Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Imádom, ha megbasszák imádott feleségemet &*8211; főleg ha JÓL!

Beküldő:Jó Férj


Előző történetem eszmei mondanivalója az volt, hogy minden egyéb élményem akkor tetőződik be, ha a *187 megcsalást *171 én még aznap az én minden nőt felülmúló feleségemmel fejezhetem be, akivel határtalanul imádjuk egymást. Csak amiatt esz a fene, hogy ő az istennek sem akar másokkal lefeküdni, hiába bíztatom. Pedig hihetetlenül szexuális lény, de nem kell neki más, nem értem, miért. Erkölcsi kifogása aligha van ellene. Csak egy közös barátunkkal (Tamás a neve) feküdt le egy párszor, pontosabban az egyik alkalommal csak a barát feküdt, Ági, a feleségem pedig ült rajta és tömte a tétlenül heverő Tamást, vagyis magát tömette vele a drága... Imádok erre gondolni, izgat. Külön felajz az a képzet, hogy nem csak idegen, úgymond törvénytelen farok van benne, hanem hogy két szép, izgató, remegő, eltakarandó melle nincs eltakarva, hogy ő szemérmetlenül más, illetéktelen fiú elé tárja őket, arra ingerelve azt a más fiút, azt a nem-ént, azt a nem-engemet, nem-férjet, hogy nézze, kezébe vegye, markolja, símogassa, izgassa őket és izguljon tőlük, és ettől még jobban begerjedjenek mind a ketten és falják a tiltott gyümölcsöt, azaz egymást. Szóval, hogy a tárgyra térjek, ez reggel volt, miután barátunknak előző este órákig tartó győzködések, csókolózások és blúzba-nadrágbanyúlások után nagynehezen sikerült rávennie imádott feleségemet, Ágit, hogy adja be a derekát és testének összes egyéb részeit. Lehet, hogy ez is csak azért sikerült neki végül, mert én már hetek óta külföldön voltam és erotikával teli levelekkel és telefonbeszélgetésekkel hasztalanul izgattam szegény páromat. Azért problémázott olyan sokáig és állt ellen saját vágyának ugyanis őrült hiányt érzett már ott bent a combjai között, férfikézzel is símogatott és felgerjesztett nedves nőneműsége borzasztóan vágyott férfifarokra, nem speciálisan a Tamáséra, de az volt éppen kéznél, a kezeügyében, pontosabban a kezében , mert azon töprengett, hogy vajon mit szólnék hozzá én, ha ő lefeküdne a Tamással... Pedig tudja nagyon jól, hogy mit szólok én ehhez, hogy esz a fene, annyira vágyom rá, hogy más hímeket is magába engedjen sőt csalogasson, örüljön, hogy élvezzen, élvezzen velük, élvezze őket, és aztán mindent részletesen elmeséljen nekem az ágyban, miközben benne vagyok. A nők kiismerhetetlenek... Azzal csal engem, hogy nem csal.

Szeretem magam elé képzelni, amint huzakodnak azon a padon, csókolóznak, fogdossák egymást, Ági a sliccből kiágaskodó kemény farkat szorongatja görcsösen azzal a finom kis kezével, reszket a vágytól, hasztalan vágynak rá mind a ketten, hogy meztelenül összeakaszkodjanak, ehelyett csak izgatják egymást egy padon... Ági, ahogy őt ismerem, biztosan elélvezett már egy párszor a padon is, Tamás kezétől, de hát az nem elég. Azt is magam elé szoktam képzelni, amint végre mennek már a ház felé, az én drágám végre legyőzve , beleegyezve, mellette egy behatolásra kész farok, az én kedves barátomé, a nőm nedves bugyiban, remegő, behatolásra vágyó belterületével... Mindjárt odaérnek, és akkor aztán!... Most is áll a farkam, amint ezt írom.

Sajnálom, hogy nem akart a közös ágyunkban szeretkezni, ölelkezni, élvezni mással, hanem átment a nagynénje szobájába és ott ágyazott meg, pedig hát mit változtat az. Elképzelem, milyen kibírhatatlanul hosszúnak tűnt az a néhány perces ágyazás. Végre levetkőztek, gondolom, vagy legalábbis remélem, hogy Ági már az álló dorong puszta megpillantásától is elélvezett (bár ezt nem mondta, amikor beszámolt nekem az eseményről), és usgyi be az ágyba, az előjátékon régen túl vagyunk. Tamás minden teketória nélkül a lába közé nyúlt, a csiklójához (Ági azt mondta, hogy ezt speciell jobban csinálja nálam). Ági szemérmetlenül széttárta előtte a lábát, élvezett a kezétől, aztán hajrá, be! Végre jön befelé a keménység! Végre össze lehet szorítani, be lehet kebelezni! Hajrá, Tamás!

Tamás barátom sajnos nem állt helyesebben feküdt a helyzet magaslatán: miután mindketten élveztek (csak egyszer, bár azt legalább szerencsére bent, mint annak a rendje), Tamás befordult a fal felé és elaludt, Ágit meg a frász törte ki, nem ehhez van szokva. Másnap reggel felébred, még jobban kiéhezve, mint amikor ágynak dőlt az este. Folyik ki belőle valami, és az csak még jobban izgatja. Már Tamás is ébren volt, és mosolygott. Távolról sem ideális szerető, de egyébként nagyon aranyos fiú, ha homokos vagy biszexuális lennék, biztos megbasztam volna, kár, hogy nem vagyok, meg ő se. Ott fekszik hanyatt, álldogál a farka, de nem csinál vele semmit. Ági rámászott, lovaglóülésben bekebelezte az álló farkat, tövig bevette, ránehezedett, aztán mozogtak mind a ketten, és élveztek egyszer... Az én drága szerelmem folytatni akarta, további gyönyöröket akart, mozgott tovább, erre az a seggfej azt mondja neki, hogy Te nimfomán vagy! Ettől persze lelohadt nimfám lelkesedése... Micsoda marhák vannak, minek a nő az ilyennek? De azért mégis nagyon örülök neki, hogy Ági legalább vele lefeküdt.

Bár azt hiszem, hogy ilyen pancserral lefeküdni, az még akkor is nehezen volna megcsalásnak tekinthető, ha féltékeny természetű volnék. Legfeljebb azért volt ez mégis egy kicsit megcsalás, mert engem sohasem lovagolt meg így a drága, legalábbis nem a saját kezdeményezésére, és nem esett nekem, nem baszott meg felébredés után, mindenesetre nem emlékszem ilyesmire. De lehet, hogy esett volna ő, csak én őt ebben mindig megelőztem... Később rábeszéltem, hogy még feküdjön le Tamással. El is ment hozzá, de egész idő alatt röhögtette, elrontotta neki az egészet. Hagyta megbaszni magát, de végképp nem ért az egész semmit utána hazajött, és akkor bőségesen be lett pótolva, amit ő előzőleg sajnos elrontott...

Egyszer egy másik pali megfogta a mellét egy autóban, Ági ettől elélvezett, hát az a barom is azt mondta neki, hogy Te nimfomán vagy .
Ági megkérte azt a faszfejt, hogy feküdjön le vele, az a hülye meg valami idióta indokkal nem akart. Később akart volna, de Ágit akkor már nem érdekelte. Egyszóval nagyon szeretném, ha legalább időnként lefeküdne nem ilyen, hanem minőségi, fantáziával rendelkező, ügyes hímekkel, de ő nem akar, minden alkalmat elpasszol valahogy. Kénytelen vagyok pusztán ELKÉPZELNI őt másokkal a lábai között, ott bent, feláll tőle a farkam. Nem értem, miért nem vonzzák idegen gyönyörök, egy ilyen csodálatos nimfomán nimfát...Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (96)        Nem tetszik (113)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2020-02-27 21:32:17
Carlos
Szia! Én szívesen kielégíteném a nejed többször is.


Ezt a szex történetet 14354 X olvasták el.