Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Bözsi a ribanc kurva története

Beküldő:Moncsa és monkey anyja

Már nyolc éves korunkban barátnők lettünk,és sokszor aludtunk egymással a nővéremmel is aki más 13éves volt, de már ismerte a férfiak zacskójának tartalmát.Később tíz éves elmúltunk megengedte,hogy kinyaljuk a megkúrt pináját és alig vártuk,hogy a bátyán, megkeféljen,mert én bele voltam zúgva. A barátnőmnek a mellei már kezdtek mutatkozni és szerette ha szívjuk,meg nyalogatjuk.Egy évvel később engem megkefélt a bátyám és ettől kezdve már ha egy jóképű srác leszólított hajlandó voltam megengedni,hogy a bugyimba is kalandozzon a keze,mert nagyon jól esett.

tizenkét éves voltam amikor elmentünk egy sráccal az iskolai buliról és elhívtam Bözsit is, de már az ajtóba csatlakozott hozzánk egy felsőbb iskolás srác is akiről tudtuk,hogy rendszeresen keféli a felsőbb lányokat. Mire az egyik srác lakásához értünk rajtam már nem volt bugyi sem és a kis melleim is virítottak az éjszakába.Ez engem sem zavart és mivel egy falusi helyen történt mondtam a srácoknak vetkőztessenek le szeretnék meztelenül sétálni úgy se jár itt senki.Megtették és a barátnőmet is levetkőztették,Ő bár tiltakozott ellene és mondta,hogy még szűz, de a srácokat nem érdekelte és kivették a farkukat és nekünk azt fogva kellett mennünk.

Néha lehajoltam és bekaptam a nekem tetsző srác faszát és megállva ilyenkor sokszor simogatták a seggem lyukát is , de a puncimat is bányázta a srácom. Lassan megérkeztünk a lakáshoz ahol a srácom közölte nincs itthon senki,mert a szüleik elutaztak két hétre nyaralni és legfeljebb a nővérei basznak valamelyik szobába, de minket ez em zavar. Bementünk és rögtön elkezdtek smárolni. A barátnőm tiltakozott,hogy ne basszák meg mert még szűz, de amikor elkezdett verekedni lefogtuk és a felsőbb srác belenyomta a szép 18 centis faszát és a szájáét az én szám foglalta le mert csókolóztunk és így nem hallatszott a sikítása.

A srácnak annyira tetszett a szűk pina,hogy kétszer élvezte tele a punciját a barátnőmnek. Később amikor megfürdettük már nem vérzett ezért elkezdtem nyalni a pináját és élveztem a belőle kicsorgó gecit. Közben engem is megkefélt a felsőbb srác hátulról és majd pozíciót változzak a barátommal és a barát dugta a pinámat a másik srác meg bekente a seggemet valamilyen kenőccsel és elvette a seggem szüzességét. Nekem egy kicsit fájt eleinte, de később már annyira jól esett,hogy mondtam a srácoknak mindkét lyukamat tessék kitölteni. Azok meg élvezettel engedték tele a seggemet,a srácom meg a számba ürítette a zacskója tartalmát amit aztán megosztottam a barátnőmmel.

Mikor hazafelé mentünk én még mindig meztelen voltam a barátnőm viszont teljesen fel volt öltözve.Mikor megérkeztük a nővérem fogadott és látva a tényleges valóságot behívta magához Bözsit és elmondatta mi történt vele. Beültette egy kád forró vízbe és megfürdette,majd odavitte magához és egész éjszaka simogatta csókolgatta,hogy elmulassza a fájdalmát. Másnap hazament Bözsi és elmondta az anyjának mi történt vele. Az szülei elmentek vele és bejelentették a rendőrségen mire ők bevitték egy közeli nagyvárosba ahol látleletet csináltam elmondatták vele ki volt aki megerőszakolta és bár közölték vele ő is hibás ebben,mert nem kellett volna elmenni velük.

A barátnőm elmondta még,hogy csak a két srácot vallotta be engem kihagyott és bár meztelenkedett, de annyira tetszett neki,hogy egy felsőbb srác simogatja a kis melleit,hogy bármibe bele ment.Közölte a srácokkal hogy szűz, de azok nem törődtek ezzel. Persze ha finoman csinálják akkor nem fájt volna,mert a barátnője elmondta,hogy amikor neki is elvették a szüzességét három srác kefélte meg, de az első igen finoman és lassan kefélte meg ami neki igazi gyönyört okozott.Adtak neki egy injekciót és ott tartották éjszakra. Másnap hazajött, de csak egy hét múlva jött el hozzánk éjszakára amikor is elmesélt mindent. Közben simogattuk egymást ami azért neki is jól esett,majd bejöttek a két fiútestvéreink és azok ketten megbasztak minket és Bözsi csak a farkukat szopta le. Mondta,hogy az orvosok azt mondták neki,hogy bírja ki,hogy megjöjjön a vérzése majd menjen be egy vizsgálatra és utána ha van kedve nyugodtan szeretkezzen a fiújával ha van ilyen.

Mikor megjött a vérzése éppen nála voltam mert a szülei elutaztak egy hétre és mi meg az egész hét alatt ha otthon voltunk mindig meztelenkedtünk. Közben megfigyeltük a szomszédasszonyt is aki napi rendszerességgel,ha elment a férje otthonról levetkőzött meztelenre és bement a kandisznókhoz és meghágatta magát velük. Kb egy órát kefélt velük,majd kijött és a két kutyával keféltette magát. Fantasztikus látvány volt. Másnap észrevett bennünket,,hogy megfigyeltük mit csinál és odajött a kerítéshez és megkérdezte Ti is akarjátok,mire átmentünk hozzá csak úgy meztelen és amikor segített,hogy a kandisznó meg tudjon bennünket is baszni ,majd amikor leugrott rólunk a kutyákat is ránk engedte. Ezután csaptunk egy közös fürdést és nagyot nyalakodtunk egymással. Ezt még akkor is folytattuk amikor már a barátnőm szülei is megjöttek,mert volt,hogy egy teljes éjszaka csak a kandisznókkal basztunk.

Lassan cseperedünk felfelé és mire elértük a 15 éves kor már nagyon sok tanárral és osztálytársunkkal keféltünk rendszerese. A barátnőm mire elérte a 15 éves kor már elérte a százezredik faszt ami benne járt, persze mert mind a három lyukat használtuk és mindegyiket külön vettük figyelembe. Én ugyan hamarabb kezdtem a kefélést,de ő sokkal többször élvezett el és volt olyan iskolai év,hogy ha nem volt aznap tornaóránk akkor még bugyit sem viselt.

Én az iskola elvégzése után Pestre kerültem egy iskolába és a nővéremnél laktam ahová rendszeresen feljártak a nővérem ügyfelei és sokszor engem is megbasztak. Mire levégeztem a középiskolát és az egyetemet valódi kurva lettem,mert már a hatóság is sokszor bejött a lábam közé. Élveztem,hogy diplomás kurva vagyok és később amikor saját lakásba költöztem már sokkal többet kértem és anyagilag is kezdtem rendbe jönni. A barátnőm közben összetalálkozott egy házaspárral akinek a asszonya minden évben tavasz táján Velencébe ment el egy hónapra kurválkodni és elvitte a barátnőmet is,majd egy alkalommal én is betársultam. Itt volt olyan férfi aki úgy megkefélt,hogy azt hittem szét szakadok,mert amit a barátnőm elfogadott faszt az belém szorult.

Rengeteg arab,meg néger ügyfelünk volt, de volt olyan férfi is akinek a farka eleje négy centi vastag volt a töve több mint tíz centi a hossza meg 30-tól felfelé akár negyven centiig is ment.Ezek persze természetesnek tartották,hogy bennünket is felhúzhattak a nyársukra, ami kegyetlenül fájt és sokszor véreztünk. Engem kétszer kefélt meg egy ilyen férfi és utána szóltam a férjemnek menjünk haza mert ha megint így megbasznak csak az árnyékvilágba találkozunk már.

Inkább belementem abba,hogy a férjem mindig odaadott valamelyik barátjának akik meglátogattak bennünket. Igaz ezekbe a kefélésekbe ő is benne volt és sokszor a barátai is elhozták az asszonyaikat akikkel jóba lettem szexuális téren is.Közben a barátnőm is talált magának egy olyan flúgos hapsit akit becserkészett és többet kefélt másokkal mint a férjével.Elmondta,hogy volt egy olyan nap amikor elutaztak kiküldetésbe és aznap reggel nyolctól este tizenegyig egyfolytában kefélt és negyvenöten baszták meg.

Ettől kezdve ha elmentek kirándulni vagy nyaralni mindig erre a helyre mentek és később már azért mentek el mert ez jó kereseti lehetőségnek bizonyult és kevesebbe került mint az olasz út.A balfasz férjet meg rászoktatta,hogy ha baszni akar előbb nyalja ki a pináját és később már ahhoz is hozzászokott a férj,hogy előtte baszták meg a feleségét eleinte egy férfi,majd kettőre emelték a kefélőket és amikor a srácok el akartak élvezni a férj szájába engedték a zacskójuk tartalmát.

Később a barátnőmnek kivették a méhét és ettől kezdve igazi valódi kurva lett,mert bárki megbaszhatta és nem lett sose gyereke. Ezt az ötletet én is átvettem és a férjem is nyugodt volt,hogy nem csinálja senki fel az asszonyát. Egyik alkalommal rajtakaptam a férjemet,hogy a szomszéd asszonyát keféli ezért bosszúból lefeküdtem a saját fiammal majd rávettem a lányomat,hogy keféljen a fiammal is.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (24)        Nem tetszik (24)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-10-28 12:49:45
Azördögügyvédje
Mi ez a beteg foshalmaz, te jó ég... Ennél már csak az betegebb akit ez beindít

2019-01-18 01:39:17
sasmadarak19kukacfreemailponthu
Régi B.nőm bevallotta hogy 5év alatt minden héten 10férfivel dugott a férje mellett,velem meg a feleségem nem dug,csak félig férek bele hosszában.Mélypuncis feleség írj Bp


Ezt a szex történetet 18886 X olvasták el.