Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A cigány lány menyem dugása!

Beküldő:Attila

Sajnos a fiam korpa közé keveredett, egy cigány lányt vett feleségül, nehezen dolgoztam fel, de ez van, azzal vigasztaltam magam, hogy legalább nagyon szép!
Anita a menyem, már 25 éves és mindig kihívóan öltözködik sugárzik belőle a szexualitás, már két éve, hogy a családunkba került igazából azon kívül, hogy cigány nem sok bajom, volt vele sőt szívesen dugtam is volna, de a fiam felesége, ezért elhesegettem a gondolatot.
Egyik ap, mikor nem mentem dolgozni, papír munkát végeztem otthon csörög a telefonom Anita hív, mit akarhat ez, hiszen alig beszélünk na mindegy felvettem.
-Szia após dolgozol vagy otthon vagy
-itthon vagyok, miért?
-Anyós is ott van?
-nincsen csak én vagyok itthon
-át mehetek beszélni szeretnék veletek ill veled
-gyere bár nem sok időm van
- 5 perc és ott vagyok
-ok!
Míg ide ért gyorsan rendbe szedtem magam és a kanapét is.,hogy a kanapét miért az nem tudnám megmondani.
Alig vártam, hogy csöngessen, hiszen még nem tudtam mire készül, de valami megmozdult bennem, kettesben ezzel a bomba cigány csajjal mégha pár percig is marad akkor is izgató lesz!
Mikor csengett az ajtón szinte rohantam kinyitni annyira vártam már.
Amint megláttam a lélegzetem is elakadt, piros mini szoknyában fekete mély dekoltázsú blúzban és fekete harisnyában piros magassarkú cipőben állt előttem szerintem felfaltam a szememmel.
-Szia após és dobott két puszit.
-hüüha de dögös vagy ma, szia gyere be
Azonnal a kanapéra vetette magát és belekezdett.
-beszélnünk kell, hétvégén lesz Lackó szülinapja és bulit kellene rendezni neki.
-rendben, mi a terved, az istenért nem tudtam reagálni magával ragadt a látvány.
-azt találtam ki, hogy nálunk lenne a buli, össze hívnánk a családott, az enyémet meg benneteket, rendelnénk kaját, piát meg zenészeket.
-ok mi lenne a szerepem?
-te állnád a sarat, én leszervezem
-mibe fájna ez nekem
-kb 200000
-jó oda adom a pénzt, gyere a szobában van.
Mikor oda értünk a szobába az ágyhoz, nem tudom mi vitt rá, de csavartam a történeten.
- Anita odaadom a pénzt plussz egy százast, ha most lefekszel velem.
Elkaptam a derekánál és magamhoz szorítottam és megcsókoltam, erre ő szabadulni próbált, de nem hagytam, hanem tovább csókoltam, megőrjitesz az enyém leszel bármibe kerül!
Lassan engedelmeskedni kezdett, vissza csókolt és a farkam kereste a kezével én a blúzát téptem le róla és a melleire buktam ekkor már ő is akart engem kiszabadította a faszom és verni kezdte, már kőkemény voltam, mikor elém térdelt és szopni kezdett, mind ketten meztelenek voltunk én csak néztem ahogy szopja a farkam és simogatni kezdtem a melleit egyszer csak megszólal, após basszad a szám azt imádom és elkezdtem keményen dugni a kis kurvát, nyomtam a torkára basztam, mint ha pina lenne, ő élvezte, hangosan nyögve néha krákogva szopta a faszom, mikor eldurrantam az összes gecit a torkába nyomtam, majd felkaptam és az ágyra dobtam, szét rakott lábai közé bukva irgalmatlanul nyalni kezdtem a pináját, a nyelvemmel kétszer juttattam a csúcsra, mikor végre a faszom ismét kemény lett, és már ő sem birta fasz nélkül elkezdtem basszni, hiába volt lucskos a pinája mégis szűk volt a faszomnak, ezért lassan haladtam befele, de annál jobban sikított a kis ribanc, mikor sikerült tövig benne lennem, elkezdtem tágítani a forró lukát!
-most szét kurlak te ribanc úgy megbaszlak, hogy többé nem fog kelleni más fasz, nagyon gyönyörű vagy élvezd, ahogy kúrlak.
Aztán fokoztam a tempót keményen szinte durván basztam meg akartam alázni minnél jobban toltam a faszt annál inkább élvezte, sikított nyögött könyörgött a faszért, és én adtam neki basztam a lukát, basztam vagy negyven percig, mikor éreztem elmegyek, mondtam neki, most beléd engedem mindet, ne inkább szállj ki, de késő volt bele ürítettem minden csepett, mukor kihúztam a faszomat félig lankadtan a szájába tettem, még nincs vége szood keményre a segged is akarom, és szopni kezdett nyalta szívta nyálazta, és a segg lukát tágítottam az újjammal és síkosítottam, mikor ismét kemény lettem megkérdeztem
-felkészültél
-fel azt teszel velem amit akarsz
-jól van ribanc figyelj.
Amint a seggéhez ért a farkam, azonnal keményen betoltam neki, rögtön tövig nem szaroztam és tolni baszni kezdtem a seggét, hamar alkakmazkodott a faszomhoz és mindketten kibaszottul élveztük, Anita végig sikítva élvezett én meg csak döngettem a kurvámat szét basztam a válságát de, milyen segge van úristen, aztán mikor végre éreztem, hogy elmegyek leszirítottam a fejét az ágyhoz és bele vertem a gecit a hajába meg az arcára, aztán mellé feküdtem, míg letörölte magát és vissza feküdt mellém, hosszeforró csókolózás közepete köszönte meg ezt a csodálatos napot! Azután, m@r nem zavart, többé, hogy cigány, sőt a szeretőm lett, amint lehetséges azonnal basszunk, azt hiszem szerelmesek lettünk egymásba, én biztosan.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (182)        Nem tetszik (131)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2020-03-02 11:43:17
longjohn
A sztori jó, de tördelés hiányában olyan mintha recskázás közben írtad volna.


Ezt a szex történetet 26956 X olvasták el.