Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Gimnazista szextörténet

Beküldő:Tomika


18 éves gimnazista kan vagyok Egészen csinos osztálytárs-lányaim vannak, csak az a baj hogy nekik mindig valami 20-25 éves barátjuk van.
Úgyhogy a 2-3 osztályban szoktam nők után kutatni. Az egyik nap megégettem a kezemet az iskolában, ezért szünetben a hidegvíz csövet fogdostam, és beszélgettünk a haverokkal.
Egyszer csak feljött a lépcsőn egy gyönyörű kiscsaj, nem volt az a gebe kis cica. Megvolt mindene: húsosabb formás feneke, cici, hosszú sötét hajú és egész magas volt. Csak ennyit láttam, mert az igazgatói felé indult a kedves anyukájával, hacsak nem ilyen öreg a nővére.Nagyon tetszett a csaj, el is döntöttem hogy rányomulok.
Másnap találkoztam vele a folyosón. Éppen a 3. osokkal beszélgettem, szokás szerint ők álltak, figyeltek, nevetgéltek, míg én mondtam a jó fej dumáimat. Éppen mellettem haladt el mikor ráköszöntem, rám nézett, mosolygott és visszaköszönt.
Nem akarok nagyon a részletekbe belemenni, mert 10 oldalas lesz a történet. Mivel 3. os volt én meg sokszor jártam náluk egyre többet látta hogy vicces és aranyos vagyok. Aztán írtam neki egy levelet, kifaggattam, hogy hívják, hol lakik, stb.
Egyre jobban megkedveltük egymást, de semmi komoly nem lehetett sajnos, mivel fél éve van barátja.
Egyik napon jön be a hetes egy papírral. Utazás 4 napra Ausztriába. Mivel már voltam osztrákoknál síelni és különben is imádok, utazni és felírattam magamat. Szünetben első dolgom volt hogy oda mentem Szandihoz (ez a neve a lánynak) és megkérdeztem hogy ő is jön-e? Nem akart jönni, de rábeszéltem hogy megtanítom síelni, nagyon király lesz! Ő is beíratta magát. Aztán jött az utolsó nap a suliból, aztán utazás, a többiek meg bent tanulhatnak, hehe. Itthon sem volt meleg, ezért jó melegbe felöltöztem, anyám vitt ki a gimihez, ahol a busz már várt, sokan már fent ültek, ami nem volt jó, hisz elfoglalták a legjobb helyeket. Anyámtól érzékeny búcsút vettem, majd a hátsó ülésről kivettem a nagy táskámat.Legjobb haverommal a busz elött találkoztunk, köszöntünk egymásnak, és mondta, hogy le van foglalva a helyem leghátul. Szandra már ott ült, és a legszebb hogy a szám sarkába adta a puszit mikor köszöntünk egy másnak. Nagyon jó érzés volt!
20 perc várakozás után mindenki megjött, busz elindult de nem akarom leírni a fél életemet, úgyhogy ugrunk az időben egy kicsit.. Megérkeztünk, jól éreztük magunkat, síelgettünk, második nap:
Tábortüzet raktunk, de bementem a szobámba mert fájtak a lábaim, kifáradtam a síelésben, a többiek pedig kint beszélgettek. Egyszercsak azt hallom, hogy valaki bejön, aztán leült mellém.
Egy bársonyos hang kérdezte: mi bajom?
Szandra volt az, szívem dobogása kicsit felgyorsult: tudtam ez az a pont, ahol sikerülhet valamit elérnem. Mondtam hogy semmi, kicsit elfáradtam. Mire mondta hogy ő is, és hogy meghúzta a derekát. Megfordultam és javasoltam hogy vegye le a pulóverét és megmasszírozom.
Felállt (nekem is, azonnal) és elkezdett vetkőzni, melltartó nem volt rajta csak egy póló, és mivel nem volt meleg eléggé ágaskodott a bimbi. Kihúztam az ágy alól a táskámat és kivettem a naptejet.
Lefeküdt az ágyamra, és akkor levette a pólóját, ahh már teljesen kész voltam:) Mivel én nem vagyok fázós csak egy boxer alsóban, lenge nadrágban és pulóverben voltam. Ráültem a fenekére, és szétkentem a derekán és a hátán a naptejet és elkezdtem masszírozni. A naptejtől jó sikamlós lett a háta, inkább simogatás volt az egész, mint masszírozás.
Aztán a nyakát is megmasszíroztam, amihez előrébb kellett dőlnöm és egy kicsit jobban felülnöm, amitől a farkam lelógott a fenekére. Izegtem-mozogtam, mert nagyon jó érzés volt.
Mire a lány hátranyúlt és arrébb tolta a farkamat hogy ne szurkáljam, csak az után vette észre, hogy mit is fogott meg, persze én ledermedtem teljesen, mire ő megfordult alattam és elpirulva bocsánatot kért, persze én is elkezdtem mosolyogni, mondtam neki, hogy semmi baj. Erre újabb hibát követett el, nem vette észre, hogy nincs rajta a póló és a cicije egyenesen nekem,ágaskodott. Ő azonnal elé tette a kezét. Pár másodpercig csöndben ültünk egymás elött, és bámultuk egymás csillogó szemét a félhomályban. Úgy éreztem, most kell lépnem, odanyúltam a kezéhez és elvettem a cicije elől, szerencsére nem ellenkezett, csak azt vettem észre, hogy egyikünk sem lélegzik. Mind a kettőnkben megállt az ütő! Majd megcsókoltuk egymást, ami vad csókolózásba ment át. Nyelvünk teljesen összefonódott, a szája íze csodálatos volt, akár hetekig is elcsókolóztam volna vele.
Gyönyörű érzés volt, leírhatatlan, végre itt van a kezeim között ez a gyönyörű lány, egymás szájába lihegünk, szívem 200 bpm -el dobpergett, torkom teljesen ki volt száradva, kinyitottam a szememet és láttam, ahogy az izgalomtól szinte meg-meg remeg a szeme és legszívesebben lenyúlna a torkomon a nyelvével. Kezemet csak ezután mozdítottam meg, annyira izgultam, és nem hittem hogy ez velem történik. Elkezdtem simogatni a hasát, ami szinte lángolt, láttam szemeim elött ahogy, ráteszem a sonkát és a tojást mire az, megsül pont úgy, mint a top gun c. filmben.
Aztán kezeim feljebb csúsztak, ami szintén csodálatos volt, mikor a melleihez értem, istenem még most is remeg a kezem az érzéstől. Így csókolóztunk egy ideig, ő a hátamat, nyakamat simogatta, míg én a melleivel voltam elfoglalva. Majd szép lassan lecsúsztattam a kezemet a hasán, le a lába közé, amiket azonnal széttárt nekem, lemásztam róla, letérdeltem az ágy mellé. Még mindig csókolóztunk természetesen, de a kezemet már be tudtam bujtatni a nadrágja alá. A puncija valami fenomenális volt!!! Borotvált, forró és már nedvesedett rendesenú Elkezdtem izgatni, mire lenyú lt a gatyámhoz és nadrágon keresztül izgatott de hát az nem volt az igazi, ezért lehúztam a sliccem, és az övét is, miközben ő a hajamat simogatta.
Majd elkezdtem csókolgatni a hasát, szép lassan haladtam lefelé, közben ő egyre durvábban simogatta a fejemet, szinte már tépte a hajamat, mikor elértem a puncijához. Lehúztam a nadrágját teljesen, és ő szétnyitotta a lábát. Ez volt életem legszebb látványa, gyönyörű volt a puncija. Közel hajoltam hozzá. És elkezdtem smárolni a punciját, na ez még egy leírhatatlan érzés volt, és azíze semmivel össze nem vethető.
Csiklójával is sokat játszottam, közben a hasát simogattam néha a mellét, és Szandi egyre jobban kezdett nyögni, lihegni. Már a hangjától majdnem elmentem. Majd egyik másodpercől a másikra elkezdett hidalni a kislány, elengedte a hajamat és megfogta az ágynak a végét az egyik kezével a másik a szájában volt, amit hevesen szopogatott.
Hirtelen elkezdett fájdalmasan nyögni, hasa remegett, izmai megfeszültek, nagyon boldog voltam. Eljutattam ezt az isteni teremtményt a csúcsra. Lihegett egy pár percig miközben én puszilgattam a punciját, és a hasát simogattam, majd lenézett rám, szemei könnyesek voltak de mosolygott, ilyet még sosem láttam. Felült, és megcsókolt, és a fülembe súgta, hogy: Köszönöm!
Magára húzott, de kibujt alólam, megfordultam mire a cerkám pont az arcával szemben volt, megsimogatta, adott a végére egy puszit, miközben erő sen a szemembe nézett, nem sok kellett hogy elmenjek. Hirtelen lenyelte majdnem az egészet, csodálatos érzés volt, ahogy a finom meleg szájában volt a farkam, szívta, mint az atom, és a nyelvével is nagyon jól nyalta a farkamat.
Nem kellett 3 perc és már éreztem, hogy nem bírom tovább: Szandra, várj, várj, el fogok menni!!! -mondtam lihegve. Ekkor a kezével kezdte el verni és csak a fitymámat szivogatta a szájával, na nekem sem kellett több, olyat élveztem, mint még soha, szinte fájt a farkam olyat rúgott a spermám! Arcon lőttem a drágámat, gyönyörű volt, ahogy a farkam elött nyaldossa magáról a spermámat, kis huncut mosollyal, kérdezi: Ugye milyen jó érzés?
Teljesen szerelmes lettem a lányba, eddig leginkább csak meg akartam kúrni, de hirtelen teljesen máshogy néztem rá. C1töleltem és magamra húztam, szinte lángoltunk, ahogy a forró hasa az én hasamhoz ért, megint csókolóztunk, bár most egy kicsit furább íze volt a szájának. :)
Kb 10 percig csókolóztunk, markolásztuk egymást, mire megint akciókész voltam.
Körülbelül a farkam és a hasam felett térdelt, úgy csókolóztunk és én a fenekét simogattam, Aztán rá akartam ültetni a farkamra, mert a hegye már a punciját cirógatta, majd szétdurrantam megint. Rám nézett, megnyalta a számat, maga alányúlt oda irányította a farkamat a puncijához majd szép lassan ráült, ezt az érzést, istenem, soha nem akarom elfeledni, így szeretnék meghalni, ennek a lánynak a szemérem ajkai között!!!
Majd megkérdezte mi a kedvenc pózom, mondtam neki, hogy a kutya póz.
Felkelt rólam, mire a lucskos farkamat megcsapta a hűvösség, ami a szobában volt, hát azonnal vissza akartam dugni, a jó meleg punciba. A Szandra mögé térdeltem, a farkam azonnal betalált, a Szandra felszisszent, elkezdtem szép lassan nyomni a lányt. 1 perc és hallottam, ahogy a lány nyögdécsel, egy kicsit gyorsítottam a komótos tempón, mire a lány felemelte egy kicsit a fejét, és hosszú Hmmmmm hangot adott ki sokszor egymás után.
Ez alatt simogattam, és a derekába kapaszkodtam, néha megpusziltam a hátát.
Haláli érzés volt, majdnem elmentem, de nem akartam, ezért arra kellett gondolnom, hogy nagyapám milyet szarhat éppen otthon. Kb 10 percig voltunk kutyapózban, mikor megkért hogy csináljuk elölről is. Megfordult, lábait szétette, fölé hajoltam, behelyeztem a farkam és közben megint smároltunk.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (115)        Nem tetszik (103)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-06-07 09:23:41
Laci
Nem rossz történet, de az nem a Top Gun, hanem a paródiája, a Hot Shots (nagy durranás)


Ezt a szex történetet 18453 X olvasták el.