Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Izgat, ha félrelép a párom 2.

Beküldő:Cuckoldmánia


Vikivel való kapcsolatom a megszokottól eltérően ugyan, de úszott az élvezetekben és ebből kifolyólag rendkívül boldogságteljes volt. Mindketten kiélhettük vágyainkat. Én imádtam, ha mással is kefél és ő is kiélhette fórróvérűségét. Ha megkívánt valakit, le is feküdhetett vele, csak tudjak róla. Két hónap alatt 3 faszival csalt meg. Pontosabban kettő dugta meg és a harmadikat csak leszopta. Nagyon elégedett voltam az állapottal és a teljesítményével, de mihamarabb akartam, hogy újra keféljen valakivel. Most nem kellett írnia egyik rajongójának sem. A következő alanyt a vonaton pilantotta meg egy kalauz személyében.

Az autónk átmenetileg szervízben volt, így egy hétvégén vonattal mentünk Viki szüleihez. Mint sokszor, akkor is az izgalmas szexuális életünk volt a fő témánk. Milyen sok helyen vannak helyes fickók, akikkel lehetne kefélni. Páromnak az egyenruhás pasik is bejönnek. Egyszer volt neki buszsofőr faszija. Nem volt hőség, kellemes tavaszi idő. A reggel még csípős volt, de szépen melegedő, napos idő ígérkezett napközben, ezért Viki a legrövidebb farmerját vette fel, kivágott blúzzal. Melltartót nem vett. Olyankor szeretem ölelgetni vagy a mellkasát tapizni. Nem a kemény melltartóval, hanem a kellemesen puha mellével lehet érintkezni. Ruhán keresztül is izgató.

Akkor vált izgalmassá a helyzet, mikor megjelent a kalauz jegyvizsgálatra. Szemeivel rögtön végigmérte a páromat, aki rögtön elkezdte kelletni magát. Combjait széttárta, szabad belátást engedett a pinájához. Feszülős farmerján jól kirajzolódott a háromszög. Széles mosolyt dobott még a kalauz felé, aki vette a lapot és elegánsan visszamosolygott rá. Zavarodottan lekezelte a jegyeket és kellemes utazást kívánt.

- Édesem! Jól látom, hogy rámozdultál a kalauzra?
- Igeen, nagyon jóképű... és milyen elegáns abban a ruhában...
- Nem csíped fel magadnak?
- Nem ez az utazásunk célja, de lehet róla szó. Le tudnám cumizni ebben a ruhában.
- Akkor ismerkedj össze vele. Úgy is a végállomásig megyünk. Csak buzi lehet, ha nem fogadja el a közeledésedet.
- Nem is ment messzire. Ott ül velem szemben. Nyomkodja a telefonját és közben engem bámul. Oda megyek hozzá.
- Azt jól teszed. Sok sikert drágám.

Igazított a dekoltázsán, melleit jobban kirakta és oda sétált. Én átültem a helyére, hogy jobban lássam mi történik. Faszit rögtön nem érdekelte a telefonja. Széles vigyorral társalogni kezdett. Rövid időn belül nevetgélések lettek belőle. Néha egymás combjához is hozzáértek. Egyszer még az arcát is megsimogatta a drágámnak. Ebből biztos lesz valami, gondoltam.

Közben megérkeztünk a végállomásra, mindenki leszállt. Őket tisztes távolságból követtem. Átmentek a pályaudvaron és egy személyzeti ajtón mentek be, ahová nem követhettem őket. A közelben kerestem ülőhelyet, ahonnan jól láttam az ajtót. Jöttek ki kalauzok, de egyik sem volt a kedvesem új faszija. Vártam, Viki mikor végez a pasival és jön ki.

Az idő telt, gondoltam jól érzik egymás társaságát. Bő fél óra telt el, mire párom kijött az ajtón. Átöleltük egymást.

- Ügyes vagy drágám. Jól érezted magad? Sikerült leszopnod?
- Igen, de megkívánta a pucimat is. Gyorsan megyek vécére kifolyatom magam, mert jól belém is élvezett. Mindjárt jövök.
- Menj csak szívem. Te egy istennő vagy! Imádlak!

Az állomásról gyalog indultunk el a kellemes időben, hogy közben nyugodtan elmesélhesse a kalandját.

- A vonaton én alig jutottam szóhoz. Lényegében ő udvarolt. Dícsérte az alakomat és hogy mennyire kívánatos vagyok. A szemeivel már levetkőztetett. Megismerne közelebbről is. Ha tud privát helyet mostanában, ahol magunk lehetünk egész közelről is megismerhet. Ha benne vagyok a végállomás pihenőjére be tud vinni és ott kettesben csinálhatunk akármit. Én benne vagyok. A pihenőről kiküldte a kollégáit, akik csak mosolyogtak. Tudták miről van szó.
- Biztos oda hordják a vonaton felszedett alkalmi partnereiket. Rögtön tudhatták, hogy te is ez vagy. Egyébként a kollégákat láttam kijönni.
- Igen, mondták is neki, hogy most őt hozod? Nem én lehettem neki az első. Szóval, a pihenőn egy kanapé volt, asztal, székek, egy mosdó. A kanapéra ültünk le és megcsókolt. Én nem akartam húzni az időt, rögtön a sliccéhez nyúltam. Lehúztam és benyúltam a faszához, ami már kemény volt rendesen. Jó meleg volt a gatyájában. Kivettem a farkát és egyből bekaptam a makkját. Utána mélyebben is bevettem. A torkomig csúsztattam. Nem volt már tusfürdő íze, inkább igazi fasz íze volt. Hát nem a vonaton zuhanyzott. A hirtelen szex már csak ilyen. De testszaga nem volt, még dezodort is éreztem. Nagyon élvezte, hogy kényeztetem, nagyokat sóhajtott. Mondta, annyira megkívánta a gyönyörű testemet, nem rakhatná-e be a puncimba? Engem is felizgatott, így beleegyeztem. Dőljek rá az asztalra. Levettem a gatyát, bugyit és behajoltam előtte. Megjegyezte, csodás és ennivaló a puncim így hátulról is. Széthúzta a fenekemet és úgy rakta a makkját a hüvelyemhez. Lassan tolta be. Ahogyan nedvesedtem, úgy fokozta a tempót. Nem habozott minden lökésnél tövig belém vágni. Blúzom alá benyúlkált a melleimet fogdosni. Elkezdtem élvezni. Hála az erőteljes lökéseinek, a csiklómat izgatva rövidesen elélveztem. Éreztem, neki se sok lehet hátra. Farka már jól meg volt feszülve. Mondtam, ne vegye ki a végén. Lihegve helyeselt, majd néhány perc múlva nagyokat rángatózva elélvezett. Sokat, 5-6 meleg spriccet éreztem. Mikor abbamaradt, még mozgott kicsiket és kivette. Közölte, ez isteni volt. Én is élveztem. Felöltöztem, betét a bugyimba, búcsúcsók és kijöttem.

- Találkoztok még? Mit beszéltetek meg?
- Ő akart még talizni, de én nem egyeztem bele. Ez csak egyszeri alkalom volt, becsülje meg. Megértette.
- Drága egyetlenem, ez a legnagyszerűbb dolog, amit tehettél. Imádlak. Jól felhúztál, ugye tudod? Én is akarom a szétdugott puncodat, most!
- Aranyos vagy édes, de itt nem tudunk sehol sem félrehúzódni. Majd anyuéknál leápollak.

Úgy is tett. Az üdvözlés után félrevonultunk a szobába és gyorsan leszopott. Örömmel vette be az előváladékos makkomat. Szereti az ízét. Nagyából 1 percig szopott, és már tele is lőttem a száját. Utána egyszerre lenyelte az egészet, ahogyan szokta.

- Na szívem, így már kibírod egy ideig, igaz?
- Igen, így már menni fog. Köszönöm neked drágám, a megcsalást is. Ugye lesz még?
- Igen, még lesz. Legyél türelemmel. Mindig adódik lehetőség.

Hazafelé ugyanaz a kalauz volt, aki délelőtt megkefélte a nőmet. Jegyeinket nem kérte, csak egy bájos köszönést és mosolyt intézett Viki felé.

Nagyon elégedett voltam a kedvesem teljesítményével, kezdtem még jobban belezúgni. Olyan természetesen kezelte ezeket a félrekeféléseket. Imádom az ilyen belevaló, vagány csajokat. És volt még ennél jobb is, sokkal merészebb húzásai is.
Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (104)        Nem tetszik (92)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2021-12-23 23:03:43
Spermabank
Tetszik a történet


Ezt a szex történetet 9833 X olvasták el.