, úgy ugrottak meg mind a ketten. Vagyis a srác csak ugrott volna, mert a kötelek megfeszültek és a szemében láttam, tudja már elvesztették a játékot. Barátnőm sikoltani akart, de ő is tudta, felesleges.
-Megmagyarázom... - kezdett volna bele a dologba. "Azt nem kétlem, ismerem az édes kis szád." Gondoltam. - Ő csak...
Elindultam felé. Reszketett, gyönyörű kerek mellei is remegtek.
-Csak? - kérdeztem, jelezvén, hogy folytassa.
-Csak... egy... - csattant az első pofon, az ágyra esett hasra. Gyönyörű formás feneke van, imádom.
-Kelj fel! - A hangom parancsoló volt, így még szerintem soha nem beszéltem vele. Rám nézett szemeiből folyt a könny, még soha nem ütöttem meg. Félelem ült azokban a gyönyörű kék szemekben. Lassan állt fel, most Még jobban reszketett, mint az előbb. Megragadtam a hosszú haját és hátra feszítettem a fejét.
-Nem érdekel ki ez a nyomorult, de most olyat fogtok kapni, amit soha nem felejtetek el.
Átrángattam a hajánál fogva az ágy másik oldalához. Lenyomtam a fejét, a másik kezemmel meg felhúztam a csípőjét.
-Puccsíts! - Adtam ki a parancsot.
Engedelmeskedett. A szép teste, meg valahogy a helyzet is felizgatott. Elővettem a farkamat és kérdés nélkül bedugtam a pinájába. Sikított a fájdalomtól. Elkezdtem dugni. Lassan nedvesedett, de nagyon fájt neki. Nem érdekelt. Folyt a könnye, sikoltozott, hogy ne, ne csináljam. De nem törődtem vele. Nem kellett volna mással kefélni, akkor most nem tartanánk itt. Abbahagytam kicsit. Lenyomtam a földre, hogy térdeljen.
-Szopjál! - Parancsoltam.
Engedelmesen szopni kezdett. A haját nem engedtem el, egyre jobban húztam a fejét a farkamra. Néha - néha egészen a torkáig lenyomtam.
-Elég! - Szóltam és felhúztam a hajánál fogva. - Puccsíts!
Engedelmesen kitolta a csodás kerek seggét. Isteni látvány volt. Lehajoltam és belenyaltam. Tudtam még szűz itt. Felsikkantott, mikor egy ujjam bedugtam.
-Ne, kérlek azt ne! - könyörgött fátyolos hangon.
Nem törődtem vele. A lyukhoz illesztettem a farkam elég csúszós volt a nyáltól és lassan, néha meg- megállva tövig nyomtam. Hihetetlenül szűk volt, már-már fájdalmasan szűk. Vártam egy kicsit, hagy táguljon, majd elkezdtem mozogni.
-Fáj! - Zokogott - Hagyd abba kérlek!
Nem foglalkoztam vele. Csak dugtam tovább a szűk seggét. A nyomorult az ágyon nem mert semmit reagálni, de mintha izgatta volna a dolog, mert kókadt farka, mintha éledezett volna.
-Kezd el szopni a nyomorultat! - parancsoltam.
Kicsit hezitált, de elkezdte. A srác zavarba volt, de nem tudott mit tenni. Lassan meredezni kezdett a szerszáma. Abbahagytam a mozgást és lassan kihúztam a farkam belőle.
-Elég! - visszahúztam a hajánál fogva. - Most ráülsz és a seggedbe engeded!
-Ne, kérlek ne! - könyörgött. Csatt, csattant a második pofon.
Zokogva engedelmeskedett. Beleült a srác meredező farkába. A nyomorult nagyon élvezhette a dolgot. Hátrébb döntöttem úgy, hogy odaférjek a pinájához és egy határozott mozdulattal tövig nyomtam. Sikított és sírt a fájdalomtól, de nem foglalkoztam vele. Elkezdtem ütemesen mozogni. A srác is átvette az ütemet, így csináltuk egy darabig, majd éreztem a vékony falon keresztül, hogy a srác elkezdi telenyomni a seggét, ahogy elmegy. Elkezdtem gyorsítani, pár perc múlva tele élveztem a hüvelyét. Itt még nincs vége. Gondoltam.
Lerángadtam a hajánál fogva és a szájába adtam. Engedelmesen szopni kezdett. Nagyon jól csinálta, szépen letisztogatta, majd neki állt ismét keményre szívni. A nyelve szüntelenül járt és játszadozott. Nem telt bele sok időbe és ismét keményen állt a farkam. Felhúztam. Könnyes szemei kérleltek, hogy ne folytassam, de nem szólt.
-Most az övét is! - parancsoltam.
Elkezdte szopni a srác farkát én pedig megcsodáltam, ahogy lassan szivárog a seggéből és a pinájából a sperma. Gyorsan sikerült életet lehelni a srác farkába.
-Elég! Most ülj bele, de a pináddal!
Beleült. Előrébb nyomtam, hogy hozzá férjek a seggéhez. Már tudta, mi következik. Halkan zokogott, de összeszorította fogát és tűrte. Tövig nyomtam a seggébe és elkezdtük így dugni. Így már nem volt olyan szűk és a spermától elég síkos is volt. Ritmusosan dugtuk egy darabig, aztán beleélveztem a seggébe. De nem húztam ki, mozogtam tovább. Nem kellett sok is a srác is elment ismét. Immár két adag sperma volt minden lyukában. Kihúztam lassan belőle a farkam és rá parancsoltam:
-Ülj az arcára! - majd a nyomorultra néztem - Te pedig kinyalod, mindenhol!
Engedelmeskedett mind a kettő. A srác kicsit finnyázott, de nem mert ellenkezni. A csajom valamennyire örült, hogy most kicsit kímélve van. De csak egy pillanatra lehetett nyugodt. Megfogtam a haját és ráhúztam a félig merev farkamra. Tudta a dolgát, elkezdte szopni. A srác közben túltette magát az undoron, hogy ki kell nyalnia a spermát a csajom pinájából és a seggéből, egészen belelendült. A csajom is elkezdte élvezni a dolgot, egyre jobban szuszogott, miközben a farlam szopta. Ezt nagyon jól csinálja. A nyelve folyamatosan jár a makkom körül. Elkezdtem egyre jobban ráhúzni a fejét, hogy minél mélyebbre menjen. Ezt már bem élvezte, de nem is az volt a cél. Egyszer csak megremegett és hirtelen megfeszült a teste, el akarta engedni a farkam, de nem engettem. Elélvezett. Folytatta a szopást, lepillantottam a srácra, nem nyalta tovább.
-Folytasd, csillogjon minden odalent, semmi ne maradjon benne!
Elkezdte folytatni, a csajom közbe szorgalmasan szopott. Lassan elkezdtem a vége felé közeledni, fogtam a fejét és neki álltam ütemesen dugni a száját. Mikor éreztem, hogy közel a vége, két kézzel megfogtam a fejét, hogy ne tudja elrántani és teleélveztem a száját. Ezt soha nem engedte, így láthatóan nem örült a dolognak.
-Nyeld le! - Parancsoltam.
Először tiltakozni akart, de aztán meggondolta magát és engedelmeskedett. Mikor láttam, hogy lenyelte, lehúztam a srácról és négykézláb állítottam. A lucskos, nyálas, spermától csillogó pinája és segge ott hintázott a nyomorult arca előtt.
-Szerinted ez tiszta? - kérdeztem megvettőn. - Húzd szét a segged! - Mondtam a csajomnak és egy erőset csaptam a gömbölyű seggére.
Engedelmesen széthúzta a fenekét és egy nagyobb spermafolyem kezdett komótosan kicsorogni belőle.
-Nyald! - Parancsoltam a srácra.
Elkezdte lefetyelni a kifolyó nedűt. A csajon picit lihegett, gondolom jól esett a meggyötört seggének a kényeztetés. Minden cseppet lenyalattam a sráccal, majd mikor úgy tűnt vége, akkor megfogtam a csajom haját és hátrahúztam.
-Ülj rá az arcára széthúzott seggel! Te meg belül is tisztára nyalod!
Engedelmeskedtek! A csajom egészen élvezte a dolgot, ennyire régen volt már kinyalva. Egyszer csak rám nézett:
-Pisilnem kell.
-Akkor pisilj. Pisild tele a száját ennek a nyomorultnak.
-Nem merem.
-Pisilj, ha azt mondtam!
Lassan elkezdett csorogni alá a sárga folyadék, a nyomorult eleinte prüszkölt, de megszokta. Én is megfogtam a félig lekókadt farkamat és a csom mellére irányítottam, majd elkezdtem levizelni. A testén végigfolyva a két vizelet elkeverdve folyt a srác szájába. Mikor végeztünk lerángadtam a csajom és a hajánál fogva behúztam a fürdőbe.
-Zuhanyozz le! - Parancsoltam és rázártam az ajtót.
Visszamentem a hálóba és a nyomorultra néztem.
-Elengedlek, utána van két perced elhagyni a házat, ha nem akkor innen már csak hullazsákban jutsz ki. Bólints ha megértetted.
Bólintott, először a lábait oldottam el, majd a szekrényből elővettem a baseball ütőm és elkezdtem kioldani a kezeit. Ahogy végeztem rá néztem. Nem akart semmit emberkedni, összekapta a cuccait és már ott se volt. Visszamentem a fürdőbe, a csajom a zuhany alatt ült és sírt. Lemosta magát az látszott. Elzártam a vizet, odadobtam neki egy törölközőt.
-Legalább ezt tekert magad köré. - majd ismét megmarkoltam a haját és visszahúztam a szobába. - Takaríts össze, mire visszaérek!
Azzal elindultam kifelé. Elmentem a közeli patikába, amelyik ügyeletes volt és vettem egy bőrápoó krémet. Ahogy visszaértem látom, hogy engedelmesen összepakolt és kitakarított. Odadobtam neki a krémet.
-Ezzel kend be magad!
Ledobta a törölközőt és óvatosan bekente a seggét. Öröm volt nézni, ahogy a finom kezei a meggyötört feneket ápolják. Ismét elkezdett felállni a farkam. Kimentem a konyhába és öntöttem kávét mind a kettőnknek. Visszamentem, leültem az ágy szélére és mutattam neki a kávés bögrét.
-Ülj ide elém!
Engedelmeskedett. Odaadtam neki a kávét és elővettem a farkamat is. Tudta mit akarok. Megfogta a tövénél és finoman verni kezdte. Majd a makkot kezdte nyalogatni finoman. Néha be- bekapta olyankor lágyan szívogatta. Mikor látta, hogy közel a vége a bögrét odatartotta és belefejte a spermát. Összekavarta és engedelmesen megitta.
Ezóta az eset óta sokkal durvább vagyok vele. Én élvezem, mert olyanokat megtehetek, amiket eddig soha. Ő meg nem akar elhagyni azt mondja jó neki. Akkor legyen. Még mindig együtt vagyunk és ki tudja meddig leszünk még.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (55)        Nem tetszik (43)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2020-04-21 08:37:50
Harisnyás Giulia Csajszi
Állati!

2020-04-21 13:03:32
Asd
Jöhet még

2020-04-21 21:13:53
rtx
miért jó ennyire dominálni?


Ezt a szex történetet 7256 X olvasták el.