Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Balfasz Jóapa

Beküldő:jóapa


Egy Tiszteletreméltó kedd délután , nyár, és egy fokkal melegebb mint a pokol legforróbb üstjében. Éjszakára mentem dolgozni de előtte randi. A nő csodálatos volt, nimfomán és buta. Szolimániás igazi fényre sötétedő ámbár vízben nem oldódó, abszolút Pláza Cica.Meggyőződésem volt ha kapna elég fényt, időnként meglocsolnám és térdig virágföldbe tenném akkor ő meglenne, szépen elfotoszintetizálna a sarokban és egyáltalán nem zavarná meg magát gondolatokkal.
.Amikor megérkezett, láttam rajta, hogy szomorú.Megkérdeztem mi a baj? Ő beszélni kezdett.Az a baj, hogy uncsi a szex, és fel kéne dobni valamivel. Ó hát mondom rendben, persze, hogyne, naná...De, hogy? Végig .... az egész házat a kertet, benzinkút mosdóját, mozit és volt kis pitty-putty a sekrestyében amikor a tesója bérmálkozott...Azt mondja ez az édes, kötözzem ki, az jó lesz....Megpróbáltam a frottírköntös kötőjével de elszakadt,.falusi gyerek révén nem estem kétségbe, fogtam a gyors kötöző szalagból párat, és patentul fölszögeltem vele a radiátorra.Hanyatt, keze össze fogva, dereka alatt a párna, hogy kényelmesen hozzáférjek...Minden ment volna szépen, amikor kitalálta, hogy milyen izgalmas lenne ha lenne tejszínhab vagy méz, és akkor Micimackó meg bödön és neki jó lesz. Vártam egy picit és félporcosan kimentem a konyhába, El kellett mennem apám mellett és láttam, hogy ő most büszke...Semmi használhatót nem találtam.Szódabikarbónát mégse szórhatok rá...A túróba kiugrok a boltba, csak öt perc...Rohanok mint az állat, veszek mézet, de ha már itt vagyok csak kéne venni mustárt meg csirkemellet, csinálok utána mézes-mustáros csirkét...Hát nem volt csirkemell, el kellett mennem a henteshez.Ott éppen komoly kézitusa folyt egy feltörekvő nyugdíjas és egy régi nagymenő csirkenyak nepper között, valami nyolcvan deka farhát miatt...Nagy nehezen megvettem a csirkét és már suhantam is volna de akkor eszembe jutott, hogy kéne tenni TippMixet.. A postán nem volt újság, így átszaladtam a lottózóba. Megtettem amit kellett és indultam volna tovább.De meleg volt nagyon, a lottózó mellett ott a kocsma, hát ittam egy sört, meg még hatot.Olyan három órája lehettem úton amikor szaladt elém a szomszéd, kiadva a harmadfokú riasztást, hogy nálunk valaki kétségbeesetten sikítozik. Biztos betörő vagy Boba Fett esetleg maga az ördög...
Akkor jutott eszembe, hogy Úr Isten ott felejtettem a csajom.Ránéztem az órára és kétségbeestem, jó sok idő eltelt...Mi van ha megromlott a csirkemell??? Amikor hazaértem, szegény lány ott ült a konyhában, egy pokrócba csavarva, apám győzködte, hogy ne jelentsen fel...Faterom nagyon csúnyán nézett, de meggyőztem, hogy nincs még szaga a húsnak, ettől picit megnyugodott..Átöleltem az én drágám és óvó hangon megkérdeztem fáj-e még a keze? Hüppögött egy kicsit de mutatta, hogy nem...Oké akkor legalább a csirkét nem nekem kell megcsinálni...Viszont így is borzalmas nap volt.. Amíg élek nem felejtem el...Hazai pályán kikapott a Barcelona és elúszott rajta, 28 000.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (101)        Nem tetszik (84)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2015-12-30 12:21:12
madarász
Jóapa,ez mi a faszom?

2016-01-06 10:15:15
rosszapa
Biztos örült neki a nyomifejű Jóapa,hogy egyáltalán szóba állt vele 1 nő

2020-02-22 22:17:05
Retekegér
Szopott a Barca, a többi nem is lényeges. A csicska gecik &*128520;


Ezt a szex történetet 10164 X olvasták el.