Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Gecis csók

Beküldő:Feketedani13


Nem tudom,mit szokás irni ide,mert nem olvasgattam őket,de amikor elmondtam a haveromnak,h mi történt,azt mondta,ide be kell irnom,mer ő köpni nyelni nem tudott... :) állitolag perverz vagyok :)

A barátnőmmel a szexuális életem egész jo,minden alkalommal történik valami olyasmi,amin lehet nevetni :) most először történt olyan,amin valahogy még most sincs kedvem még elmosolyodni sem..

Szoval az egész ugy kezdődött,h történt 1 kis szexuális molesztálás a barátnőmnél... emiatt totál kibukott,és hát nem nagyon engedte,hogy sexuális együttlét jöhessen létre...akármit tehettem,lehettem akármilyen ovatos,gyengéd,nem hagyta magát... aztán 2 héttel később jött a hátmasszirozás :) és végülis oké volt,azt mondta probáljuk meg,max megint ellök. először nagyon huzakodott,majd masszirozás közben elkezdtem izgatni minden eddiginél ovatosabban.Végülis felizgult :) aztán láttam,hogy akarja is,ugyhogy bugyi félrehuzva,és behatolás :) na ugyebár ki voltam éhezve,nem nagyon üritettem addig,szoval el lehet képzelni,hogy mennyire tudtam visszatartani a dolgot :)
Szoval minden oké,kéjes sikongatásai,és lihegése betöltötte a szobát (remélem a szomszéd szobába nem hallatszott át,mert a szülők nagyon is ébren voltak,és hááát...) :) aztán mikor éreztem,hogy hoppá,itt gond lesz ,akkor megkérdeztem tőle:
-Rád élvezhetek? (eddig nem nagyon hagyta)
Ekkor hátraforditotta a fejét,és csunyán nézett rám,ugyhogy kihuztam,mielőtt még eljönne a pont :)
de végülis a bugyi is lekerült rola :)
Folytattam a masszirozást,majd 1 perccel később azért mégiscsak visszakerültem beléje :) Kis idő múlva feltettem a kérdést ismét: -Akkor rád élvezhetek?
aztán kihuztam,hogy lőjjek :))) (gondoltam ugyse tud mit tenni,hamár olyan) :)
Ahogy kihuztam,jött a válasza a több 1000 gyerekemmel együtt:
-Ha lenyalod...........

gondolom értitek,miért nem tudok nevetni az eseten :)

Itt a vége?
NEEEEEM :DDD

Óckodtam a dologtól,de már nem volt mit tenni... csakhogy gondoltam,hamár igy megszivatott,akkor én is megszivatom őt :) (már a lépcsőházban is bizonyitotta régen,(amikor meglepiből kapta az adagot),hogy nem igazán izlik neki) :))) Tehát ahány gyerekem belefért a számba (én kis kannibál,mi?) :))),annyit benyaltam... szépen eltároltam,hogy elő tudjam adni magam úgy,mint aki ugy tud fujjjolni + nyelvet nyujtogatni,hogy bleeeeaaaahhhh ,mint aki lenyelte. Aztán lágyan megcsokoltam,majd úgy döntöttem,heves csókcsatával kell hogy folytatodjon :) mindent,ami a számban volt,azt átadtam neki,hogy Ő se maradjon ki a jóból :)))
hát nem örült neki.......

innentől mindenkinek a fantáziájára bizom,hogy vajon mi történt :)

Na,ITT A VÉGE :DDD


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (106)        Nem tetszik (102)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2015-12-28 23:44:47
Don Jacinto
Te valami szellemi fogyatékos vagy?


Ezt a szex történetet 10377 X olvasták el.