Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Szilvi orálozni akart velem a táborban

Beküldő:Róbert45


Vegyes osztályba jártam, ami azt jelentette, hogy voltak lányok is rajtunk fiúkon kívül. Az egyik lány keltette fel a figyelmemet, na nem az átlagos kinézetével, hanem a viselkedésével irányomba. Ezek után persze én is elgondolkoztam, és más szemmel néztem rá. Egy rövid sötéthajú lányt képzeljetek el vékony testtel.
Szilvinek valószínű bejöttem külsőleg, mert pl az osztály közös filmnézésén a combomon pihentette a kezét, vagy igencsak félreérthetetlenül evett banánt előttem az ebédlőben. De ekkor még nem tudtam mi lesz a sztoriból.
Osztálykiránduláson voltunk a Balaton partján. A csapat egy része diszkóba ment, én velük tartottam. A diszkó nem volt messze a balcsi parttól, én ki akartam menni egy kicsit levegőzni, és itt futottam össze Szilvivel, aki épp jött volna be, de meggondolta magát, éd velem tartott. Valahogy bátrabban mertünk egymással beszélgetni, és ekkor mesélte el, azt amit már sejtettem, hogy vagyok számára közömbös, és nagyon szeretne már szexelni, farkat fogni és hát rám gondolt. Hozzáteszem mindketten szűzek voltunk, de pettingeltünk már mással. Engem is izgatott a dolog, meg én is ki akartam próbálni a dolgot, így megegyeztünk abban, hogy másnap amikor a többiek a szabad délután lemennek a partra, akkor az egyikünk azt mondja, hogy inkább aludni akar, a másik meg valamilyen indokkal lelép.
Másnap én maradtam fent, és vártam őt. A megbeszélt időben kopognak az ajtón, ő volt az. Csakhogy valamiféle elképzelésetek legyen róla, hogy hogyan nézett ki, ezért leírom: egy világos pánt nélküli top-ot viselt felül, alul pedig egy farmerszoknya volt rajt.
Oda ült mellém az ágyra, és elkezdte simogatni a combomat.
- Te csináltál már ilyent? Kérdezte.
- Nem, még nem. Csak filmen láttam.
- Ott én is, próbáltam tanulni belőle. Remélem észreveszed majd. Kezdhetem én?
Hanyatt feküdtem az ágyon, rá a párnákra, ő pedig a rövidnadrágomat lehúzta rólam a combomig. Elkezdte finoman nyaldosni a farkamat és a heréimet. Szépen lassan egyszer kicsit feljebb máskor meg lent. Izgató volt mondhatom, hamar fel is állt. Körbe-körbe nyalta a makkomat, közben sejtelmesen mosolygott.
- Ez jó neked?
- Igen! Nagyon jól csinálod!
- Köszi! Mosolygott.
- Én is csinálhatom kicsit neked?
- Persze.

Ezzel oda feküdt mellém. Valahogy úgy éreztem, meg akarom csókolni, ezért hat megtettem. Visszacsókolt. Simogattam közben a melleit, majd lassan elindultam lefelé a kezemmel, miközben tovább smároltunk.
Ahogy odaért a kezem, éreztem, hogy Szilvi már kissé nedves, ezért leszálltam az ágyról és az elé térdeltem, ő meg a lábait a vállamra tette. A szoknya alatt szépen lehúztam fekete bugyiját és elém tarult gyönyörű borotvált puncija. Nem nyaltam bele rögtön, hanem a combjai belső felén lassan haladva csókoltam végig az összes centijét, miközben a kezeimmel a melleit simogattam. Mire odaértem csiklójához, már látszott hogy kissé meg van duzzadva. Plusz folyamatosan simogatta a fejemet, és húzott volna magára, de nem hagytam, hanem direkt lassan csináltam. A csiklóját kezdtem el izgatni a nyelvemmel, ami ekkor már teljesen nedves volt a kifolyt nedvességtől. Szétkentem a nyelvemmel, egyszer fent egyszer lent, kissé gyorsabban, majd lassabban nyaltam. Baromira élvezte, és el is élvezett egy ahhhhh kíséretében.
- Mi lenne, ha kipróbálnánk 69-ben? Kérdezte
- Felőlem oké. Válaszoltam
- Akkor feküdj fel az ágyra, én meg főléd megyek.

Felmásztam gyorsan az ágyra, ő meg lehúzta a szoknyáját és az arcomra ült. A felsőjét lejjebb húztam, hogy a kezeim közben a melleivel játszani tudjanak. Ő meg a kezeire tamaszkodva kapta be a farkamat, és lassan engedte egyre mélyebbre a szájába és elkezdte szopni. Eleinte lassan nyaltam, de aztán szólt, hogy az egyik kezemmel inkább a hüvelyénél simogassam, miközben a csiklójával játszott a nyelvem. Onnan tudtam, hogy jó nyomon vagyok, hogy a csipőjét ütemesen mozgatta, nekem nem is kellett mozognom, mert oda tolta ahol jó volt neki. Ahogy egyre jobban élvezte, ugyanerre az ütemre szopta a farkamat is, ami hozzáért a torkához is. Váltogatta a technikákat, volt mikor teljesen szopta, és volt mikor csak cuppogott rajta. Így vagy úgy, de nagyon jo volt de tartottam magamat, legalább addig míg ő elmegy. Ekkor megállt:
- Dugd be az egyik újadat is, és úgy csináld! Szólított fel.
Így tettem rögtön lehetett érezni a különbséget, mert Szilvi hangosakat nyögött még úgy is, hogy a farkam a szájában volt. Egyre kevesebben kezdett el vonaglani rajtam, levegőt is alig kaptam, de próbáltam olyan gyorsan nyalni, ahogy csak lehetett, az ujjam meg ki-be járt a hüvelyében. Mígnem összerándult a teste és elvette a kezemet a puncijától.
- Most a kezeddel ne.......mondta elélvezése közben. Közben hangosakat sóhajtott.
Na ez volt az a pillanat, ameddig tartani tudtam magamat, finoman megsimogattam a fejét, de úgy hogy érezze, szopjon tempósan. 4-5x csinálta, majd az én testem is összerezzent, és spricceltem ki mindent. Nem tudom, hogy tudatosan e, de ahogy érezte, hogy elmegyek, be kapta, ameddig csak tudta, hozzádörgölve a torkához. Sőt megpróbálta a mélytorkozást. Annyit éreztem csak, hogy a makkomat próbálja lenyelni, szóval valamennyire sikerült is neki. Nem vagyon az az ordítozó fajta, legalábbis eddig amikor csinálták, nem jött késztetés rá, hogy hangot adják ki, de most belőlem is kicsúszott egy hangos ahhhhhhh, megkönnyebbülésem jeleként.
Kicsit ő is nyalta még a makkomat, és én is a csiklóját, majd leszállt rólam éd mellém feküdt.
- Ez nagyon jó volt, megismételhetnénk valamikor, esetleg úgyis, hogy belémrakod a farkadat.
- Huh, nekem is jó volt, én benne vagyok.
- És nincs is olyan rossz íze a levednek.... jegyezte meg nevetve.
- Na ennek örülök. Válaszoltam mosolyogva.
Ezután felállt, megtörölte magát, majd felöltözött. Én is felhúztam a boxeremet és a rövidnadrágomat, majd elindultunk kézen fogva a partra.
Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (130)        Nem tetszik (99)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2020-04-18 06:07:10
Kuhogó
Van nem vegyes osztály is?

2020-04-18 10:23:29
Pipszáj
Ojat bebaszok hogy kiperegnek a fogaid kuhogó

2020-04-18 16:37:15
hgll
Van, igen. Én fiú osztályba jártam. Egyébként jó írás! Remélem lesz folytatás!

2020-04-22 01:20:21
Vivyy
Kuhogó! Gondolom te vegyesbe jártál , de képzeld van olyan , hogy csak fiúk vagy csak lányok ! Pl én is 9-13-ig lány osztályba jártam ! Egy db fiú nem volt az osztályban a párom pedig fiú osztályba egy db lány nem járt az osztályába !!! Először gondold át


Ezt a szex történetet 10227 X olvasták el.