Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Egy feka kurvája lettem

Beküldő:Bencus84

most elmesélek az pedig ott történt meg velem.
Mint mindenhol a stresszes egyetemet, csak is alkohollal lehetett elfelejteni a hétvégéken, ezért én is azonnal beleugrottam, ahogy meghívást kaptam egyetemi ismerősökkel egy ilyen kis buliba. Hiszen imádtam az éjféli életet habzsolni,pia,csajozás,szórakozás, így hát kíváncsi voltam milyen lehet a Francia éjszakai élet. Párizs külvárosában tanultunk,de mivel mi a legkeményebb bulikra vágytunk,bebuszoztunk a belvárosba. Egy igen forgalmas helyen kötöttünk ki. A legérdekesebb az estében talán az volt,hogy különböző nemzetiségűekkel voltunk körülvéve,és így érdekes volt az ismerkedés, ki honnan ,milyen múlttal jött.Hajnali órákban körülbelül 11-en elmentünk,az egyik helyi lány lakására akit a buliban ismertünk meg. Tömény italokkal várt minket,ami tovább fokozta a hangulatot. Üvegezéstől kezdve,minden őrült programot kipróbáltunk,mikor az emberek lassanként elindultak haza. Már csak 5-en maradtunk. A ház tulajdonos elvonult szobára egy Német sráccal. Én meg ott maradtam a barátommal aki szintén azon a szakon tanul ahol én ,meg egy ott élő fekete (neve akit csak rövidítve mondanék B) sráccal aki ha jól emlékszem azt mondta,hogy 7 éve menekültként jött ide, de az álmát valóra akarja váltani, ezért sportszakrajár az egyetemen,hogy később edzőként tudjon dolgozni,és fiatalokat tudjon tanitani.
Az Xboxon játszottunk egy verekedős játékot mikor elveszítettem. S B azt kérte tőlem,hogy az ő nyereségét ünnepelve csapjak bele a tenyerébe.Mikor mondtam,hogy nem vagyok hajlandó,ezért megfogta a karjával az én kezem és az övéhez illesztette,hogy kényszeritve csapjak bele.
- Neked ilyen kis finom tenyered van? Kérdezte B
- Hát mit mondjak, nem sok fizikai munkát végeztem - mondtam szégyenkezve
Az ő tenyere majdnem dupla akkora volt az enyémhez képest.Az ujjai hosszúak és igen vastagok voltak. Milyen édesek ezek a keleti kisfiúk mondta kuncogva.
- Hát a kis kéz is sokat segít, a perspektíva néha segit kis dolgokból nagyokat alkotni , - Elővettem a mobilomat és mutattam egy képet amint a tenyereimmel takarom az ex barátnőm meztelen keblét.
B szemei kitágultak,s rögtön kikapta a kezemből a telefonom,hogy jobban szemügyre vegye. Mikor tovább hajtott,talált egy képet róla ahol fürdőruhában van,s láttam,hogy rögtön felizgult.
- Huhh,ezek a fehér lányok,mindig is nagyon szexik voltak,nagyon emlékeztet egy csajra engem.
Ezt mondjuk elengedtem a fülem mellett.
- De ha a barátnőd melle ilyen jót mutat,akkor a farkamon,hogy mutathana az az édes kis kezed. Csinálhatnánk egy hasonló képet,- mondta kicsit elmosolyogva
Ettől a mondatól rögtön összébb húztam magam,és úgy éreztem,ideje ezt az estét befejezni,úgy tűnik melegszik a parti. A zakóm után matattam,hogy meginduljak. Szerintem ez a srác tökre meleg,nem hiába választotta a sportot,hogy a kigyúrt fiúkat bámulja,majd otthon hokizzon rájuk gondolva.
A harmadik srác is a barátom,aki idáig félig a mobilját nyomkodta,félig aludt már a fotelban, most minket figyelt.
- Ez elég furán hangzik,de én biztos nem fogom meg a farkad.
- Szerintem élvezni fogod,mert ekkorát sosem fogsz látni- B lehúzta a sliccét amitől a barátom a szeme elé tette az előtte heverő párnát,hogy ne lássa. De fél perc után elviharzott arra hivatkozva, hogy fáradt és elment egy másik szobában aludni.
B már kigombolta a farmerját,de én valamiért nem mozdultam,talán az alkohol tett kiváncsivá.Nem sokszor láttam még farkat főleg nem feketét,csak kiskoromban az öcsémét,meg párszor a részeg haveromékét. Ott ültem dermedtem,és arra gondoltam,hogy ez most tényleg előveszi,vagy csak ugrat. B már teljesen szabaddá tette az ágyéka részét, egy mozdulatra várva,hogy elő vegye.
- Ne legyél idióta kérlek. Ne vedd sértésnek ,de én nem vonzódom a fiúkhoz-
B kicsit mérgesen,s feljebb ült Azt hiszed én buzi vagyok?! Isten ments,én csak egy jó képet akarok késziteni- Majd egyetlen mozdulattal lehúzta a bokszerét és kihámozta a méretes farkát a gatyájából
Én félig pislogtam,meg idiótán takargattam a szemem ,nehogy inkább meglássam,de ki is nyitottam mert úgy éreztem,hogy ezt látnom kell. A farka kb 12 cm lehetett, nem egy szörnyeteg. De volt abban a csoki színben valami vonzó.
B látta rajtam,hogy kiváncsian nézem Nem akarod megfogni?Látom a szemeiden- Majd ismét megragadta a karomat,de most kicsit erőszakosan a farkára rakta.
Érdekes volt, egy másik férfi farkát a kezemben érezni Húzogasd a bőrt,ez a kis puha meleg kéz olyan mint a volt barátnőmé- Majd a farka tovább keményedett. Mikor nőtt akkor lepődtem meg, kb 17-19 cm lehetett,nem egy szörnyeteg de a vastagsága akár egy flakon.Alig tudtam körbefogni.
Mintha valami női személyiségem előjött volna,elkezdtem ösztönösen húzogatni amitől B meglepődött,majd látta,hogy mostmár megadtam magam,és megfogott a ruhámnál fogva és a fejemet közelebb húzta,arra késztetve ,hogy szopjam
- Látom tetszik, gyere nézd meg közelebről- A szaga kellemes volt,nem undorottam tőle.
- Nemtudom mennyire vonzódsz a fiúkhoz,de most nagyon örülnék egy szájnak- Megértettem mit akart. Az alkohol berántott az árba,én meg hagytam magam sodródni vele. Zsibogott a felyem, egyben tiltakoztam,egyben meg a kisördög vagy talán a mélyből feltört a kis titkom kényszeritett arra,hogy folytassam. Ennek a fiúnak örömet fogok szerezni. Vissza gondoltam,mikor a barátnőmet orálisan kényesztettem,és arra,hogy milyen jó érzés volt örömet szerezni neki,és most úgy éreztem ennek a csávónak ma én örömet fogok szerezni.Fogtam és bekaptam lassan neki, majd mint egy buta kisfiú a fagylaltot nyalogattam meg szopogattam. Ő meg már nem birt magával,és eröltette a farkát a számba,egyre mélyebbben,annyira hogy én öklendeztem. Én annyira elvoltam ,hogy tökéletesen csináljam,nem vettem észre,hogy ő lassan húzza le a nadrágomat rólam.
- Amióta megismertem az exem,azóta ölni tudok a fehér seggért- mondta B, meg paskolva a fenekem.
A hajamnál fogva lehúzta a fejem a farkárol.Majd mint egy darab rongyot,ledobott a földre,és lerángatta a nadrágomat
- Mi az istent akarsz te csinálni?! Tiltakoztam kicsit ,mert erre abszolút nem számitottam.
- Ne félj,csak vedd le a nadrágot és mássz vissza fel ide a kanapéra A farkam a gatyámban eléggé ágaskodott,arra gondoltam talán szivességből ő is leszop engem. Mikor a bokszeremet akartam levenni,nem engedte,csak vissza dobott az ágyra és úgy,hogy most ő térdelt előttem,de felemelte a lábaimat a levegőbe. Ki akartam hámozni a farkamat,de nem engedte.
- Én biztos nem szoplak le ,ne is álmodj .Nem vagyok meleg!- mondta B, ekkor közelebb húzott,amire ellenkeztem.Mondtam neki,hogy álljon le,mert ez már nem tetszik.
- Nem tudom mit akarsz ,de bármiről van szó,én nem akarok többet - Úgy éreztem,kezdek kijózanodni,és semmi másra nem vágytam,csak arra,hogy otthagyjam a helyet, a történtekkel együtt. Próbáltam felállni, de vissza lökött,és egy akkora pofont kaptam,hogy megszédültem,és ijedtemben visszaültem. Nem bírnék el vele,úgy sem. Dupla akkora mint én,meg sosem volt részem verekedésben. Egy gyors és határozott mozdulattal úgy tépte szét a puha szövetes bokszeremet,hogy a farkam benne maradt,de a seggem teljesen kitárult elé.
- Látom itt még nem járt senki- Ekkor fogta az ujjait és a számba nyomta,egészen a torkomig,úgy hogy öklendeztem és teljesen egy nagy turha nyálat hagytam az ujján. Amit egyenesen a lyukamba eröltetett Shhh,lazits kislány Még fel sem tudtam fogni mi történik. Nagyon szokatlan volt. Fura de főleg fájdalmas. A hatalmas ujjai utat törtek a lyukamba,és egyre mélyebben jártak bennem, ki-be. Látta ,hogy nem bírom tartani a lábaimat már a levegőben, mert egyre többször engedtem le, ezért megfordított és rádöntött,a kanapéra , lenyomta a hátam,úgy ,hogy most pucsítottam neki. Teljesen megszégyenülve éreztem magam. De valami kellemes érzés is időnként előjött, ahogy lassanként ki-be jártak bennem a hosszú ujjai. Ma este az én kislányom vagy- Majd egy pillanatra megállt,és valamit matatott. Felálltam,hogy megnézzem mit csinál,azt láttam, épp gumit húz a farkára, ami mégjobban kijózanitott,mert a lyukam még szűz volt és szűk.Azt a vastagot meg biztos nem fogja belém gyömöszölni.
- Nem hiszem,hogy jó ötlet,és sikerülni fog egyáltalán.- Mintha megsem hallotta volna, vissza lenyomta a fejemet,és jött az amitől nagyon féltem. A hideg makkja hozzá ért a lyukamhoz. Épp szólni próbáltam,de lenyomott és a párnát nyomott a fejemre,hogy elnyomja a hangomat. Brutálisan fájt,mintha épp tépnének szét. Tiltakozni akartam, próbáltam minnél jobban összeszoritani,hogy ne tudjon belém hatolni,de az ő ereje erősebb volt
- Nem érdekel,innen addig el nem mész,még be nem fejeztük- Eröltette belém, visszahúzta , ismét az ujjait járatta bennem,majd újra a farka. Visitani már nem mertem,mert attól féltem megöl ott helyben. Ezért csak magamba folytottam a fájdalmat. Az egyik lapát kezével végül megfogta a csípőmet a másikkal meg a farkát tartotta,és húzott rá. Nemtudtam semerre mozdulni,úgy leszoritott. Innentől kezdve csak egy irány maradt ,csak a farka felé.Sikerült áttuszkolnia magát a gyűrűmön, igy mostmár csak tolta beljebb és beljebb. Úgy éreztem a gyomromban van már. Lassan ki-be járatta. Majd felvett egy ritmust mikor már könyebben ment ki be,de még mindig fájt,olyan mintha egy hétig nem mentem volna wc-re és próbálnám kieröltetni magambol a nagy adagot. Azt vettem észre,hogy egyre gyorsabban mozog bennem. Ez idő alatt az élvezett átvette a hatalmat a fájdalom felett.S dugott, mint egy igazi vadállat. Cuppogott a lyukam,a hatalmas herezacskói is csapkodtak rendesen. Ma este ribancként dugtak, egy Francia fekete csávó egy estés kurvája voltam. Némelyik lány, ilyen férfiról álmodozik,egy nagy farkú vadállatról, és én mint fiú ezt ma megkaptam akaratlanul. Egy erős fiúként jöttem el erre az estére, akiből mostmár egy törékeny kiszolgáltatott lett,akit épp most vesztette el a lyuka szüzességét,és nőként kezelik. Nemtudom, talán az élvezett is már átváltoztatta a gondolataimat,de valahogy mostmár arra gondoltam,hogy kúrjon minnél jobban meg. A hangos gondolataim végül kiszaladtak a számon.
- Eehhzz olyan jóó! Nyögve kimondtam. Hallottam magamat,amint egy élvező kurvaként mondtam ki ezeket a szavakat. Nemtudom mi történt velem. Valami eluralkodott rajtam.
- Élvezed mostmár kislány? Tudtam,én hogy mindketten élvezni fogjuk az estét ..De még mennyire- Kivette a farkát,majd hallottam egy csattanást, majd ledobott a földre, hasra fektetett,lábaival széthúzta a lábaimat,és vissza tette a farkát. Valami más volt. A farka melegebbnek tünt bennem.Igen, ez az idióta levette a gumit.De ami most még furább volt,valami elindult bennem mélyről. Olyan pociziban kúrt,hogy a prosztatámat surolta. Éreztem ,hogy nemsokára élvezek,és ennek hangot is adtam. Majd ő is apránként de egyre sűrűbben hörgő hangokat adott. Vulkánként tört fel belőlem az orgazmus, és én a szétszakadt boxerembe élveztem. Ő meg pumpált tovább. Mintha a farka préselné ki belőlem minden csepp gecimet. Pár perc után már nem mozgott,csak rámfeküdt,tövig bennem a farkát pár másodperc múlva pulzált a farka ,és végül belém élvezett mélyre, megtermékenyitett mint egy szukát . Kihúzta a farkát,és félredőlt,én meg csak pihentettem magam a tágult lyukammal,tele élvezett seggel ott feküdtem. Úgy 10-15 perc később összeszedtem magam,ő Már rég eltünt. Kimentem a klotyóra és mint egy kislány a wc-n ülve, folyattam ki belőlem a maradék spermáját,majd lezuhanyoztam ,össze szedtem magam és eltüntem a helyről. Haza felé csak azon gondolkodtam,hogy talán nem is volt olyan rossz hagyni magam sodródni az árral. De ez a múlté, soha többé nem fogom magam hagyni belerángatni ilyesmibe,mert én biza a lányok iránt vonzódom,és én dugok nem ők engem. .. Vagy talán még is.. *61514
Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (86)        Nem tetszik (77)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 15395 X olvasták el.