Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Tortenetem

Beküldő:P. K.

Tortenetem
Egyszer a nővéremék (nőnérem és varátja)elutaztak és anyukám se volt otthon. Én és tesóm ketten voltunk otthon. Én nagyon akartam anyám gépén játszani de az le van kódolva. Igy megnéztem nővérem laptopját hátha... de nem . Elkezdtem kutatni rajta és a *8220 pasiaim mappában találtam videokat! Pornót nővéremről és eddigi összes pasijáról!!! Megnéztem őket és nagyrészt orál meg anál de volt köztük vaginális is. Miután feleszméltem meghallottam nővérem autójának hangját. Eszembe jutott h a mostani pasija milliárdos és nagyon szereti és szinte biztos h nem tud a pornókról.
Mint kiderült azért jöttek haza mert anyám felhivta h tesomat vigye el hozzá és ők vigyázzanak rám. Tesom eltűnt a házbol és a nővérem, pasja,és én 3-an voltunk otthon. Nővéremet félrehivtam és elmondtam neki amit láttam, majdmegmondtam mit kérek a hallgatásomért.(amugy ő csak a mostohanővérem) Nos a kérésem az volt h abban az 1 hétben mig anyámék nincsenek otthon minden nap 1x egy édes hármas vele és pasijával. Ő beleegyezett. De mit mondjon K.nak?!(neveket nem irok)
Azt mondta nekem nagyobb mint neki és azt is kiakarja próbálni (én ekkor még szűz voltam). Mindannyianelkészültünk. Bementünk a hálóba és elővettem kamerám. Ők természetesnek vették és nem szoltak 1 szot sem. Én és K. elkezdtünk vetkőzni mig nővérem elővette az óvszereket. K. letépte róla a ruhát (nővérem előtte direkt átöltözött) én felállítottam 23cm es farkam és meglepődve vettem észre h az enyém 5 cm el nagyobb mint 30éves K. nak ezen ő is meglepődött. A nővérem elkezdte szopni a farkam és ugy letorkozta mint addig még senki más. 17 éves voltam akkor és kockahasam levette a lábukról a csakokat de pinába nem dugtam őket csak leszoptak). K. meg berakta nővéremnek kutyapózban pinába. Addig én olyan gyorsan kurtam nővéremet mélytorokba h alig kapott levegőt. Majd nővérem felállt K. al szemben ráült a farkára. Eszébe jutottam igy leszált és elkezdtem nyalni segglyukát. Olyan nagyra tágítottam ujjaimmal h ne fájjon neki, majd ráült a seggével farkamra és előre dőlt h K. is be tudja rakni neki. Pinájában K. 18cm es seggében az én 25 cmes farkam volt. Olyan hamar elélvezett K. h nekem is ki kellett venni mert nővére gyorsan kifolyatta K. gecijét pinájából. Aztán elém térdelt és elkezdett makkomon körözni nyelvével. Nem kellett sok h elélvezzek. Annyi gecim volt mint állat és ő csak nyelte nyelte és nyelte.

Másnap csak szopott engem mig K. hátulról rakta.

Minden nap dugtunk és életem legjobb hete volt ez.

Miután anyam hazaert neki is segitettem kielégülni de az már egy másik történet.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (72)        Nem tetszik (85)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2020-05-22 05:21:37
öreg
Most felébredtél


Ezt a szex történetet 4322 X olvasták el.