Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Az első szexuális élményem

Beküldő:róbert45

Az első szexuális élményem

Még szűz vagyok es van a családnak egy család barátja, akik rendszeresen átjönnek hozzánk vagy mi hozzájuk. Ott is két gyerek, nálunk is. Fiatalon szült, így eléggé fiatalosnak néz ki még most is a két gyerek ellenére is. 13 év van köztünk. Hívjuk őt most az egyszerűség kedvéért Juditnak. Tehát Judit szokta a hajamat levágni, ilyenkor telefonálók neki, aztán vagy átjön hozzánk vagy én megyek át. Átmentem aztán beszélgettünk, mint általában, és miközben vágta a hajamat, neki nyomta a mellét a fejemnek. Tehát a jobb oldalamon állt, és a bal oldalamat vágta, a melle pedig hozzáért végig a fejemhez. Nem tudtam h most mi van, úgy tettem mintha nem vettem volna észre de ő sem csinált ezenkívül semmi különöset. A dolog annyiban maradt végül.
Közben eltelt 1 hónap és kiderült az, amit én nem tudtam: a házasságuk gallyra ment, és már be is adták a válópert. Mivel erről sosem esett szó a jelenlétemben, nekem ez teljesen új volt. Közben külön is költöztek.

Aztán nemsokra rá, történt még egy ugyanilyen eset, mint amit fentebb írtam, tehát hajvágás, ketten, a mellét ismét nekem nyomja, én ismét nem merek reagálni, úgy csinálok, mintha misem történt volna.
Aztán a következő alkalomkor úgy gondolkodtam, hogy mi baj történhet ha valamit reagálok, hiszem úgyis elválnak, nem először nyomná melleit a fejemhez, ezért a következőt tettem.
Úgy voltam vele, hogy most vagy soha. Ha most is tesz valami ilyesmit akkor lépek.....és ismét feltűnően közel állt hozzam, és ismét oda nyomta finoman a melleit. Hosszasan gondolkodtam, a farkam közben kezdett folyni, de úgy döntöttem lépek. Erre megfogtam a fenekét. Vártam hogy mi lesz, de csak egy pillanatra nézett rám, és mivel nem reagált semmi különöset, így elkezdtem simogatni, a fenekét, majd óvatosan benyúltam a nadrágjába. Először csak a bugyiját simogattam, tanga volt, ami egy 31 éves nőnél nem feltétlen alap, de kezdtem egyre jobban begerjedni, de ő is, mivel a melleivel most már simogatta a fejemet. (egyre jobban dörgölőzött a fejemhez)
Fogalmam sem volt h mit es hogyan kellene csinálni, csak követtem az ösztöneimet. Ekkor előre vándorolt a kezem és most már a punciját izgattam a bugyin keresztül. Ami ekkorra már nagyon nedves volt. Egyre jobban ölelt a mellei közé, miközben én egyre bátrabban újjaztam. Mostanra már a bugyit félrehúztam, és úgy izgattam tovább.
Nem telt bele sok idő, majd hatalmas remegések és nyögések közepette elélvezett. Mar ez is óriási élmény volt nekem, mondanom sem kell, hogy a nadrágom szinte átázott....majd ezek után odaguggolt elém es miközben simogatta a szerszámomat, megkérdezte hogy voltam e már nővel, mondtam h nem.
Egy huncut mosoly futott végig az arcán, majd kigombolta a farmernadrágomat és elővette a farkamat, ami ekkorra már kőkemény lett. Szépen lenyalta azt, ami addig kifolyt belőle, majd lassú mozdulatokkal elkezdte bevenni a szájába. Kezeivel közben a combomat és a hasamat simogatta. Komótosan dolgozott rajtam, látszott, hogy élvezi amit csinál. Néha néha megállt, hogy egy kicsit foglalkozzon a herékkel is. Nyelvével az összes lehetséges módon izgatta azt a területet. Majd gyorsabbra vette a tempót. Csodálatos érzés volt látni és érezni, ahogy a fél farkam eltűnik a szájában ahogy fel-le mozog rajta. Közeledett a vég, nehezen tudtam már magam tartani.... a haját simogattam közben.....majd elélveztem. Az összes a szájában landolt, rá is szívott picikét, hogy egy csepp se maradjon a csőben. Miután lenyelte, kaptam még egy pici utójátékot. Majd felkelt, mosolygott és megköszönte a simogatást. Hónapok óta ki volt már ara éhezve, hogy egy férfi hozzáérjen.
Ezek után összeszedtük magunkat, mondta hogy ez most egyszeri alkalom volt es soha senkinek ne mondjam, ez legyen a mi kis titkunk, szopást meg tekintsem érettségi ajándéknak. Azóta egyébként már sok idő etelt, tényleg nem beszéltünk róla. De akkor is szerintem eddigi életem legjobb élménye.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (7)        Nem tetszik (6)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2020-02-16 08:03:52
Retekegér
Azért a helyedben még próbálkoznék a csajnál.

2020-02-21 19:23:57
Róbert45
Van még róla sztorim. Megírom majd azokat is. Első körben megegyeztünk, hogy nem beszélünk róla, de később (2 ev múlva) megis történt egysmás.


Ezt a szex történetet 8150 X olvasták el.