Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Megkóstolhatlak?-Tünde meglepetése

Beküldő:Viharsarki


Elmúltak az ünnepek.
Megint a nyirkos, latyakos január amikor semmi nem történik. Reggel sötét van mikor indulok, délután sötét van mikor megjövök.
Unalmas hétfő van. Nyűgösen hazaérek. Húst bedobálom a tepsibe, sütő indul, kb.1 óra mire kész.
Irány a kád! Jólesik a forró víz nagyon. Közben hallom, hogy a telefon percenként jelez: üzenet a messengeren.
*8220 Na kinek hiányzom ennyire!?
Jóleső bénultsággal kikászálódom a kádból, kisgatya, trikó semmi más. Lakásban meleg van, testem is forró még a víztől. Nézem a telót Tündi az.
*8220 Hogy jutottam az eszébe?
Ezer éve nem találkoztunk, nem láttam és akkor is csak percekre, hisz csak frissítőt ittam a presszóban ahol dolgozott. Felvillant az emléke. Mindig kivágott felsőben, aprócska szoknyában dolgozott. A maga módján csinos volt. Vállig érő fekete egyenes haj, picit lógó keblek, izmos lábak, formás fenék. És iszonyatosan szexi hangszín!!! Az a mély szinte dörmögő, ami teljesen ellent mondott filigrán megjelenésének.
Biztosan izgalmas nő lehet, hisz a faluban ahol élt, dolgozott terjedtek pletykák a zárás utáni biliárd partikról ahol minden plusz óráért fizetni kellett, viszont cserébe nemcsak a játék folyt, hanem az adott játszma győztese kapott Tündiből is. Ki így, ki úgy.
Szóval rám írt a Drága.
Elárulta, hogy már nem ott él ahol eddig,hanem velem egy településen, elvált, a mostani párja meg külfödön dolgozik a szokásos okok miatt.
Még nem talált magának munkát. A gyerekei már beilleszkedtek, neki nem sikerült eddig.
Így folyt a beszélgetés lassan. Egy óra múlva már a szex volt a téma. Nagyon sajnálta ,hogy nem mehetek el hozzá, nehogy kiderüljön a gyerekek előtt. 23 óra körül megkérdezte , hogy tulajdonképpen hol is lakom. Kiderült , hogy egy épületben élünk, csak másik lépcsőházban. Ez a tömblakások varázsa.
- Mindjárt ott vagyok! A gyerekek már alszanak.-írta.
Lesz ami lesz, nem öltöztem fel. Halkan kopogott.
- Reméltem, hogy nem öltözöl fel!- súgta a puszi közben és már a fenekem markolta.
Gyorsan végigmértem, még kabátban volt, hosszú combcsizma a lábán. Haja már rövid, vörös, felnyírt.
Jól állt neki nagyon. Sokkal csajosabb lett tőle.
Lesegítettem a kabátját.
Basszus!!!
A kabát alatt minden fekete volt. A csizma, a harisnya, a combfix, a tanga, a melltartó! Igaz más nem is volt rajta. Azonnal megkívántam, amit látott is a szűk alsómon.
Még ott az előszobában forrón megcsókoltuk egymást,de a keze már farkam simogatta még a gatyán keresztül. Ugyanezt tettem vele én is, de a kis bugyika már teljesen át volt ázva.
- Bocsi! Már vagy 2 órája ilyen, hiába masztiztam többször is. Valamiért izzik a testem napok óta, nagyon kellene már egy jó szex!
És már térdelt is miközben letolta a gatyót. Azonnal tövig nyelte, nem finomkodott, nem ismerkedett vele. Ekkor már tudtam, hogy milyen lesz vele.
BASZNI akar, ribanc lenni, aki alázatosan kielégít.
Nem kellett a fejét mozgatnom, hisz ő maga baszta a saját száját, vadul torkoztatta magát. Szeme már rég könnyezett, a nyála már ragadós volt, a farkam is tocsogott a nedveitől. Amikor épp nem a szájában voltam a kezével verte a farkam mintha így akarna kielégíteni. Tudtam ha így folytatja hamar elintéz.
Finoman a hálószoba felé tereltem.
-Most én jövök! -szóltam rá picit erélyesen.
Tényleg szereti ha kellően *8220 alázzák . Rátérdelt az ágyra, a pici tanga mellett kibugyantak hatalmas szeméremajkai. Életemben nem láttam még ekkorákat! Egy mozdulattal letéptem a tangát és csókolni kezdtem őket. Egyre hevesebben, egyre vadabbul. Szinte már zsibbadt az ajkam, de Tündi még bírta.
-Ez az! Harapd, szívd, érezni akarom a kezed!!! -búgta egyre méllyebb hangon.
Először finoman megujjaztam, de kevésnek tűnt az egy ujj.
Na most vagy soha, gondoltam magamban és szép lassan már 4 ujjam tágította a bejáratot. Semmi ellenállás, a forró punci mint egy kesztyű simult a kezemhez. Már az egész kezem benne volt és egyre lucskosabb lett minden.
Örömmel nyugtáztam, ahogy nedvesedett úgy kezdett el remegni egész testével.
Már nem tudta tartani magát, csak térdelt , kezei ernyedten feküdtek mellette. Az igazi pucsítás és az ahogy öklöztem a tág nunit meghozta az eredményét. Kiterült mint egy béka, kezem béklyóba szorítva és hörögve elélvezett.
-Hú baszki! Ez kurva jól esett! Ilyet még nem csináltak velem, de régóta vágytam rá! Most letusolok, azután folytatjuk. -mondta.
Bőrén meg csillogtak a vízcseppek, mikor hanyatt lökött az ágyon és ismét szopni kezdett.
-Baszd meg a szám keményen! -szólt vágyakozva
Azonnal tövig toltam a szájába, a fejét nem engedtem el. Szemei ismét könnyben, de éreztem, hogy élvezi az erőszakot. Hol tövig nyomtam, hol a herém nyalta de közben végig alázatos volt.
A nyála már lefolyt a kebleire is , mindenhol tocsogott. Közéjük fogta a farkam , kicsit őket is keféltette.
Majd feljebb csúszott és minden igazítás nélkül beleült a farkamba. Bizony elveszettnek hittem magam, hiszen az öklözés vagy egyéb okok miatt nagy volt a barlang.
-Sebaj ! nevetett fel és azzal a lendülettel már a másik nyílásba irányított. A feneke finoman tágult, éreztem, hogy rutinos popsiszexelő. Gugolva engedte magába a farkam, közben a forró punciját simogatta, mintha maszturbálna. Nem kellett sok, az ismert tocsogás megint előjött és teljesen ráült a fenekével. Már nem lovagolt, nem riszálta magát, csak ült fenekében a fasszal és verte a csiklóját.
Nedve már az ágyra csorgott rólunk, de még mindig csinálta. Kezdtem kétségbe esni, hogy valami bibi van, mikor ismét jött az egész testet elöntő remegés, és közben spriccelt is a megkínzott pina!
Aléltan csúszott le rólam, de én még mindig álltam. Most én mentem ki letusolni.
Az ágy szélén ülve várt.
-Most te jössz, de kérhetek valamit? -kacérkodott.
-Mi lenne az?
-Még sosem verték ki a számba, sosem élveztek az arcomra, mindig csak nyeltem a gecit, de én szeretek játszani vele. Nyugi! Segítek , hogy ne legyen száraz.
Hol szopott, hol csak nézte ahogy magamnak csinálom, de láthatóan élvezte nagyon.
A végén az arcán landoló spermát kéjesen kente szét ahol csak tudta, az ujjairól élvezettel szopogatta le.
-Hol a bugyim? -utalt rá, hogy neki bizony menni kell.
-Az bizony cafatokban az ágy mellet!
Hamar letusolt ismét, pár perc múlva már kabátban adott egy puszit az ajtóban búcsúzásként.
-Köszönöm, hogy fogadtál! Fantasztikus lopott idő volt! Amint lehet ismét átosonok! Hja! És Mártika csókol !Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (99)        Nem tetszik (103)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 14558 X olvasták el.