Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Látogatás

Beküldő:Herceg

Látogatás.
Ennek a sztorinak az eleje egy nemrég megélt álmom a folytatása pedig egy gyermekkori sztorim. A határt érezni lehet.A neveket megváltoztattam, mert a résztvevők még élő személyek.
-Beszélgettünk, iszogattunk a nappaliban hármasban a feleségem,a fiatal csinos volt munkahelyi kolléganője és barátnője aki látogatóba jött el hosszabb idő után és jómagam. Délután van, az üveg bor fogytán és kissé látszik is itt-ott a hatása. A feleségem kicsit beszédesebb mint szokott,én jobban bírom a 32 éves Klaudián sem látok káros jeleket. A párom kijelenti, hogy fáradt egy kicsit és ledől a nappaliban található díványra. Beszélgessetek még én majd letusolok mondtam és elvonultam a fürdőbe. Beállítom a víz hőmérsékletét,beállok a kádba és elkezdek tusolni.Egy pár perc múlva kopognak... Klaudia szinte könyörgő hangon,hogy használhatja-e a WC-t mert sürgős? Tudni kell, hogy nálunk a fürdő és a WC egy egység. Persze... mondom kissé zavartan és arccal a csempézett fal felé fordulva folytatom a szappanozást.Nekem még most is gyakran beindul a farkam ha mosom.! Bocs. Ne lássa már meg a 71 éves lottyadt összement farkomat ami az idő múlásával mindenkinek összemegy min. 1/3-ával.Volt nagyobb is.Klaudia közben a megkönnyebülése után lehúzza a vizet én meg a vállam és derekam szappanozásával harcolok. Már nem vagyok olyan hajlékony mint régen és csak bénázok. Nem érek el minden részt.Látva ezt Klaudia megkérdi,hogy segíthet a hátam csutakolásában?. Kicsit óckodva de beleegyezek. Elveszi a tusfürdős flakont és tölt a tenyerébe majd kezdi a nyakamnál.Én folytatom a lábaimmal,háttal neki,lehajolva.A feltűrt pulóvere ujja lecsúszik és bosszankodva mondja, hogy na most aztán száríthatom . Mondom neki...vedd le nyugodtan nem nézek hátra....becs szó, melltartót már egyébként is láttam ! Közben végzek az egyik lábammal és átváltok a másikra. Klaudia folytatja a derekamnál majd a tomporaimnál.
Kissé izgatott leszek mert ott már rég járt rajtam kívül bárki is...főleg puha női kéz. Aztán becsapódik az üstökös amikor a mogyoróimon érzem a szappantól síkos kezeit.Hű ez már izgi. Buzog a vér az ereimben,majd kiugrik a szívem.Kösz... mondom mert ott még nem mostam meg.Ott már érzek olyant amit már rég nem éreztem.Gondolom csak nem vallok szégyent a csökött fütykösömmel egy ilyen hormonoktól duzzadó nő előtt!!!71 éves vagyok,már kissé pocakos de még rendben érzem magamat.No ezt még át sem gondolom máris érzem, hogy a vesszőm állaga kezd megváltozni ugyanis Klaudia a mogyoróimtól kezd 2 ujjal a vesszőn felfelé araszolni egészen a makkomíg miközben a derekamon két puha, meleg párnát érzek. Nem kellett sokáig gondolkodnom, hogy mi lehet az. Rég éreztem hasonlót.A gyönyörű cickói voltak azok, ugyanis neki kár lenne melltartót viselnie annyira jól megáldott a teremtőtől.Előbb a melltartójáról regéltem pedig olyan nem is tart otthon. Kellemesen tévedtem.Mindig is láttam a Röntgen szemeimmel amikor lélekben levetkőztettem őt. No it elszállt a prűdségem és megfordultam,az égnek meredt vesszőmmel Klaudia felé.Huncuttúl elvonta száját és szép lassan mintha a mogyoróimat mérlegelné súlyra a tenyerébe vette őket. Nem lesz ez így jól mondom mert a feleségem bejöhet.Ne aggódj becsípett és mikor bejöttem már félig aludt.Mennyei látvány tárult elém amikor megláttam a két XXL-es feszes cicit,amik örök életemben a gyengéim voltak,bárkié is lettek volna azok.Közben Klaudia a bor hatásától vagy nem, nem tudom miért de folytatta a felfedezéseit. Szép lassan,érzéssel megmarkolta a farkomat és sétára vitte a bőrt rajt, két irányba, le és fel és újra meg újra néha elidőzve az alsó részen a makkomat megfeszítve oda fent.Dagadt is az rendesen mint már rég nem. Mondom neki ez nem feer mert neked is kijár az amit én már részben megkaptam, gyere be a kádba! Repül a fehér, csipkés bugyi meg a többi és belép ő is mellém. Katartikus látvány, megmarkolja a farkomat, hozzám érnek a hatalmas cickói én meg félénken becsúsztatom az ujjaimat a combjai közé,folyik ránk a meleg víz. Elérem a szemérem ajkait,körbe-körbe masszírozom a csiklóját amit látványos zihálás követ részéről.Pár perc után úgy tűnik eljutott a csúcsra.Ilyen élménye neki sem volt az idén, főleg egy vén faszival.Ő meg hevesen veri a farkomat bűntudat okán, mered is az a makk meg duzzad aztán letérdel és ajkaival kényezteti azt majd a nyelvét is beveti. A makkom masszírozása az különös élmény....tudja ő is.Most már én is zihálok mire ő lágyan szájba veszi a tagomat miközben a keze is dolgozik le-fel...le-fel hosszasan és érzéssel szünet nélkül ahogyan én is tenném masztizáskor,hisz gyakran teszem.... jobb híján,jómagam pedig a melleit masszirozom.Jó kemények csak úgy rengenek.
Maga-felé húz a vesszőmnél fogva és a lábát a kád szélére teszi.Egyértelmű a befogadó szándék. Közeledek de a pocakom akadály. Ilyen keménynek már rég nem éreztem a farkomat hisz ebben a korban már nagyon ritka az ilyen állapot. Majd szétrobbant a makkom. Nem rossz állapot.Emlékeimben még él az, hogy régebb kedvenc pózom a cicimarkolás volt.... hátulról miközben a lompost dörgölöm átmenetileg a tomporok közé. Innen már csak egy kis előrehajlás és máris be tudok hatolni a kedvenc kuckóba.Imádom amikor ebben a pózben himbálóznak a nagy feszes cicik minden a farok mély beverése után. Ez a látvány már fél elélvezés....számomra. Mondtam Klaudiának, hogy nem haragszom meg ha most hátat fordít nekem.
Mosolygott és tudatta velem,hogy az alsó bejáratot kedveli jobban. Úgy legyen! Szép gyengéden hozzádörgölődve a tomporaihoz a makkomat izgatandó,a síkos vizes pályán hamar betaláltam. Szeretem az izgalom fokozását ilyen helyzetben ezért aztán nagyon lassan, nagyon finoman lóbáltam a hátsómat aminek Klaudia látványosan fejezte ki elismerését miközben mindketten kezdtünk hevesebben lélegezni. A mogyoróm is jól megduzzadtak és tokja is megnyúlt oly annyira, hogy minden lökésnél csapkodták Klaudiát, halk kis csattanással.Kis idő után először Klaudia kezdett rászorítani a vesszőre és a csúcsra érés jeleit produkálni. Ennek aztán hangokkal is nyomatékot adot. Már-már attól féltem, hogy felébred a feleségem. Ez a berobbant gondolat annyira visszafogott, hogy nem tudtam a csúcsra jutni.Szerencsére Klaudia már elélvezet. Észrevette, hogy nálam valami nem OK.
Kérdezte, hogy ő nem volt jó? Ááááá dehogy csúcs voltál csak én nálam ütött be a gond mert eszembe jutott a lebukás lehetősége.Na sebaj mondta Klaudia,majd én lekezellek és kézbe vette a farkomat.Először bevezette a két gyönyörű cicije közé, egy kis sampont is kent rá majd aláfogott a melleinek és összeszorítva a farkomat és kezdte fel-le mozgatni, érzéssel. A sampon egy kissé elhúzta a csúcs eljöttét de észre vette Klaudia és vízzel leöblítette majd rásegített az ajkaival akkor amikor a szájához volt legközelebb a farkom. Hangos cuppanás jelezte, hogy elengedte a makkomat a szívása után amikor már a víz simára és tisztára mosta azt. Már kezdtem érezni, hogy a vulkán ki fog törni de Klaudia csak végezte a dolgát. Az is izgató volt, hogy a saját melleit úgy fogdosta mintha én tenném. Ez a felismerés már nem volt sokáig elviselhető és ennek jeléül éreztem a makkom duzzadását a Klaudia szájában. Nem telt el sok idő és elengedte a farkomat majd a kezével csak egy párat húzott rajt és én elkezdtem elélvezni, sugárban a 2 gyönyörű melle közé.Folyt lefelé a zamat amit Klaudia csak kent szét két hatalmas mellén, a bimbóknál elidőzve. Ez a látvány annyira izgatott, hogy mintha nem most mentem volna el, lankadásom elakadt. Kintről mocorgás hallatszott. Biztosan a feleségemnek is WC-ni kell! Klaudia villám gyorsan felkapta magára kevéske kis ruháját, gyors törölközés után és lehúzta még egyszer a Wc-t alibiből majd távozott.A párom nem gyanakodott semmire. Én meg maradtam a kádban,ágaskodó farokkal mire a feleségem bejött.Ránézett a farkomra mert tőle nem fordítok hátat és majd hanyat esett mert engem így már rég látott. Ó te szegény....mondta..így fel vagy ajzva a tusolástól a sikamlós sampontól?. Segítsek rajtad? Mondtam...én is ki tudom verni de ha nem én csinálom az izgatóbb.Gondolom őt is meglepte az ingyen sex és a házi látvány az ismert mini? farok. Lehet, hogy én is meglepődtem volna néhányszor amikor Ő fürdőt!? Nem lestem meg de hallottam hangokat a fürdőből amik nem csak a tusoláshoz köthetők.Sokat nem foglalkoztam vele.Van amúgy egy nyugdíjas 22 cm-es dildónk is valahol, azt a nejem tudja hol tartja. Együtt rég használtuk de ő szolóba??? ki tudja. Kár, hogy nem kukkoltam meg.Figyelj... mit szólsz hozzá ha valamit én is nyújtok neked és az mindkettőnknek jó lesz?
Klaudia bekopogott megint,búcsúzni.Kár...hármasban izgibb lenne. A feleségem pedig azt ajánlotta fel,hogy kettesben csináljunk valami extrát mert utoljára kefélni nem tudtunk rendeset.OK mondtam.Gondolom neki is vannak titkolt orgazmusai tusolás közben amiről én nem tudok.Ezután majd letolt gatyával lesem meg. Számomra is izgató az ilyen. Kiment behozta a rejtekhelyéről a 22 cm-es műfarkát,alaposan lemosta,bekente síkosítóval jó vastagon,meztelenre vetkőzött,kizavart a kádból azt mondta,hogy üljek a WC-re és csak figyeljek,és csak a saját farkommal foglalkozzak úgy ahogy csak szeretem, úgy ahogy reggelenként teszem az ágyban ébredés után. lebuktam mert tényleg szoktam masztizni reggelenként.Most a farkodat úgy kényeztesd ahogy jól esik.Azt teszel vele amit csak akarsz, ami a leg-rejtettebb vágyad,álma, úgy vered ki ahogy akarod.Én is kiverem magamat ahogy már évek óta teszem.Izgatni engem is fog,nézlek, izgat ha nézel masztizás közben.Nagyon izgat amikor látom,hogy a farkodat vered!!. Azt hiszed, hogy reggelenként amikor kivered magadat és nem nyúlok szép csendben a pinámhoz??? Nem mondtam eddig de lehet, hogy ezután javulni fog a szexünk. Bármikor verheted a farkodat a jelenlétemben de kérlek szólj, hogy én is szálljak be. Nekem is kijár egy kis masztis izgalom. Ebben a korban már ez is jutalom és nagyon élvezem. Nem is tudod hányszor masztizok WC-és után a fürdőszobai nagy-tükörben a bidetet használás után!!Már nem akadály a sok bunda, elhullt és simább a peckem, jobban megy a csikló kiverése.Te is bármikor ledobhatod a textilt és beverheted a műfarkodat mert mindig élvezni fogok a látványtól, mondom neki.Én is imádok maszturbálni.Mindig megteszem amikor egyedül vagyok itthon.Én is állandóan maszturbálok amint csak tudok.Főleg hajnalban akkor van a legtöbb tesztoszteron a vérembe és a farkom csak a kezemre vár keményedve,hogy kiverje. Beállok a tükör elé meztelenül és kiverem magam ahányszor csak tudom. Ajánlom neked is.Sajnos a dugáshoz már több kellene amire ebben a korban már nem vagyok elég. Nekem ez egészségügyi,megelőzési tevékenység is. A prosztata műtétemet így tolom ki.Ha éjjel megébredek és kicsit is duzzadt a farkom....biztosan kiverem. Hülye az aki elszalaszt egy ilyen ziccert amikor el is élvezhetne.Nem kopik el az a cerka.! Elélvezni mindig HATALMAS... a párom közben teljesen meztelenül belibeg a fürdőbe ami már magában is szexi és a farokállító a tapadókorongos műfarkot felrögzíti a csempére majd elkezdi a hátsójával meglovagolni. Az intim testápolójából bekente magát alul és megkért, hogy tegyek én is így. Töltöttem a markomba majd azt mondta, hogy most verjem a farkomat vele mert meglátom, hogy milyen finom. Ő meg beleült a műfarokba és előrehajolva a lógó melleit masszírozta. Jó hatása volt a kis piapartinak ám!!! Nem volt teljesen közömbös számomra sem az egész. Elkezdtem a farkomat egyelőre simogatni, a makkomat ingerelni amíg csak nem éreztem, hogy merevedek kissé és megnőtt annyira, hogy a bőrt is sétáltatni lehet le-fel rajta..Szót fogadtam az ösztöneimnek és a tükör élé álltam. Tényleg jó látni amint kéz és farok együtt huncutkodnak.Forogni a tükör előtt és magadat munka közben több szögből látni...nem utolsó de izgató látvány. Nekem is volt ám titkos fegyverem.Volt egy maszturbáló farok kényeztető szerkentyűm. Átlátszó szilikon, női hüvely utánzat. Előkerestem a rejtekéből.Mire bevethettem volna a nejem már az elélvezés határán volt mert háttal a műfaroknak dugta magát ezerrel közben masszírozta a melleit és izgatta a megduzzadt csiklóját.Annyira ingerelt a látvány, hogy már robbant szét a farkom. Én nekem se kellett több,az ilyen látvány az mindig fantasztikus....besíkosítottam a farokverőmet és rázendítettem.Csak úgy égtek a kalóriák a nagy munkától. Közben a feleségem hatalmasat nyögve élvezett. Csak úgy spriccelt a dorong felett az élvezéstől...és nem állt le. Gondolom az én farokkényeztetésemnek a látványa gerjesztette be jobban .Kicseréltem a farokverő műszeremet a másikra ami elektromos, rezgésekkel a makkot ingerli miközben egy hüvely-hű puha belsővel öleli a farkot.Csúcs találmány!!Megint nekifogott kiverni magát a feleségem. Csak úgy himbálóztak a mellei is, azokat is bekente a tusfürdővel és az egyik kezével marcangolta őket a másikkal verte...verte a már gyér szőrzetű de még élvezésre alkalmas punciját. Annak ellenére is igen ingerlő tudott lenni. Látni ahogy nyomja be magába azt a 22 cm-es műfarkot....hát az nem hagy senkit se merevedés nélkül.Bizony merev voltam én is, csak úgy vertem a farkomat. Eszembe jutott Klaudia szája ás máris még merevebb lettem. Megmasszíroztam én is a mogyoróimat amint azt Klaudia tette és rájöttem, hogy egy ilyen helyzetben az fanti jó. Adtam is nekik az egyik kezemmel a másikkal vertem a farkomat és közben figyeltem a feleségem lógó melleit meg a habzó punciját miután már a harmadik élvezésnél tart és még mindig élvezettel veri magát. Próbára akartam tenni magamat ,hogy hányszor tudok még elélvezni én is ebben a korban. Gyorsan befeszítettem és kivertem. A feleségem hangos élvezésének a hangjaitól éreztem, hogy duzzadna a farkom de elmenni már nem tudtam. Ez már sok lett volna. Néztem a nejemet, szétcsapott lábakkal, meztelenül,felajzva és az élvezet jeleit markánsan mutatva ahogy nyeli a szép műfarkot.....hát nem igen tudtam nyugton maradni. Vertem és vertem és vertem amíg csak arra keménységre nem állt fel aminél már el lehet élvezni.Kis síkosítóval bekentem a makkomat és az ujjaimmal felülről elkezdtem masszírozni, csak a makkot.Nem maradt el a hatás Egy-két csepp sperma jelent meg a fejen ami még síkosabbá tette a farkomat. Lehúztam a folyadékot és megszorítottam a farkomat.Még jött egy kicsi. Marokra fogtam és elkezdtem újra verni.Rájöttem, hogy állva a duzzadt golyókat egy kézzel úgy lehet masszírozni, hogy a farkot csak a mutató meg a hüvelykujjal fogom és a többi ujjamat a golyók masszírozására használom. 2:1-ben élvezet. Hatalmas volt. A nejem megint zihált. Megint el akart élvezni de nem igen jött össze. Megközelítettem ahogy vertem a farkomat és láttam rajta, hogy élvezi és bármire képes lenne egy következő élvezetért.Kérdeztem, hogy jöhet a két farkos jelenet? Homályos szemekkel rábólintott.Nekem is jól jött volna még egy elélvezés így aztán gondoltam próbáljuk ki. Mögé álltam miközben ő verte magát az élethű műfarokkal és betoltam neki a fenekébe a farkomat. Nehezen ment de bejutottam.Szűk volt de nem lohasztó.Egy két óvatos lökés után egy igen izgató érzésre lettem figyelmes. Amikor teljesen bent voltam a farkomat a nejem műfarka masszírozza ahogyan és amilyen ritmusban veri magát. Csúcs volt.Lenyúltam, megfogtam a golyóimat és masszíroztam őket miközben a feszes helyen ahol a farkom volt éreztem a műfarok masszírozást. Csak a ritmussal volt némi gond mert nem volt a nekem megfelelő. Gondolom már fáradt volt a nejem. Kérdeztem, hogy megengedi, hogy én verjem ki?
Élvezetre éhesen mondta, hogy verjééééél ki. A farkom még mindig benn volt a fenekében. Kézbevettem a műfarkát és kértem, hogy csak a melleivel foglalkozzon mert a tükörből látom és az nagyon izgat, velük nem áll lehetőségem foglalkozni pedig igen csak megtenném.. Nekifogott a 2 még mindig szép melle csábító masszírozásához, tett még rájuk intim kencét, jól csúsztak és én nekifogtam a kettőnk kiveréshez. Nem csak őt vertem mert az én farkamat is egyszerre. Minden műfarok behatolást a farkom úgy élt meg mintha egy idegen kéz verné az enyémet bent a mélyben.Érezhető volt amint a műfarok feje végig megy a hüvelyben miközben a farkomat is masszírozza.Aki ilyent nem élt meg az irigyelheti.Hatalmas volt.Gyorsítottam egy kicsit és éreztem , hogy a nejem mind jobban és jobban élvezi....no meg az én farkam is. Benyomtam még egy adag síkosítót és vertem és vertem és vertem majd amikor a nejem visítva spriccelt az élvezettől és nekem is úgy megduzzadt a makkom, hogy már nem sokszor kellett beverjem a műfarkot miközben szorongattam a heréimet,szinte üvöltve mindketten elélvezzünk.Kinyúltam....a nejem is. Tiszta nyákos váladék volt a lábaink közt.A farkom kicsúszott a fenekéből. Mikor magához tért a párom ránézett a lankadt farkomra és azt mondta, hogy az mégis csak onnan buggyant ki és meg kéne mosni.Mondtam,hogy én most nem.Akkor gyere a mosdóhoz én majd megmosom neked.Ha jól emlékszem a nejem már rég nem nyúlt a farkomhoz. Oda mentem a mosdó kagylóhoz, hogy mossa meg.Jön a meleg víz érzékkel kézbe-veszi a farkot.A fitymád alatt is van mosnivaló...mondja és kéllyel lehúzza a bőrt.Ajjaj a makkomat is mossa és a hátamon érzem a cickóit. No ez már helyzet ám. Addig addig mossa a makkomat amíg kezdek merevedni.Na neee! Csoda vagy valami más? Mossad csak amíg nem hányik, mondom viccesen. Na a szárát is mondja és mossa. Ez már verés!. Megint merevedik.Diszkrétebben ám de igen. Hátranyúlok a csiklóját keresve a meztelen váladékos lábai közt miközben a mellei a hátamra telepednek. No ez már sokk.Megtalálom amit kerestem. Masszírozom.Irigylem a nőket nekik az elélvezés nem merevedés függő. Bármikor és akárhányszor el tudnak élvezni kellő helyzetben.Mossa ő is a meleg vízzel a farkomat.Lágy még ám de ez van. Mára ennyi volt.
------------------------------------------------------------------Innentől lefelé a valós életem hormonális világa.!!!Felér egy vallomással.

Annó(töb mint egy fél évszázaddal korábban)3 fijú elöbb nézegettük, majd fogdostuk egymást letolt bugyiból kikandikáló pucáját.Szokott ez neked nagyobb is lenni?... kérdem Öcsit
És akkor most miért csak ilyen ? Mert szégyenlős vagyok. A bátyámé szokott nagy is lenni.A te golyóid nagyobbak, az enyémek kisebbek. Érdekes..Nem kicsi az, ha akarod megmutatom neked. Már többször is nagyobbá tudtam tenni. Tényleg kérdezte kajánul? Majd meglátod!! Fogtam és kezdtem a bőrt lehúzni majd fel a fütyimen.
Kis idő után már duplájára nőt és vastagabb is lett a fütyim.Hű ez jó!!! Engeded, hogy megnézzelek téged is. A tied másabb.? Gyere.....fogd meg!. De kemény vagy és akkor én is éreztem, hogy ilyen körülmények közt nekem is dagad még a fütyikém. Akkor már be is nyálkásodtam amire nagy kacagás tört ki. Neked kisebb a fütyid de aranyos. De aranyos és megfogta ő is.Azta de csúszik rajta a bőr és ezt a le-fel mozgatést többször is megismételte miközben az ővé is merevedni látszott.Megfoghatlak?... kérdeztem.Jól esne azt hiszem. MEGFOGTAM ....Neki is nyálkás volt a feje. Csúszós ..alig tudtam kézbevenni.Jé a tiéden is mozog a bőr.Közben ő már belejött az enyém megdolgozásába amit én nagyon élveztem. Én is munkába lendültem. No így vertük ki egymást először,a tesóm volt a harmadik,ő akkor magával volt elfoglalva.Késöbb neki is kijutott a másik kezéből.No így kezdődött a társasjáték mert előtte csak passziánszozás volt. Minden tini fijú átesik a szexualitás első aktusain. Én nem pofonként éltem meg a helyzetet.Jó tanulság volt. Bár csak a feleségem is elolvasná ezt mert tisztábban lenne ezzel a számomra igen-igen kínos témával.Sok év telt el...túl vagyok már rajta. Minden kis srácnak előbb-utóbb fel áll a fütyikéje és a lepedőn nyomot is hagy vele. Álmai vannak,vágyai vannak és ez kihatással van a kis életére.Hamar rájön, hogy a merevedéssel valamit kezdeni kellene.Arra is rájön , hogy amikor foltos a lepedője és a fütyije csendben van akkor valami történt. Ilyenkor a szülőkhöz fordulni a legkevesebb gyermek fordul. A szülő dolga lenne a foltot észlelni és a kellő tanácsokat megadni.Ha nem akkor a gyermek maga oldja hogy a környezetében a többi korosztályos sráccal.Bőr a fütyin le-fel mozgatható ami izgalommal jár a környezetében a nagyobb srácokkal megtárgyalva. Megtanulja hamar,hogy jár majd némi váladék kiömlése után különös megnyugvási állapot beállása. Én is, senkivel meg nem beszélve rájöttem erre.Nekem nem egyszer a haver 25 cm-es méretes fütyije jutott kényeztetni..ő már 16 éves volt.Kis srác kezemnek (14 évesen) alig volt kezelhető a méretes fütyi mert az már több volt mint fütyi !!. Alig tudtam átfogni de nagyon nagy élmény volt.Mielőtt felállíthattam volna csak úgy bicsaklott a súlyos, vastag farok a karomra.Legjobban egy frankfurti kolbászra hasonlított.Vastag,hosszú,súlyos. A csuklóm felett verte a karomat a nagy makk.Amikor felállítottam állt már mint egy árbóc és kemény munka volt ám a tövétől a makkjáig húzni rajta le-fel a bőrt. Nem volt unalmas....Sőőt.Érdekes de nem volt teljesen kerek hanem mintha laposkás lett volna.Emlékszem, hogy nagy élmény volt, mindig én is merevedtem és nyákoztam. Ki tudtam verni őt hisz a technika már ismert volt a saját magam kis pucukája kiverésétől.Tök jó volt látni amikor rángatózva spriccel és kapkod a levegő után. A méretes golyóinak a masszírozása is élmény volt.Mindkettőnknek.Ő megtette a saját feladatát az én farkomon és így tovább körbe. Délutánonként a nyári vakációban ezt többször is megismételtük igen nagy élvezettel. Már alig vártuk, hogy egymást ki tudjuk verni.Innentől már mondható, hogy ez farok kiverés volt. Már nem is tetszett a saját farkamhoz nyúlni annyira vártam a haver kezét és az ő farkát az én kezembe. Nem is tudtam összeérinteni az ujjaimat amikor megmarkoltam. Nem értek össze. Jó érzés...izgató volt fogni azt a nagy, merev,forró farkot és mozgatni rajta fel-le a bőrt amíg csak nem lüktet és spriccel ki belőle a geci.Addig vertem mindig amíg csak nem bukott le a karomra és nem éreztem a súlyát ahogy súrolja a bőrömet.Meg is csóváltam néha a dorongját kiverése után élvezvén a súlyát és jókat röhögtünk rajta ahogyan tántorog magatehetetlen. Nem tudom, hogy miért volt neki jobb az én satnya kis fütyim a saját farka ellenében? Ha nekem lett volna olyan amilyen neki volt hát bizony nem érdekelt volna a másé. Tudtam volna mit kezdeni vele.Nyáron voltunk a Szamoson fürödni, több alkalommal is ugyan ez a hármas.Naná, hogy pucéron napoztunk és bizony mindig valamelyikünknek előbb-utóbb felállt a farka. Egy alkalommal jövök ki a vízből, bátyám még úszkál és messziről látom, hogy Öcsi dolgozza a farkát. Szép lassan odalopóztam és ráijesztettem,mire azonnal leállt a farka. Jót röhögtem rajta ő pedig mondja, hogy most értem állt le és büntetésből most nekem kell folytatni.Mondtam magamban nem baj mert kiszúrok veled.Szépen elkezdtem a házifeladatomat, merevedett is kis idő múlva. Már én is kezdtem ágaskodni a helyzettől és a látványtól. Kissrácoknak nem kell sok, hogy felálljon nekik.Kérdem Öcsit, hogy jól csinálom? Köszi igen, na akkor könyökölj fel és nézzed is. Felkönyököl. Már alakúlt a bosszúm. Mikor éreztem a kezemmel, hogy el fog menni szépen a feje felé billentve vertem neki.Amikor már nyögött pont a saját arcára élvezett.Majd beszartam a röhögéstől és ő csak, hogy fúúj... na megállj csak.Egyből ősszement a kis fütykösöm. Rohant le a vízhez, gondolom, hogy mossa ki a száját. Ezek a gyermekkori emlékek a csinnyeinkről mert még nem is fogtuk fel, hogy mi történik. Csak játéknak vettük.Ezek némelyéke mély nyomot hagytak bennem, még így több mint 50 év után is.Egy bizonyos életkoromban élveztem volna ha ilyen szerszámom van de ma már csak egy 20 éves hasonlót szeretnék a combjaim közt érezni,sajátként, himbálózva a combjaim közt meztelen állapotban vagy a tus alatt..Tudnék mit kezdeni vele!!!! Az a régi gyermekkori már kuka. Ma is megtenném a srác farkával ezt de nem lehet mert megbicsaklik az illetékes tag közepe és használatlan,csak hugyolásra alkalmas (a tulaj bevallása szerint is, utolsó otthoni látogatásunk szerint)Fel is idéztük akkor felnőtt családosként, gyermekekkel mindketten az akkori sztorikat és jót nevettünk. Akkor panaszkodott nekem, hogy már nem áll neki és akkor még csak 60 körül járt.Időtállóbb az olyan kisebb mint az enyém is!!!Most jelenleg előbb a makkomat masszírozom addig amíg könnyezik aztán a könnyet szétkenve lágyan maszírozom a farkomat teljes hosszában.. A siker általában nem marad el. Spriccelni már nem spriccel mert anyi év alatt csökken a hormonok sperma teremelése de azért minden nap ki tudom elégíteni magamat legalább 1 alkalommal.... a legjobb esetben ami több összetevőtől függ.Rosszabbúl alszok már és több alkalommal arra ébredek, hogy a farkom állaga duzzadtabb ( nem áll magától csak úgy..,az már rég volt) mint amikor lefeküdtem. Kis simogatás után beáll a merevedés-féle és kis ügyességgel miután megnő és ebben az állapotában már a kezemet is ingerli ki tudom verni magamat majd visszaalszok.Szeretem ma is a tükröt használni.Sokat segít. A fürdőnkben van ebből egy szép nagy. Beállok elé csont pucéron és kezelésbe veszem magamat.90%-ban bejön.Tusoláskor majd minden alkalommal sikerül elmennem és mindig azt várom de hiába,hogy bárcsak rajta kapna a feleségem a maszturbálásomon és beszálna segíteni vagy ki tudja? vagy legalább végig nézné,ne lenne abszolút közömbös vagy biztatna, hogy élvezi ő is vagy valami.Ráadásul kudarc ért mert a párom kidobatta az egyik a fogason lógó tükröt a fürdőből amit én eddig igen sok szeretettel használtam tusolásokkor.Rég ott volt de mindig rajta volt a törölközőm, száradni. Egyszer aztán a kádhoz vittem a törölközőt és tusolás közben láttam meg magamat a tükörbe, munka közben. Utána már csak így tusoltam.Rém izgató volt. Megszerettem mert ingerlő. Szívesen masztiznék előtte ma is, többször tusolnék,vagy a nejem előtt, nem zavarna csak nem tudom, hogy milyen lenne a reakciója ami mindent örökre elvinne a bűntudat érzése felé és akkor mindennek vége de ez csak dőre álom marad és így aztán a maradék nemi vágyaimat úgy elégítem ki ahogy tudom.Csak ez az egy életem van!!!! Nem fogok tudni örökké maszturbálni, elélvezni ami isteni.Vannak évszakok úgy mond kanosabb periódusaim amikor többet foglalkozok a farkommal . Most is sajnos ilyennel szenvedek.Vannak olyan időszakok is amikor közömbös minden szexel összefüggő dolog..Én még néha pornót is nézek de főleg az extra témákat élvezem ami nem csak a gépies dugásról szolnak.Transzveszti, hermafrodita, homo (csak női= leszbi) dugó gép meg minden amiben 71 év alatt nem volt részem. Sajnos a családi szex lehetőségeink nem adnak lehetőséget olyan hancurokra amiket régebben gyakran csináltunk.Hiába vannak itthon segédeszközeink...nem használhatjuk a legnagyobb lankadásom kárára. A szegény feleségem egészségi állapota nem enged meg semmi közös élmény megélését. Így aztán ha nem akarom még eltemetni magamat marad a gyermekkori maszti.Így kezdődik a nemi élet és ugyan így ér véget is. Rengetegen vagyunk így a korunkban olyanok akik még nem adták fel!!!!A nők is masztiznak, még idősen is csak ez tabu, senki nem teszi ki az ablakába és senki ne gondolja, hogy csak a férfiak verik a farkaikat élvezés okán.Helyjel-közzel a nők is ugyan annyian masztiznak mindenféle kütyüvel vagy csak kézzel, ujjaikkal mint a férfiak.Sokkal nagyobb a skálája az ők lehetőségeiknek mint a fijuké.Ezer eszköz, öltözék, cici kellékek, gépek, hogy csak ezeket hozzam ide.Ebben sincsen semmi kivetnivaló. Élvezni jó és kell is.....és egészséges is..Olvasni lehet itt-ott. Gyermek voltam amikor nagyapámat értem masztizáson 60 évvel korábban. Nem újdonság ez. A hormonok mindenkiben váltanak ki dolgokat, megoldásokat! A kor előrehaladtával vagy feladod és többé soha nem áll fel a farkod vagy erőlteted és néha el is jutsz a csúcsra. Erre ma büszke is vagyok.Bár csak bírná a farkom még egy pár évig. Nem szégyelni való. Ez csak az élet rendje.Nem tudok ellenállni a hormonaimnak én sem és az állati ösztöneimnek. Mióta alsónadrág nélkül alszok (kb 3 éve) azóta még izgibb a helyzet mert ez az állapot számomra eddig ismeretlen volt így aztán a vele járó erotikus kihívások is beindultak. Fütyi szabadon,a makkom sokszor dörzsölődik a lepedőhöz, takaróhoz (ez sem hagy hidegen)de az egész helyzet új és nagyon szexi,izgató.Megébredek éjjel és érzem, hogy valami van a lábaim közt és duzzadtabb kissé.Ez a hajdani reggeli merevedés amikor is a legmagasabb a tesztoszteron színt a vérben. Most csak duzzadás. Odanyúlok és máris indul a bakterház. Gatyában ez nem működött eddig!!Van, hogy este és hajnalban is ki tudom magamat elégíteni mert annyira hajt a vér. Még a ketrecbe zárt majmok is masztiznak !!!Öket is a hormonaik hajtják.Én még harcolok. Igazából dugni azt már érzem, hogy nem igen tudnék....de akkor mit tegyek?...kössem fel magamat?..vágjam le a farkomat? A prosztatámnak is jót tesz a masztizás (komplexebb szex híján) mert később megyek műtétre...ha előtte ki nem múlok. Ha leállítom a hormonaimat azzal, hogy közömbös maradok a természet szavának akkor beáll korán a prosztata (jobb esetben) jó indulatú daganata. Itt jön a műtét és utána többé soha nincs erekció, farokkényeztetés..
Ha most elolvasná a feleségem ezt a kis szösszenetet és beküldene tusolni....megengedné, hogy visszavigyem a kidobott tükröt is az lenne a helyzetem megértése,és ha masztizni is felkérne, hogy lássalak!!! és leülne végignézni vagy ő verne ki az lenne ám csúcs. ......................számomra.
Álom álom édes álom. Ezek nem mi vagyunk.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (62)        Nem tetszik (48)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 13198 X olvasták el.