Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Férjemel nyaraltam - Paródia :)

Beküldő:szexhumor

Persze elmentünk oda ahol a pár lakott és ott megismerkedtünk egy 19 éves ikerpárral akik már évek óta az anyjukkal és az apjukkal is kefélnek. Éppen egymáson élveztek amikor beléptünk a szobájukba és mikor megláttak minket egyből jöttek és le is smároltak. A fiatal srácnak tekintélyes szerszáma volt amit nagyon tudtam értékelni,mivel jóval meghaladta a férjem 29 centis faszát és a fiatal srácnak harminc két centis volt és eléggé vastag is. Mondtam nekik a mi gyerekeinkkel nincsen ilyen kapcsolat,mert azok a saját gyermekeink és még eléggé kicsik is ezekhez a dolgokhoz.Ekkor derült ki,hogy a két gyerek sem rokonok egymásnak, de még a szüleiknek sem. ezért alakult ki ilyen szabad elvűség egymás között. Ez persze rengeteg jót hozott,hisz pár nap alatt vagy ötven koma fényképezett le bennünket meztelenül és engem majdnem mindegyik megkefélt,csak három nem mert azok a srácokat kedvelték.

hat nap múlva mind a hatan elmentünk egy másik nyaralási helyre ahol nudista kemping volt és ott aztán kedvünkre kefélhettünk mindenivel. Rengeteg felvételt csináltak rólam és volt olyan eset,hogy négyen voltak bennem és én mosolyogva fogadtam a számba érkező tömény geci zuhatagot. Vére igazán azt csinálhattam amit akartam,mert volt olyan nap amikor tizenhat férfi élvezte a testemet és én is élveztem ahogy keféltek és fotóztak. Volt,hogy meztelenül kiálltam stoppolni, persze elvinni már nem engedtek, de egyszer meglepett bennünket nyolc srác és a számat leragasztották majd elvittek egy másik faluba ahol aztán egymás után huszonkét koma kefélt meg.

Persze közben kerestek sokan engemet,mert nekik is hiányzott a testem, de aztán amikor megtaláltak a srácokkal is elbeszélgettek akik megtaláltak. Nem volt rossz a sok fasz csak néha jó lett volna,ha egy kicsit pihenhettem volna közben. A pár nap alatt amíg nem találtak meg voltam a fővárosban is meztelenül sétálva de voltam egy hajón is ahol egy óra leforgása alatt nyolcan keféltek meg jó pénzért amiből én semmit nem kaptam csak a sok gecit amit a számba engedtek. Az egyik áruházba is bevittek,majd vettek nekem egy áttetsző ruhát és abba kellett estére elmennem negyedmagammal férfiakkal szórakozni. Ha valódi kúrva lettem volna még élvezni is élvezhettem volna ezeket az élményeket, de így fájt minden részem és már kezdtem undorodni még magamtól is. egy hétig bár minden nap többször is fürdeni engedtek,de a bugyi hiánya rossz volt.

A ruha kétoldalt a derekamig fel volt sliccelve és soha nem tudtam úgy leülni,hogy a seggem és a pinám ne érintkezzen a földel, ami nem igazán egészséges még egy kurva számára sem. A melleimet folyton nyúzták és élvezték ahogy lengenek,mert bár 95-ös a mellbőségem, de a terhesség miatt megereszkedtek és így minden nélkül szabadon lengtek amit az emberek is nagyon szerettek látni. Nagyon sok asszonnyal is nyalakodtam és azok a kezükkel vájkáltak bennem.Mielőtt visszavittek volna vidékre elvittek egy stúdióba ahol négy különböző fajtájú kutyával kellett basznom és mivel nem akartam nagyon megvertek és össze markolászták a melleimet ami nagyon fájt. Így aztán egy teljes napon keresztül a négy kutya nagyon meghágott amit filmre vettek és a végén egy póni csődört engedtek rám.

Útközben amikor megálltunk tankolni és ki kellett mennem meztelenül kellett kimennem,mert elvették a ruhámat nehogy meglógjak. Nagyon ciki volt, de mivel nem akartam azt,hogy megint feltöröljék velem a testemmel a kocsi padlóját a pisitől és utána egy nagy homokos részen megforgassanak ami azt eredményezte,hogy a pinámba is homok került és nehezen tudtuk kimosni ezért kénytelen voltam meztelenül kimenni pisilni. Ezek egy állatnak egy bizonyos fokú részesei voltak. Mikor visszaültem a kocsiba a hátsó ajtóhoz ültettek ahol teljesen be lehetett látni és persze meztelenül kellett lennem. Mikor visszavittek amit kaptak a nudista kempingezőktől azt biztos nehezen tudták feldolgozni, mert volt olyan koma aki sírva fogta a kezében a faszát amit levágtak,hogy máskor ne tudja használni.

Lassan felcihelődtünk és visszamentünk a gyerekekhez majd hazajöttünk. Én azóta nem feküdtem le a férjemmel,mert annyi mindent sikerült mások miatt összeszednem, hogy csak azért maradtam meg,mert a gyerekek úgy akarták. Az biztos nagyon nagy élvezet volt a kutyákkal való kefélés és az elmúlt hétvégén kimentem az egyik vidéki kisközségben ahol az egyik barátnőm is lakik és vele meg a kutyáival töltöttem a hétvégét.Azóta csak a kutyák jöhetnek számításba nálam az ágyban és a szexben.Azok legalább nem terjesztenek semmiféle betegséget és a gecijük is sokkal finomabb mint az emberekké.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (48)        Nem tetszik (50)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 9548 X olvasták el.