Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Szex az anyóssal

Beküldő:Jóapa


Új fejlemény, hogy anyósomék válnak. Megunta az apósom állandó alkoholizmusát, és (lehet, hogy nagyképűen hangzik, de) szerintem tudja, hogy a szex meg lesz neki ez után is, ezért beadta a válópert. Elköltözött albérletbe, ami tőlünk kocsival 10 perc. Egy takaros kis 40m2 lakás a külvárosi részen. De (sajnos:-D:-D) teljesen üres. Úgyhogy nekem kell segítenem a polcokat felfúrni, a mosógépet bekötni stb S, ha már a mosógépnél tartok, elmesélem a legutóbbi sztorit. Bementünk a Tesco-ba (a nejem, Ő, és én) és vettünk egy mosógépet, melyet ingyen kiszállítottak. Igen ám, de azt be is kell kötni ! No így esett, hogy egy délutánt ott (kellett) töltenem a friss albérletben. Amikor odaértem, finom teaillat fogadott valami új szilvás tea illata volt. Elszürcsölgettük és közben anyósom szeme csak úgy szórta a szenvedély szikráit. Tudtam, hogy végem!!! No, nem mintha egy csöppet is ellenkezni akartam volna, de még mindig felpezsdül a vérem amikor így néz rám Szóval a tea után kicsomagoltuk a gépet, és megállapítást nyert, hogy hiányzik egy cső. Anyósomnak azonnal vágott az esze és már rá is nyúlt a farmeromra, hogy Itt van az a cső ami már nagyon hiányzik! . Igaza volt. Kigombolta a sliccem, a farkam akkora volt amekkorának ilyenkor már lennie kell. Rögtön rábukott, de ellöktem magamtól, mert már nagyon meg akartam döngetni. Elmosolyodott, és nem engedett magához. Nem értettem a szitut aztán elő állt egy újabb pohár teával és azt mondta, hogy vegyem be ezt, és a kezembe adott egy tablettát. Bár soha nem találkoztam még vele, de felismertem, hogy ez egy viagra. (motion most örülhet a mázlijának) Kissé megijedtem, mert hát minek az nekem? És különben sem tudhatom, hogy milyen mellékhatásai lehetnek rám. De anyósom megnyugtatott: Csak nem gondolod, hogy tönkretennélek Téged? A legjobb játékszerem!
Ez persze hatással volt rám és bevettem. Utána nekiestem az anyósnak ismét, immáron ellenkezés nélkül. Egyből a lényegre tértem és nyomtam mint süket a csengőt. Régen voltunk már együtt és nagyon hiányzott!!! Anyósom nagyon élvezte, de sajnos túl hamar elmentem anyósomnak még nem jött össze az orgazmus Miután elmentem lekonyult a férfiasságom. Megállapítottam, hogy Sz@rt sem ér az a kék tabletta amit bevetetett velem. Kicsit szégyelltem magam. Na, nézzük a mosógépet! gondoltam- de anyósom nyugalomra intett. Hova sietsz? Pihenj egy kicsit, bekapcsolom a TV-t. A 3 csatornán kívül nem jön be semmi, úgyhogy nem volt semmi érdekfeszítő műsor, de hozzám akart bújni és pihent. Egy darabig Eltelt kb. 40 perc amikor elkezdte cirógatni a mellkasom. Hagytam, hogy csinálja, mert tudtam úgy sem megy ma többször a dolog, mert nehéz hetem volt a melóhelyen. Kialvatlan és fáradt voltam. Egyszer csak azon vettem észre magam, hogy MOCSKOSUL FESZÜL A FARKAM!!! Igen, a kék tabletta - ami nem is olyan kicsi, de annál alattomosabb valami iszonyatos erővel elkezdett dolgozni !!! Nem kaptam szikrát. Csapzott voltam, mint egy lótolvaj a vadnyugaton de a farkam úgy állt, mint testépítő a pulpituson ! Nosza lássuk mi sül ki ebből ! Gyerekek nem azt mondom, hogy ez volt a legjobb szex az életemben, de 15 perc folyamatos és a fáradástól egyre gyengülő döngetés után meg kellett kérnem az anyósom (akinek vörösödött a feje mint a paprika és kétszer elélvezett ez idő alatt) hogy most dolgozzon Ő is egy kicsit mert nem bírom, de a farkam még mindig olyan kemény volt mint egy vasdarab. Fölém guggolt és lovagolt mint egy zsoké. Igaz, nem bírta túl sokáig, de arra elég volt, hogy kicsit kifújjam, magam és folytathassam. A pózváltás után nem sokkal anyósom újra elélvezett ekkor felkértem, hogy most ereszkedjen kutyapózba. Gondolom félreértette, mert négykézlábra állt - de velem szemben - és azt akarta, hogy Úgy basszad a szám ahogy a picsámmal tennéd. Megpróbáltam, de nem nagyon ment, mert a 3-4-ik lökés környékén elkezdett öklendezni Inkább megfordítottam és vagy 5 percen keresztül kő keményen döngettem a hatalmas seggét, mire elmentem Hirtelen úrrá lett rajtam a kimerültség, az izzadtság patakokban folyt rólam és nemes egyszerűséggel rárogytam a kutyapózban térdepelő anyósom hátára. Szóval hardcore-ban nyomtuk, pedig egyikőnk sem pornószinész. Nagyon durva élmény volt, de az volt a legdurvább a dologban, hogy kézzel kellett a farkamból kiszorítanom a vért, mert még mindig nem akart lekonyulni. Szerencsémre addigra már az anyósomnak is elege volt a kufircból. Ismét lepihentünk de nem kellett már a Tv. Ugyanúgy feküdtünk mint azelőtt, anyósom újra elkezdte cirógatni a mellszőrzetem, mire a pokróc újra elemelkedett. Kétségbeesetten anyósomra néztem, hogy ugyan mi lesz ebből megint, de csak rám mosolygott és azt mondta, hogy csak kíváncsiságból ingerelt fel újra. Elmondta, hogy ez a bogyó nemi inger hatására működik, de újra és újra, és akár 6 órán át is tart a hatása.
A mosógép persze nem lett bekötve (a hiányzó cső miatt) de eltelt a délután és nekem haza kellett mennem. Szerencsémre vagy sem, otthon a nejem is megkívánt akivel aznap este szintén le kellett feküdnöm. (Nem mintha rossz lenne a nejemmel, csak aznap már nagyon elég volt a sex.) De a szer kiválóan működött még kora este is. A nejem boldogan meg is jegyezte, hogy: Látom, már nagyon hiányoztam ! Mosolyogtam, és bebizonyítottam neki az igazát


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (181)        Nem tetszik (93)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 42341 X olvasták el.