Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Piknik az erdőben

Beküldő:Luckyboy007


Egy szép nyári madácsicsergős reggel úgy döntöttem, hogy elmegyek túrázni a közelben levő erdőkbe. Reggel miután bepakoltam egy pár dolgot a hátizsákomba neki indultam az erdőnek. Szerencsére elég nyugodt kis erdő volt tisztásokkal bozótosokkal tarkítva. Nagyon megnyugtató kikapcsolódásnak néztem elébe.
Ahogy haladtam az erdőbe befelé egy lélekkel sem találkoztam. Halgattam a madarak csiripelését, élveztem a zöldellő tájat, a simogató napsütést.
Mikor az egyik tisztáshoz értem, észre vettem távolról, hogy egy fiatal leányzó hason fekve olvas meztelenül egy kockás pléden miközben lóbálja a lábát. Élvezte a napsütést és a csendet. Nem messze tőle az egyszemélyes sátra volt felállítva, biztos egyedül indult ő is túrázni még előző nap. Már távolról is felizgatott a látvány, ahogy a 20 év körüli vékony testű, kis cicijű, fehérbörű, hosszú barnahajú szemüveges leány lóbálja a csupasz lábait. Elkezdtem figyelni távolról. Felizgatott a látvány, így elő is vettem a szerszámom és elkezdtem rá masztizni.
Egy belső hang azt súgta, hogy menjek oda hozzá. Így is tettem. Odalopóztam a kis ártatlan kinézetű meztelen leányhoz, s mikor már csak pár méter volt köztünk, megszólítottam.
-Szia Zsolti vagyok. Segíthetek?- Kérdeztem.
Ő ilyedten rámnézett és szemérmesen meztelen testét eltakarva a pléddel, így szólt: -Maga meg mit keres itt? Kukkol?-
Én mentegetőzve így feleltem: -Nem, csak megláttalak távolról és ide kellett jöjjek.-
Erre elpirult, de már mosolyogva válaszolt: -Hát úgy is unalmas volt egyedül, csatlakozz hozzám. De neked is meztelennek kell lenned!- Utasított huncutul mosolyogva a kiscsaj.
-Egyébként Betti vagyok- Mutatkozott be lágy nőies hangon.
Szerintem bejöttem neki ezért ajánlotta fel, hogy csatlakozzak, illetve biztos észre vette, hogy a rövidnadrágom alatt vmi domborodik és beindult a fantáziája. Ugyanis ahogy a plédbe bebunyolálva felült, az arca a derekamig ért és akarva akaratlanul rápillantott a piros nadrágomra.
Persze én sem voltam rest. Elfordultam, ledobtam mellé a hátizsákomat, levettem a pólómat, a zoknit, a cipőt, majd a nadrágomat is. Azt bizony elfordulva, nehogy meglásson, hogy tényleg felizgultam. A letolt nadrágomat a kezemben tartva, eltakartam vele péniszemet s elhelyezkedtem mellé.
-Ne szégyenlősködj!- Szólított fel és kivette a kezemből a piros gatyámat.
-Húha! Neked áll a farkad!- Mondta úgy mintha nem tudnám.
-ŐŐ. Izé!!- Elpirulva, zavartságomban csak hebegni és habogni tudtam.
-Na várj csak!- Mondta és hűvös nedves kezével megfogta a péniszem és elkezdte kiverni.
-Ez most mit jelentsen?- Kérdeztem tőle.
-Tudod te.- Rámkacsintott és folytatta a dolgot.
Majd újra megszólalt és ezt mondta: -Figyelj nekem megtetszettél és megkívántalak, de el kell áruljak valamit. Én nem egy átlagos fiatal lány vagyok, hanem egy olyan lány akinek van egy kis csomagja a lábai közt.Ugyanis már 5 éves korom óta leányként nevelnek, így lettem ennyire nőies, de a meglepimet nem engedtem, hogy elvegyék tőlem.- Ekkor elengedte a plédet amivel a testét takarta. A bőre fehér és hamvas volt, cicijei picik és cukik és bizony ott lógott a meglepetése a lábai közt. Tisztán, fehéren, elernyedten és teljesen csupaszon. Sosem láttam még ilyet. De bejött és megkívántam.
-Így is akarod?- kérdezte kíváncsian.
Elmondtam neki, hogy még ilyen lánnyal nem voltam de szívesen kipróbálnám vele.
Nem is kellett több neki. Felállt elém, jobb kezével huzogatta a farkamat, bal kezével megfogta a bal kezemet és a puha kukijához tette azt. Én a meleg tenyeremmel meg fogtam azt és elkezdtem én is izgatni. Ott álltunk a mező szélén meztelenül egymás karjaiban, csókolózva, izgatva egymást a gyönyörű napsütésben.
Éreztem ahogy megkeményedik és megmerevedik a kezemben. Mit ne mondjak szép nagy szerszámmal áldotta meg az ég, őszintén szólva nagyobb volt neki mint nekem. Mikor már kőkeménnyé merevedtünk, ő összefogta jobb kezével a két álló farkat és úgy kezdte el izgatni őket. Ekkor szemmel láthatóan kijött a különbség. Az enyém 17 centis mikor feláll az övé legalább 3 centit rám vert. Közben markolásztam csupasz fehér kerek popsijait illetve csókolóztunk. Egyáltalán nem éreztem úgy mintha férfival lennék. Inkább nővel aki rendkívül különleges és izgató. Inkább ő irányított, hisz én még tapasztalatlan szűz vagyok ezen élvezetek terén. Ő pedig mesélt már pár sztorit, hogy milyen kalandokban vett rész.
Mikor megjelentek az első élvezetek jelei a makkunk hegyén ő visszahúzta mindkettőről a bőrt és a nyílásokat egymáshoz nyomta. Olyan volt mintha puszilóznának a farkaink.
-Imádom a szűz popsikat betörni.- Mondta. És miközben simogattuk és csókoltuk egymást elmesélt néhány pikáns sztorit, hogy ilyen fiatal lányként milyen kalandokban vett rész. (Ez talán megér majd egy másik történtetet)
Lefektetett a plédjére hason. Én kényelmesen elnyúltam azon meztelenül és lazítottam. Szétnyitotta meztelen lábaimat, közéjük ült és elkezdte izgatni először a combom belsejét. Élveztem, ahogy puha tenyerei és csókjai egyre feljebb haladnak a lábaimon. Mikor felért a szőrös fenekemhez, stílust váltott. Durvább lett, ami mégjobban felizgatott. Először csak a fenekeimet verte el, majd beléjük harapdált és végül széthúzta azokat és az összezárt lyukammal kezdett el játszadozni. Először lágyan megpuszilta azt, majd belenyalt nedves nyelvével. Élvezetes volt, ahogy ez a nem átlagos leányzó kényezteti hátsó szűz bejáratomat. Ő is teljesen felizgult rá. Éreztem, ahogy egyre hevesebben és hevesebben nyaldos belém, majd az ujjaival kezdett izgatni. Először csak egyet csúsztatott belém majd még egyet és még egyet. Teljesen betörte a fenekem, és a végén már teljesen el tudtam lazítani a záróizmokat. Kész voltam, hogy befogadjam őt, de ő meg még nem. Így elétérdeltem, ahogy felállt és elkezdtem felszopni lelankadt meglepetését. Ebben is határozottan irányított: Kezeimmel megfogatta fenekeit és a számba tette puha kukiját. Finom íze volt és nagyon érdekesnek találtam, ahogy a számban megkeményedett miközben szoptam. Egyre jobban megtöltötte szájüregemet és a végén már öklendeztem is, ahogy tövig nyomta a számba a vastag nyálas farkát. Felizgatott ez az új élmény.
Na de most jött el a behatolás ideje. Hátamra fektetett, megemelte a csipőmet, szétnyitotta a lábaimat, közéjük helyezkedett és a nyálas vastag kemény farkát a hátsó bejáratomhoz helyezte. Először még nem bírta belém nyomni, mert nem tudtam elengedni magam. De egy kis sikosítás és ujjazás után kész voltam erre az új, különleges és rendkívül élvezetes élményre. Először éreztem ahogy a bejáratomhoz nyomja a nyálas makkját és belém vezeti. -Aú- Kiáltottam. Picit fájt is, ahogy az a vastag meleg és nedves dongja belémhatol. Éreztem, ahogy egyre beljebb csusszan a lüktető farka az ánuszomba. Eleinte kissé feszítő fájdalamat éreztem. De kutyaharapás szőrivel, szól a mondás. És tövig belém hatolt a meglepijével. Elkezdett keményen baszni és ekkor jött el az a gyönyör, amit eddig még sohasem tapasztaltam. Ahogy tövig hatolt belém, pénisze a prosztatámat kezdte el ingerelni, amit még sohasem éreztem. Kéjesen nyögdécseltem és a kezdeti feszítő fájdalom átalakult élvezetté. Ez a lány tényleg tudta mi kell a férfinek és úgy megkefélte a fenekemet, hogy nem is gondoltam volna. A farkam kőkeménnyé dagadt a kéjtől, úgy hogy hozzá sem kellet érni kézzel. Én magatehetetlenül élveztem a látványt, ahogy ez a szexi kinézetű kiscsaj megkefél. Láttam rajta ahogy ő is élvezi. Láttam ahogy hosszú barna haja lengedezik a vállain, ahogy piros ajkai mosolyognak és a fekete keretes szemüvegén keresztül rámtekint. Pár lökés után megfogta a lábaimat és az égnek nyomta őket.
-Ez a kedvenc pózom!- Mondta s éreztem ahogy még mélyebbre csusszan belém ami mégjobban ingerelte a prosztatámat.
-Ez az, basszál! Szólítottam fel. Nem is kellett neki több. Mégkeményebben kezdte dugni a lyukamat. Csak úgy csattogtunk, ahogy a szeméremdombja nekicsapódott a fehér popsimnak.
-Mindjárt beléd élvezek!- Mondta. S pár pillanat múlva éreztem, ahogy belém pumpálja nedüjét és melegség önti el a végbelem ezen részét. Jó mélyen belém élvezett. Elernyedve, ziháltan rám feküdt és szép lassan kicsusszant a lüktető farka belőlem. Viszont a fehér nedve bennem maradt.
-Meg akarsz kóstolni?- Kérdezte.
A válaszom igen volt, így megkért, hogy enyhe nyomó mozdulatokkal engedjem ki magamból a meleg nedvét miközben elernyesztem a záróizmaimat újra. Szép lassan kifolyt belőlem cseppenként. Bettike nem volt rest és szinte az egészet kinyalta, kiszívta hátsómból. Persze jutott pár csepp a plédre is. Mikor már az összes a szájában volt, felkúszott az ajkaimhoz és átfolyatta édeskés fehér nedüjét a számba és így smároltunk. Végül minden cseppet lenyeltünk és eltűnt az egész.
-Most én jövök!- Szólítottam fel, és négykézlábra ereszkedett a pléden, kinyomta fehér kívánatos csupasz popsiját és türelmetlenül várta, hogy magamévá tegyem a hátsóját. Nagyon kívánatos volt ahogy szétnyílt a popsija és a bejáratánál látszott, hogy rutinos . Csak úgy nyitotta és zárta a záróizmokat. Biztos már járt benne egy két nagyobb egyed is. Én sem voltam rest, mögé helyezkedtem és elkezdtem bele belenyalni a lyukába illetve lejjebb is a gátját, a csupasz heréit és a lelankadt kukiját is beszippantottam az ajkaim közé a számba. Egész hátsója, csak úgy tucsogott a nyálamban. Fel is izgult rá, bekeményedett neki a kukija rendesen.
Mielőtt még belé hatoltam volna, felszopattam magamat a piros ajkaival. Eléálltam, farkammal kicsit felpofoztam mosolygós arcát, ő ártatlanul felnézett rám majd bekapta a félkemény péniszemet. Úgy megszívogatta a farkamat, hogy nagyon hamar kőkeménnyé váltam.
Most újra hanyatt feküdtem és ő rám ült. Hátra dőlt és elkezdett rajtam lovagolni. A farka újra megkeményedett és kéjesen nyögdécselt, ahogy mozgott nyálas hímvesszőmön. Éreztem, hogy milyen rutinosan tudja használni záróizmait. Ahogy összezárta azokat, összepréselte hímvesszőmet, amit rendkívül élveztem. Nem is kellett sokáig lovagolnia, hamar eljött a vég(ünk). Mert ahogy elkezdtem telipumpálni fenekét a fehér és meleg nedümmel, ő is kispriccelt rám. Legalább négyszer lövellt ki és beterítette szőrös mellkasom és jópár csepp jutott az arcomra és a számba is. Miután kihúztam belőle szerszámomat, Betti négykézlábra ereszkedett én meg mögé és kiszívtam, kinyaltam belőle a meleg nedvemet. Persze azért lefolyt néhány csepp a gátjára meg a golyóira de azokat is lenyaldostam.. Majd újra smárolni kezdtünk és átfolyattuk egymás szájába az én élvezetemet is, majd lenyeltük.
Végül kimerülten egymás mellett lepihentünk a pléden és élveztük egymás társaságát. Ő még elmesélt jónéhány sztorit miközben már a nap is lemenőre váltott. Lassan elbúcsúztunk egymástól én hazaindultam, de ő még maradt egy napot s felajánlotta, hogy holnap is beavat egy két dologba, illetve játékba ha gondolom.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (77)        Nem tetszik (112)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 10962 X olvasták el.