Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Egyetemi kalandok 8.

Beküldő:Egyetemista srác


Efott előtti napokban dolgoztam, és munka közben megismertem egy lányt, Annát. Pont egymást váltottuk, így nem sokat tudtunk beszélni, de azért számot cserélni volt időnk. Majdnem minden este beszélünk. Megtudtam, hogy nemrég dobta a pasija, mert a fogamzásgátlótól meghízott. De egy hónap alatt sikerült 8 kgt lefogynia, szerintem nagyon szép alakja volt. 150cm nagy mellű fekere hullámos haja, tőlem 2 évvel volt idősebb. Mindig lányos ruhákat hordott ami elég szexi szerintem. Mielőtt másnap indultunk volna az efottra egyre személyesebb kérdéseink lettek egymáshoz. Úgy volt, hogy majd később találkozunk de nem bírtunk magunkkal és mivel közel laktunk egymáshoz éjszaka összefutottunk. Kisétáltunk a Margitszigetre miközben végigbeszéltük szexuális előéletünket. Találtunk a Dunára benyúló stéget oda kiültünk és folytattuk a beszélgetést
- Te csináltad már nyilvános helyen? - kérdeztem
- Hát egyszer egy tavaszi éjszaka a volt barátom megdugott a Gellérthegyen egy beton ping-pong asztalon. Te?
- Sose, de kedvet kaptam most hozzá.
- Itt?
- Miért ne?
Lassú csókolózásba kezdtünk. Hamar kicsatolta az övemet, szoknyája alól levette tangáját és nem sokkal később halk sikolyok terjedtek a Dunán. Felemelő érzés volt, és rendkívül izgalmas hogy ilyen nyilvános helyen csináljuk. Anna sikolyai egyre erősödöttek, de hajanl 3 felé senki nem járt arra. A rakparton is elvétve ment el 1-2 autó. Tovább gyorsítottam, végig smároltunk, Anna nyögései hosszú sikítozásba mentek át végül elélvezett.
- Ez jó volt - szólalt meg - most te jössz.
Hátamra fektetett és lovagolni kezdett rajtam. Nagyon gyors volt. Farkam szinte lángolt ahogy ugrált rajtam. Nem kellett sok és bele élveztem. Ekkor ő ráhasalt és csak feküdt rajtam.
- Mi a baj?
- Semmi, csak furcsa érzés volt. Nem voltam mással a szakításom óta.
- És legalább tetszett?
- Igen.
- Akkor ne hagyjuk még abba.
Négykézláb állítottam, megfogtam a derekát, felhúztam szoknyáját és hátulról dugtam tovább. Finom kis puncija volt, éreztem hogy nagyon benedvesesett ezért gyorsítottam. Ahogy közelített az újabb orgazmus felé egyre erőtlenebb lett és végül már csak hasalt a móló deszkáin. Úgy éreztem, hogy egyszerre fogunk elélvezni ezért nem tartottam vissza magam. Anna teljesen elnémult. Én is elhalkultam, csak a halk sóhajaink halladszódtak. Anna egyszer csak bepucsítva megmerevedett kissé felé másztam és gyors tempóban ki-be dugtam a farkam nedves sikamlós puncijába. Mikor megint beleélveztem éreztem hogy teljesen ellazult, és lecsúszott rólam.
Melléfeküdtem és csókolóztunk. Pár perc múlva elinultunk, és hazáig kísértem.
- Köszönöm az estét - szólalt meg a kapualjban Anna - szeretnék még adni valamit mielőtt elmész.
- Mit?
- Gyere be - mondta és behúzott a lépcsőházba. Azzal a lendülettel, hogy becsukódott az ajtó elém térdelt és szopni kezdett. Iszonyat tempóban verte a farkam, miközben a makkom nyálazta serényen. Nem volt bennem sok anyag, de azért jutott a szajába. Le is nyelte mindet.
- Remélem Efott után találkozunk - mondta - jó éjt és érezd jól magad.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (70)        Nem tetszik (84)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 5489 X olvasták el.