Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Unokatesóm felesége

Beküldő:DP

Történt egyszer, hogy hosszabb időre oda kellett költöznöm unokatestvéremékhez. Már akkor figyelmes lettem a csodálatos feleségére. Telt, mégis formás idomok, hatalmas mell, kerek segg, és mellé egy kellemes összhatás 39 évesen. Ekkor voltam én 19.
Rendszeresen vártam, hogy ketten legyünk, és figyelhessem, ahogy takarít, mozog, villant előttem. Éreztem a tüzet, hogy megvan köztünk, csak a kezdeményezés hiányzott. Nem is történt semmi. Idővel talpra álltam és elköltöztem, majd telt az idő és semmi nem történt továbbra sem. Már le is tettem a vágyaimról, főleg a párom mellett.
Aztán villámcsapásként ért a hír, hogy szétmentek unokatestvéremmel, és valószínű válás lesz. Tudtam, hogy most vagy soha. Rá is írtam gyorsan, hogy érdeklődjek mi van vele, és közben szó szerint elmondtam neki, hogy mennyire vágyok rá, és mit éreztem amikor mellette voltam. Ő persze megmondta, hogy mindig úgy tekintett rám, mintha a testvére lennék, és nem is lenne képes velem ilyenre. Megbeszéltem vele egy találkozót. Ő vidéken lakott, úgyhogy nála aludtam. Mondtam, hogy legalább töltsünk együtt egy kis időt, ha már más nem. Belement, így délutánra le is írtam hozzá.
Megvacsoráztunk, beszélgettünk, majd eljött az este ideje. Felajánlottam neki, hogy megmasszírozom őt, kértem hozzá krémet is, hogy fokozni tudjam a hatást. Leült az ágyra melltartóban és bugyiban, én pedig mögé ültem boxerben és pólóban. Szép fokozatosan elkezdtem a hátát masszírozni, láttam, hogy tetszik neki, majd mentem tovább, egyre pofátlanabbul a melle felé véve az irányt. Kis idő elteltével rávettem, hogy vegyük le azt a melltartót, már szinte úgy is csak útban van, meg legalább teljesen megmasszírozom. Szó nélkül belement. Ott tartottam a hatalmas melleit a kezembe. Csókolgatni kezdtem a vállát, a kezeim a melleit masszírozták, majd térdepelni kezdtem, hogy jobban hozzáférjek, magamhoz szorítottam és rátértem a nyakára. Mondtam neki, hogy feküdj le. Ekkora már láttam rajta, hogy nagyon fel van izgulva, mély lélegzeteket vett és teljesen az irányításom alatt van. Fölé hajoltam, megcsókoltam, ekkor ő visszacsókolt, elővette a farkamat, és masszírozni kezdte, majd a szemembe nézett és bevallotta, hogy rengetegszer fantáziált már erről, míg itt voltam. Utólag az is kiderült, hogy a zuhany alatti önkielégítéseim is kileste.
Visszatérve a sztorihoz, megkért mélyen a szemembe nézve, hogy most azonnal dugjam meg. Úgy engedelmeskedtem neki, mint katona a felettesének. Levettem a boxerem, lehúztam teljesen a bugyiját, és előtte egy picit dörzsöltem az ajkait, hogy tovább izgassam, de ekkor rám parancsolt, hogy azonnal dugjam meg, és egy határozott mozdulattal azonnal tövig értem az ekkor már lucskos, tág puncijában.
Isteni érzés volt végre megkapni azt, amire vágyunk. Ezután hatalmas kő kemény baszás vette kezdetét. Minden létező pozícióban igyekeztem őt megbaszni. Percenként spriccelt el a puncija az élvezettől, én meg csak basztam, amíg bírtam energiával. Azon az éjszakán egy 6 órás menet biztos, hogy összejött.
Reggel, amint ébredtünk behatoltam ismét, majd elindultam vele a barátnőjéhez ebédelni.
Semmit nem mondtunk senkinek, de egész nap láttam rajta, hogy már remeg a vágytól, hogy ismét hazaérjünk és érezze a vastag farkam a szétbaszott puncijába.
A dolog pikantériája az is volt, hogy az öreg édesanyja a másik szobában volt, és mivel teli erőből sikított, meg az ágy is majd szétesett, így tuti végig hallgatta a kis mókánkat az anyja is.
Külön élvezet volt a tiltott gyümölcs megkóstolása, az unokatestvérem felesége kiélt punciját megdolgozni. Kielégíteni úgy, ahogy az unokatestvérem sosem tudta. Jó érzés volt megtudni, hogy akkor is rám vágyott, amikor még más baszta.
Onnantól igyekeztem megoldani, hogy legalább havi egyszer meglátogassam, persze ő folyton mondta, hogy az utolsó volt, de mindig volt egy kis ráadás, és ez így ment másfél éven keresztül, majd lett egy komoly kapcsolata, itt már tényleg pontot tettünk rá.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (57)        Nem tetszik (37)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-01-24 16:29:39
Puncimágnesss
Már kétszer elmentem erre a sztorira. Köszi! ?


Ezt a szex történetet 14645 X olvasták el.