Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Béci és a bátyáim - családi szex

Beküldő:insect

A barátomnak, Bécinek a napokban volt a születésnapja, amire egy felejthetetlen estével készültem neki. Nagyon jól sikerült.

Semmit nem vett észre az előkészületekből, úgyhogy tökéletesre sikeredett a meglepetés. Ezt mesélem most el nektek. Aznap este azt mondtam Bécinek, hogy dolgoznom kell és nem tudunk együtt ünnepelni, nagyon szomorú volt, de elfogadta. Elment a haverjaival sörözni. Az egyik sráccal megbeszéltem, hogy ha hazavitte telefonáljon nekem, hogy tudjam mehetek. Hajnalban amikor megcsörrent a telefonom, már teljes készültségben voltam. A nővérétől elkért kulccsal belopóztam a házba, majd egyenesen az o szobájába mentem. Amikor leültem az ágyra, befogtam a száját. Mert amikor felpattant a szeme, először nem ismert meg és nem akartam hogy kiabáljon. Elég nehezen ismert fel, ugyanis rajtam fekete nyakörv, fekete kesztyű, egy nagyon szexis fekete ruha volt, melyekhez egyéb fekete kiegészítők is tartoztak. Mikor már felismert, hagyta, hogy csináljak vele amit akarok.

. Kezemmel lassan simogatni kezdtem férfiasságát, miközben mellbimbójával kezdtem játszani. Imádok a mellbimbóiban lévő percingekkel játszadozni, ezzel mindig úgy fel tudom izgatni. Mikor már éreztem , hogy a kezem alatt kezd éledezni férfiassága, letoltam az alsónadrágját és számba vettem már meredező falloszát. Először gyengéd csókokkal borítottam el, majd lassú mozgással szopogatni kezdtem. Nyelvemmel körkörös mozgásokat végeztem. Nyalogattam a makkját, melytol egyre jobban zihált. Ezután, hogy még jobban fokozzam élvezetét gyorsabban kezdtem el szopni és nyalogatni, majd bekaptam tövig farkát, amennyire csak tudtam. Ez olyan jó volt neki, hogy testét teljesen hatalmába kerítette a kéj, majd megremegett, megfeszültek izmai, majd a számba élvezett.

Forró nedve lassan folyt végig le a torkomon. Hagytam hogy minden cseppje a számba folyjon, majd míg o próbált magához térni, én még lenyalogattam lankadozó farkát. Miután magához tért az önkívületből, rám nézett és szenvedélyesen megcsókolt. Elmondta, hogy nagyon meglepődött, de ilyen szülinapi ajándékot még senkitől nem kapott. Ez azért is volt Béci számára nagyon nagy meglepetés, mert még sohasem engedtem meg neki, hogy a számba élvezzen, pedig mindig nagyon szerette volna.

Hárman vagyunk testvérek, elég jómódú családból származunk. Téli közös elfoglaltságunk, hogy szaunázni megyünk, és elpanaszoljuk egymásnak a gondjainkat.

Hát így történt ez most is, és kiderült mindhármunkról, hogy szerelmi csalódásban szenvedünk. Zsolti bátyám (akiről tudni kell, hogy szexmániás, és gátlástalan), kitalálta, hogy vigasztaljuk meg egymást. Ettől már a másik bátyámnak sem kellett több rögtön nekem is estek, na nem mintha bántam volna a dolgot. Dús kebleimen nedvesen csillogtak, és az izzadságcseppek kis patakocskákban csordogáltak lefelé csípőm köré. Ettől a látványtól mindkét testvérem farka az eget verte. A törölközök rögtön a földre kerültek, és egymást kezdtük kényeztetni. Zsolti csókolni kezdett, kezem pedig falloszát simogatta, és eközben pedig Tamás csiklandozta nyelvével fenekemet.

Simogatásaitól, és csókjaitól rögtön benedvesedtem, és tocsogtam édes nedvemben. Majd az egyik pillanatban a földre kerültem, fejemet körbevették a hatalmas farkak, és felváltva tolták számba falloszukat. Én pedig hatalmas élvezettel nyalakodtam, mint ha egy óriási fagylaltot habzsolnék. Majd Zsolti alám keveredett, és finoman nyalni kezdte csiklómat. Hamar az orgazmus felé sodort, de mikor elöntötte volna a kéj testemet, mindig visszafogta magát. Majd mind a ketten egyszerre közelítettek meg. Zsolti elölről, Tamás pedig kisebbik lyukam felől. Lyukacskáim lépésről lépésre falták fel a farkakat, én pedig egyre lejjebb ereszkedtem rajtuk, míg teljes egészében magamba nem fogadtam mindkettőt.

Nem is kellett sokáig vigasztalniuk , hiszen annyira fel voltam ajzva, így hamar a csúcsra is jutottam, és hangosan kiadtam magamból a gyönyör hangjait. Még annyi időt sem hagytak nekem, hogy magamhoz térjek. Hol egyszerre, hol pedig felváltva zakatoltak bennem a fiúk, olyan erősséggel, mint egy gőzmozdony. Majd testük szinte egyszerre megfeszült, és telespriccelték lyukaimat forró nedveikkel. Miközben ok is átélték a gyönyört, hangos sóhajok és nyögések hagyták el ajkaikat.
Mikor a révületből visszatértünk a való világba, mindhárman megállapítottuk, hogy jól megvigasztaltuk egymást, és annyira jól sikerült az egész, hogy máskor is megismételhetnénk.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (83)        Nem tetszik (65)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 16874 X olvasták el.