Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Szétkúrtam az anyámat!!

Beküldő:Nem szeretném elmondani.

Ez már eléggé régi történet. Nagyon nemis éreztem, hogy ezt így meg kéne osztanom de ahogyan rátaláltam erre az oldalra és elolvastam pár történetet megváltozott a véleményem.Kezdeném is. 18éves eléggé átlagos fiú vagyok. Aztse lehet mondani, hogy valamiben különleges vagyok. Heti 2-szer járok kondi terembe. Anyukám elégg3 fiatalon szült, mindössze 20évesen. Kb. 9-10 éves lehettem amikor apám elhagyott minket. Egyfolytában ivott és mindíg csak bántott minket. Anyám azóta nem volt senkivel mert félt, hogy mégegyszer megfog velünk ez történni. Szombat reggel volt, nyárias, meleg idő. Nyáron általában mesztelenül alszom mivel eléggé meleg van még éjszaka is. Anyukám jön be és hát kamasz voltam reggelente pedig hát feláll. Már fennt voltam de próbáltam még aludni. Látom, hogy anya bejön kb. 1-2p ig nézte a farkam és kiment. Elégge meglepődtem énis de nem akartam, hogy meglássa, hogy fennt vagyok. Így hát nemis foglalkoztam vele. Gyorsan felkeltem és felvettem egy boxert. Megyek ki az ajtón résnyire kivolt nyitódva anya szobájának ajtaja. Bekukantottam és láttam ahogyan anya ott fekszik mesztelenül az ágyon és ujjazza magát. Azelött egyszersem láttam, hogy anya magához nyúlt. 5p néztem és inkább lementem reggelizni. Úgy tettem mintha semmit nem láttam volna. 30p múlva jön le anya eléggé boldogan.
-Jóreggelt anya!
-Jóreggelt fiam!
-Hogy-hogy ilyen boldog vagy ma?
-Hát tudod láttam valamit.
-Mit?
-Majd egyszer elmondom.
És itt már leesett nkm hogy mivolt az. Délután 4-5 lehetett amikor elmentem hazuról és szoltam anyának, hogy eléggé későn fogok jönni. Sajnos 2óra mulva hazamentem mert a haveromnak sajnos sürgősen haza kellett mennie. Lépek be az ajtón és nyögéseket és sikoltozást hallok az emeletről. Halkan felmentem és akkor láttam meg hogy anyám a egy vibrátorral kényezteti magát és az én nevemet mondja egyfolytában. Beléptem!
-Te meg mit csinálsz anya?
-Atya úr isten fiam! Te mit keresel itthon?
-Elöbb hazajöttem!!
-És nem tudsz szólni?
-Nem! És te mit csinálsz?
-Semmit!
-Nem úgy láttam.
Oda léptem hozzá és kivettem a takaró
alól a vibrátort.
-Ez meg mi?
-Ez csak.
-Na??
-Vibrátor.
-És minek nkd?
-Fiam!! Lassan már 6éve nem dugtam. És nkm is hiányzik a dugás. Mivel senki nincsen aki megdugjon mit csináljak?
-Nézd anya. Tudom, hogy az anyám vagy és ezt nem szabadna de?
-Igen?
-Én szívesen megdugnálak.
-Micsoda?
-Igen. Jól hallottad.
-Na most takarodjál ki a szobából.
-Miért?
-Mert te beteg vagy fiam!
-De teis akarsz velem kúrni nem?
-Nem!!!
Így hát kimentem a szobából és bementem az enyémbe. Hallom ahogyan folytatja tovább a masztit. Rohadtul felizgatott anya. Nem tudtam, hogy mit csináljak. De átgondoltam és megvolt, hogy mit fogok csinálni. Levettem a ruháimat és mesztelenül átmentem anyához. Belementem az ágyba és beletettem a szájába a faszom. Nagyon nem akarta mert löködött meg ütögetett. De én akkoris folytattam.
-Na mivan anya?? Jólesik? Finom a fiad fasza?
15p nyomtam a szájába a faszt majd utánna kivettem és beletettem hirtelen a puncijába.
-Fiam most hagyd abba mert rossz vége lesz!
De nem nagyon érdekelt és folytattam tovább. Egyfolytában csak mondta, hogy fejezzem be. Majd megfordítottam és a puncijából átettem a seggébe. Viszont amikor átettem a seggébe lenyugodott. Szerintem annyira fájt neki mert nagyon szűk volt a segglyuka. Amikor éreztem, hogy elfogok élevezni gyorsan beletettem a faszom a puncijába és bele élveztem. Olyan jó érzést még életemben nem éltem át.
-Fiam! Te most tudod mit csináltál?
-Tudom hát.
-Na mit?
-Megkúrtam az anyámat.
-És miért?
-Mert annyura kívántam, hogy már nem tudtam ellenálni nkd.
-Szerencséd, hogy már rég nem kúrtam. Mert különben már fölpofoztalak volna.
Aztán felkeltünk mind a 2en az ágyból és elmentünk lezuhanyozni. Mivel már eléggé nyitottak voltunk egymással testileg is és hát már eléggé késő ezért egyszerre lefürödtünk. Miközben fürödtünk elkezdtünk beszélgetni.
-Remélem máskoris dugunk.
-Fiam.Rendszert nem fogunk ebből csinálni.
Mivel zuhanykabinunk van eléggé szűkösen álltunk ott mind a 2en. Anya éppen mosakodott háttal nkm és elkezdett felállni a farkam megint. Így hát betettem neki és elkezdtem dugni.
-Most azonnal fejezd be!
-Miért is?
-Mert azt mondtam.
Elrántotta magát tőlem és felment. Nemis mentem utánna. Valamikor 2-3 fele megint eszembe jutott anya. Átmentem hozzá és éppen hason feküdt. Mivel nem akartam átfordítani mert akkor felébred ezért a seggébe tettem bele neki. Valószínű fennt volt mert megse mukkant. 15-20p ig dugtam és egyszer csak valami furcsát éreztem a faszommal. Nemis tudtam mihez hasonlítani. Kihúztam a faszom és jött ki a szar anya seggéből.
-Bocsánat fiam csak nagyon kellett már kakilnom.
Tiszta szar volt a faszom meg az ágynemű. Oda fordúlt hozzám anya és elkezdte a szaros faszomat szopni. Amikor megláttam elállt a lélegzetem. Beleélveztem anya szájába és kiment a wc-re gondolom, hogy elvégezze a dolgát. Utánna mentem és ujra megdugtam seggbe és beleélveztem a szaros seggébe. Majd miután kijött annyit mondott:
-Remélem minden nap dugunk ilyen jót!!
-Persze, hogy fogunk anya!!

Ez tényleg igaz történet. Lehet nem hiszitek el mert annyira durva de ez igaz. Aki meg nem hiszi el az meg ne olvassa el ujra.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (105)        Nem tetszik (136)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2019-11-14 22:36:39
Steve_84
Ezt a szart biztos nem olvassuk el újra.... :-)

2019-11-17 16:54:13
zozo
ez 1 nagy kamu és gyenge irás

2019-11-16 14:48:13
Cecília
Hát én őszintén nagyon ledöbbentem most mivel eléggé durva ez a történet! Csak egyet szeretnék kérdezni ! Nem bántad meg ?

2019-11-18 19:32:39
paleale
Beteg vagy öcsém...

2019-12-06 12:37:08
Szar
Mi ez a beteg kamu fos? :DDD

2020-12-23 12:31:02
Mami
Egy betü sem igaz


Ezt a szex történetet 43300 X olvasták el.