Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A férjem megbaszta a nővéremet

Beküldő:Bogyó

A férjem már ötven fölött van, a nővéremmel egy évben született, én 46 éves vagyok. Több mint tíz éve vagyunk együtt, az előző házasságainkból a gyerekek már önálló életet élnek, így csak magunkkal kell foglalkozunk.
Ezért aztán a szex is jó, hatalmasakat szoktunk dugni, mindent kipróbáltunk már, amit csak lehet. Ha kéri, leszopom, ha azt szeretném, hogy kinyaljon, boldogan megteszi. Egyszer-egyszer az anált is kipróbáltuk, de nem igazán tetszett. Sokkal inkább a közös maszti, szeretem látni, ahogy kiveri magának, és ő is szereti, amikor kielégítem magamat.

A nővéremnek nem ilyen jó az élete. A férje egy hülye seggfej, dolgozni sose dolgozott, Beus keresetéből élnek meg. Piálni bezzeg szeret, a napi fél liter bor három-négy üveg sör simán lemegy a torkán. És persze az ágyban sem ér semmit.
Már régen sejtettem ezt, de tavaly ősszel egy alkalommal, amikor együtt utaztunk le a szüleinkhez Beával, az autóban elsírta magát.
- Gondold el, legalább három éve semmi nem volt köztünk - mondta. - pedig nagyon hiányzik...
- És hogy bírod ki? - kérdeztem
- Magamhoz nyúlok időnként, de hát tudod, az nem ugyanaz.
- Igen, tudom. Egy jó kemény faroknál nincs jobb az ember puncijában.
Azt is tudtam, hogy Bea igencsak szereti a szexet, tini korunkban sokat beszélgettünk erről, meg aztán jó néhányszor masztiztunk is együtt. Tulajdonképpen ő tanított meg arra, hogy hogyan kényeztessem magam. Bár érdekes módon, egymáshoz soha nem nyúltunk hozzá - de volt néhány nagyon emlékezetes közös orgazmusunk.
- Annyira irigyellek - ébresztett fel az elmélázásomból. - Neked ott van Péter, annyit dughatsz vele, amennyit csak akarsz.
Egész úton ezen gondolkoztam, aztán délután hazafelé feltettem neki a kérdést:
- Szeretnél egyet szexelni Péterrel?
- Hülye vagy?
- Nem, komolyan gondoltam.
- De hát mégis, hogy képzeled?
- Figyelj. Nagyon jó vele, nagyon szeretjük egymást, és biztos vagyok benne, ha veled is csinálja, attól még nem akar engem elhagyni. Viszont szeretném, ha neked is jó lenne. Meg aztán... már régóta szeretném látni, ahogyan megdug egy másik nőt...
- Te nem vagy normális - bukott ki belőle. - Most direkt szívatsz. Tudod, hogy több éves hiányom van, és jössz nekem ilyenekkel.
De láttam rajta, hogy minden gondolata ekörül forog.
- Meg Péter nem is menne bele.
Elnevettem magam
- Azt bízd csak rám.
Bea rám nézett, és nagyon őszintén megszólalt:
- Ha lehetőséget adsz rá... adtok rá, örökre hálás leszek.

Egy hét múlva felhívtam:
- Na, nővérkém, ráérsz ma este. Ma éjjel?
- Mi van?
- Péterrel beszéltem. Ő is benne van.
Ekkor esett le neki
- Ne baz...
- De igen. De egy feltétellel. Én is ott akarok lenni, látni akarlak titeket.
- Hugica... ezt nem hiszem el.
Csak akkor hívott így, ha nagyon kedveskedni akart.
Azt persze nem árultam el neki, hogy a párommal már többször beszélgettünk egy hármas szex lehetőségéről. De ahhoz nem voltunk elég merészek, hogy valaki idegennel belekezdjük - úgy gondoltam, most itt a lehetőség. Családban marad...

Így történt, hogy pénteken este megjelent nálunk. A férjének megmondta, hogy hozzánk jön, mert beteg vagyok - persze ez a betegség nem olyan betegség volt. Egy finom kis könnyű vacsorával vártuk, mellé vörösbor is volt. Bea két pohár után elengedte magát, Péteren is láttam, egyre jobban beleéli magát a lehetőségbe.
Így mentünk be a nappaliba.
Befelé menet Péter rám nézett, szinte kérdezte, valóban megteheti-e. Amikor bólintottam, hátulról megfogta Bea csípőjét, magához húzta és egy csókot adott a nyakára.
Én se vagyok rossz nő, de Bea a korához képest pláne: kerek, feszes segg, kemény húsú derék, és a mellei még mindig keményen merednek előre. Persze, neki nem kellett szoptatnia.
Bea a mozdulattól megmerevedett, hátranyúlt Péter fejéhez, a nyakára szorította, és behunyt szemmel élvezte a csókot.
Nem mondom, nekem is tetszett a dolog. Néztünk már jó párszor a párommal pornófilmet, de ez most élőszereplős volt.
A párom odavezette Beát a kanapéhoz, megfordította, és elkezdte lehámozni róla a ruhát, ő pedig, mint aki valami hipnózis alatt áll, tűrte ezt. Nem tudtam eldönteni, hogy azért, mert nem tudja, nem akarja felfogni mit is tesz - vagy azért, mert annyira jó neki.
Az viszont biztos, hogy én egyre jobban élveztem. Éreztem, hogy kezd nedvesedni a bugyim.
Mire Péter levette a ruhákat a nővéremről, kiderült, hogy neki is lucskos már a puncija. Megfogta Péter fejét, finoman, de határozottan letérdepeltette maga elé, széttárta a combjait és a párom száját a bugyijára nyomta. Péternek nem kellett mondani, mit tegyen: a két kezével egy pillanat alatt Bea bokájáig letolta a bugyit, és elé tárult a nővérem dús szőrzettel borított pinája. Azonnal ráhajolt és elkezdte csókolgatni.
Bea arcán valami földöntúli gyönyör jelent meg.
- Istenem... - csak ennyit mondott.
Hátrabillent, lehuppant a kanapára. Egyik lábát kibújtatta a bugyiból, széttárta combjait és kitárult a nedves, lüktető pinája. A csiklója, mint egy kis hegycsúcs emelkedett ki belőle.
Én csak bámultam. Igen, emlékeztem rá - amikor együtt masztiztunk, mindig csodáltam, hogy neki mennyivel nagyobb a csiklója mint nekem.
A látvány Pétert is lenyűgözte, az én puncimhoz volt szokva. Nézte, nézte egy darabig, aztán megszólalt:
- De gyönyörű...
A nővérem elmosolyogta magát, és ráhúzta Péter fejét az ölére:
- Gyere...
Neki nem kellett kétszer mondani. Elkezdte csókolgatni, puszilgatni.
Ezt már én se bírtam tovább. Egy pillanat alatt levettem minden ruhámat, melléjük ültem és a jobb kezemmel már a széttárt combjaim között voltam. Ilyen nedvesnek még az életben nem éreztem a puncimat.
Péter pedig elkezdte nyalni Bea pináját. Nem telt el egy perc se, a nővérem felsikoltott, megfeszült a teste, majd irtózatos hevességgel rázkódni kezdett. Azonnal elélvezett.
Nem csodálom, hiszen mikor nyalták ki utoljára.
Péter még mindig ruhában volt. Felegyenesedett és pillanatok alatt meztelenre vetkőzött. Akkor már ő is teljesen fel volt izgulva, előremeredt a farka, kőkeményen. Imádtam.
Kérdően rám nézett újra, de én is már fel voltam izgulva - régen is szerettem látni a nővérem kielégülését, de ez mindennél jobb volt. Pedig még ezután jött a java.
Péter feltérdelt, a mereven előre álló farkát odaillesztette Bea pinájához. A nővérem először csak nézte, nézte, látszott a szemén, hogy nagyon régen láthatott ilyet utoljára. Odanyúlt, megmarkolta. Nem akarta még, hogy a párom betegye, láttam az arcán, hogy élvezni akarja a fogását, a tapintását. Majd finoman odatette a hüvelyéhez, Péter pedig határozottan, de óvatosan bedugta a makkját Bea pinájába. Közelebb mozdult, Bea ekkor átkarolta, és magába rántotta - Péter egy pillanat alatt tövig elmerül a nővérem testében. Bea hatalmasat nyögött, a szeme kikerekedett, mint aki nem akarja elhinni, mi történik vele.
Csodálatos volt. A pinám tocsogott a nedvességtől. Az bal kezem középső ujját feldugtam magamnak, a jobb kezemmel a csiklómat masszíroztam - és közben őket néztem.
Péter elkezdte baszni Beát. Imádtam, ahogy engem kefél, de most azt látni, hogy egy másik nővel dug... ez valami egészen más volt.
Bea sem bírt betelni vele.
- Istenem, istenem... de jó... de jó... - mondogatta.
Láttam, Péter is igen élvezi. Felálltam mellettük, széttárt combokkal maszturbáltam. Péter rám nézett, mosolyogva jelezte vissza, mennyire tetszik neki.
Egyszer csak megállt.
- Akarod hátulról? - kérdezte Beát.
- Igen, igen...
Péter kivette a farkát. Gyönyörű látvány volt a kemény méretes fasza, ahogy a nedves pinából kicsusszant.
Bea feltérdelt, rátámaszkodott a kanapé támlájára, felnyomta a seggét és a széttárt combjai között csillogott a nedves pinája. A párom mögé állt, és egy kemény mozdulattal betolta neki.
- Húúú... - Bea csak ennyit mondott.
Most aztán megkezdődött az igazi baszás. A párom nagyon tud hátulról, én is imádom, amikor így csináljuk. Megmarkolta Bea csípőjét, és erőteljes mozdulatokkal kefélni kezdte. Ez már nem is kefélés volt, hanem igazi kúrás.
Bea hátra fordult:
- Basszál! Basszál meg!
Csodás látvány volt. Odamentem páromhoz. Fölé hajoltam, és néztem a farkát, ahogy ki-be jár a nővérem pinájából. Még sose volt rá alkalmam, hogy lássam, milyen az, amikor egy pinát baszik. Egyszer-kétszer próbáltuk felvenni videóra, amikor engem dugott, de nem igazán sikerült - most ez a látvány viszont, ahogy ki-be jár Bea testéből... valami kimondhatatlanul gyönyörű látvány volt. Átkaroltam a párom vállát, és a fejét magam felé fordítottam. Miközben ő baszta a nővéremet, én pedig egyre gyorsabb ütemben masszíroztam a csiklómat, szájon csókoltam. Rátapadtam a szájára, a nyelvét bedugta a számba és én éreztem, hogy nem bírom tovább: abban a pillanatban, mint egy áramütés, végigszáguldott a testemen az orgazmus, a lábaim remegni kezdtek és sikoltva elélveztem.
Nem kellett több a nővéremnek sem.
Megmerevedett a teste, szinte lepattant Péter farkáról és elkezdett rázkódni, miközben sorozatos sikolyok hagyták el a torkát. Elélvezett. Péter a szám ízétől, mindkettőnk orgazmusától szintén a csúcsra ért: a mereven előre álló farkából sorozatosan lőtt ki a geci a nővérem hátára.
Ekkor jött a meglepetés: nővérem hátranyúlt a kezével, megfogta Péter farkát és újra rácsusszant. Nem zavarta, hogy az a spermától nedves: tövig rátolta magát, és egy újabb orgazmushullám tört rá: a teste rázkódott, remegett, ő pedig suttogva nyögött:
- Basszad, basszad... basszad.
Én lerogytam melléjük, de a párom még bírta. Négy-öt erőteljes lökéssel viszonozta Bea akcióját, és néhány másodperc múlva hörögni kezdett - újra elsült a fasza. Én tudtam ezt és szerettem is, hogy ő mindig kétszer élvez el gyors egymásutánban - Beának persze ez új volt. Behunyta a szemét, az arca a gyönyörtől eltorzult, hangosan felnyögött. Tövig rácsúszott Péter farkára és csak rázkódott, rángatózott a teste, miközben hangosan nyögött. Lassan hagyta abba, de nem engedte ki magából még a párom szerszámát.
Én csak bámultam őket. A párom kétszer, Bea háromszor élvezett el a szűk félóra alatt. Én csak egyszer, de annál nagyobbat. És végre láthattam egy igazi baszást, a párom farkát, ahogyan megkúr egy pinát.

Péter lassan kihúzta a farkát a nővérem hüvelyéből. A sűrű fehér gecije elkezdett kifolyni. Ekkor Bea is meglepett minket: odanyúlt és az ujjáról lenyalta a fehér anyagot.
Közben mosolygott.
- Köszönöm nektek...
Azóta két-három hetente együtt töltünk egy-egy estét - és nagyon jó...

És már más is történt eközben. De erről majd máskor...Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (430)        Nem tetszik (138)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2020-03-27 22:28:56
Retekegér
Jó volt, várom a folytatást!

2020-03-27 23:34:14
Bucintoro
Szépen felvázolt történet - jól megírva.

2020-03-28 17:18:34
Zsolesz
Végre egy igazán fasza történet! Alig várom a folytatást!

2020-09-08 16:34:03
Zsolti
melyik a folyttaása vagy mikor lesz?

2021-01-06 21:55:48
Roxy
Nagyon jo . Engem a sogom sokszor baszot meg . Volt ugy h konyorgot azert h meg baszhason .

2021-04-20 07:15:55
sex.75@freemail.hu
Nagyon jó és izgató a szitu !

2021-04-25 04:46:17
Tatami
Ez remek folytasd!


Ezt a szex történetet 34810 X olvasták el.