Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Egyetemi kalandok 15

Beküldő:Egyetemista srác

Az elkövetkező hetekben többször lementem Judithoz, persze miután a gyereke elaludt. Nagy zajt se csaphattunk de heti 2-3-szor elégítettük ki egymást kölcsönösen. Azt nem akartam hogy hozzám feljöjjön nehezen lehetett megoldási 3 egyetemistával az egyedüllétet. Ildikó is minden szombaton áthívott magához, neki nem volt gyereke ezért szenvedélyesebb volt az együtt töltött idő. A két nő tudott egymásról, de féltékenység jelét sem láttam rajtuk. Már december elején járhattunk amikor egy szerdai napon Judit írt egy SMS-t:
Szia, elintéztem. Egy barátnőm lakásán leszünk. Gyere oda fél 10 re szombaton.
Nagyon vártam a szombatot valamivel 9 után csöngettem a megadott címen. Egy vidám hangú nő válaszolt:
- Igen?
- szia, Judit mondta hogy jöjjek ide, nem tudom tudom hogy jó helyen járok?
- Gyere, 10.
Fellifteztem egy sötét folyosóra érkeztem. Hallottam hogy nem messze nyílik egy ajtó, elindultam abba az irányba. Egy körülbelül 40 éves mosolygós nő nyitott ajtót egy szál köntös volt rajta. Kicsit telt volt de hatalmas mellei egyből megmozgatták a fantáziámat. Rövid melírozott haja, világos bőre hosszú műkörme volt.
- szia, Anikó vagyok, gyere helyezd magad kényelembe. Nekem még van egy kis dolgom a fürdőszobában. Ha jönnek a többiek engedd be őket.
Leültem a nappaliban hatalmas teraszablakok előtt egy nagy sarokkanapé volt. Valamivel fél 10 után jött ki Anikó a fürdőből. Feszes farmer és egy garbós kötött pulcsi volt rajta.
- A többiek nem jöttek még meg?
- Senki. Hányan leszünk?
- Hát én 3 barátnőmnek szóltam, Judit még kettőnek így eddig nyolcan. Izgulsz?
-Elégé. Nem tudom hogy meddig bírom hogy el ne durranjak.
- Nyugi készültünk. Nem vagyunk már fiatalok és nem szeretnénk, hogy esetleg felsülj. Váltottam ki potencia nővelőt, ha úgy érzed bekapsz egy pirulát és órákig kemény vagy.
- Gumi lesz elég?
- Nem lesz rá szükség. Mindenki egészséges, és belénk is élvezhetsz. Mindenki vesz be 72 órás tablettát.
- Tabuk?
- A fenekünket hagyd az elején.
Lassan érkeztek az anyukák, utolsó befutó Judit volt végül összesen 8 nő érkezett, Ildikó is köztük volt . Élveztem ahogy körül vett ennyi nő. A legtöbbjük 36 körüli volt. Volt festett bordó, szőke barna, és korukkal ellentétben elég jól tartották magukat. Volt egy nagyon magas 2 alacsonyabb és egy egészen apró is alig volt 150 cm. Egy jó órát beszéltünk iszogattunk mikor is Anikó megkérdezte:
- Hogy szeretnéd?
- Bekötött szemmel boxerben leülök egy székre, utána bejöttök fehérneműben amikor mind bent vagytok egyikőtök leszedi a szemfedőt.
Bevettem egy kék tablettát és vártam.
Nem telt el 5 perc és egy hullámos szőke nagy szilikon mellekkel lerántotta a szemfedőt. Mindenkin egy szett fehérnemű volt.
- Fodulj körbe és vetkőzz le - szóltam rá.
Engedelmeskedett.
- Jöhet a következő és így tovább.
Anikó levetkőzött majd hatalmas mellei közé nyomta a fejemet ezután visszaált a falhoz. Szép lassan mindenki sorra került. Judit továbbra is a legjobb volt közöttük.
- Álljatok körbe, most én következek.
Ekkor már eléggé merev voltam amikor letoltam a boxerem a farkam rugóként pattant ki.
Megfogtam 2 nőt és magamhoz húztam őket egyesével lesmároltam, majd lenyomtam őket a farkamhoz. Ezen felbátorodva a többiek minden szabad részemet csókolgatni kezdték. Már 3 nő nyáladzta a farkamat egy meg a golyóim maszírozta. Judit a fenekem maszírozta Ildikóval a szilikonos szőkével meg Anikóval egyszerre smároltunk.
Hamar a kanapén találtuk magunkat. Egy Sötétvörösre festett nő megszólalt:
- melyikünkkel akarod kezdeni?
- Tegyük érdekesebbé, kössétek be a szemem és amelyikőtök a legjobban szopik az nyert.
Így is tettünk 16 kéz folyamatosan taperolt, már ettől el tudtam volna durrani. Megkezdte az első ismerős technika volt Ildikóra tippeltem adtam neki hét pontot. A következő nagyon vérszegény volt, de ne akartam megbántani senki ezért kapott 6 pontot. A soron következők szintén 6-7 pontot kaptak, egyik se volt kiemelkedően jobb, persze nem voltak ügyetlenek. A hatodik Judit volt szinte biztos, és meg is dolgozott az első helyért kapott nyolc pontot. Már csak ketten voltak. Az utolsó előtti iszonyatos tempóban szopott, és messze felül múlta az előzőeket. Kemény mellei hozzá verődtek a lábaim hoz. Az előző versenyzők simogattak, csókolgattak. Az egyik aprócska nő a nyakamba ült és nyalatni kezdte magát. A játék kedvéért semmi erőset nem csináltam. Végzett az utolsó előtti is.
- Hát eddig te vezetsz 9 pont.
- Juhu - válaszolt - jó hosszú farkad van, alig várom.
Ebben a pillanatban az utolsó versenyző következett egyik kezével a golyóim maszírozta a másik a farkam huzogatta miközben bőnyállal szopott. A végén öklendezve tövig bekapott letéptem a szemkötőt és megszólaltam.
- 10 pont te nyertél - Anikó mosolygott vissza rám - addig ti játszadozzatok egymással, vagy velünk.
Anikó elfeküdt a kanapén én egyből nyalni kezdtem. Kezdtek az első nyőgések több felelől jönni. Judit és Ildikó vett kezelésbe 1-1 nőt akik éppen smároltak egymással. Az apró nőt a magas nyalta és ujjazta. A szőke szilikonos Éva Anikót csókolgatta. Mikor kellően benedvesedett abba hagytam és és lovagló pózban baszni kezdtem. Hatalmas mellei az arcomat csapkodták méretes fenekébe markoltam és még erősebben dugtam. Éva Anikó melleit maszírozta egyre közeledett a csúcshoz. Judit elkezdett engem csókolni nem sokkal később hangosan elévetett.
- Most én jövök - szólalt meg Éva.
Négykézláb ereszkedett és iszonyatos tempóban hátulról dugni kezdtem. Jó ötlet volt a kapszula iszonyatosan kemény voltam közelébe sem voltam hogy elévezzek. Éva fejét a magas nő fenekéhez nyomtam serényen nyalni kezdte. Elő kerültek az első műfaszok. A két lábam közé rakat a fejét és kettőnket nyalt egyszerre. Ez meghozta az orgazmust Évának is.
- Melyiket dugjuk meg? - kérdeztem Judittól.
- Azt a picit, Annát.
- Fogjátok le gyengéden.
Anikó az ölébe tette a fejét, Judit, a magas nő, Éva lefogták Annát. Kicsit megszeppent. Fölé hajoltam megcsókoltam.
- Szabad? - kérdeztem.
- Igen - felelte megszeppenve.
Mivel már igen nedves volt könnyen becsúsztam nagyon feszes volt. Hangos nyőgései közben a vörös hajú nő csókkal folytotta belé. Lassan mindenki körénk gyűlt.Engem is folyamatosan csókoltak. Anna egyre jobban nyöszörgöt végül ő is elélvezett.
- Te jössz - szóltam a magas nőhöz és kézen fogva elvezettem a kanapé másik végébe. Vöröses barna hosszú haja és frufruja volt. Hosszú lábai a nyakába húzta megcsókoltam és szép lassan megindultam lefelé. Végig pusziltam a melleit hasán át egészen húsos pinájához. Megmarkoltam a combját és gyors kézmozdulatokkal ujjazni kezdtem. Eleinte ráfeszült de végül átadta magát.
- Élvezed? Úgy láttam veled nem foglakoznak eleget. Gyere kapd be a farkam.
Ezzel a lendülettel baszni kezdtem a fejét. Mikor kellően nyálas lett a farkam abba hagytam és ugyanúgy ahogy volt szemből elkezdtem dugni. Azt hittem sokkal nehezebb lesz a csúcsra juttatni de hamar sikerrel jártam. A többiek ezalst egymást kényezteték kisebb csoportokban.
- Ki nem volt még? - kérdeztem.
A sötét vörös hajú 69-es pózban jelentkezett mögé térdeltem és őt is megtudtam. Megláttam Juditot ahogy éppen egy vaskos műfasszal dugják. Mit sem törődve a játékszerrel beraktam mellé a farkam és úgy dugtam meg.
Pár perc múlva Ildikó a hátamra lökött és iszonyatos tempóban lovagolt meg. Én valaszul még durvábban dugtam alulról.
Hangos nyőgések terítették be a szobát Ildikó után már csak egy valaki hiányzott. Egy kb 160 cm magas kreolbőrű egyenes feketehajú nő. Megláttam ahogy Évát ujjaza éppen. Őt sem kiemeltem. Mocskosul szétkúrtam.
Kicsit elfáradt a sok mozgásban ezért leültem pihenni és gyönyörködni a látványban. Anikó térdelt elém:
- Jöhet a második kör?
- Egy picit még pihennék.
Anikó válasz helyett szopni kezdett. Nagyon profi volt. Egy egész hétvégén elbírtam volna ezt viselni, viszont most nem ezért voltam ott.
- Terdeljetek fel a kanapéra - szolaltam meg. A nők így tettek, én meg sorban elkezdtem végig dugni őket. Judittal kezdtem, után Éva következett, majd a magas, a vörös, a kreol, Ildikó, Anna és végül Anikó. Őt lerángattam a szoba közepére és hátulról dugtam.
-Gyertek körénk és kényeztessétek.
Mindenki oda jött csókolták, simogatták és csípkedté a mellbimbóit. Fejét a földre nyomtam és még erősebben dugtam. Nem akartam tovább visszatartani magam kirántottam a farkam Anikó megfordult rántottam rajta kettő és szökőkútként spricceltem a testére a többi nő tisztára nyalta a testét. A nap hátralevő részében a kanapén feküdtem álló farokkal, amin rendszeresen megjelent valaki. Itt már nem finomkodtam, mindbe beleélveztem.
Estére már én is lelankadtam addigra a már mindenki ellment, kivéve én meg a házigazda.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (5)        Nem tetszik (5)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 4230 X olvasták el.