Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Izgat, ha félrelép a párom 5.

Beküldő:Cuckoldmánia

Vikivel, a legbelevalóbb és a legimádnivalóbb barátnőmmel egyre merészebb dolgokat csináltunk a szex terén. Semmi problémát nem jelentett neki, ha az elvárásaimnak megfelelően időnként megcsal valakivel, amit én nagyon élveztem. Egy kissé kezdtem már telhetetlen lenni. Csak az érdekelt, hogy imádott nőmet minél többen megkeféljék. Viki többé-kevésbé ebben partner is volt. Korábban is szerette a faszt és sűrűn váltogatta a partnereit, így nem okozott neki nehézséget a dolog. Azzal, hogy meglepetésszerűen a baráti négyesből megkeféltettem a haver munkatársammal, Zsoltival, már átléptünk egy halvány erkölcsi vonalat. Zsolti barátnője, Tündi nem tudott róla. Egyelőre azt sem tudtuk, kibírja-e a kapcsolatuk ha megtudja ő is, hogy az én nőmet is kefélgeti a barátja. Úgy döntöttünk, a következő négyes baráti összejövetelünkig nem mondjuk el neki. Majd ott megfelelő légkörben, jó körítéssel tudatjuk vele.

Zsoltinak a munkahelyen is a Vikivel való együttléte volt a fő témája. Milyen jó volt vele, ilyen jót már régen kefélt és a puncijába élvezni pedig isteni volt. Ugyanis Tündije nem védekezik, beleélvezni nem engedi, néha még a gumihasználatot is megköveteli. Mondtam neki, ha még akar ilyen meneteket a kedvesemmel, ne legyen rest és írjon neki. Mindent én intézzek? Beszéljék meg maguk. Viki nem fogja leharapni a fejét.

Zsolti és a nőm ennek megfelelően egyre intenzívebb levelezésbe fogtak. Viki vette a lapot és ugyanolyan stílusban válaszolgatott. Olyan volt, mint egy induló kapcsolat, csak éppen szerelmet nem vallottak egymásnak. Drágám elmondta vagy megmutatta ezeket az üzeneteket. Gyakran tippet adtam a válaszhoz. Én persze sűrgettem az újbóli alkalmat. Találjanak már egymásra mihamarabb újra. Közben megjött a havija és ez megnehezítette a dolgot. Végül Viki kitalálta, értünk jön kocsival a munkahelyünkre és lesz, ami lesz. Én tudtam, mit ért ezalatt ilyenkor. Le akarja szopni Zsoltit.

Hazafelé bevállaltam a vezetést, hogy ők ülhessenek hátul. Hadd élvezzék egymás társaságát. Már az első százméterekben csókolóztak. Néha hátrapillantottam és láttam, jól egymásba feledkeztek. Csak a cuppogásokat és a sóhajokat lehetett hallani. Már az intim területen kezdték egymást izgatni. Szóltam, bírják ki hazáig, nem akarok semmi látványról sem lemaradni, így kicsit visszafogtak a tempóból. Beálltam a garázsba és rögtön nagy hévvel egymásnak estek újra. Drágám levette a felsőjét és a melltartóját és melleit odakínálta Zsoltinak. Ő rögtön kapott az alkalmon, simogatni és csókolgatni kezdte. Na, látom ezek itt fognak akciózni. Ha jobb nekik itt, mint ágyban... nekem is jó. Szívecském egyre jobban kezdett beindulni, ilyenkor már nincs neki visszaút, faszt kíván. Türelmetlenül húzta le Zsolti sliccét és egy hirtelen mozdulattal előkapta a faszát. Éppen csak 1-2-t húzogatott rajta és már nagy lendülettel rá is bukott. Elég gyorsan kezdte szopni, csak úgy cuppogott a szája. Felváltva húzogatta rajta a bőrt (olyankor pihentetni szokta a száját), nyalogatta a makkját és bekapva szopta rendesen. Zsolti kocsatolta az övét és letolta a nadrágját, így Viki már hozzáfért a zacsijához is, amit szorgalmasan simogatni és nyalogatni kezdett. Zsolti egyre jobba élvezte drágám kényeztetését. Édesem ezután egyre mélyebben bekapva a faszát gyorsított a tempón. Biztos el akarta már élveztetni. Még nagyjából fél perc telt el és Zsolti az orgazmusa jeléül felhörgött és beleélvezett a kedvesem szájába, aki leállt a szopással és csak a makkját tartva a szájában, lassan húzogatva a bőrt, szívta ki a sok gecit a pulzáló faszból. Mikor Zsolti elcsendesedett, kiengete a szájából és néhányat nyelve lenyelte az összes gecijét. Még kipréselt néhány cseppet a faszából, amit gondosan leszopott a makkjáról.

- Egészségedre, Zsolti!
- Köszönöm, nagyon jóleset. Ügyesen csinálod.
- Még Tündinél is ügyesebben?
- Százszor. És a mézédes puncidat mikor kaphatom meg?
- Annak is eljön az ideje hamarosan, addig törődj a barátnőddel is. Ne hanyagold el miattam. Este tedd magadévá.

Felöltöztek, én hazavittam Zsoltit. Viki oda nem tartott velünk. Mikor visszatértem hozzá, azonnal átöleltem és dícsérni kezdtem.

- Szerelmem, ma is nagyon ügyes voltál. Pont ezért imádlak egyre jobban.
- Én is szeretlek édesem. Melletted végre önmagam lehetek és biztonságban érzem magam. Te nem hagysz el olyanokért, amikért más régen lelépne.
- Persze, hogy nem hagylak el. A vágyaink kiélése a legfontosabb és hogy önmagunkért szeressük egymást.
- Jaj, de édi vagy!
- Egyébként van még mára dolga a szádnak, szívem. Az én felizgatott farkamat is le kellene ápolnod.
- Gondoltam. Na, gyere édes.

Én nem bírtam olyan sokáig, mint Zsolti. Szopása közben végig az előző szopására gondoltam, így elég hamar beleélveztem a szájába én is. A szokásos módon lenyelte az összes spermámat.

Nagyon boldog voltam a kapcsolatomban és reméltem Viki sok ilyen nagyszerű élménnyel fog még megajándékozni...


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (76)        Nem tetszik (64)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 7767 X olvasták el.