Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Párom és Duci barátnője 4

Beküldő:Tbalu96

Bence haverom megnősül hamarosan. elvesztette a józan eszét. Bár ez nem az én gondom csak annyiban hogy a legénybúcsúját én rám bízták a srácok.
Bár erről Bence nem tudott semmit. Minden gördülékenyen ment. béreltünk egy nyaralóházat amit azt mondom 2 napra egész jó áron kaptunk meg. 
Két szintes otthonos kis ház volt terasszal és több szobával. bőven elfértünk ott 25-en. a felső szinten volt gy közös konyha és több szoba.
Az italok beszerzése ment a leggördülékenyebben mert nem volt válogatós banda sör és whiskey kóla volt a menü a legtöbb embernél.
Persze a táncos lányt is nekem kellett leszervezni. ott már voltak elvárások a srácok felől. De a legtöbben azt mondták hogy nagy kannái legyenek.
És hát úgy gondoltam hogy ha már Bence feleségének nincsenek nagy mellei legalább a táncos lányon lásson valamit hátha meggondolja magát.
A csajt is leszerveztünk 2 órára bár az nem volt olcsó de a srácok rendesen tejeltek. A csaj ragaszkodott előleghez de én úgy voltam vele majd megkapja ha belépett a kapun.
Mikor eljött a nap és minden készen állt a bulira hívtam a csajt de nem vette fel. Ezért jobb is hogy nálam maradt a pénz viszont az idő szorított és gyorsan kellett szerezni másik lányt.
A srácok adták a számokat amiket netről kinéztek de vagy horror áron voltak lányok vagy ha előre leszervezzük. 
Aztán eszembe jutott Dóri. Lehet elküld a faszba de már tényleg vészhelyzet volt. A strandos kaland után nem sokat beszéltünk. 
Azt tudtam hogy összejött az úszómester Petivel de ilyen se veled se nélküled kapcsolatuk volt. Gondolom a srác nehezen bírta hogy nem tudja irányítani Dórit.
Hát tettem egy próbát és felhívtam. Az volt a legfurább hogy szombat délután volt és Dórinak még nem volt programja estére. 
Még viccelődött is hogy majd a pénzből felezünk de mondtam ha most megment az egész az övé lehet. Persze dolgozzon is meg érte.
Már terveztem hogy Bence úgysem akarja majd megdugni Dórit mert túl hűséges és jófiú. Gondoltam hogy majd felajánlom magam és kefélünk egy jót ha már a lány ki van fizetve.
Dóri is benne volt a dologba így mesteri tervembe nem csúszhat hiba.
Meg is érkezett a kisasszony elég lenge öltözetbe ami tényleg nem sokat takart hatalmas melleiből.
-izgulsz? -kérdeztem
-egy kicsit. -majd lehúzta a whiskeykólát amit átnyújtottam.
-ez majd segít. Csak rázd meg nekik a csinos kis hátsódat aztán utána az emeleten kipihenheted magad velem.
-És mi van ha a srác visz fel engem? -mosolygott rám kacéran
-nem fog. nem miattad hanem mert hűséges. Valószínűleg majd át adja nekem a döntés jogát én meg amiért leszerveztem az estét megkapom a jutalmam.
Közben át adtam Dórinak a pénzt amin elkerekedett a szeme és szerintem mint ha a whiskey hatott volna mert feloldódott.
a kertben ültünk egy asztalnál és oda kisértem a srácokhoz. Sokan mikor bemutatkoztak mintha a melleinek mutatkoztak volna be mert kevés srác volt aki a szemébe nézett.
Dóri valószínűleg ezt már megszokta hogy a srácok így mutatkoznak be neki. Oda is súgta nekem hogy sok itt a cici imádó.
Én úgy gondoltam ne mennyünk be hanem a székeket körbe rendeztük és hagytunk egy kis helyet Dórinak kibontakozni.
Eleinte zavarta hogy nem bent vagyunk de a srácok kínálgatták itallal és hát párat le is gurított a tánc előtt.
Féltem is hogy elbotlik majd de nagyon ügyesnek bizonyult. Bence ült középen és vele kezdte a sort. Vonaglott előtte és a melleit a srác arcába tolta
aki elég zavarban volt mert rendesen elvörösödött. A zenét alig lehetett hallani mert mikor Dóri belekezdett a táncba a rácok hangot adtak a tetszésüknek elég rendesen.
Majd jöttem én a sorba bár nekem csak fenekét nyomta oda és én rá is csaptam. Tetszett neki mert a válla felett hátranézett és már akkor csillogtak a szemei.
Lehet csak a pia miatt. A ruhája már lekerült csak egy sexy csipkés alsóneműben táncolt nekünk. Bár a srácok nehezen bírtak magukkal és egyre felbátorodtak.
Volt aki annyira merész volt hogy Dóri melltartójának kosarát lehajtotta hogy a melle teljesen kilátszott. Őt nem is zavarta csak mosolygott és vissza igazított a melltartóját.
Élvezte is hogy így húzhatja a srácokat. De a cici leleplezést meghagyta Bencének aki zavarában alig bírta kikapcsolni a melltartót így dórinak is segítenie kellett.
Én már kőkemény voltam bár gondolom a többiek is mire lekerült a felső. Csak azzal nyugtattam magam hogy nemsokára a két szép melle között fok eltűnni a farkam.
Dóri folytatta az öltáncokat és ment körbe a fiúkhoz akik nem győzték markolászni a hatalmas kannákat. Mire odaért hozzám már csillogott a melle mert volt pár merész úriember aki 
megnyalogatta a bimbóját. Majd a segítségemmel a bugyi is lekerült. Gyönyörű csupasz húsos nagy ajkai egy tevepatát formáltak lába között. 
Vissza emlékeztem milyen jó volt benne gumi nélkül. Amit persze elfelejtettem ismét de már nem érdekelt. csak a tánc végét vártam hogy felvihessem. 
Mikor Dóri is úgy érezte hogy már elég lesz Bencéhez fordult.
-Fent a szobában egy privát folytatás?
-Huh.. nagyon jó lenne de nem lehet. -húzta a száját Bence de azért látszott rajta ha nem lenne asszony most simán megdugná Dórit de ki nem.
-Hát akkor mást kell vinnem magammal -fordult felém
-A MARCIT!!- kiáltották a srácok egyszerre. Dóri is hátranézett.
Egy cingár kis rozoga gyerek volt aki látszólag nem volt még életében nővel és ezt többen szóvá is tették indokként miért pont őt vigye fel magával.
Dóri rám nézett és húzta is a száját mert gondolom nem volt ínyére a dolog. Kérdően nézett hogy most mi legyen.
Mert a srácok már kántálták Marci nevét. 
Odaléptem Dórihoz.
-Csak vidd fel van a lépcső melletti szobában egy ágy, mellette egy flakon babaolaj. Engedd hogy bekenjen attól tuti elélvez aztán gyere át hozzám.
-nem tudom nem biztos hogy akarom ezt.
-Annak a szobának egybe nyílik a terasza az enyémmel ott majd átszöksz. Én se akarom de nem tudok velük mit csinálni.
Dóri húzta a száját de rábólintott. Odafordult Marcihoz és megfogta a kezét majd felvezette a lépcsőn.
Sokan mentek volna utánuk kamerázni de nagy nehezen sikerült meggyőznöm őket hogy fent privát a buli a pia meg lent van és aki felmegy többet nem iszik.
Ez látszólag be is vált mert inni azt szerettek a srácok és mivel már nem volt szem előtt Dóri meg is feledkeztek róla lassan.
Én megvártam míg elült a a többiek lelkesedése a fenti dolgok iránt aztán belopóztam a házba.
Gondoltam ha minden jól megy Dóri már a szobámba fog várni. Elhaladtam a szoba előtt ahol a sráccal volt de nem halottam semmit.
Benyitottam a szobámba de Dóri nem volt ott. Kimentem a teraszra hogy belessek a másik szobába talán nem vesznek észre.
Az ablak bukóra volt nyitva így halottam mit beszélnek ott bent. A lámpa égett így én simán láttam mi folyik ott bent de gondolom ők nem láttak ki.
Ezért jobban tudtam leskelődni.
Dóri az ágyon ült meztelenül. Marci még csak akkor szabadult meg a ruháitól.
Ohh bazz ezek meg mit csináltak eddig? gondoltam.
-Nem muszáj levenned a ruháidat csak kenj be olajjal. -Biztatta Dóri
-Már nagyon feszül a gatyám -vágta rá a srác
-De megdumáltuk hogy nem lesz szex csak bekensz.
-Tudom de így kényelmesebb- Tolta le a nadrágját.
Ahhoz képest hogy milyen cingát gyerek méretes léc volt alatta amin Dóri szeme is elkerekedett.
Nah még az kéne hogy a srác levadássza itt előttem a csajt. 
-Ezt jól megnövesztetted -viccelődött Dóri
-köszi. De nézd meg közelebbről- lépett oda a srác de a lány leállította.
-Csak olajozz be. ha úgy van kiverem neked.
A gyereknek lelombozó volt ez a reakció de megfogta a babaolajos flakont és Dóri melleire irányítva jól megnyomta és telibe lőtte.
Szegény még az arcára is kapott. 
-Hé ne legyél bunkó mert lelépek. -mordult rá a lány.
-Jó bocsi ez így jött ki -Próbált hárítani a srác. De az olajos mellek látványa bevonzotta a tekintetét.
-ott fogsz állni vagy mi?
-Dőlj hátra.
Dóri ledőlt majd hagyta melleit szétterülni. Marci megfogta őket és elkezdte bedolgozni az anyagot.
Látszólag nagyon tetszett neki mert egyből Dóri lába közé hasalt és úgy játszott az ikrekkel.
Dóri becsukta a szemét és hagyta a srácot játszadozni. Néha a srác farka hozzáért Dóri belső combjához meg néha hozzá dörgölőzött a puncijához is.
A lány nem szólt semmit csak hagyta hogy Marci a szájába vegye melleit és szopogassa a bimbóit. Egy halk sóhaj el is hagyta Dóri ajkát miközben a srác a nyelvével a bimbóján körözött.
Gondoltam ne bazz ki még élvezi is. De ez feltűnt Marcinak is mert folytatta a játékot a nyelvével csak hevesebben.
Dóri vonaglani kezdett és puncijával elkezdte dörzsölni Marci farkát.
-ne hagyd abba- súgta oda a gyereknek.
Esze ágában se volt hanem inkább áttért a másik mellbimbót is kényeztetni. 
Dóri olajos kezével elkezdte masszírozni a punciját. Egyre hangosabban sóhajtozott és szaporábban vette a levegőt ahogy a srác megállás nélkül a melleit szopkodta.
Megállt a punci kényeztetéssel és rámarkolt a srác farkára aki kicsit meg is lepődött mert kiesett a szájából a lány melle de gyorsan vissza cuppant rá.
Ütemesen elkezdte verni a srácnak akinek már a farka is babaolajos lett Dóri kezétől. Csattogott is a fitymája ahogy a lány rákapcsolt a sebességre.
máik kezével punciát masszírozta.
Látszólag Dórit könnyű felizgatni a mellei kényeztetésével bár én úgy tudtam ez csak kismellű lányokra igaz.
Leállt a fasz veréssel és a srác makkját a puncijához dörgölte a nagyajkai között fel és le húzogatta.
Néha még a puncija bejáratához is leengedte a farkát. 
Elidőzött vele a bejáratnál  majd újra a csikójáig felhúzta majd vissza. körkörösen mozgatta a puncibejáratánál és a srácnak is feltűnt hogy sokat időzik el ott a farkával.
Dóri már húzta volna fel a srác farkát a csiklójáig újra, mikor Marci nyomott egyet a csípőjén és a makkja becsusszant Dóriba. A srác halk sóhaj mellet felszegett fejjel élvezte a meleg punciba való behatolást.
A lány felnyögött hangosan de nem ellenkezett és ezt a srác észrevette így bátran tövig nyomta magát a lányba.
Dóri teste megfeszült majd Marci ütemesen elkezdte dugni és a ringó mellek látványában gyönyörködött.
-ez nagyon jó érzés de várj hozok gumit- a srác csusszant volna ki dóriból de a lány a háta mögött összefonta a lábait és húzta vissza.
-nem kell csak dugj keményebben- parancsolt rá.
A szemem is elkerekedett mert soha nem láttam még ennyire kiéhezettnek Dórit.
A srác gyorsított a tempón és egyre hangosabban csattant egymásnak a két test.
- elélvezek- mondta Marci
-Még ne, csak most kezdtük!
-nyugi többlövetű vagyok. 
-az mi? -kérdezte Dóri de a srác megfeszült és teleélvezte a húsos puncit.
Dóri várta hogy kicsusszanjon belőle a srác de kis idő után a srác folytatta az aktust.
-Mit csinálsz? -kerekedett el a lány szeme.
-Nyugi bírom még... ahh.. de faszán csúszik most - lihegett a srác
Miután elélvezett is kő kemény maradt és pumpálta tovább a lányt. Dóri is meglepődött ezen de látszólag élvezte és hagyta a srácot majd átadta magát a ritmusnak.
elég nagy adagot lőhetett a lányba mert már folyt ki belőle az anyag. Gyorsabb tempóra kapcsolt.
-Azt a kurva - nyögött fel Dóri mert azt a tempót és is megirigyeltem ahogy néztem.
-Kövi a csöcsödre megy- figyelmeztette a srác.
Dóri lenézett a srác kikapta a farkát és Dóri melleihez irányította. Igaz a cicikre is ment egy kevés de a legtöbb a lány szeme között landolt.
Elég sörű anyag nem folyt le róla egyből. Ahogy kilőtt magából majdnem mindent Marci már rakta is vissza a punciba a farkát és folytatta a dugást. Farkán még látszott hogy az utolsó adagokat még a lányba pumpálja.
Dóri a szemét törölgette több kevesebb sikerrel hogy lásson valamit.
-Bakker hogy van benned ennyi anyag? - sikerült a lánynak a szeméből kitörölni a sűrű spermát.
Mellein a többi anyag szép cseppekbe rendeződött nagyon izgató látvány volt.
-A harmadik már nehezebben szokott sikerülni.. ahh.. nagyon jó érzés benned lenni. -Lassított a tempón és csukott szemmel élvezte hogy farka becsusszan a lányba.
Tudtam hogy én ma már nem fogok szexelni de nem tudtam abbahagyni a leskelődést. 
-gyere mögém! -Most Dóri majd felpattan és hátat fordított a srácnak.
Ahogy fordult pont a szemembe nézett én azt hittem nem lát de úgy tűnt Dóri észrevett. A arcáról csak annyit tudtam leolvasni hogy sajnálja hogy így alakult de már nagyon volt izgulva.
-Várj, szusszanjunk picit -lihegett a srác. -kezdek fáradni, adj 2 percet és újra kemény leszek.
-Azt mondtad bírod, ne most add fel -mordult rá dóri majd hanyatt lökte az ágyon. A gyerek feje épp hogy lehuppan a párnára Dóri már cuppant is rá a makkjára.
Marci kapkodta a levegőt közben lenézett a lányra aki már a nyelvével nyalogatta a farkát a hegyétől a tövéig. 
-ha így folytatod újra kemény leszek.. ez az nyald a golyóim!- nyögött fel a srác
Dóri feje már eltűnt a lábai között, majd alányúlt a srác combjának. Én már tudtam mi fog következni mert első alkalommal Dóri velem is megcsinálta bár én nem sokáig élvezhettem.
Felemelte a Marci lábait az égnek de közben egyik kezével hevesen verte a farkát. Fejét elmerítette a két farpofa között és nyalni kezdte a srác hátsó bejáratát.
A srác egy hangos nyögéssel nyugtázta hogy Dóri jól csinálja a dolgot. A lányt ez felizgathatta mert mohóbban kezdte nyalni.
Marci nyögései egyre hangosabbak lettek és már torkából üvöltött a végére- EZ AZ! 
Olyan hangosan üvöltött hogy a kertben ülő srácok is meghallották. Le is kellett buknom az ablak alá nehogy meglássanak lentről.
-A srácnak szereztél egy jó napot Bence- röhögtek lent a srácok. -Csodálom hogy nem vállaltad be a csajszit, igaz husis de jó nagy kannái vannak.
-Az ilyen csajok mind olyanok az ágyban mint egy farönk csak fekszenek, Marcinak pont jó ez is.
Hát gondoltam ha tudnád mi folyik itt fent, mert Dóri még csak most indult be.
-Videózzuk már le!- Szólalt meg két félrészeg gyerek majd elindult a ház felé. -Bence szobájából át tudunk oda menni ahol ég a villany.
Gondoltam jobb le ha most lelépek nehogy megtudják hogy végig itt kukkoltam. Még vetettem egy pillantás a szobában folyó eseményekre. 
Marci most állt Dóri pedig előtte térdelt és hagyta hogy a hajába kapaszkodva dugja a torkát. De nem volt sok időm így átfutottam a a szobámon és kimentem a folyosóra.
Már égett a villany és a két srác már jött felfelé. Az egyik Gergő volt egy nagyobb darab srác de inkább izmos mint kövérnek mondható de elégé fel volt fújva, épp a mobiljával vacakolt gondolom kereste a videófelvétel gombot.
A másik srác Viktor aki Gergő legnagyobb haverja volt ő átlagos testalkatú kissé barnább bőrű. 
Mikor megláttak Viktor nekem szegezte a kérdést.
-Hát te?
-Csak rámjött a szapora, a fenti Wc-t ne használjátok mostanában. -válaszoltam.
-És ti? 
-Csak lemerült Gergő mobilja és feljöttük töltőért. majd megyünk. Amúgy Bence már keresett.
Gondoltam jó kamu szöveg de inkább lementem a többiekhez. lent is jó volt a hangulat már mindenki részeg volt. 
Bánatomban hogy hoppon maradtam én is nyitottam egy sört. Pár perccel később nyílik az ajtó és Marci kullog le.
-Nah mivan ennyi volt?- Vigyorgott rá Bence
-Jah Gergőék ránk nyitottak majd kizavartak. de sikerült rendesen kiürítenem magam - vigyorgott.
-És Dóri csak hagyta? -kérdeztem de nem kellet válasz mert fentről hangos nyögésekből ítélve Dóri igen csak hagyta magát.
-Nyugi lesz róla felvétel Gergőt ismerve- majd ha elküldi megnézzük vigyorgott rám Bence.

(tbalu1996@freemail.hu-ra írhattok a folytatással kapcsolatban.) 

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (67)        Nem tetszik (68)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2020-01-26 09:15:55
Retekegér
Ez nagyon fasza volt, jöhet még.


Ezt a szex történetet 8745 X olvasták el.