Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Akció a nagyinál

Beküldő:róbert45

Sajnos kicsi volt a barátnőmék lakása, ezért ha ott aludtam náluk, rendszeres probléma volt az, hogy ki hol alszik. Neki ugyanis a szobája pont átjáróház volt a régi építésű parasztház miatt. Ezért egyik alkalommal felajánlotta a nagymamája, hogy aludjunk akkor nála. Ezt nem szabadott visszautasítani, ezért belementünk. A dolog úgy nézett ki, hogy pénteken délután munka után megérkeztem hozzájuk, ott voltunk estig, majd ketten elsétáltunk a nagyihoz. Ott az utca felőli szobát kaptuk meg. Kicsit ott is beszéltünk irány lefeküdni. A barátnőm ment először, majd én. Kicsike zuhanyzó volt, kényelmetlen is es alapból a szituáció is érdekes volt, hogy most itt fogunk aludni. Miközben ezeken gondolkodtam, végeztem es mentem be a szobába. A barátnőm az ágyon ült, de mikor meglátott rögtön felkelt es odajött hozzam es megcsókolt. Ezt pár percig tettük, majd kicsikét hátrébb lépkedett a csók közben egészen az ágyig. Már nem csókolt tovább, hanem huncut mosollyal a száján leült az ágy szélére es kigombolta a farmeromat. A farkam ekkor 50%-os készültségben volt csak, de mivel nagyon értett a szopáshoz, ez pillanatok alatt megváltozott. Nem mélytorkozott soha, de be tudta venni 2 harmadig, ami kezdesnek egy lassú tempóval kombinálva olyan, mintha a mennyben éreznéd magadat.
Ez így zajlott pár percig, majd le feküdtem az ágyra miközben levettem róla a felsőjét. Így folytatta a szopást. A kilátás tökéletes volt, hiszem szép formás mellei voltak es nekem ilyenkor pluszt jelent ha melltartó marad rajta. Elértünk addig, mikor már éreztem: mostmár meg akarom dugni, ezért felkeltem es lehúztam az összes maradék ruháját. Hanyatt fektettem az ágyon es mivel ő már attól benedvesedett, hogy a farkam a szájában volt, rögtön tehettem is be. Az érzés ilyenkor leírhatatlanul jó: szépen lassan engedtem be, a nagyon finom puha puncijába amit ő halk sóhajtásokkal nyugtázott. Egy kicsit eljátszottam még ebben a lassú tempóban, majd begyorsítottam. Alig telt bele pár perc, máris hatalmas nyögések közepette elélvezett.
Ő az a fajta csaj volt, aki képes volt többször is egymás után elmenni, így szó sem lehetett arról, hogy abbahagyjam. Ebben a gyors tempóban sikerült neki mégegyszer elmennie, majd pózt váltottunk: rámült.
Nagyon tudott a csípőjével játszani, ezért egy kis idő múlva már én szóltam neki, hogy lassítson, mert elélvezek. Ezért áttértünk ismét a kezdő lassú csókolózós témára mialatt a farkam lassan mozgott ki-be. A nyelvemmel a melleit pontosabban a bimbóját kényeztettem, miközben kissé előrehajolva mozgott rajtam, és ismét sikerült el élveznie. Ekkor megkérdeztem hogy befejezne e, mire *8220 persze volt a válasz.
Le mászott rólam es bevette a szájába, es 2-3 húzás után el élveztem.
Ez egy egyszeri alkalom volt, soha többet nem aludtunk ott, talán éppen ezért ragadt meg bennem a történet.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (91)        Nem tetszik (107)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 24752 X olvasták el.