Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Reggeli helyett

Beküldő:Alice YoungA reggeli nap sugarai megtaláltak a függöny fodrai között és lágyan cirógattak, mint egy óvatos, kedves szerető. Nem sokat agonizáltam a felkeléssel, tulajdonképpen nem is keltem fel csak átfeküdtem arra a melengető fény csíkra az ágy végében és élveztem a melegét csupasz testemen. Az ágy bár, nagyon kényelmes volt sajnos túl keskeny, így a fejem lelógott róla és fejjel lefelé kémleltem az ablakot. A gézfüggöny halvány kék színét, az ezüstösre batikolt tapétát, és a sötétre pácolt faragott ablakkeretet. Tetszett a látvány, ízléses volt, de kicsit megalomán. Mosolyt csalt az arcomra, aztán a kín grímaszába húzta, amikor lépteket hallottam. 

Nem voltam elég gyors hogy testhelyzetet váltsak, mielőtt vendéglátóm feltépi az ajtót és ebben a kiszolgáltatott, általa valószínűleg kívánatos pozícióban talál. Beletörődtem a sorsomba. Hallottam, ahogyan a kilincs halkan nyikorog az erős kéz terhe alatt, az ajtó hangtalanul nyílt, és a parketta sem árulta el, hogy átlépték e a küszöböt. Nem néztem fel. Csak vártam. Forró kezek fogták meg a bal lábam, és határozott mozdulatokkal kezdték masszírozni a talpam. Ellazultan élveztem a könnyed kényeztetést, ahogy lábat váltott, majd elkezdett felfelé haladni, először a bokám ízületeit mozgatta át, majd a vádlimat lazította el, megcsókolta a térdem és a jobb combom belső felén haladt felfelé ajkaival. Finoman forrón rálehelt a szeméremajkaimra, amibe beleborzongtam. Én felsóhajtottam, ő felnevetett. 

Felugrott a lábaim közül, hangos, izgatottságról árulkodó léptekkel kerülte meg az ágyat és már a fejemnél állt harcra kész ádámkosztümben. Nem sok időt hagyott arra, hogy felmérjem a helyzetet, jobb kezével a meredező férfiasságának tövét ragadta meg, baljával a tarkóm alá nyúlt, én ösztönössen nyitottam a szám, ő pedig kitörtötte lüktetésével a teret. Nem kapkodott, de annál határozottabb volt. A makkja a garatomnak feszült, a haréin szederjese összeugrott bőr az orromhoz ért és én nem kaptam levegőt. Nyugodt voltam, ismertem az érzést és ismertem a férfit is, aki használatba vette a testem. Számoltam magamban, ? négy, öt, hat, hét, nyolc, kilenc, tíz? és szabad áramlást engedett a levegőnek tudtam, nincs sok időm kiélvezni, mert már nyomult is vissza kitöltve ismét a szám, de most ütemesen mozgott, Be, ameddig csak az ösztönösen összezáródott torkom engedte, aztán épp csak vissza, majd megint feszült minden. Amikor megint kivette a farkát a számból az arcomba nyál tolult, és hevesen kapkodtam a levegőért, ő öntelten kacagott és ismét birtokba vett. Egy-egy mozdulatnál kéjesen felhördült és éreztem, ahogy megrándulnak az izmai, megremeg a teste. Ismertem minden vágyát és minden erőszakos mozdulatát, már nem féltem tőle, csak tűrtem, és ha lehetett élveztem, amit tesz velem. Megint levegőhöz jutottam. Az arcomba ömlő nyálat letörölte, vagy összegyűjtötte a kezével és a lábaim közé nyúlt, a sűrű nyáltól sikamlós ujjak könnyedény csusszantak a szeméremajkaim közé, tagadhatatlan élvezettel árasztva el a testem. A csiklóm meglényedett, a testemen kellemes borzongás futott végig, én önkéntelenül megemel a csípőm, az ő két ujja pedig a hüvelyembe csúszott. Lassan és mélyre hatolt, közben szorítva a szemérem dombomat, a hosszú, ügyes ujjak játszottak bennem, míg halk nyögések szakadtak ki belőlem. Hamar közel jutottam a csúcshoz, miközben az ő borostás arca a hasamon nyugodott, a még mindig merev farkából vastag előváladék csöpögött a vállamra. Mielőtt elélvezhettem volna, abba hagyta az ujjazást, megpakoslta az összezáródó szeméremajkaim, és felállt mellőlem. Engem talpra parancsolt és magához hívott, hosszan és szenvedélyesen szájon csókolt, miközben a fenekembe markolt, majd végig csókolta a nyakam és a melleimnél kötött ki, beszívta a bimbóm és finoman harapdálta szívogatta, néha meg meg rogyott a lábam az izgatottságtól, szétáradt bennem a vágy és egyre jobban akartam érezni magamban, de tudtam, hogy ebben a szobában nekem nincs szavam. Nyögni és sikoltani szabad, de beszélni nem. Hallgattam és élveztem a vágyat, ami már szinte fájt. 

Felegyenesedett a melleimtől a szemembe nézett és szavak nélkül is tudtam, hogy le kell térdelnem. Szembe találtam magam a meredező hímvesszővel, amiből csöpögött az édeskés sűrű előváladék, épp csak a nyelvemmel érintettem meg, finoman. A makkja alján nyalogattam, majd megcsókoltam, mélyen a számba engedtem és lassan mozgatni kezdtem a fejem. Csúszkált a számban ki és be, egyre gyorsabban mozogtam és egyre mélyebbre engedtem. Ő többször megfeszült, megrándult, hallottam ahogy egyre hangosabban szuszog, míg egyszer csak kinyögte, hogy állt. Térdre rogyott velem szemben és csókolni kezdett, közben a csiklómaz két ujja közé vette egy dörzsölgetni kezdte. Én. farkáért nyúltam és köré kulcsoltam az ujjaim, picit megszorítottam. A nyelvével szinte megdugta a számat, és megint majdnem elélveztem, lüktetett odalent kívül és belül mindenem. 

Az ágyra feküdt hanyadt én pedig fölé térdeltem, beleültem a farkába. Azonnal elöntött a gyönyör, alig tudtam megmozdulni, de rávettem magam. Egyből gyors, ütemes mozgásba kezdtem. Ő a csípőmbe markolt és igyekezett irányítani. Nem hagyott kiteljesedni, egyetlen mozdulattal fordított a felálláson és hanyadt vágott az ágyon. Keményen kezdett kefélni, fájdalom és kéj váltakozott bennem. Nem kellett sok, hogy hatalmas nyögés közepette teleélvezzen a forró ondójával. A mellkasomra rogyott és erőtlenül a hüvelyembe tolta 2 ujját és finoman mozgatni kezdte, a tudat hogy belém élvezett és azt érzés amit okozott, ahogy bennem mozgatta az ujjait hamar csúcsra juttatott megint. Aztán csak feküdtünk és vártuk, hogy visszatérjen belénk az erő. Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (78)        Nem tetszik (79)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2020-04-13 12:27:10
Kankó the ziganne
Pivsába élvezés lelez


Ezt a szex történetet 5845 X olvasták el.